S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jó konfig.
Eddig collectorsbol a HL2 volt ami tetszett. FULL FÉM doboz, polo, sapka, audio cd, making of dvd és aszem mág 1-2 dolog.
A sima viszont siralmas volt.
Jó konfig.
Amúgy zsép,csak nem éri meg a +5-6K-t,amennyivel több lesz.
papirbol meg csinálsz egy olyan "rozsdás dobozt" és meg is van a CE egy kis tintábol,papirbol és dvd-böl 😄DD
máris nem ~16k hanem max 1000FT <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Jó konfig.
http://www.game.co.uk/browse.aspx?ref=topnav&cat=10
35 font a game , ami 12-14 ezer asszem, számj 40 fontal mert azért europába azonbelûl ide Mo-ra nemhozák ki ingyen, menj ráa stalkerre tekerj le, és ott a ce változat
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A gta sa nekem a coll van és az egy könyvben volt a lemez tök jól volt megcsinálva. Hát inkább könyvben legyen a lemez mint tokban.
Röhely amit csinálnak bakker tényleg a hl 2 is amit megvettél 9990ft-ért 5 cd-t tömritettek össze 1 tokba. Inkább vették volna a fáradtságot hogy dvd-re rakják. PFUJJ.
Jó konfig.
Papir szarral meg kitörölhetem a seggem. Egyszer kicsit megnyomom, és beszakad az egész. És fogadok 16900ft lessz a collectors.
Hát ez nagyon mérgesitö. Aszem maradok a simánál.
Jó konfig.
Pedig kedvenc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hát tényleg ebben a posztapokaliptikus világban a legnagyobb game,meg lehet még valahonnan rendelni??
>>>>>>>>> FALLOUT!!!!! <<<<<<<<<
Amúgy, ha tényleg márc. 16.-án jön a S.T.A.L.K.E.R., akkor nem kéne már a Cd Galaxis oldalán fent lennie (legaláb jelzés gyanánt)?
Szal igen egyet értek.
Jó konfig.
Jelzem, nem nagyon értem, hogy miért van az, hogy manapság már azt is CE-nek nevezik, ami régebben alapvetõ volt. Talán emlékszünk még, hogy anno szép díszdobozban jöttek ki a játékok, kézikönyvvel, gyakran térképpel, miegymással. Ha már van pofájuk ennyit elkérni egy játékért, akkor legalább tetszetõs legyen a kiszerelés, basszameg...
Na mindegy, bocs, csak szófosásom van ma. De jelezze, aki egyetért 😄
PSN ID.: Beegabor
amúgy nem lenne rossz, ha "valóban" (persze csak hasonlítana) rozsdás felületû lenne a doboz.
durva lenne ha megfogná az ember.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ha nem követeli meg az SM3.0-t 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Naygon várom a megjelenesét, de félek kevés lesz hozzá a gépem. És nincs most lehetõség fejleszteni. Szóval naygon várom már és izgulok fog-e futni?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |