S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
na és ? 😄DDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

norbre
na mind1.. nincs még lent senkinek? vagy senki nem akarja kipróbálni?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

fogjuk rá...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

norbre
ok de demónak demó nem? 😊😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Hogy még bugos ... és marhára NEM publikus?

abban hogy csak multiban lehet tolni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

norbre
na igen de a demo az bemutató-t jelent.. ez meg tulképpen az 😊😊

Ha jól sejtem a Multi demo bétája 😊

norbre
ok de akkor ez most miben különbözik a demotól?..

dante3
multi beta

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

norbre
de akkor az mi amit most leszedtem?..

Brolly28
😄
inkább lekopogom😊

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Ma volt hírekben, hogy csak Multiplayer demo lesz, az is majd ha kijön a game 😞

_Atti_
az pont a huszadik szülinapomon lenne akkor 😮

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

norbre
én nem tudom mi ez, de nálam elindul.. két választható pálya multiplayerben..

óóó...
ahogy hirtlen legörditettem az oldalt azt hittem már kijött a gém vagy a demo 😄D

aztán jobban elolvastam a hsz-eket és kicsit letört az örömöm 😄D

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DanRyu
Basszák meg, húzzák-halasztják, de legalább 2-3 pályás demót lökhetnének ki, hogy addig is el legyen a jónép.<#boxer>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Brolly28
már kijöhetne nem azért😄
2007.03.16 bejelentik h 2008.09.23-ám fog kijönni😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

norbre
nekem lent van.. szóljon valaki ha csinált hamachi szervert..

bertino
még ha elõbb lejönne...

norbre
nem akarja valaki kipróbálni hamachival?..

dante3
<#wilting>Milyen demót?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bakvarnyu
Még a mérete is gyanúsan hasonló:
438.23 MiB - ez az "új"
436.34 MiB - ez a Stalker2215 2005 végérõl

báttyó02
sehonnan

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Demót honnan lehet leszedni?

Serpa
ha már eddig kibírtam, kibírom még ezt az 1 hónapot.
nincs kedvem fatális hibákba botlani.

bakvarnyu
Ez tök ugyanaz mint amivel már 2 éve is toltuk 😞
Ott is egy pályaudvar volt meg bérház ,Stalker 2215 vagy mi.
Ha meg nem akkor hol vannak az ellenfelek?

Multiplayerben is veszélyesek az anomáliák? 😄

gman906
Csak miért? azt hitte belefér a játék 438MB-ba ?

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

dante3
A luser!<#idiota>

A Torrent oldalon ékes skandináv nyelven anyázott eme hibaüzenet miatt valaki 😄

gman906
ja nekem is ez van

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

mucsácsó
jaja, változik, meg énszerintem a napszakok is valamennyire... 😊
viszont el akartam indítani a single-playert, és....ilyen szép errort még soha nem kaptam, mint most, de érthetõ, hiszen only mp 😄
mila69en
hm... már töltöm is😄DD

szerk: akkor bent mardtak a régi opciok?😄 az idõjárás is változik?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mucsácsó
passz, tudsz csinálni szervert, CD-key checket is ki tudod szedni...
nahmeg dedikált szervert is tudsz 😊
sokat javult tényleg az alfa óta, grafikailag fõleg, meg pár dolog változott...pl az anomáliák másképpen néznek ki...
meg nagy feelingje van az egésznek, farkasvonyítások, lombsusogások...
és tökjó a fû, meg a növényzet, mikor fúj a szél, akkor az is úgy mozog 😊
Csuhai G
Ójee!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mucsácsó
nincs igazad, itt a bizonyíték is, ha nem hinnéd...:
norbre
a torrentnél pont oda van írva..

norbre
nem tudom még most szedem..

mila69en
himachival nem lehet tolni?<#ravasz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

báttyó02
meg kérdem én mekkora a terep ezen a map-on amik a képeken vannak
mer az sem mindegy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó

aztán benyomtam ezt az object lighting cuccot, ettõl szebb lett sokkal, így viszonylag elviselhetõen futott:

vannak még bõven képek...

Bocs, látom írtátok, hogy kéne rá az FPS, de FPS értékek nincsenek rajta, mivel még pár órával ezelõtt csináltam a shotokat valahogy.. 😄
mila69en
de ez MP és altalában azok butítva vannak sztem single alatt izzadni fognak a gépek😄

Pfff. Szerintem ez a 2005-os MP beta, nem a mostani, de ne legyen igazam ...

bertino
mondtam én, hogy ennek a játéknak a futásával nem lesz semmi gond...

mila69en
lol elindúl kulcs nélkül is?😄

mucsácsó
ELNÉZÉST A LASSÚ NETESEKNEK, HA NEM ÉRDEKELNEK A KÉPEK, NYOMJ ESCET! 😄
bocsi, nem tudtam hogy miként rakjam ide be, thumbokat meg nem csinálgattam...tehát akkor:

A menü...alfa óta változott kicsit, ott az a valami ahogy húzom le, így gördül 😄

Majdnem a full graf...elég silányul meg sajnos, (Gef. 6600, 256 MB =/) bár lehet a bétának tudható be, és ha nap felé fordultam, egy iszonyatosan rántott....de a HDR kikapcsolás után így nézett ki a játék, viszont 40-80 fps között fut:

bertino
hát még ha seedelnék is :|

bertino
köszi

norbre