S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Remélem élvezhetõen fog szaladni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Röhögve megy fullon akadás nélkül ember!!4szeres élsimítással!!
Jobban megy mint a Call of Duty elsõ része,akkora területet képes megjeleníteni egyszerre hogy beszarás.Mindenhol csövek,dobozok...ezer meg ezer poligon.Az optimalizálás példaképe szerintem.
Az a legdurvább hogy semmit nem tölt,betölti a mapot aztán szevasz,nem laggol nem rángat.Bár vannak hiányosságok,mint például fizika,semmilyen tárgy nem mozdítható,a létramászás gagyi.
Viszont a hang és fényhatások kiválóak,sokkal valóságosabb és élethûbb mint a vegas,az esõ,vihar,villámlás beszarás és még lehetne sorolni.
A gépem a64 3200+,1gb ram,7800GS
Bár én erre a játékra már 2002 óta várok, szal ha minimumon eldöcög, akkor már örülök a fejemnek 😊
De sztem van olyan gépem, h med-ben azért el fog futni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ez van... régi motor felgyurva=atom pc kell neki😄
nem lepõdök meg rajta...
megnézve az újabb képeket, valami durvásan állejtõs a grafika...
de amugysem azért játszok 😄 szóval ... menni fog az remélem jól...
/dualcore A643800+ gigaram 7300/
u dont have to listen anybody else but me
remélem optimalizálják:/ mert ha ilyen lesz a single is akkor a töbségnek nem kell full grafon játszani.....sõt inkább minimumon😄
Sõt az elözö linkedet flashgetbe is beraktam de jemmi.😞
*Posse*T.W.D*
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
*Posse*T.W.D*
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
tévhitoszlatás: ez korántsem az a "beta", ami 2005-ben volt, fõleg hogy az csak egy átnevezett ALFA VERZIÓ volt...ez beta, 2007-es, sokkal másabb, sokkal több effekt, DX9 benne van...tehát azt felejtsétek el, azóta kicsit fejlõdött már 😊
kulcs csak akkor kell, ha neten is akarod tolni, amúgy meg ha kreálsz szervert, és szórakozgatsz, akkor nem...sõt, még lehet az is, hogy csatlakoznak hozzád, ha kiszeded a CD-key checket server create-kor 😊
de én is azt hittem elsönek 😄
ez még csak multi demo
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
állandó mormogó hangok jobbról, balról, kutyaügetések, lövöldözések, ha valaki ezzel éjszaka játszik egyedül egy szobában garantáltaln szarrás fossa magát 😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és ez vmi uj beta, szal egyáltalán nem a régi...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
jóvanna<#vigyor>#vigyor>