S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Van rá bizonyíték hogy nem?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Reméljük, SM 2.0 elég lesz neki..

Csak halkan, mert ez illegális...

bakvarnyu
2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. - Ez a jó hír!

Nagymértékben az ügyességünktõl függ a túlélésünk - Ez a rossz hír! Mégiscsak egy sima gyilkolászás lesz??

1.8 ghz, 1 giga ram, 6600gt

ÉN KÉSZENÁLLOK JÖHET A CUCC!!!!!!!!!!! <#idiota>

tengeri szörnyek! <#csodalk>

Serpa
annyinak elégnek kell lennie.

Istencsászár
3 ghz, 2 gb ram, x1xxx, 7600 ezen elfog döcögni dx9 módba remélhetõleg, stabil fpssel, de nem veszek rá mérget.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
STALKER: Gépigény

Sogun, 09:13 - PC - Játék: FPS

(PC Games) A jövõ márciusra beharangozott STALKER: Shadow of Chernobyl gépkövetelménye a Crysisnál sokkal alacsonyabb lesz: 2 GHz CPU és 1 GB RAM, GeForce 6800. Nagymértékben az ügyességünktõl függ a túlélésünk, tehát nincsenek a harcokat segítõ szerepjáték plusszok. Counter Strike profik emiatt a tõlük látott hatékonysággal hentelhetik halomra a szörnyeket és egyéb ellenfeleket, míg a kezdõ FPS játékosoknak bele kell majd tanulniuk a Sztalker életbe.

Multiplayerbõl három típus van: team deathmatch, deathmatch, és artifact collecting. Pályakészítõt tervezik kiadni, hogy saját pályáinkon mészárolhassuk egymást. A fegyverek és páncélzat multiban is módosíthatóak. A GamePro legénysége még két spoilert is szerzett az interjúalanytól: Fantomkutyát képesek kivetíteni magukból a mutáns kutyulik, így gyakran nem tudjuk majd, igazi monszterre lövünk-e. A nagy tengeri szörnyek is képviseltetik magukat a Stalkerben.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

RocKY2
Amúgy a játék 2010-ben van kábé, szóval... xD

RocKY2
Igen én is pont ezt mondtam xD

Halfer
pedig egyértelmû, hogy sarló-kalapács 😄 csak nézz az akkori rendszerre

RocKY2
Így elsõre fordított négyesnek tûnik de hát majd meglátjuk a játékban. Ez lenne a Secret. Aztán PDA-val fényképezd le. 😄

Halfer
az az, de az hol négyes? 😄

RocKY2
Én vagyok hülye vagy az a fordított 4-es egy sarló-kalapács a képen?

Glpetyus
Hangulatos videó,és végre,megint egy dátum.
Szerintem ezt már tartani is fogják,hisz már tavaly óta errõl van szó.
Mondjuk majd hiszem,ha látom.....vagy akkor sem 😊

Halfer
Legalább mondtak egy újabb pontosított idõpontot, amit majd el tudnak tolni 😊

_Atti_
volt benne render is.
amugy meg teaser. Majd jön még más jellegû is biztos

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csuhai G
Jaja!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kirol
Szép dokumentumfilm, de én azt hittem ezek játékot csinálnak.

Új S.T.A.L.K.E.R. videóóó a gamestaron!!! 😄 Tényleg mikor is jön a game? 2007 március????? 😄
Sland
köszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Halfer
kicsomagolod, tûzfalat (nálam zonealarm) kinyomod, saját servert kreálsz és megy..

Sland
S.T.A.L.K.E.R.BUILD.2215.MP.BETA-iliy

Ezt hogy kell beüzemelni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Glpetyus
nem,nem látod jól 😊

_Atti_
szerintem visszaszámlálás kezdésig

Serpa
felül az a 4es szám mit takarhat?

hümmm...
Jól látom hogy a hüvelykivetõ végre átkerült a jobboldalra? <#fejvakaras>

_Atti_

Glpetyus
Glpetyus

_Atti_
és hiányzik?

Istencsászár
Az csak a sötét belsõ tereken van a képeken, de már semmit sem hiszek el, mivel egyik képen ilyen a másikon olyan😊)

NeoMaN
bumpmap?
😊))

erx13
én rohadtul várom az az igazság 😄 és szerintem meg is veszem eredetibe 😊

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Istencsászár

Istencsászár
Akkor te nemtudom mit nézel😊) ez nem az a gém amirõl beszélsz...

Teperinke
Már nagyon közeledhet a megjelenés, mert egyre szarabb a grafika. Ha 2-3 éves képeket nézünk, sokkal csilivilibb volt. Ez annak a jele, hogy optimalizálják lassan az átlagszámítógépre.

grebber
Akkor neked valami atombrutál géped lehet nekem a Cod 2 dx9-et bekapcsolva 0-2 fps lehet!

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Jó hogy megy mivel dx7 max dx8 at használt az a motor, mivel arra is fejlesztették... ezér mondom hogy ráhuzták a dx9et, ami effektekben szép képet ad, de a texturák nem nagy számok, a modellek sem, bár kitudja mer egyik képen jól néz ki a másikon ronda... de attól nemkell félni a mai vgakat megfogja dolgoztatni ez a játék, remélem nem estek át a ló tulsó oldalára és nemekell majd butítani...

Én már semmin sem csodálkoznék. Emlékezz a cod2-re. Régi Q3-as motor alá beröffentették a dx9-es effekteket.Mi lett belõle? dx7-ben 200fps, 9-ben meg 40, és még csak nem is kimondottan szebb.
Természetesen nem a réten terem, csak inkáb arra áldozták volna az idõt. A mai vga-k megbírkóznának vele szerintem, és többet érne,mint az effektek. Egyébként 1280-ban a béta a régi 6600gt-mel 100-150fps-t hoz, a mostani agyonhúzott 7600gt-mmel olyan 200-400-at. Tetszik ez az x-ray motor, de sajnos efelett is eljárt már az idõ.
dronkZero
Persze, a 4x-es felbontású textúra az csak úgy a réten terem, nem? Mondjuk nekem mindegy, engem ez a játék olyan nagyon sosem érdekelt, felõlem elszarakodhatnak vele még 4 évig...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Istencsászár
HDR nemhiszem hogy lesz benne😄 túl régi a motor, ha meg netán lenne akkor az szopacs, mivel sztem igyis csiga lesz dx9ben... Ezek a post process, bloom, mósön blõr effektek...

Ez az elsõ játék, aminél elkezdtem gondolkozni,hogy mitõl is szép/valósághû egy játék. A kikerült bétában nekem sokkal jobban tetszett a grafika, valóságszagú volt. Majd hirtelen bevillant,hogy a hdr, shader-ek, és egyéb nyalánkságok teszik mûvivé a grafot. Most gondoljatok csak bele abba a grafba ami a bétában volt....most képzeljétek el 4x-es felbontású textúrákkal, minimum 1600*1200-ban, és 2x ennyi poligonnal..TÖKÉLETES...ehelyett ahogy teltek-múltak az évek, hagytak mindent úgy, ahogy volt, csak beledobálták az összes dx9-es effektet, ami eszükbe jutott. Nevetséges.
egy rakat uj kép

"The game will be released sometime during Q1 2007.", semmi konkrétum még mindig <#confused>, ezenkivül valaki tud valami uj, hírt?

Glpetyus
Örülj,hogy képek vannak,volt olyan idõ is,hogy fél évig 1 darab sem volt...
Amúgy szerintem elég jók a képek.

Voltan
Ennyi idõ után azért kell ahhoz pofa, hogy még mindig csak képeket pötyögtessenek. Akkor már inkább kussoljanak, és dolgozzanak a játékon keményen. Ezzel már senkinek nem szúrják ki a szemét...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sland
új képek hardwireden

_Atti_
ez már jó régi kép

Attila8805
Inkább demó lenne már!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"