34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#15110 sajna muszáj :) -
Gabe18 #15109 Viszont a fegyverek értékei az elején még nagyon alacsonyak.Pontosság,és a sebzési érték is nagyon alacson az elején található fegyvereknél.Lehet azt akarták elérni hogy a később beszerezhető fegyvereknek legyen értelme,mert ha már itt is minden célzott lövés preciz találat,akkor minek hajtani a jobb cuccokra.
De mondjuk szerintem is kissé átestek a ló tuloldalára... -
bala1 #15108 Tud valaki valamit a dual core támogatásról? a redme-ben azt írják hogy akár quad core-t is támogat,de nálam csak 1 core-t használ.
másnál is? -
#15107 Szerintem zsír a játék. 15 percnyi nyomulás után már gondolkodom a megvételén. :) 1 éves konfigomon minden kimaxolva és be se reccen. Iszonyat hangulatos! -
#15106 nade pont a legnagyobb akció közben döglik be?:( mire csrélek már gameover:DD -
#15105 Alig találtam meg a hozzászólásod a nagy tömegben. Köszi a segítséget. -
#15104 elhasználódnak
mindig cserélni kell őket ujabbra -
#15103 gondolom fejlődik az ember képessége... mert multiba igencsak lehet osztogatni a headshotokat:) -
#15102 Kössz!Akkor törölnöm kell vmit,4,8gb helyem van:) -
#15101 ehh:D -
Grifidos #15100 Most hullik a sok CSS őrült, mert itt nincsenek elbaxva a hitboxok.
Ne a célpont mögé löjjetek hanem rá
-
#15099 5,5 -
#15098 5,5GB-ot,csak telepítésnél nem tom minek kér 10gb szabad helyet:S -
#15097 5.47 -
Skyline #15096 Nem a célzóképességeddel van a gond énis gond nélkül osztogatomegy rakás játékban a headshotokat (bhd,ilyenek),vagy az emberünk fejlődik (ugyebnár alapból rookie vagy novice) és így pontosabban lő vagy nagyon elbaszták a fegyverek pontosságát...
A fejlövés itt is halálos próbázd ki a hídnál (nem áthatolhatatlan fal,500 pénzt kell csengetni az egyiknek amíg gyengusz a csóka) amelyik magához hív menj oda és közelről akár az alap megymagköpködővel fejbe...nekem egyből hallt...És ez mindre igaz egyszer halt be messziről lövéstől is vhogy véletlenül headshot lett pedig ehte mellélőttem:) -
#15095 Hány Gb-ot telepít fel a játék?? -
#15094 rádásul sokszor besűlnek:/ vagy nemtom mi...lehet a tár rossz? -
#15093 Végülis a valóságban is áthatolhatatlan falat képeznének, ha belegondolsz :D
De amúgy tényleg a pontatlanság a gáz. Nálam is csomószor volt, hogy pont jól bemérem a csávó kobakját jobbgombos célzással, de tőle egy méterre csapódik a falba. És nem pisztoly volt, hanem AK, ami azért papíron 200-250 méterig halálpontos. Ez kurva idegesítő, pláne, hogy az enemy viszont zavaróan pontos szokott lenni. -
BladE666 #15092 volna egy kérdésem... miért van az h bárhogy áligatom a játékot, az ég az bugos vagy nemtudom de átveszi a környezet texturáját és az ég sehol nem látszodik nagyon zavaró
vki plz segítsen -
SuLtAN17 #15091 Olvasom a hszeket és szerintem maga a játék jó mert ha az ember tud angolul azért a sztori értékelhető a hangulat meg a grafika is remek (gépigény nem veszélyes 40-ből újítottam a gépem és maxon megy rajta reccenés nélkül) Viszont az ténleg nevetséges hogy 4 headshot után a faszi úgy sétál tovább mintha paintballoznánk... 3 évig játszottam neten fpsekkel kizárt hogy ne találjam el és pl a legelején a hídnál az a 6-7-8 vagy mennyi őr áthatolhatatlan falat képez legalábbis számomra kezdő fokozaton és nem most kezdtem a "lövöldözést"... Nah mind1 ennek ellenére 89%-t adnék neki kb :) -
Skyline #15090 Elég egy fejlövés csak baxott pontatlanok a fegyverek (legalábbis amikkel eddig talkoztam) de amikor közelről (1m:) ) fejbelősz vkit egy pisztollyal az azonnal borul...
Mindenesetre a fegyvereken javíthatnának patch-el mert egy enyhén western korabeli a pontosságuk...Bár még egy párbalypisztoly is pontosabb sztem...
Ha ez azévan ner emberünk fejlődik és szintlépéskor jobban lő akko semmi úgy még jó is lehet így ahogy van.
Igazából eddig az egyetlen nagy negatívum ami picit elvette a kedvem (mivel ha van olyan dolog amit utálok az ez) az az újratermelődő ellenfelek,és a semmiből előtűnő ellenfelek...Megcsinálok egy missziót (adott esetben roncstelep bevédése) kinyírtam a banditákat végén helyszínisrác megdícsért adott pénzt...Kimegyek a bejáraton körbenézek távcső,sehol senki...Elő a térkép,kb 20mp-ig böngésztem visszalépek és hopp 3 bandita 1-2 m-re elöttem és azonnal lőttek...Namondom progihiba visszaloadolok úgyis most mentettem térkép elött...Load után hopp megin ottvannak,kinyírom őket de annyian előkerülnek az elöbb bevédett területen mindekit megölnek...Tehát ez sztem gáz,az oké hogy jöhetnek új csapatok,stb ahogy megígérték...De ne így basszus ez idegesítő...És ez nem az első hasonló esetem volt eddig a játékkal...Ujraloadolásnál néha azis előfordult hogy az addig engem észre nem vevő ellen azonnal tüzetnyitott rám...Lopakodni meg gyk lehetetlen,vaksötétben is kiszúra gép még ha a háta mögül megyünk oda akkoris (fullgoglva is)...
Szal azért nem árt egy 500megás patch...:) -
ati711 #15089 warez -
tibiszabo #15088 igazad van !!!!!!!!!
már huzzum az Infernált!! -
Hellsing47 #15087 ok -
#15086 Sajnos én hatalmasat CSALÓDTAM benne... -
skygt90 #15085 Valaki légyszi töltse már fel a mentését mert ahogy betöltöm az enyémet máris GAME OVER-t ír ki :S légyszives valaki töltse már fel a sajátját.
én a dokumentum megszerzős résznél járok de tökmind1 hogy hol tartasz a mentésedben csak töltsd fel légyszives. thnx -
#15084 Attól is függ, hogy elfutnak-e hogy hányan vannak. Ha 2-3, akkor elfutnak, de ha többen, akkor támadnak. Ez is király megoldás szerintem. -
#15083 hát nem mindíg mert nekem volt amikor elfutottak de volt amikor nekem támadott az egész falka:/ -
#15082 Na, kipróbáltam élesben a shotgunt emberek ellen. Rambó módon rohantam rájuk és futtában terítettem be söréttel közvetlen közelről. Rookie fokozaton egy lövéstől borul a paraszt (igaz, csak szimpla bandita volt), de sajnos én is, mint ahogy ez egy másik fickónak hála, kiderült. -
#15081 első ráközelítéssel nem olyan rossz a játék, de szerintem nincs benne különösen nagy ujdonság, a story sem valami egyedi, a gépigénye nagyon is huzos, ahhoz képest annyira nem is szép, a mesterséges intelligencia nagyon buta, az hogy 5ször kell fejen löni valakit hogy elhulljon az a játékkészités okorára emlékeztet. ez csak első közelités.. -
#15080 gyomorrontás anomália? -
#15079 ha egy kutyát kinyirsz a többi már fosik... -
karajjj #15078 most vettem észre, hogy csavar is van a játékba, lehet dobálni az anomáliákba -
#15077 :DDDD mintha nagyon kezde rondúlni a game a kezdeti fényképeket megszégyenítő képekhez képest:) tuti jó lesz egy lövöldére:) csak a képeket elnézve erre a dx9-is képes lenne simán carmack is megmondta:D
nah tényleg ON
szerk: jaja dante láttam:) az egy picike kis vidíjó persze hogy jó néz ni lezsugorítva:DD nem azt mondom hogy csúnya lesz de nem lesz aza cg minőségü ahogy indúlt:) -
CUCLI #15076 ezt láttadé? :P -
Szeszmester #15075 OFF
Ebből egy szót nem értek, nagyon hülyén fogalmazott a kedves cikkíró.
ON
Nemtom, furesz ez a stalker. Ha este van, nem látok semmit, de ez hülyeség, a valóságban nem így van. A zseblámpa semmit nem ér gyakorlatilag. Az időgyorsítással az a gond, hogy bizonyos feladatokat x órás határidőn belül kell megcsinálni.
Mozgó célpontot szinte lehetetlen eltalálni. 3 kutyát kéne kicsinálnom, a kis dögök mindig szétszaladnak, ha a közelbe megyek.
Ha sprint közben lövök, futásra vált a karakter.
A kés mozgó célpont ellen használhatatlan.
Azok a ködök amiknek nem szabad a közelükbe menni valójában micsodák?
A graf egyébként jó, hangulatos képi világa van, de szerintem aránytalanul magas a gépigénye.
Jó játék egyébként, de azért annyira nem nagy szám. -
feamatar #15074 a lényeg hogy az anomália ventumához nem szabad közel menni, és akkor nincs baj. a fal mellett kell menni óvatosan. Ha nagyon sípol a jelző akkor meg visszábbmenni. Van egy két olyan hely ahol az artifactot is csak így tudod felvenni: az anomáliák közt a piros sípolásra figyelve közlekedni -
MrAndree #15073 Attól még nagyon állat game lesz. A grafika nem számít. :) -
csokiskex #15072 THX!
bocs.. de már fáradt vok:D ma már sztem nem jáccok...
-
#15071 itt vannak az igazi ingame képek dx10? LoooooL