S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
bannerben nem tudom, nem én csináltam! de különben már annyi márciusi megjelenés van, hogy nem tudom melyik a hivatalos! 😄

Glpetyus
megjelenési dátumot átírhatnád 😊

DJ Skyline
úgylátom szükség van a FAQ-ra mégis! én megcsináltam, mindjárt kész a tárhely, aztán feltöltöm, kiteszem banner alá! kéretik majd elolvasni az MP Beta Demo-s részt, hogy helyes-e amit írtam, meg akkor hogy lehet-e multizni rendesen, vagy csak hamachival megy a dolog!? meg egyéb kérdéseket is lehet javasolni a FAQ-ba! egyenlõre ez a FAQ lesz, ha majd lesz jelentkezõ aki tud szebbet csinálni, azt szivesen fogadjuk szerintem! 😊

norbre
aha.. tegnap 3an toltuk .. nagyon ott van..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Glpetyus
szépek 😊

DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ikarus
engem az még mindíg érdekel, hogy vajon a teljes játékban be lehet-e menni majd a nagy panelházakba valamilyen szinten?
(az egyik videoban volt, hogy valamelyik emeletrõl az erkélyrõl lövöldözött valaki)
buli lenne!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
szóval hamachin keresztül lehet már rendesen tolni? : )

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

bulba
Én már megkatpam az e-havi GS-t
4 oldalban írnak a játékról, de nem igazán teszt-szerû a játék végén nincs
% hirdetés stb. Sõt a lap elején is írják a "szerkesztõi jegyzetben" hogy csak vmi STALKEr-buildot kaptak. gandolom ez még vmi béta-féleség és max küldti csináltak meg hisz az egész bemutató Angliában volt
Majd lyukasórában elolvasom a cikket, és beszámolok róla nagyjából mit írnak, ha ezt addig senki nemn teszi meg

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Pár nappali kép

mucsácsó
hát szerintem énis 😊
De a pisztolylövés...az még mindig olyan "szerencsétlenül" lõ nekem 😄DD
lehet a sok cs miatt tûnik furának, de olyan lassan lõ, valahogy a kispisztoly...nemtom, nem jön be 😛
a feelingje iszonyat nagy, én asszem maradok a DX8+full max minden-en, mert így sem csúnya egyáltalán...és így még istenien is fut 😊 a baj csak annyi, hogy az árnyékok eléggé furák, már ahol vannak jah..
viszont feeling tényleg leírhatatlan, bár ezt már régóta tudjuk, hiszen elég, ha megnéz az ember egy-két képet, vagy videót...a hangok brutálisak, ezek a farkasvonyítások, meg ilyen-olyan teremtményhangok nagyon odabasznak 😄
nah és mikor esik az esõ, fúj a szél, villámlik..ez még DX8-ban is durva volt! 😮
nha és az anomáliák...azok is nagyon nagyok, meg ez a sugárzás!
Az meg tök jól néz ki, ahogy felrobban a gránát 😛
bertino
de tényleg amugy nézzetek rá a képekre... a chernobili feeling, elhagyatottság, sugárfertõzött zóna sztem olyan szinten megvan, hogy azt nem is tudom mivel lehetne jobban fokozni
hát még ha játszik az ember
iszonyatosan durva multikat fogunk ezzel nyomni, valami azt sugja, nagyon ott van a feeling

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
háttö nekem halleluja 22 alá még nem ment az FPS
bár elég sokminden fel van tolva... majd még zongorázok rajta, hogyan tudnám minél jobban csonkítani, hogy jol fusson

a jan.gamestarból való
szóval vki olvasta már a tesztet?

Holnap összehozzuk valamikor

mucsácsó
de lol már, DX9-ben nem tudom miért... 1 FPS se 😄
itt vmi oltári nagy gáz van...
báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
hm...mennék énis, csak nekem nincsen fennt a hamachi csoda, most meg nem akarom feltenni... 😄
egy internetes próbában bennelennék azért mondjuk...
mellesleg neked hogy futott?
hamachin igen,de elvileg lehet benne internet servert is indítani

Király volt<#violent><#violent><#gun>
Kicsit nagyok voltak a pingek de azért lehetett lõni,Jól kell benne célozni.Fegyver nagyon sok féle van mindenféle fajtából,10-12 fajta pisztoly,4 féle shoti,automatákból biztos van vagy 20 féle,meg még minden ami szem szájnak ingere.Hangtompító,távcsõ felszerelhetõ.
CS-hez hasonlóan vásárolni lehet a fegyvert-lõszert.Ja és minden fegyver kicsit más,máshogy rángat,hord ide-oda.
Rongybaba effekt van,szépen összerogynak.A fejes egybõl halál asszem.
Szokni kell és nagyon jókat lehet benne lõni szerintem.

mucsácsó
höhö, tökjó...
hogy voltatok többen? Hamachi, vagy csatlakoztak a serverhez? Vagy netán te csatlakoztál valahova?😄
egyébként neked hogy fut ilyen graffal?
bertino

Serpa
ki lehet lõni a fegyvert a kézbõl?

Serpa
le lehet sántulni?

_Atti_
az már a régi betaban sem volt rossz ..lanon az kb olyan volt mint a cs..szóval könnyen hullanak az emberek, ha valaki jó célozgat😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bertino
milyen bazze beleeresztek egy sorozatot, ott marad a vére a falon, ami meg nála van, elveszem 😄DD

Serpa
sebzés milyen?

bertino
nem, ez már viszonylag normális

_Atti_
már nem lagos mint a régi?

bertino
whaaa gyerekek multiztunk mint állat 3an <#eljen><#eljen><#eljen>

_Atti_
hát ez elképesztõ szép szerintem..nem crysis, jobb.. sv_setenvtime /setweatherel nézegessétek meg az napszakokat..valami elképesztõ..a másik a hangok..azok is nagyon részletesek és jók..még a hdrt is nagyon jól használták szerintem..egyáltalán nem az a maszlag ami néhány screenrõl esetleg lejönne.. a grafika meg olyan szinten állitgatható hogy szerintem mindenki megtalálja majd a szép is jól is fut konfigját.

bertino
ok ebben bent vok

Vagy tudok még egyet
szoba:EasyGhost
pass:easyghost

kis és nagy betû fontos

akkor sajt vagy pufi vagy sajtos,valami ilyesmi.<#vigyor3>
Rég volt már amikor be kellett lépnem

de nem látlak ott,adj msn-t vagy valamit amivel jobban lehet komunikálni

bertino
vmi kínja van passworddel

rejected 😊

bertino
ok indíts 😄

nekem is kb annyi,de egy próbát azért ejthetünk
szoba:KoPf pass:sajtospufi
asszem...

xj700t
B+ pont lejött torrenten 😊

Azért köszönöm a stalkerváró nép nevében 😊<#worship>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

mila69en
nekem is csak a pes meg az rbr miatt kellet😄 mivel az utobbi idõben nagyon kevés játékkal játszottam meg játszok talán csak ezzel a kettõvel egy kettõbe még belenézegettem de kb 20 perces gaming után uninstall volt mind😄 pes hátra dõlök a fotelba és még akkor is jól látom😄 rbr úgy szintén😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
hát indítson vki egy hamachi-t akinek sok feltöltési sebessége van (nekem csak 45k 😄)

Senki nem akarja kipróbálni valahogy?Mindenki szeret egyedül rohangálni?

Voltan
Na, hát ezért nem kell nekem nagyobb monitor 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

VRSDM
furcsállom h nincs tele képekkel a dolog 😄

u dont have to listen anybody else but me

drop
bocs igy már jónak kell lenni

drop
http://dl2.filepost.ru/www8/files3/b074bfaeb4644bf6cf5401dc1dfd7b48/0333343874165410/459513981/stk-mp-setup.exe

mila69en
na igen ezt számításba vettem írtam is hogy remélem lesz optimalizálás mert ez így elég gáz😄 viszont ez egy multi annak meg suhannia kell nah akkor mi lesz itt ha sok sok ellenfél meg állatkákk meg mittom én mi lesz még a képernyön😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mucsácsó
nem gyenge az, hidd el, lsd. #10894
fõleg, hogy még állítólag geforce 3-on is elfut -ugyebár arra lett tervezve még kezdetekben 😄
meg azért az hogy csak egy BETA, az azért optimalizáltság ügyileg rengeteget jelenthet..
mucsácsó
hehe, nekem is izzad a karim mint állat, de ha a lightingot leveszed, akkor megy mint forró kés a vajon, de viszont ha tényleg fullra teszed, és a HDR is belõve, akkor szerintem még a lágymányosi tankreaktor is megizzadna tõle, nemhogy a mi gépünk...fõleg a napszaktól függ, hogy mennyire megy jól...
hát mindegy, DX8-cal se annyira ocsmány azért szvsz...lehet, a full verzsön úgy kell tolnunk =/ mindegy, csak jönne már 😊

viszont ha belegondolsz, ez csak egy beta, éshát...akik pl. nyomták tavaly ilyentájt a Heroes V bétát, azok tudják, hogy a beta és a full között mekkora oltári nagy különbségek vannak! 😄
az úgy akadt, akadt folyamatosan a malomkerék lapátja, recsegett a hang...és kegyetlenül szaggatott...s lám a full nagyon szépen ment 😊
mila69en
mert gyenge neki a 6800GT😊 csak azért
szerk: de nem gond mert ha tényleg hozza a single a hozzá fûzött reményeket akkor hajlandó vagyok egy új kártyát venni😄 eddig nem jött ojan játék amiért beruháztam vólna egy új kártyára de talán majd ez😄