S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
kb. 1éve ha láttam, azért dx8 hisz más verzió nem is volt még akkor...
ettõl függetlenül nagyon jó
ja, látszik mennyi itt a power user😊 fizika a legeslegelsõ, 3-4évvel ezelõtti videókban is volt, kocsikra dobált hordót stb.stb.
ennyit a "ezt várom már 5éve" srácokról, azt sem tudják mi fán terem...
menjtek vegyetek alá egy gépet, 300.000 ért és ödöm éd bódótááá
mod: ja és még a fizikáról annyit, amig nem ment le a hp-je a banditának addig nem hatott rá a golyó ereje, ahogy meghalt már hatott...
már a maxpayne2-ben is másképp volt azóta egy játékban sem ... sajnos...
u dont have to listen anybody else but me
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Ráadásul jóféle szerintem,érzõdik belõle hogy a tárgyaknak anyaguk szerint más súlyuk van,máshogy viselkednek.Nem úgy mint a Dark Messiah-ban például ahol a többszázkilós kõkriptát egy rúgásal kapura lehet lõni.
én mindenképpen a dx8nál maradok😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bár nem egy kategoria de splinter cellben is mekkora jó már mikor kibújsz a fal mögül és látod az ellent😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de ha lenne benne még ilyen fedezék rendszer mint pl: a vegas-ban az nagyon feldobná a multit meg gondolom single-t is
dx9-ben a sun shadow-ot be tudtam kapcsolni a másikat nem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a grafikai beállításoknál?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
<#eljen>#eljen>
1mbit-es uploadom van, olyan 50-es pinggel bírok olyan 10-12 embert, CD-key check-et kikapcsoltam.
Ha Public szervert csinálok, sajnos lan-en keresztöül a másik géppel nem enged fel, visszadob a menübe, de nem publicot tudok indítani..megpróbálna valaki direct IP-vel csatlakozni így?
80.99.248.172
Addig megyek játszani apámmal, és várom, hogy valaki tudjon csatizni.😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
/nézd a galerim ... nálam olyan
de látam egyketõt ami viszont ocsmány... amit linkeltél iyen nálad is..?
és ha neked ez meg ez nomeg ez gyérnek minõsül és 100fps-en futtatod 😊 akkor aztmondom okés...
másrészt ha ez még mindig nem tetszik és emgnézed a filmet amit linkeltem a fényárnyékot éjjel, és még mindig nem tetszik és szarozod akkor ...
akkor 3. pont...
ha emiatt nem játszol majd vele akkor megérdemled 😊
itt meg látszik hogy dx9 mégse mézes mázas a graf :S
bízunk benne...
csekk GT-n
jó lenne ha lehetne a menuben iyen beállitáokat levennni a dx9 bõl, mint ez a csilli-villi és akkor össze lehetnem hozni egy tuti kinézetet
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
de akkormeg semmi dynamic shadows meg light 😞 se kemény bump meg normal map-ek 😞
és sosem ilyen fényes, mindig megmarad az elhagyatott régies kihalt stílusa...
nem ez a márványpalota.szvsz<#whatever>#whatever>
a dx9 az napali képnek látszik, viszont a másik az hajnal/vagy szürkületinek.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Amúgy a fényviszonyok a képeknél nem egyformák!
Hiába állítottam optionsban tiszta idõre,akkor is borús volt és esett az esõ!Lol Kellett várnom kicsit,hogy kisüssön a nap.
PSN ID.: Beegabor
mintha márványból lenne az a kecó... közbe meg koszos tiszta beton 😊
pont mint a dx8-as képen ..
az oblivion-ra rápasszolt ez a fényes mesevilág...
de azért ...