S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáltál már HDR-t mondjuk FarCry HDR demóban R9500/9700/9800 kártyán? Az nem "jobban szaggat", hanem diavetítés, még egy "gagyi" X800-on is fényévekkel gyorsabb. Szóval lehet Microsoft DirectX SDK software referencia renderer-rel fog futni, de akkor minek?

Mr_no_NaMe
A dx8 vs dx9 vitához. Az senkinek nem fordul meg a fejében, hogy akkor látod a dx9-et ha pixel shader 3.0-ás kártyád van? Ha a kártyád nem tudja a pixel shader 3.0-át akkor ugyan úgy fog kinézni, csak jobban fog szaggatni...
Kaszi46
Miért ne lenne hivatalos?

*Posse*T.W.D*

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
még johogy a stalkerba ilyet nem raknak😄 remélem mégcsak megsem fotdúlt a készítõk fejében:/ lövök eggyet egy kis stukival aztán akkora kráter keletkezik a falon hogy lol

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
mert ez nem hivatalos beta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rekettyes
Akkor a multi betaban mert nincs semmi. Akarmire ralosz minden ugyanugy puffog. Fear-ban egyik kedvenc szorakozasom volt a vakolat bontas.

még 30 nap és jön a geme<#taps><#taps>

VRSDM
ez a videó annyira új mint hogy lefutom a nagykáta budapest returnt 1 óra alatt 😄
kb. 1éve ha láttam, azért dx8 hisz más verzió nem is volt még akkor...
ettõl függetlenül nagyon jó
ja, látszik mennyi itt a power user😊 fizika a legeslegelsõ, 3-4évvel ezelõtti videókban is volt, kocsikra dobált hordót stb.stb.

ennyit a "ezt várom már 5éve" srácokról, azt sem tudják mi fán terem...

menjtek vegyetek alá egy gépet, 300.000 ért és ödöm éd bódótááá

mod: ja és még a fizikáról annyit, amig nem ment le a hp-je a banditának addig nem hatott rá a golyó ereje, ahogy meghalt már hatott...
már a maxpayne2-ben is másképp volt azóta egy játékban sem ... sajnos...

u dont have to listen anybody else but me

DanRyu
Nagyon fain a videó. Ajj de rávagyok izgúlva a játékra.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Sokan megkérdõjelezték a fizikát,hogy lesz-e.Én is tudtam hogy lesz de itt a megcáfolhatatlan bizonyíték a hitetlen kutyáknak.
Ráadásul jóféle szerintem,érzõdik belõle hogy a tárgyaknak anyaguk szerint más súlyuk van,máshogy viselkednek.Nem úgy mint a Dark Messiah-ban például ahol a többszázkilós kõkriptát egy rúgásal kapura lehet lõni.

báttyó02
dx8 "igazibb",dx9 szebb,de rajzfilmszerübb is😄
én mindenképpen a dx8nál maradok😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
hu az tényleg komoly lenne
bár nem egy kategoria de splinter cellben is mekkora jó már mikor kibújsz a fal mögül és látod az ellent😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
má sok videon láthattuk hogy van fizika...szerintem csak a multiban nem lesz, bár oda meg minek?😄 ahogy gitároznak ott nagyon lol😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nagyon jó a video!!!!<#eljen>Igen jól fut azon a gépen,szép egyenletes bármilyen könyezetben,és ha jól látom dx8-ban nyomja de lehet rosszul látok.Ja és VAN FIZIKAAAAA!!!!!!!!

mila69en
ez érdekes mert én sem látok soha senkit:S csak azt hogy hoppá kaptam egy golót a fejembe😄 mindenki bújkál valamerre😊 de tök jó mert rengeteg tereptárgy van beton meg minden csövek izék😄 és oda áll az ember egy két helyre és tényleg csak véletlen lehet kiszúrni hogy ott van😄 ezért szoktam felmászni arra magas toronyra vagy mire😄D onnan jól látni mindent
de ha lenne benne még ilyen fedezék rendszer mint pl: a vegas-ban az nagyon feldobná a multit meg gondolom single-t is

dx9-ben a sun shadow-ot be tudtam kapcsolni a másikat nem

bertino
csávó simán leszurta a dögöt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dante3
Tényleg valakinek sikerült bekapcsolni ezeket:Sun shadow,Grass shadow
a grafikai beállításoknál?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Ezért nem látlak soha játék közben,mert mindíg bújkálsz!<#buck>

mila69en
valamit nagyon hiányolok a stalkerbõl:/ az pedig a falhoz lapulás... az nagyon jó lenne bele

dante3
Új video
<#eljen>

Na akkor indítok egyet publicban, apám úgyis megy alukálni...😄
1mbit-es uploadom van, olyan 50-es pinggel bírok olyan 10-12 embert, CD-key check-et kikapcsoltam.
DJ Skyline
ez is egy jó kis oldal, és nem csak a játékról, hanem a valós Csernobilról és környékérõl is vannak képek, csak igazodjon ki az ember a sok cirill betû között! 😄

wesker24
megprobáltam de sajnos nem enged fel !!!!
Sziasztok!
Ha Public szervert csinálok, sajnos lan-en keresztöül a másik géppel nem enged fel, visszadob a menübe, de nem publicot tudok indítani..megpróbálna valaki direct IP-vel csatlakozni így?
80.99.248.172

Addig megyek játszani apámmal, és várom, hogy valaki tudjon csatizni.😄
Mor3llo
én nagy ívben letojom, h milyen a grafikája 😊 5év alatt a grafika várása eltörpült a játékmeneté mellett 😊 értelmes, mádzsár mondat 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

VRSDM
ezek official képek voltak, ergó " elvileg " ilyennek kéne lennie majd...
/nézd a galerim ... nálam olyan

amit linkeltél azok nagyon teccenek...
de látam egyketõt ami viszont ocsmány... amit linkeltél iyen nálad is..?

VRSDM
ezzel a nick-el is elástad magad egy életre 😄
és ha neked ez meg ez nomeg ez gyérnek minõsül és 100fps-en futtatod 😊 akkor aztmondom okés...

másrészt ha ez még mindig nem tetszik és emgnézed a filmet amit linkeltem a fényárnyékot éjjel, és még mindig nem tetszik és szarozod akkor ...

akkor 3. pont...
ha emiatt nem játszol majd vele akkor megérdemled 😊

én mgé nemjácotam vele, de a képek alapján elég gyér graff, sztetek miyen öszegezve?

mila69en
na van itt fizika😊 legalábbis a dobozok elszáltak😄

VRSDM
fain az uj trailer...
itt meg látszik hogy dx9 mégse mézes mázas a graf :S
bízunk benne...
csekk GT-n

Ikarus
pedig a villámlás milyen jól néz ki dx9 mellett!
jó lenne ha lehetne a menuben iyen beállitáokat levennni a dx9 bõl, mint ez a csilli-villi és akkor össze lehetnem hozni egy tuti kinézetet

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

VRSDM
szerencsére van dx8mod...
de akkormeg semmi dynamic shadows meg light 😞 se kemény bump meg normal map-ek 😞

Ikarus
mondjuk kétségtelenül hangulatosabb a komorabb kép

mila69en
naja tök nem passzol ez ide inkább raktak vólna más dx9 fícsöröket nem ezt a csillogó villogó hude szép minden-t fú bazze agy vérzést tudnék kapni mikor meglátom ezeket az effeketeket egy játékban fõleg a plasztik emberek csillognak villognak fröccsöntött bábuk-.-

VRSDM
én csak dx8-ba játszom, 9-ben kevés neki /x2aA643800+_512_7300stock/
és sosem ilyen fényes, mindig megmarad az elhagyatott régies kihalt stílusa...

nem ez a márványpalota.szvsz<#whatever>

Ikarus
nem lehet, hogy az nem egészen ugyanaz a napszak, azért másabb a kinézete. másak a fényviszonyok.
a dx9 az napali képnek látszik, viszont a másik az hajnal/vagy szürkületinek.

VRSDM
hány embert bírsz el max? 100-as ping alatt?

a *-al lehet gyorsitani az idot,a / betuvel meg visszalassitani 😛

VRSDM
mondom én hogy képhiba ázzz

dante3
Érdekes,elindítottam mégegyszer dx9-ben 1600x1200-ban,de nem volt moha a fán!<#idiota>

VRSDM
én szimpli képhibának néztem 😄

dante3
Aha szerintem moha! Érdekes,hogy dx9-kellett hozzá!😮
Amúgy a fényviszonyok a képeknél nem egyformák!
Hiába állítottam optionsban tiszta idõre,akkor is borús volt és esett az esõ!Lol Kellett várnom kicsit,hogy kisüssön a nap.

Seth
azmiaz amit bekarikáztál a fánál?? Moha? Dx9 kell hogy moha legyen a fán vazzeg lol 😄

PSN ID.: Beegabor

VRSDM
ezt mondtam hogy ez a dx9-es hdr meg glow meg mittomén mi van még rajta😊
mintha márványból lenne az a kecó... közbe meg koszos tiszta beton 😊
pont mint a dx8-as képen ..

az oblivion-ra rápasszolt ez a fényes mesevilág...
de azért ...

rekettyes
a bérház sokkal élethûbb dx8-ba

dante3
Dx9-ben elég rendesen fogja a gépet,pedig nem olyan gyenge! Fõleg a vonatos pályán,szerintem ott megenne 3 giga ramot is!

mila69en
hát komolyan mondom hogy nekem is

VRSDM
nekem akkor is jobban tetszik dx8-ba...
minek rá az a buzi agyonhdr?meg homály? :S