S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
én viszont egy 21-es moncsin tolom és 1024-es felbontáson olyan mintha a 17 moncsit 640-re raknám😊 magyarán kifolyik a szemem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Elhiszem neked hogy szarul megy,csak nem értem miért!

mila69en
lehet hogy te nem tudod hogy én mirõl beszélek de hidd el én tudom hogy én mirõl beszélek-.-

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mor3llo
Hát nekem egy Dual Core-os 2,8Ghz-es proci hajt meg egy Ati x1650pro-t 256Mb DDR3as rammal, és 1Gb sima DDR-es ram van.
Remélem élvezhetõen fog szaladni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem próbálunk meg játszani egyet hamachin?

Voltan
Ja, hát nálam is van egy 3800+ AMD, 1,5 Giga RAM, meg ugye a 7600GT. Olyan nagyon azért nem félek a lagtól.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hallod nem tudom te mirõl beszélsz!
Röhögve megy fullon akadás nélkül ember!!4szeres élsimítással!!
Jobban megy mint a Call of Duty elsõ része,akkora területet képes megjeleníteni egyszerre hogy beszarás.Mindenhol csövek,dobozok...ezer meg ezer poligon.Az optimalizálás példaképe szerintem.
Az a legdurvább hogy semmit nem tölt,betölti a mapot aztán szevasz,nem laggol nem rángat.Bár vannak hiányosságok,mint például fizika,semmilyen tárgy nem mozdítható,a létramászás gagyi.
Viszont a hang és fényhatások kiválóak,sokkal valóságosabb és élethûbb mint a vegas,az esõ,vihar,villámlás beszarás és még lehetne sorolni.

A gépem a64 3200+,1gb ram,7800GS

Mor3llo
Nekem x1650-esem van, és énis mindent 1024x768-ban nyomatok.Nekem nagyon nem is kell nagyobb felbontás, elég szép így is minden.
Bár én erre a játékra már 2002 óta várok, szal ha minimumon eldöcög, akkor már örülök a fejemnek 😊
De sztem van olyan gépem, h med-ben azért el fog futni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Voltan
Hát, kicsit magas az egy ilyen kártyának, nem? Én mindent 1024X768-ban nyomok 7600Gt-vel. Igaz, hogy a 17 colos monitornak nem is kell nagyobb felbontás.

Mor3llo
hna jah...régi motorok átka...

mila69en
nana azért olyan grafika nincs, hogy ilyen gépigénye legyen😊
ez van... régi motor felgyurva=atom pc kell neki😄

mila69en
1280x1024 felraktam 1600-ba és késsz😄 6800GT-karim kapút:S de 1280-ban is megeszi ezt a kártyát ha feltolom a textura részletességét ugy kb közép tájba vagy inkább eggyel alá😄D 1 fps:/ bár eza kárty már nem egy mai darab😄DDDD

VRSDM
gépigény magas...
nem lepõdök meg rajta...
megnézve az újabb képeket, valami durvásan állejtõs a grafika...
de amugysem azért játszok 😄 szóval ... menni fog az remélem jól...
/dualcore A643800+ gigaram 7300/

u dont have to listen anybody else but me

Mor3llo
Attól félek, hogy a nagy területeknél rengeteget fog swapolni.1GB Ramom van, de kajakra f**ok

Voltan
Milyen felbontásban tolod?

mila69en
akkor érthetõen..... valami britális a gépigénye😄
remélem optimalizálják:/ mert ha ilyen lesz a single is akkor a töbségnek nem kell full grafon játszani.....sõt inkább minimumon😄

Kaszi46
Ugyan az az orosz oldal jön be. Ami hivatkozást ott találtam, arra már mind ráklikkeltem, de egyikre sem akar beindulni semmiylen letöltés.

Sõt az elözö linkedet flashgetbe is beraktam de jemmi.😞

*Posse*T.W.D*

xj700t
így is bad link 😞(

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

drop
mila69en
<#wilting>

bertino
az teljesen más játék, nemtom miota kéne összehasonlítani ezzel 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mila69en
azért egy atomerõmû nem árt majd hozzá😄D mindet fullra tolva a rainbowsix vegas jobban futott a gépemen:S

Kaszi46
??? itt mire kéne klikkelnem? oroszból már csak arra emlékszem, hogy já zsivu ná vgorágye székes...😛

*Posse*T.W.D*

dante3
F@sza lett,nagyon,csak egy baj van egyedül kóvájgok csak,semmi ellenség! 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

drop
http://dl2.filepost.ru/www8/files3/b...k-mp-setup.exe
van normál link is nem csak torent

mila69en
kicsit?😄 valami iszonyat hogy mennyit fejlõdött grafika terén és egy szaros mp map nem is értem hogy áraszthat ilyen hangulatot😄 qurvajó kis szél azt elkezdenek repkedni körülöttem a falevelek....viszont a felhõk nem mozognak:SSSSS

bertino
ja, ez a beta már olyan beta, hogy nem semmilyen beta, tehát atom feelinges beta <#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

mucsácsó
ezt mondtam én is, feeling kegyetlen...

tévhitoszlatás: ez korántsem az a "beta", ami 2005-ben volt, fõleg hogy az csak egy átnevezett ALFA VERZIÓ volt...ez beta, 2007-es, sokkal másabb, sokkal több effekt, DX9 benne van...tehát azt felejtsétek el, azóta kicsit fejlõdött már 😊
kulcs csak akkor kell, ha neten is akarod tolni, amúgy meg ha kreálsz szervert, és szórakozgatsz, akkor nem...sõt, még lehet az is, hogy csatlakoznak hozzád, ha kiszeded a CD-key checket server create-kor 😊
mila69en
a villámlás az árnyékok valami eszméletelen gyönyörûek

nem 😊
de én is azt hittem elsönek 😄
ez még csak multi demo

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

berlinboy6329
Ehhez is kell kulcs?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

báttyó02
multiplayer béta

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

berlinboy6329
Mi e jó...Lehet szedni?Honnan?vagy most mi van?Mi ez a sok ingém kép,hibaüzi meg anyám tyúkja?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bertino
fuuu skacok, sajnálom, hogy nem tudok hangot felvenni nektek :|

állandó mormogó hangok jobbról, balról, kutyaügetések, lövöldözések, ha valaki ezzel éjszaka játszik egyedül egy szobában garantáltaln szarrás fossa magát 😄

dante3
Hogyan lehet egyáltalán elindítani?Nekem nem csinál semmit!Pls

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mi van wazze tanulj meg irni:"vegye le 2 0o át"<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

bertino
csinálnék, ha tudnék hangot felvenni... de mivel nemtok, marad csak a kép 😞

vegye le 2 0o át, kösz

bertino
azt már elmondhatom, hogy menü: 900 FPS <#idiota>
és ez vmi uj beta, szal egyáltalán nem a régi...

bertino
csinálok nektek egy kis ízelítõt belõle fraps-al

Hmmm. Majd jövõhéten.

_Atti_
jóhogy nem a multi beta demoja <#idiota>

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

dante3
"nekem még 20 perc"

norbre
ok akkor majd..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

bertino
akkor sztornó, mert addig tuti nem jön le, még 1 óra 40perc 😄DDDDDD

norbre
19:00-kor tipliznem kell aztán csak 21:00 után leszek....

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
<#wilting>
jóvanna<#vigyor>

bertino
maradj mááá nyugton, felénél járok

norbre
énis hamachi-ra gondoltam.. egy próbát megérne..

Mivel kulcsuk nincs hozzá, egy lanpartyt csak ezért nehéz összehozni, marad a Hamachi, de az se olyan egyszerû eset szerintem. Engem az bosszant, hogy semmi sincs se ebben, se a demóban a Single player játékélményébõl szinte.