S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiba vajon külön fogják valahogy jelölni ha anomália szed atomjainkra?
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az cseszne be hogyha nem 😊
remélem sikerül is tartaniuk magukat ahhoz a dátumhoz 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerepjáték elemnek veszik a fejlesztõk a viselkedésünket a játékban, mivel jó vagy rossz tetteinket kommentálják az NPC-k. Párbeszédek során többféle szöveg közül lehet választani, de vigyázat!: real-time megy a duma, a játék történései nem állnak meg. Fegyvert gyakran le kell eresztenünk, mert az NPC-k nem szeretik a nekik szegezett puskacsövet. Néhány szereplõ gyakran bal lábbal kel fel, õk extrém negatívan állnak majd hozzánk. Egymással civakodó klános küldetésekben kettõsügynököt simán játszhatunk. Felszerelés turbózásával fejlõdünk, utána már be tudunk menni a keményebb helyekre is.
Artifaktok övünkre csatolhatók. Figyelni kell, mert pozitív hatásaik mellett a káros kisugárzások is szépen elérnek bennünket. Példa erre a Stone Blood. Ez a "Kõvér" számos helyen megtalálható, olcsón beszerezhetõ vagy eladható, mindennapi artifakt, gyorsítja sebeink gyógyulását, ám ugyanakkor puhítja a bõrünket, így könnyebben megsebesülünk..
Másik példa a Flash. Elektro-anomáliákban található. Növeli a staminát
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Next PC upgrade: 2022

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
b)Mekkora legyen a banner?Valahogy 1 680X360-ast sierkül összehozni,de az hatalmas szerintem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mert sztem ráférne a topic-ra egy uj föleg most hogy már tudjuk is a biztos (bár sosem lehet tudni 😄) megjenési dátumot 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mi ez már ahhoz az 5évhez képest 😊
meg majdnem a névnapomon adják ki hivatalosan 😄DD
bár sztem neten 1 héttel elöbb fent lesz 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
majd a következõ életemben halesz 30giga ram-om,akkor újra nekikezdek :d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Iga' ? <#gonosz1>#gonosz1>
én továbbra is azért aggódok,hogy nehogy abba a hibába essenek hogy a játék betölti az elején az egész map-ot,aztán kapunk egy gyönyörü gépigényt ami megeszi a gépünket reggelire :c
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennyi erõvel bármihez hasonlíthatod!
Én arra akartam kilyukadni,hogy amilyen szép graffal jött a Prey,ahhoz képest a gyengébb gépeken is elég szépen ment!
Ezt várom a Stalkertõl is!
<#email>#email>
Ennyi erõvel 3D Tetrishez is lehetne hasonlítani,kb anny hasonlóság van 😄
Az szobákból,kisebb termekbõl állt végig,még szép hogy elfutott.
Itt ha ekkora látótáv lesz + minden,akkor igenis lehet picit aggódni.
Inkább akkor már legyen olyan mint annó a Far Cry volt,na azt aztán be lehetett lõni mindenféle gépre,a nagy bejárható tér dacára is !

Végülis mind1,ha elbasszák,max a hajunkat téphetjük,mást nem nagyon tehetünk :c
amugy nekem böven elég lenne médiumon egy 20-25 FPS is...az én gépemböl ugyse birnék többet kihozni 😄DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amúgymeg a gépigény lesz vagy akkora mint az ARMA-nak szvsz.
Jó lesz már játszani vele márciusban! Olyan lassan készül el ez a game,hogy amire kijön mindent megesz a rozsda!<#buck>#buck>
En kiegyezek egy 40 FPS-sel is nem kell 60<#vigyor1>#vigyor1>
Na, erre kiváncsi vagyok. Meg arra, hogy mi nekik az "evridzs hardver".
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"