34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • HTB
    kis help kene

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lab x18-ban miutan felkapom cuccost ramzarul ajto, es nem nagyon akarodzik kijutnia szegeny emberemnek sehogy es ez kezd pottyet idegesiteni, itt van kep is, hatha beugrik vkinek vmi

• Szeszmester
    Ja, az időt lehet valahogy gyorsítani?

Mert tök jó, h változó napszakok, de nem látok semmit, a zseblámpa használhatatlan.
  • Dynamic
    Én elsőre megcsináltam.Nem a társakkal mentem, hanem oldalról nyomultam be.Egyesével szépen le lehetett mindenkit szedegetni.Bár szó se róla küldeni kellett a fejlövéseket rendesen.Egy emberbe 4-5 lövedék kellett, mire megpusztult.
  • scorpeeon
    Na ez is milyen már h egy shotgun fejestől 1 méterről nem halnak meg :S
  • Szeszmester
    Te vagy ennyire béna.
    Én a legnehezebb fokozaton küldöm és mondtam a srácokanak, h ne kövessenek, majd én egyedül. Kb fél órát optam, de egyedül legyaláztam az összes banditát, úgy, hogy 8 golyóval indultam!!

Egyébként a késhez csak én vagyok kevés, vagy tényleg használhatatlan? Egy kutyát nem tudok megbökni, mindig elfutnak a kis dögök.
  • Hellsing47
    közelröl nagyon jó
    távolabbról már eléggé szétoszlik
  • Evogordon
    Te vagy ilyen béna :D:D:D
  • Seth
    szerintem végig kell hallgatni a dalt a rádióban..
  • scorpeeon
    Most azt nem értem h én vagyok-e ennyire béna, vagy wtf van... Az elején, legelején a tábortűznél beszélek a faszival, elvállalom, megyek a többi faszihoz, mondom h jöjjenek, 8 banditát v. mit kéne kinyírni. Kéne, de nem megy :) Egyszerűen lövöm, lövöm őket, de nem halnának meg, nekem persze csak kispisztolyom van, nekik meg shotgun, ez is rádob egy lapáttal. A társaim vmi kegyetlen bénák, sz@rt sem érnek. Inkább hátráltatnak, mert egyből tüzelnek a semmibe amint a közelébe érek a háznak így aztán meglepetésből sem lehet támadni. Egyedül is megpróbáltam társak nélkül, úgy is esélytelen. Pedig egy sz@ros stalker fokozatot választottam, nem erősebbet. A Quake 4-et vigigvittem nehezebb fokozaton itt meg elakadok az első lövöldözésnél?
  • Dynamic
    Shotit nem nagyon használtam, mert hamar találtam egy géppityut, de az biztos, hogy egy 1 méteres távolságról leadott arclövéstől még nem halnak meg.Legalább 2 lövés kell...
  • DJ Skyline
    úgyse olvassa senki, szóval mind1! :D

de amúgy meg tök egyértelmű, ha alul kiírja, hogy Door is closed, akkor valami dolog van itt még, valószínű nem hegesztőpisztolyt kell keresni, hanem valami mást csináni azon a 6 négyzetméteren
  • Evogordon
    Full grafón a föld alatti helyeken valami iszonyat szép, a fények a zöld csapdák.. :)
    És találkoztam első láthatalan mutánsommal is :D:D:
  • Voltan
    Akik nem tudnak kimenni a szobából gondolod, hogy a faq-t megtalálják? :D
  • Dynamic
    Miután felvetted a missiont, nyomsz egy "p" billenytyűt, ott szépen mutatja pontról pontra, hogy hova kell menni, mit kell csinálni.
  • Voltan
    A shotgun különben mennyire használható emberek ellen? Állatok ellen többnyire azzal megyek, mert úgyis közelről szedem őket, de a katonákhoz nem tudok elég közel menni...
    Igaz most szereztem AK-t, de kevés a lőszer.
    Szóval a shotihoz milyen taktikátok van?
  • artschi
    csak javasolnám beleírni a FAQ-ba a játék legeléjén lévő részt (amikor nem tudnak kimenni a szobából)...
  • Dynamic
    3.vagy egyszerűen át is lehet szaladni:D

Egyébként 50 m-re, a hulláknál is van géppityu.
  • Eisenhower
    ha most elakadsz milesz később? .... beszélgess a muksoval kérj tőle melot. utána kienged stb....
  • artschi
    köszi.
  • Seth
    esetleg beszélj a fószerral, angolul tudsz?? nem árt
  • ikszor
    Igen, vissza lehet.
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek mert csak most tettem fel a játékot és még nem játszottam ijen kaliberü játékkal.Arrollenne szó hogy az elején benn vagyok egy szobába velem szemben egy szemüveges foszer a pult mögött és ott nemtudom hogy mit kell csinálni.Megtennétek hogy elmondjátok hogy ott mi a feladat.Hogy tudok kimenni mert sehogy se jön össze.Elöre is köszi.
  • artschi
    Talán hülye kérdés, de ha átlépsz egy szintre (én most léptem egyet), vissza is lehet lépni, hogy az esetleges korábbi küldiket megcsináljam?
  • scorpeeon
    :) Ezért írtam h "kicsit túl jó is". De nem vészes, sztem te a 2. és 3. képre gondoltál, ezek villám közben készültek azért ilyen vakítóak :)
  • ikszor
    Én teljesen megadtam magam a játéknak, szerintem zseniális, az elején volt némi ellenérzésem nekem is pár bug miatt de most vagyok túl az első földalatti részen és valami eszméletlen para és izgalmas volt, a történet is kezd alakulni, a harc szerintem tök reális és nehéz valóban, de ez nekem pozitívum, minden tűzharcban meghalhatunk, állandó a feszültség. Szóval nekem nem csalódás a játék csöppet sem. Sőt.
  • Timbo
    Olvasgattam :D
  • TunerX
    Én most ott tartok, ahol egy földalatti laboratóriumról szól a fáma, és rámtámadott 2 snork hátulról. Na akkor ilyedtem meg, meg még érdekes esemény amikor vmi nekemvágja a ládákat és egyéb objektumokat. Hogy ki v. mi csinálja ezt, fogalmam sincs (talán nem az a földalatti lényecske az egyik videoból, ami a vasszekrényt bűvölte meg ? mert nem hittem volna hogy ezt falon át is eljátsza). Egyébként tényleg jóra sikerült a játék. Elég nyomasztó a hangulata, de arra nem gondoltam hogy a beltéri pályák ennyire horrorisztikusra sikerednek.
  • MrAndree
    Igen én is erre jutottam. De mi a francért adja az én nevemet a quicksave-nek? Hülye játék, folyton ki kell szállnom a menübe menteni.
  • tibiszabo
    halli
    a legelején elakadtam amikor bent vagyok a foszernélott vásároltam de nem tudok kimenni
    mit kell csinálni???
    segitsetek!!!!!!
  • magus
    én ott feladtam, hogy 2 tár pisztoly és még mindig jön felém egy katona...
  • zpeti
    Helló mindenki! Lenne egy kis problémám, és nagyon remélem hogy itt találok megoldást... Szóval installáláskor van hogy azt írja ki hogy vmi hiba van és hogy hagyjam ki vagy próbáljam újra telepíteni azt a filet ( ez ált a valami.db5 vagy .db6) vagy leállítom a telepítést. Ezt nem tudom miért csinálja, már vagy 3x csomagoltam ki újra és ott nem ír hibát... Ha viszont így telepítem hogy kihagyom azt a bizonyos fájlt/fájlokat akkor játék indításakor mikor kiírja azt hogy Please wait... (nem használok cracket) akkor utánna ír vmi hibát vmi bug -ot talál amiről küldhetnék jelentést... de minek... szóval nem tudom mi tévő legyek... plz help vki...
  • GazCamp3r
    Biztos, votl már ilyen, meg minden, meg faq-ba benne van, de én Vista alatt jászanék, és kiírja, hogy A required security module can not be activated. This program can not be executed

légyszi vki segítsen, hogy ilyyenkor mit csináljak...
  • Sland
    1. rosszul célzol. 2 lövésből shotgunnal meghal az ellen és repül is egy nagyot :P
    2. nem kötelező mindenkit leírtani a hídnál. át lehet menni pénzért. én átmentem pénzért, de visszamentem és leöltem mindenkit mert láttam hogy van nálunk gépppityu. ^^
  • sga1
    Helo

Egyébként azt vettem észre h azt a mentést amiben van space azt csak a játék betöltése után egyszer engedi betölteni, utána nem, ezért ha neved két részből áll akkor nemtudod betölteni az quicksave-et.
  • rolika43
    nem azért hogy itt beleszóljak, de én valahogy többet vártam ettől játéktól!
    olyan nehéz mint az atom!!
    belelövök 2x2 shot gun-t és nem döglik meg!!
    Pedig novice-n játszok!
    ma már 2-szer kezdtem neki, de annál a hídnál mindig elakadok, aho annyian vannak mint az oroszok!
    Lehet, hogy ledobom a gecibe és inkább infernal-ook, az legalább nem nehéz!!
  • pihe83
    az jó ,csak amig nincs cd klucs,addig multi sincs...,kivéve ha valaki megvette már
  • artschi
    az ok, viszont csak úgy magától is van sugárzás (legalábbis nálam volt, 2x meg is haltam...), csak ugye nemtom, "mikor jön elő".
  • item
    Megnéztem én is elég érdekes a graf, nem rossz de nem erre számítottam, amúgy mindent fullra húztam és megy rendessen.

DFI Infinity 975x Core 2 1.86Ghz (alapon) 2GB 667Mhz Kingmax Mars 7950GT 512MB X-fi mx extreme gamer.

• DJ Skyline
    lesz majd speckó ruha asszem, meg anomália detektor idővel! mint az mp beta demoban is! ha közeledsz a sugárzó moszkvicshoz, akkor elkezd kattogni!
  • artschi
    Skacok! A radioaktív sugárzás ellen van vmi cucc?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a vodkán kívül, mert az érdekes módon lehúzta a radioaktív sávomat nullára