S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Minden tárgy le van betonozva még a hordók is...
Aki még nem tudta leszedni
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mert nekem is : megvettem x1650pro-t, de a régi 2400+-os procim nem tudta kihajtani, olyan mintha semmit nem vettem volna a gépbe.Ezért vettem végülis új procit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ugyanis ha mászok fel a létrán felugrik 80-ra ha már elnézek jobbra vagy balra akkor rögtön visszaesik 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
dx8 20-24 FPS
ha közel megyek egy tárgyhoz vagy a falhoz akkor felrepül 80-90re mind2 esetben 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
dx8 100 fölött, halleluja 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
DX9 modba elinditva olyannyira akad hogy kb az 10 perc volt míg az egeret a Next gomra tudom vinni. 😞
Dx8ba meg simán megvan a 30 fps. Nemértem milehet dx9alatt.
Next PC upgrade: 2022
ugyanis vkinél olvastam hogy dx9 ben ~20FPS-e volt dx8-ban megy 100 vmennyi 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy nálam FPS érték semmit sem változik dx8 és 9 között 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
játsz 8-ban, szinte ugyanaz..szvsz
csak nyugodtabban alszom ha tudom hogy kijött a játék 😛 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Azok a zöld százalékok,játék közben emelkednek? Figyelte valaki?
Most nyomtam egy multit valakivel,csak ketten voltunk,de fatal error lett a vége,pedig nyerésre álltam!<#eplus2>#eplus2>
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Ha nem lehet majd kikapcsolni az "élethû" effektet, nem fogok játszani vele, és ezzel majd jól megbüntetek mindenkit<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Most en vagyok a hulye de nagyon nem akar betoltodni nekem ez az MP Topikos oldal. Torolve lett vagy mi a fene?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
A fegyveres dolog javít a realisztikusságán,hiszen a valóságban is elmozdul a célról a fegyver lövésnél.Ennek mértéke függ a fegyver kialakításától,súlyától és a használt lõszertõl is.
Ezekre fel is figyeltem hogy minden fegyver máshogy viselkedik.
Ez szerintem nagyon is hogy jó,egyrészt nehezebb lesz tõle a játék,másrészt hozzátesz a valóságérzethez.
Én így látom.
Azthiszem német volt a server,nagyon jó pingek voltak max 60 mindenkinek.
Viszont hamarosan ki is fagyott valószínüleg szokásos fatal-lal.Azóta sem láttam sajnos.Bár mostanában nem is próbálom.
Nem esik-e álldozatul valami szigorúan betartatott határidõnek vagy egyántalán javítják-e ezt a sok bugot illetve hiányosságot?
De van egy olyan gondolatom is hogy ez release amivel mi is szenvedünk nem is annyira illegális.Lehet hogy így akarják tesztelni,felmérni a várható problémákat,hiányokat.
Nehogy égés legyen a demo vagy kitudja.