S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt is leszarom,ha csak 640ben játszom.Itt a játéklmény a lényeg.Hogy bejárhatom az atomerõmûvet...
Ha meg nem veszek diákhitelbõl valami fasza vidkarit.me megéri
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amit eddig mondtak az alapján épphogy nem kell neki nagy gép.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
halálos beteg vagy<#wilting>#wilting>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Tehát a Radeon 9000-el simán eljátszok vele.Tehát nem kell venni új vidkarit.És mivel ez az utolsó játék amit végig játszok életemben,késõbb sem.heh
az lenne amit már vki leirt elöttem..hogy szabadon mászkálhatsz oda ahova akrsz de ahogy haladsz egyre bejjebb ugy halsz meg szépen fokozatosan...
sztem a misszio kiválasztás ugy nézne ki jol mint amilyen a gta-k ba volt...
azt csinálod meg amelyikat akarod és két misszio között gyüjtögetsz cuccot vagy akármit bebarangolhatod az egséz területet(már ha megvan a megfelelö védööltözék 😊) )
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Pl. a falloutban is mikor a végére értem, utánna még simán nyomtam, tápolgattam a karit, felfedezgettem új helyszíneket, visszamentem a megoldatlan küldikhez, stb.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
sztem épp az ilyen gamekben amilyen a Stalker lesz lehetne a legjobb rpg elemeket rakni,szal gyûjteni a casht a jobb felszerelésre,jobb kocsira,fegyver tuningra
szal nem örülnék ha olyan lenne végül mint pl a HL,mert ez nem olyan nak készült,a HL a legjobb fps de Stalker nem lenne jó ha olyan lenne hogy mész végig a pályán és jön a következõ
lol???😄DD
ez sztem már elég régóta kint a
nehogy már a tavalyelötti graf maradjon rajta...
bár ha igen és viszonylag szép lesz akkor lehet mnkinek fut majd maxon 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szvsz rpg megoldásokat sokkal inkább a középkori gémekbe lehet jol belevinni...
ha ilyen féle lesz akkor lenne sztem a legjobb 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Stalkerbe sztem jó lenne több, színesebb.
Obbal nem játszottam, nem tudom milyen.
de több sztem nem kell...
nekem pl nem kéne ha oblivion stilusú lenne 😄DD (mármint annyira telenne rpg elmekkel)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(Pölö, GTASA, pár apróság: lehetet gyúrni, hízni, stb, és mennyivel feldobta a játékot, sokkal.)
De természetesen ettõl még lehetnek benne izgi tûzharcok, Hellsing.
én egy akciodus FPS-el akarok jáccani 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kíváncsi leszek,meg elején azt mondták hogy egy faja fps/rpg lesz,bejárható terep meg minden,autó vezetés-benzin
azt mondták hogy még se ilyen lesz,hanem ilyen normál fps szerû pályák,no kocsi
szal remélem az elsõ változat lesz,sok rpg elemmel,szal fegyver tuning,felszerelés,autó-nafta,szal egy ilyen Fallout ot képzelnék el fps nézetben😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A vdeókból itélve olyan mint a source???<#confused>#confused><#confused>#confused>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ