S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ez a megfelelo oldal !!! Stalker demo letoltese
semmit. lesz egy sokáig tartó uninstall, aztán elfelejtjük.
ha megéri, megvesszük, ha nem, nem.
No one can stop Death!
(Közben másik fórumon láttam, hogy lehet THQ-nál bétára jelentkezni, de csak UK-ból?)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nemtudom,én a játékmenet meg hasonlóktól nem félek,szvsz tényleg nagyon ütõs lesz ahogy igérték,egyedül a gépigény-õl fosok :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
itt vok<#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
THQ and OmegaSektor organise Stalkathon close to original INQ HQ
S.T.A.L.K.E.R. IS FINALLY DONE.
While many readers and journalists started to put this game into the same category as Duke Nuk'em Forever, the Ukrainian game development team, GSC Gameworld, finally managed to polish the code and wrap up something which could be as big as the coming DX10 heavyweights such as Crysis and UT2k7.
In order to get all of those paper and on-line magazines ready for a March 22nd release, THQ teamed up with Omega Sektor. And so we shall see the dubiously named Stalkathon, a 24 hour press "marathon" with the final version of the code. Date is 24th to 25th of January, location is OmegaSektor LAN in Harrow, Middlesex.
S.T.A.L.K.E.R. will be demoed in Omega Sektor prototype store, consisted out of 70 state-of-the-art machines consisted out of Intel Core 2 Duo and Geforce 7950GX2 graphics cards, but the final things will feature 8800 graphics cards.
Sadly, yours truly needs to do a little job in Italy, so I won't make it to the Stalkathon. But the review will be out as soon as THQ sends us the review code.
It's been a long, long wait.
Gyengébbek kedvéért: KÉSZ VAN A STALKER!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de sztem megkapom 😄
szerk: látom már, megerõsítést
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
THQ
De a stalker-re azért van remény csak abba bizzunk hogy nem lessz akkora bugtalanitási (patch) áradat hozzá mint a Far Cry-hoz anno.
Mert a Farcry abba bele is bukott szépen csendben. Mondjuk nekem itt figyel eredetiben. (mint minden más is amim van)
Jó konfig.
de sztem azok csak ülnek és várják hogy magátol készen legyen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Lassan tényleg a duke nukem forever elöbb fog megjelenni 😄
Jó konfig.
de mnki téved<#idiota>#idiota>
én már csak tudom<#eplus2>#eplus2>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...
PSN ID.: Beegabor