34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Mr_no_NaMe
    Jójó de ez mi? Két tippem van:
    1. Kibaszott nagy spoilert árulnak vele el
    2. nemtom de féltem a mentéseimet :D

Valaki spoilerbe körülírná, hogy mi ez? búnuszpálya/video? vagy mi?
  • MrAndree
    Az lehet hogy azt írta de őszintén meglepődnék ha ezen a gépen futna normálisan.
  • CUCLI
    pedíg az lesz :)
    [kicsitse elvakult fan]
  • Dani182
    Hát emberek megnéztem a játékot.
    Első benyomások: Menü nagyon tetszetős, mutatós, rendeben. >> New Game.
    Render intócska, majd megkapjuk az első küldit, eddig semmi extra, kicsit swappelget, de fél perc mulva már okés. Kilépek a VILÁGba. Innentől kezdve
    árad a játékból a hangulat. A tűz mellett gitározó, oroszul beszélő sztalkerek alapból nagyot dobnak a hagulaton. A játék grafikája teljesen jó (mondom ezt egy elég gyenge konfiggal), nemtudom mit akar még aki panaszkodik a grafra. Az időjárás csodaszép, valamint tényleg él az egész világ. Első küldi alatt kiderül, hogy nagyon nehéz dolga lesz annak, aki végig szeretné vinni :), kell adni rendesen az ellennek, emellet nagyon vigyázni kell, hogy golyó ne nagyon érjen bennünket, jó lesz spórolni a kötszerrel meg gyógyítócsomaggal. Vittem társakat is ,
    sajnos nekik nemigazán vettem használ, elég hamar eldobták a kanalat, meg vaktában lövöldöztek mindenfelé. Küldi után fel is vettem egy újat a frissen kiszabadított emberünktől, gondoltam megnézem mi a helyzet vele.
    Nem volt túl jó ötlet...:) Útban cél felé összefutottam 2 kutyussal. Egyiket lelőttem shotival, erre a másik nyikkant egyet és csendesen eloldalgott....szívmelengető képsor volt, szeretem ha reálisan reagálnak az élőlények a cselekedetekre. :) Egyelőre ennyi tapasztalatot tudok veletek megosztani szűk 3/4 óra után. Nagyon úgy tűnik a hangulat lesz a játék fő erőssége.

Nagyon teccetős a cucc ,szerintem egy jó darabig nem fogom még letenni.

• MerlinW
    Controls menüt, readme-t anyuka olvassa fel este lefekvés előtt?

L
  • HTB
    nvm, pár vagtában eldobált gránát segített :>
  • MerlinW
    Kakilj rájuk, nálam ketten megmaradtak, de úgysem találkozunk velük többet:) Egy, a főnök maradjon meg, hogy átvehesd a rewardot.
  • mila69en
    /OFF
    sry ezt nem hagyhatom ki:DD
    CeBIT: Crysis: Szníki Képek!

Sogun, 17:33 - PC - Játék: FPS

(HW Insider) A Hannoverben épp csúcson járó és március 21-ig tartó CeBIT kiállításon a német PCGames csapata beslisszolt a Crytek standra és rendkívül értékes, a marketing osztály által nem ellenőrzött, Szníki képeket szerzett. A felvételek értékesek, mert mutatják, hogy nem istenmájer moziminőség lett a Crysis egyből a piacon szorongó többi 3D motorhoz képest, hanem itt-ott még láthatóak a grafika-történelmi fejlődés jelei: az eddig megszokott alacsonyabb felbontású, mosott textúrák és a szögletes polygonos élek, plusz kisebb-nagyobb artifaktok.

Megnyugtató, hogy azért emberek készítik a játékot, nem történt hirtelen ufó technológia beszivárgás a Crytek háza tájékára és látvány tekintetében nem makulátlan az alkotás. Kissé meglepő lett volna a képek minden apró kis szögletében hibátlan, mozifilm szintű CGI részleteket bámulni.. Túl nagy lett volna a sokk. Így azonban sokkal magabiztosabban várja az ember, hogy az újonnan vásárolt PC-n kitűnő FPS élvezet lesz a Crysis.

A kifogástalan screenshotok 1920x1200 felbontásban készültek, Intel Core 2 X6800 gépen, GeForce 8800GTX kártyával. A sebesség nagykábé 20-25 FPS volt. Izgalmas tervezgetni, hogy NextGen hardveren, a mostani nevetséges, csillagászati felbontásokba ácsingózó divatot hirdető tesztelő szájtokat kiröhögve, alacsony felbontásban, maximális grafikai részletességen mily villámgyorsan pörög majd a játék!
    info: hardwired
    mégsem lesz olyan messiás aza messás
    /ON
  • csokiskex
    sztem zsír kis játék...
    vki nemtudja,h mi a fasz van???:D lementem vmi sötét lyukba... piros fények köröznek és vagy 10en lőnek rám. én meg lófaszt nem látok!:S
    nincs vmi flashlight v lámpa? v valami HOKI???:D:D:D
    pls help, aki már eljutott eddig (asszem 3. v 4. pályarész(a kurvasok vonat és épület meg GYAK után:D)
  • oneal1
    de a társamat meg kinyírják....
  • MerlinW
    Én a jobb-középen álló busz mögül löttem a park széle fele. Majd ugyancsak a szélen körbejártam guggolva a területet, és levadásztam őket egyesével.
  • Fonixxx
    Nekem
    1,7 celeron
    1gb ram
    ati 9600pro van,ez volt majdnem benne a gamestarba és minimumot írtak rá!:)Kivi leszek...Mondták ha a HDR-t bekapcsolja vki,azzal lesz szép igazán!
  • Shep
    Van a vasúti híd közelében az az alagút, elmentem oda találtam ott egy halott fószert, na most azt írja a pda-ban, hogy ez az alagút ahol a rukik vagyis én átjárnak, na ez nagyon frankó de valami elektromos anomália van az alagútban, szóval akkor most várjak majd elmúlik, vagy lehet tenni ellene valamit? Ja igen vannak a föld felett ilyen gomolygó valamik ,vagy nem is tudom hogy írjam le azok mik? Ott jön felfele a halálsugár, vag mi?
  • MerlinW
    Nekem 5.8-at tett fel.
  • oneal1
    ok köszi:)

de szerintem az a baj hogy fáradt vagyok:)
  • MaggotCorpse
    hi!a játékban nem tom normálisan megjeleniteni az eget!geforce 7300 gs vga-m van!pls segitsetek!thx
  • Casper007
    Celeron 2,4 GHz
    1 GB DDR RAM
    ATI 9100 VGA
    Mindehez azt írta, hogy jó.
  • mila69en
    meglehet az csinálni lépésről lépésre és nem rambó modjára:DD egy kettőt elintézel élet feltölt gyorsmentés és így tovább.... más ötletem nincs
  • MrAndree
    Milyen a géped?
  • oneal1
    az autótelepes részre van valakinek valami jó tatkikálya??
    egyszer megcsináltam, de utána meg kinyírtak és persze nem mentettem:D
  • MerlinW
    Késsel lehet egyből ölni ha hátulról lopakodva megleped az ellent. Állatok ellen nem ttúl hatásos, de böktem már le kutyát is, pár tánclépésből.
  • Blasta
    Hálás köszönet!
  • artschi
    aha, értem, köszi.
  • artschi
    tess, systemrequirementslab.com
  • Casper007
    Mennyit is telepít a DVD a gépre? Mert nekem 5,27 GB. Szerintem valami nincs rendben. Nem is tudok vele játszani. :P
  • MerlinW
    Az nem kifejezetten új szintre való lépés, csak a program így kezeli a nagy területet. Mint anno a Half Life. Gothic, Oblivion menetközben tölti a következő szakaszt, ez megáll gondolkodni és előrekesseli (ezért kell neki a sok virtuális memo).
  • mila69en
    ott a pont:D
  • feamatar
    ez valami bug lehet; én úgy halltam meg egy párszor hogy hagytam közeljönni ellenfelet; első lövéstől bekábult, de az "csak" testre ment egy olyan egy-másfél méterről; a következő meg pont fejre de vagy 30 centiről>>> és nem reagál semmit; sőt mire újratölt vége a kábultsgnak és szétszed :s
  • Tatyla
    kalap szar,elötte mensd a sajátod mert az eredeti amit le lehet tölteni valami faszláma szájjal és lábbal játszó beállitásait tartalmazza...
  • Szeszmester
    thx
  • artschi
    végülis :)
    az a gond, hogy aki eddig megkérdezte, hogy mit kell ott csinálni, egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy mást kell csinálni azon a 6 négyzetméteren... na mindegy, innentől kezdve nem izgat a dolog :)
  • mila69en
    :DDD ez nem is tudtam:O máshol is lehet ilyet hogy fizetek nekik? bár én nem értem mert engem mikor a hidnál eszrevettek hogy megyek akkor egyből tüzeltek rám:( vagy lehet rossz irányból közelítettem?
  • Voltan
    Szerintem elég rémes, olyan mintha fényérzékeny lenne a karaktered :D
  • Szeszmester
    Az überbefosás modot próbálta vki? Érdemes cserélni?
  • Voltan
    Numerikus * és / gombokkal.
  • Tatyla
    huzdd feljebb az opcióban a gammát...
  • feamatar
    ha nem az a feladat hogy az adott szereplőket ki kell nyírni akkor általában kerülő úton lopakodva is el lehet jutni bárhova.
    Ha meg ki kell nyírni valakit, és mondjuk nem sikerül fejeseket adni: akkor túlerő ellen a folyamatos visszavonulás; fedezék keresés a javallott.
    A car parkot egyedül is meg lehet csinálni nehezebben is, akér még Rambozva is. De óvatosan lopakodva könnyebb, csak sok sok türelem kell.
    Ha ctrl+shift gugolást használunk elég nehezen vesznek észre. A carparkba több helyről be lehet jutni. A lényeg hogy taktikázva. A bennt levő őrök mozognak, egy-kettő olyan helyre áll ahol meg lehet késelni. Utánna van még egy-kettő akit olyan pozícióban van ahonnan épp fejest kaphat pisztolyból. Ha már riadó van akkor pedig: visszavonul támad halál visszavonul új helyet keres pár lövést ellő majd megint újhely.
    Nekem ez veteránon hellyel közzel müxik csak a lövést kell szokni.
    Még annyit(van akinek ez jól jöhet): nem kell a vasúti hídnál kinyírni mindenkit, kicsit arrább van egy tök elhagyatott járat, csak pár kisebb anomália van benne
  • Blasta
    Srácok, elnézést, széttúrtam a netet, meg a FAQ-t azért a kompatibilitási tesztért, de nem lelem, a topik meg pörög, semmit sem találok.
    Tudtok segíteni?
    (tehát azt az oldalt keresem, ahol le lehet mérni, jó-e a gépem a stalkerhez)

Előre is köszi!
  • Voltan
    Persze, ismerem a shotgunt, élőben is lőttem már vele. :P
    Csak ez ugye nem a szokvány FPS, itt nemigen fogsz közeljutni az ellenséghez...
  • scorpeeon
    Ok, megpróbálom még1x, társak nélkül. Csak nem akadok már el itt :)