34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#14830 áztámindent! hát ez mi :D -
#14829 Őőő azt nem vágom, hogy mi a bánatért ilyen iszonyat nagy a hardver igénye a játéknak. Ahhoz képest sehogy sem néz ki, hogy mennyire akad, ha mindent feltolok maxra :(((
A64 4600+, 2gb 500-as ram, 6600gt -
#14828 Eddig pöpec -
#14827 Ez állat videó!Kirázott a hideg!:))Milyen monszták lesznek még!!Nyami... -
#14826 szerintem ez azokat dobja fel majd, ami a bonus disc-en van :) -
#14825 Sziasztok!
Lenne egy problémája a havernak.
Amikor elindítja a játékot minden videó megy de a menünél full fekete háttér zene és egér van...
Mi lehet a probléma??? -
#14824 mennyi ramod van egyébként?:) -
karajjj #14823 gránátot neki, had hulljon a férgese -
#14822 aszivem majdnem kiugrott a helyéről:) ehez már úgy mentem vissza:DD amúgy hátba támad a kis geci azt sem tudtam mivano_O -
#14821 szerintem először hugommal nézetem meg, a biztonság kedvéért! :DD -
#14820 Na végre kaptam új ruhát :D Eddigi alap az nagyátlagban 10%-ot védett minden ellen most az új (katanaságból kilopott papírokért cserébe) 40-50% :D -
#14819 rám is rendesen hatást gyakorolt a szívroham -
CitizenX #14818 Napokon belül - mondjuk hétvégre megígérem :) -
Spirit #14817 Jól van na,csak marhára idegesít,hogy nem tudok játszani csak static light-al.Éjszakára terveztem egy nagy game-et, mikor sötét van, és nyugi, úgy jobban bele tudom magam élni.De rettenetesen lehangoló static fényekkel.Valahogy nem jön át a feeling. Amint bekapcsolom a normális fényeket, azonnal TELJESEN játszhatatlan lesz. -
#14816 Szerintem nem fogok meghalni az ilyen részeknél lelkileg.......ááááhhh nem :D:D:D -
Crazy Mate #14815 Király,mindenképpen folytatásért kiált,mikor lesz késza köv. része? -
#14814 sehogy:DDD -
#14813 -
#14812 Nem az első pályáktól kell sztem itt várni a nagy történetet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre annyit tudtam kihámozni, hogy mikor megtalálnak, akkor a PDA-don az a küldetés, h meg kell ölnöd 1 stalkert.Majd a Trader elmondja ,hogy nagyon fura h megtaláltak téged..ezelőtt is talált ilyen karambolos,felrobbant teherautókat, de túlélő sosem volt.Aztán kiderül h ez a stalker, akit meg kell ölnöd, egy ún. 'legendás' stalker, aki körül ilyen olyan mendemondák keringenek..olyan mezei kereskedőkkel, mint ami nekünk van a legelején, nem is érintkezik, megvannak a maga kapcsolatai..kb ennyi így sztem az elejéről -
Cony #14811 Köszönöm!
-
#14810 ez nem semmi -
Newfronter #14809 Azta :O
ez volt abban a francia videóban is, na de hogy győzöd le őket? :D -
#14808 ez nagyon jó!
kösz -
#14807 ezt nézzétek meg, a szivem majdnem megált:DDDcsináltam egy kisebb videót egy szép mutánsról:SS manipulálja az agyat vagy mi -
Crazy Mate #14806 ??? -
CitizenX #14805 LOL, rossz a link és nem tudom javítani.
Itt az új, mert tuti törölni fogja valami okos az elözőt:
STALKER VILÁGA 1. RÉSZ -
#14804 ez a delete link :P -
#14803 Tényleg kicsit fura a harc... A mutánsoknál is van, hogy egy seggbelövéstől megfekszik, máskor meg az egész tárat beleeresztem, ráadásul a fejébe, és még mindig jön. Érdekes.
Azért a fíling sokmindenért kárpótol.
Bár az is mókás volt egyszer, hogy nézelődök, látok 2 vaddisznót, na mondom, király, ma pecsenye lesz, erre mire odaérek már öten vannak!
Mondanom sem kell, reload lett a vége :( -
sorrow #14802
Elég nagy a fegyverek szórása ami folymatosan romlik, vagyis ezekszerint ebben (is) reális a game. (Azért a valóságban lassabban használódnak el a fegyverek) -
#14801 sztem ez egy full értelmetlen hozzászólás volt...
ez történt, nem ez történik -
CitizenX #14800 Sajnos még csak 70-80%-ban kész, de megelőzött a STALKER kiszivárgása, mert megjelenésre időzítettem volna. Sebaj, legfeljebb majd két részben lesz meg.
A STALKER VILÁGA 1.RÉSZ -
Crazy Mate #14799 Szerintem tök mindegy hogy mit csináltak rajta.A játékon ez már úgysem változtat. -
#14798 Erről én is olvastam, mindig vtáztak, hogy mi legyen. -
Crazy Mate #14797 És van is olyan kódod?:) -
#14796 kezdjük talán ott, hogy kiadó másképp gondolta a fél játékot, mint a fejlesztők
az idő legnagyobb részét az egyeztetések és ötletek egyeztetése vette el -
karajjj #14795 nekem natúr xp-m van és fut simán -
#14794 nem mindig a pont helyére lő... majd meglátod -
#14793 ezen én is gondolkoztam, hogy miért nem tudom lelőni 10 méterről 7 lövésből, mikor a célkereszt piros, tehát elvileg a testét célzom! és ez még csak az első pálya :S -
#14792 nem -.- , 512mb ram kevés neki(főleg úgy, hogy a vindóz pista is fent van :/) -
Cony #14791 Hali!
Elolvastam a renszerkövetelményt, ennek ellenére felteszem a kérdést:
SP2 nélkül esélyem sincs a progi futtatására (SP1 van)??
Ha tudtok légyszi segítsetek!!!
Előre is köszi!
Üdv!