S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nyílt béta tesztj
regisztráltam, meg minden de nem tudom hol lehet letölteni.. vagy én értettem valamit félre?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(nooffense😛)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
inkább kimegyek csernobilhoz azt tolom élõbe<#gonosz2>#gonosz2><#alien>#alien>`-´
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bizony...ha nem márciusban van a szül/névnapotok akkor a játék nem települ fel<#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
2002 Május 29. én írta egy kolega még a fórum kezdetén.😄😄😄😄
"A közeljövõbe erre a játékra várok a legjobb"an
Hajrá Oroszok"
Megérte várnod????😄😄😄
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
...
Platform:
PC
Genre:
First Person Shooter
Release date:
23/03/2007
A itt még mindig 16.-a van irva??? Miért??<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Ha UK-ban laksz, és azt is ikszelted be, van némi esélyed 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PLS adjatok már egy pontos linket mert most nincs kedvem azzal szarakodni hogy elmúltál-e 18 blablabla...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400