S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Lehet oltári barom kérdés de ezekbõl tanul az ember.

Multiba vajon külön fogják valahogy jelölni ha anomália szed atomjainkra?

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
Szerelmes lettem ebbe a jobboldali teremtménybe<#integet2>

énis pont ezt akartam irni 😊

RaZoK
<#vigyor3>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

hát az édes kevés nekünk, gémereknek ha nem hajlandok kiadni 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Istencsászár
már kész a játék... 1 éve...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"... A fejlesztõk jelenleg teljes erõvel a márciusi megjelenésen dolgoznak."

az cseszne be hogyha nem 😊
remélem sikerül is tartaniuk magukat ahhoz a dátumhoz 😊

Glpetyus
hm,jól hangzik..

Köszönjük RaZoK-nak <#eljen><#eljen><#eljen>

Glpetyus
jó a banner

Istencsászár
(HW Insider) A Gamesplanet által készített Stalker interjúból kiemelkedik a DX9 grafikai fícsõrök között említett normal- és parallax mapping technológia. Ezen felül a fegyverek elromolnak és javítani kell õket, hogy ne hagyjanak cserben a hentelések tetõpontján. A lövedékeket csaknem élethû fizikai modul vezérli, emiatt nagy távolságra tüzeléskor kicsit meg kell emelni a fegyver csövét, hogy az enyhe parabola pályán közlekedó golyó célba találjon.

Szerepjáték elemnek veszik a fejlesztõk a viselkedésünket a játékban, mivel jó vagy rossz tetteinket kommentálják az NPC-k. Párbeszédek során többféle szöveg közül lehet választani, de vigyázat!: real-time megy a duma, a játék történései nem állnak meg. Fegyvert gyakran le kell eresztenünk, mert az NPC-k nem szeretik a nekik szegezett puskacsövet. Néhány szereplõ gyakran bal lábbal kel fel, õk extrém negatívan állnak majd hozzánk. Egymással civakodó klános küldetésekben kettõsügynököt simán játszhatunk. Felszerelés turbózásával fejlõdünk, utána már be tudunk menni a keményebb helyekre is.

Artifaktok övünkre csatolhatók. Figyelni kell, mert pozitív hatásaik mellett a káros kisugárzások is szépen elérnek bennünket. Példa erre a Stone Blood. Ez a "Kõvér" számos helyen megtalálható, olcsón beszerezhetõ vagy eladható, mindennapi artifakt, gyorsítja sebeink gyógyulását, ám ugyanakkor puhítja a bõrünket, így könnyebben megsebesülünk..

Másik példa a Flash. Elektro-anomáliákban található. Növeli a staminát és véd az elektromosság ellen, viszont sokkal érzékenyebbé tesz a sugárzásra. Különféle Sztalker céhekbe csatlakozhatunk. Ezután megkapjuk a titkos fegyvereket és védõöltözetet, továbbá a kereskedõ is kedvezményes áron csereberél velünk. A fejlesztõk jelenleg teljes erõvel a márciusi megjelenésen dolgoznak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
az erõmû belsejébõl még nem adtak ki képet, jól tom?

_Atti_
nem tölt egész mapot megmondták, az ai meg távolságtól függõen egyszerûsödik

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Chernobyl kapui lassan teljesen kitárulnak már csak 2 hónap és végleg betekintést enged magába 😄

Next PC upgrade: 2022

Serpa
RocKY2
S.T.A.L.K.E.R.-ban gazda Újévet mindenkinek 😄

Serpa
Release date: March 16, 2007

BUÉK! <#wave>

nah 2007 van jöhetne már a gamma😊 évben megfelelünk már csak a hónap nem okézs😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

berlinboy6329
a)Mikor is jelenik emg pontosan a gém márciusban?

b)Mekkora legyen a banner?Valahogy 1 680X360-ast sierkül összehozni,de az hatalmas szerintem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem gondolkodott vki egy uj banner készitésén??😄
mert sztem ráférne a topic-ra egy uj föleg most hogy már tudjuk is a biztos (bár sosem lehet tudni 😄) megjenési dátumot 😊

Nem lehet rossz játék
77nap kb..mai nappal együtt 😊
mi ez már ahhoz az 5évhez képest 😊

meg majdnem a névnapomon adják ki hivatalosan 😄DD
bár sztem neten 1 héttel elöbb fent lesz 😄

dante3
De k...a messze van még március!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

én meg Ajánlom! nekik 😄

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Glpetyus
😄DDD

báttyó02
most mondanám hogy igen,ha már kiadtam érte 5ropit,de igazából nem c-:
majd a következõ életemben halesz 30giga ram-om,akkor újra nekikezdek :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
😄DDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Glpetyus
Bár végülis a Boiling Point is MAJDNEM jó volt,peccsekkel egész jól futott 😊
Iga' ? <#gonosz1>

báttyó02
<#eljen>
én továbbra is azért aggódok,hogy nehogy abba a hibába essenek hogy a játék betölti az elején az egész map-ot,aztán kapunk egy gyönyörü gépigényt ami megeszi a gépünket reggelire :c

dante3
Akkor te hasonlítsd ahhoz!
Ennyi erõvel bármihez hasonlíthatod!
Én arra akartam kilyukadni,hogy amilyen szép graffal jött a Prey,ahhoz képest a gyengébb gépeken is elég szépen ment!
Ezt várom a Stalkertõl is!
<#email>

Istencsászár
Azér annyira kicsi nemvolt😊, voltak nagy terepek... és a látvány nem piskóta.

Glpetyus
<#idiota>
Ennyi erõvel 3D Tetrishez is lehetne hasonlítani,kb anny hasonlóság van 😄
Az szobákból,kisebb termekbõl állt végig,még szép hogy elfutott.
Itt ha ekkora látótáv lesz + minden,akkor igenis lehet picit aggódni.
Inkább akkor már legyen olyan mint annó a Far Cry volt,na azt aztán be lehetett lõni mindenféle gépre,a nagy bejárható tér dacára is !

dante3
Lesz nemulass mutánsok!<#hehe>

Glpetyus
Hát képek alapján jó lesz,de ilyen hivatalos gépigényeknek én nem hiszek.
Végülis mind1,ha elbasszák,max a hajunkat téphetjük,mást nem nagyon tehetünk :c

Istencsászár
Ahogy mondod!

dante3
Igaz,legalább olyan szépen futkározzon a gépemen,mint a Prey!Szerintem az egyik legjobban optimalizált game az utóbbi idõben!

Istencsászár
Hol tartsak? képekbõl más nem jön le, infot nem kapunk, videjó nincs. Amugy nem a grafot irtam, hanem a gépigény amit beigértek, szvsz suhannia kell, vagy legalábbis kellene. Engem igen érdekel a graf, 2007et irunk mikor ki fog jünni, nagyon is számít a kölsû. Ha a hardwerek megvannak hozzá akkor használja ki, kellõen és normálisan ( tehát az ûrkonfigon se 30 fpssel szaladjon ). Ez nem szimulátor ahol felõlem lehet akármilyen ronda graf az akkor is ûber. Ez egy fps, legyen látványos.

dante3
Az jóóó,nálam szépen fut az Arma!<#hehe>

<#eljen>már ideje volt 😄
amugy nekem böven elég lenne médiumon egy 20-25 FPS is...az én gépemböl ugyse birnék többet kihozni 😄DDD

Glpetyus
Te még mindig a grafikánál tartasz... ?
Amúgymeg a gépigény lesz vagy akkora mint az ARMA-nak szvsz.

Istencsászár
Szép, 10*10-es bélyeg méret😊. 3 hónap és eljõ... kiváncsi vagyok mi lesz belõle. Ugy készülök rá hogy max graf, élsimi és 30 fps alá nem mehet, ha mégis akkor feldugahtja magának az összes fejlesztû a kamu játékát, és ujra hazudtak😊

mila69en
szépes😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3

Jó lesz már játszani vele márciusban! Olyan lassan készül el ez a game,hogy amire kijön mindent megesz a rozsda!<#buck>

báttyó02
😄DD!!

bakvarnyu
arra en is , mondjuk Ukrajnaba az average sztem a p486-os 4 mega edo rammal.
En kiegyezek egy 40 FPS-sel is nem kell 60<#vigyor1>

Voltan
"100 000 polygons per frame at 60 fps on average hardware "

Na, erre kiváncsi vagyok. Meg arra, hogy mi nekik az "evridzs hardver".

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bakvarnyu
"There will be no further delays. For those who still believe in a residual risk: Anton Bolshakov, project-leader of S.T.A.L.K.E.R., will hand over his car to the community in that case."

jó ez a szöveg <#vigyor1>