S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az OL-ben hogy és hol találom meg strelok-ot?<#conf>#conf>
Igazából az Oblivion Lost és a Priboi Story nem volt ugyanaz kezdetben.
Az OL modot Kanyhalos és egy "alá" dolgozó mindig változó összetételû csapat csinálta, a Priboi Story-t Dezodor és csapata.
A Kanyhalos és Dezodor nevek magyar arcokat takarnak, akik az UHSF fórumon találkoztak, és eleinte együtt moddolgattak (UHSF big mod, Solve the Monolith's secret, Free Play Story mod). Ezután õk ketten külön modokba kezdtek bele. Kanyhalosék összehozták az Oblivion Lost-ot, Dezodorék kihozták a Priboi Story-t.
A Stalker 1935-ös béta kiadása miatt Dezodorék a napokban törölték a Priboi félkész 1.2-es verziójának fejlesztését, hogy mostantól csak a Lost Alphára koncentrálhassanak. A régi béta pályákat szinte készen megkapták (vagyis csak a cordon, garbage, agroprom közel 100%-os, a többi pálya erõsen félkész, dark valley talán ha 10%-os), amivel rengeteg idõt nyertek, de még így is rengeteg meló lesz vele, majdhogynem elölrõl kell felépíteniük egy új játékot új/módosított sztorival, új fícsörökkel. Talán 2009 utolsó negyedévére várható, hogy készen lesznek, de csúszás bõven belefér.
Az OL-hez nem minden international, pl. van hozzá magyarítás, pár oldallal ezelõtt linkeltem be. A Priboi 1.1-hez már "majdnem" készen van a fordítás (nem én csinálom, de ha kész lesz, belinkelem).
Bõvebben itt. Regisztrálni kell...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De amugy marhára bejön(ne).
Nem is tudtam, hogy magyarok(?) csinaltak, csak valamelyik nap láttam gsc hivatalos forumán, hogy extra.hu az oldaluk. Meglepõdtem, de "büszke" is vagyok :p
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Deadcity mapen pl megolok egy stalkert, az összes ami a mapen van odajön és engem lõ, röhej amikor egyszerre 30an loõnek rám. Azt vettem még észre, hogy bizonyos mapen odajönnek, és kb 10 méterrõl lõnek csak, van amelyiken tisztes távból. Nemtom, hogy muxik, de valamelyiken iszonyat szarul mukodik az AI.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Holnapra összegyüjtöm javitasokat, mert összevissza vannak forumokon.
Ami még marhajo, hogy mindent meglehet mozgatni, kutya nekiszaladt egy rakat hordonak minden feldolt, Szekerek, kosarak vodrok stb. Cordon mapen ahol a garász lenne, egy gyár van, marhafasza. Totál más az egész, Questekkel ovatosan, bugosak Crashelnek, Sid 3. kuldije crasht okoz. allitolag wip.
Dx8as, de az ENB series sokat huz a latvanyon. Grass benyomhato, de marhaszar, semmit nem lát tõle az ember.
Szeméttelep pálya egyszeruen kurvajo. Nekem nagyon bejött. Alig várom, hogy a modderek alkossanak. Remélhetõleg osszehoznak belole egy viszonlag bugmentes cuccot, vagy mapeket athuzzak socba, mindenesetre mar dolgoznak. Savedgames mappát törölni kell elso inditas elott.
A jatek az user_koan fajlt hasznalja, grafikai dolgokat ott lehet allitgatni, illetve billentyuzetet is. Itt Fellelheto némi help, illetve Innen a beta allapotban levo angolositast lehet leszedni.
Véleményem szerint szebb a jatek full Static lightban, mint a soc.
Elég sok crash van, erre is keszul mar a fix.
FAQ
l04_darkdolina
l06_yantar
l05_bar_rostok
l02_garbage
l04u_darklab
l03_agroprom
l10u_radar_bunker
l12_stancia
l13u_warlab
l09_swamp
l01_escape
l07_military
l10u_secret_lab
l12u_sarcofag
l10_radar
l13_generators
l08_deadcity
egy kis ízelítõ
Köszke
link
torrent link
1. Letöltöd a csomagot
2. Törlöd a "savedgames" mappát
3. Ezzel futtatod a játékot: "run_alife_s.bat"
Ezzel a fájlnak a letöltésével szebb vizuális világot érhetsz el, ha nem tetszik a közel 5 éves színvilág.
link
legális betaról van szó !