34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • AntiHero
    Hű vagy a nevedhez
  • AntiHero
    Árnyékaim most is vannak:D
  • MerlinW
    ati711: ne számíts semmi jóra
  • Skyline
    A sok swapolás orvoslására ajánlott:

Lapozófájl felpakolása ÁLLANDÓ 2GB-ra!! (min2,max2)
  • Spirit
    Igen-igen, pontosan.A vicc az egészben az,hogy van, akinél meg megy.Nem baj, rá fogok jönni úgyis.Egyébként 2,66ghz-es duálmagos X2-esen próbáltam, 2db 7600gt-vel egyetemben.
    De kipróbáltam édesapám gépén is(A64 2,5ghz, 1gb ram, 6600), ott ugyanezt csinálja.

Bár érdekes,hogy mindkettőnknek ugyanaz a szoftverkörnyezet.Directx-ek, driverek.Szóval valószínűleg errefelé kellene keresgélni.

írjon valaki, aki NEM static-el játszik, 1gb ramja van, és nem Swappol(driverek, etc.)
  • Mr_no_NaMe
    Még mindig nemtudjátok, hogy miként lehet csatlakozni a dutyhez vagy a banditákhoz? Lehet egyáltalán? (kéne péncél meg 1 kis respect már..van 220 pontos és még mindig rookie vagyok de a 900 pont meg már az überistencsászárság...890 ponttól kapom meg az első rangot vagy mi? :D
  • Newfronter
    Nagyobbat ütnek mint a kutyák?
  • ati711
    ja de hogyha egyből ki is akarod írni akkor én is az Alcohol 120%-ot ajánlom.

Közbe töltéstek fel a friss képeket gyerünk gyerünk....
  • tonyo9
    hello az elején a boltban mi a rákot kell csinálni hogy kinyiljon az ajtó eladtam a hátizsákot,vettem kaját és?:DDDD
  • Mr Bishop
    Aki menősrácnak titulált, üzenem, az előző két kép a véletlen műve volt.
    A földön békesség a jóakaratú embereknek.
    Ezért a képért még meg is kellett halnom.....
    [IMG][/IMG]
  • ati711
    GOOGLE -> DAEMON TOOLS DOWNLOAD - és láss csodát
  • mila69en
    ígyvan halottaknál soknál szokott lenni.... a legelején meg aki kéri azt ott fel is tudod venni valahol ott van melette
  • mila69en
    basszus rálőttem az össze mannám és nem találtam el:/ bár érdekes mert nem rontott nekem inkább menekült de ugy cikázik jobbra balra:D
  • bazsi123
    hát daemonnal nbehezen írsz :-) amúgy alcohol 120% szépen kiírja a mdf/mds állományokat
  • Shodan
    nekem unleashed van és ugyanez, nem is tudok vele játszani, még ha egyhelyben állok akkor is swapol, és nem akarja abbahagyni.!
  • ati711
    DAEMON TOOLS
  • 6600GT
    tudom,de hol találok! embereknél?
  • Mr Bishop
    [IMG][/IMG]
  • urbijoe
    Daemon tools
  • xrate
    az .mdf kiterjesztésű file melyik programmal nyitható/írható?
  • Hellsing47
    ugyan még csak videóról láttam mert még nem járok ott
    de világit a szemük..probáld végig azt nézni :D
  • Newfronter
    Á nem jártam még ott, fél nap játék, fél nap fórumozás, így megy ez. :D
  • mila69en
    azért mert a kártyád nem todja amúgy ha felrakod a faq-ban lévő user.ltx-et akkor sem lesz dynamikus fényed viszont lesznek árnyékaid elvileg:) mert dx8-ban is belehet kapcsolni az árnyékokat bekell kapcsolni a dynamikus fényeket feltolni maxra az árnyékokat és kikapcsolni a dynamikus fényeket:D így lesznek árnyékok és nem öli meg a gépet:) abban az user.ltx-ben meg alapból maxon vannak az ányékok
  • mila69en
    hát adni kéne neki medikittet:)
  • xrate
    vistán nyomja valaki?rendesen megy?nem gond a dx10?
  • AntiHero
    nekem meg arra hogy miért csak static light van m,eg miért nem tudom a shadowot a csuszkán állítani?
  • mila69en
    lent ott a csatornában volt e már valaki?:) ahol azok láthatatlan izék vannak:SS bazze cikázik jobra balra azt alig tom eltalálni:(
  • Spirit
    Srácok, segítsen már valaki!!! Páran azzal szórakozunk,hogy valami megmagyarázhatatlan oknál fogva 1Gb ram-nál úgy akad a játék,mintha 128mb lenne benne. FPS-ben, amikor épp nem áll, és töltöget, tehát nem vga téren van gond. Akkor szűnik meg a végeláthatatlan swappolás, ha staticre állítom a light-ot. Tudom,hogy ajánlott a 2gb ram, de biztos,hogy nem ez a gond,. Nem tizedmp-es akadásokról van szó, hanem néha hosszú mp-ekig egyhelyben áll a játék. Nem leugatni kellene egymást, akinek nem megy normálisan(vegyé' jobb gépet vazze'), hanem segíteni. Nem a swap fájl méretével van gond. Már túl vagyok az első X-en, mióta pc-zek, de ilyet én még nem láttam.

Már arra is gondoltam, hogy a verziók között is különbség van.Nálam a Vitality-s van. Kérem segítsen valaki!
  • 6600GT
    14695-re vki plíííz!!
  • ati711
    nekem is válaszoljatok -> #14711
  • báttyó02
    #14708)-ra ment
    entmom miért a te neved irja:d
  • Hellsing47
    hát sztem amugy is rohadt hosszú lesz
    mindössze fél órát tudtam eddig jácani de vagy 7-8 questem bizotsan van már
    ráadásul valamleyik kilométerekre tölem :D
  • oneal1
    ?
  • mila69en
    vissza lehet venni a szintet játék közben is:) én is legnehezebben kezdtem aztán lol legkönnyeben tolom de még így is kifüsltölnek:O
  • báttyó02
    ám:| benéztem e :|:D
  • báttyó02
    lehet azlesz,de még kinlodok egy ideig...legalább igy tovább tart kitolni a gémet:D csak nehogy közbe agyvérzést kapjak:|
  • BiG G
    optionsban vedd vissza novice-ra
  • báttyó02
    :}
  • Hellsing47
    váltsd vissza a nehézségi szintet
  • ati711
    kösz látom komoly a grafika - milyen a konfigod nekem 2,0 GHz Intel 512Ram és Ati Radeon 9550 256MB - Vista ultimate op rendszer.

Tuttok még képeket küldeni addig ..........