S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(az egyik videoban volt, hogy valamelyik emeletrõl az erkélyrõl lövöldözött valaki)
buli lenne!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
4 oldalban írnak a játékról, de nem igazán teszt-szerû a játék végén nincs
% hirdetés stb. Sõt a lap elején is írják a "szerkesztõi jegyzetben" hogy csak vmi STALKEr-buildot kaptak. gandolom ez még vmi béta-féleség és max küldti csináltak meg hisz az egész bemutató Angliában volt
Majd lyukasórában elolvasom a cikket, és beszámolok róla nagyjából mit írnak, ha ezt addig senki nemn teszi meg
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

De a pisztolylövés...az még mindig olyan "szerencsétlenül" lõ nekem 😄DD
lehet a sok cs miatt tûnik furának, de olyan lassan lõ, valahogy a kispisztoly...nemtom, nem jön be 😛
a feelingje iszonyat nagy, én asszem maradok a DX8+full max minden-en, mert így sem csúnya egyáltalán...és így még istenien is fut 😊 a baj csak annyi, hogy az árnyékok eléggé furák, már ahol vannak jah..
viszont feeling tényleg leírhatatlan, bár ezt már régóta tudjuk, hiszen elég, ha megnéz az ember egy-két képet, vagy videót...a hangok brutálisak, ezek a farkasvonyítások, meg ilyen-olyan teremtményhangok nagyon odabasznak 😄
nah és mikor esik az esõ, fúj a szél, villámlik..ez még DX8-ban is durva volt! 😮
nha és az anomáliák...azok is nagyon nagyok, meg ez a sugárzás!
Az meg tök jól néz ki, ahogy felrobban a gránát 😛
hát még ha játszik az ember
iszonyatosan durva multikat fogunk ezzel nyomni, valami azt sugja, nagyon ott van a feeling
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bár elég sokminden fel van tolva... majd még zongorázok rajta, hogyan tudnám minél jobban csonkítani, hogy jol fusson
a jan.gamestarból való
szóval vki olvasta már a tesztet?
egy internetes próbában bennelennék azért mondjuk...
mellesleg neked hogy futott?
Kicsit nagyok voltak a pingek de azért lehetett lõni,Jól kell benne célozni.Fegyver nagyon sok féle van mindenféle fajtából,10-12 fajta pisztoly,4 féle shoti,automatákból biztos van vagy 20 féle,meg még minden ami szem szájnak ingere.Hangtompító,távcsõ felszerelhetõ.
CS-hez hasonlóan vásárolni lehet a fegyvert-lõszert.Ja és minden fegyver kicsit más,máshogy rángat,hord ide-oda.
Rongybaba effekt van,szépen összerogynak.A fejes egybõl halál asszem.
Szokni kell és nagyon jókat lehet benne lõni szerintem.
hogy voltatok többen? Hamachi, vagy csatlakoztak a serverhez? Vagy netán te csatlakoztál valahova?😄
egyébként neked hogy fut ilyen graffal?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
szoba:EasyGhost
pass:easyghost
kis és nagy betû fontos
Rég volt már amikor be kellett lépnem
rejected 😊
szoba:KoPf pass:sajtospufi
asszem...
Azért köszönöm a stalkerváró nép nevében 😊<#worship>#worship>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
fõleg, hogy még állítólag geforce 3-on is elfut -ugyebár arra lett tervezve még kezdetekben 😄
meg azért az hogy csak egy BETA, az azért optimalizáltság ügyileg rengeteget jelenthet..
hát mindegy, DX8-cal se annyira ocsmány azért szvsz...lehet, a full verzsön úgy kell tolnunk =/ mindegy, csak jönne már 😊
viszont ha belegondolsz, ez csak egy beta, éshát...akik pl. nyomták tavaly ilyentájt a Heroes V bétát, azok tudják, hogy a beta és a full között mekkora oltári nagy különbségek vannak! 😄
az úgy akadt, akadt folyamatosan a malomkerék lapátja, recsegett a hang...és kegyetlenül szaggatott...s lám a full nagyon szépen ment 😊
szerk: de nem gond mert ha tényleg hozza a single a hozzá fûzött reményeket akkor hajlandó vagyok egy új kártyát venni😄 eddig nem jött ojan játék amiért beruháztam vólna egy új kártyára de talán majd ez😄