S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán lejátszottunk egy 65-ös deathmatchet és voltunk kb 8-an !!!
Persze utolsó lettem de küzdöttem keményen !!!
De az angolok tök profik voltak egy magyar (ez én voltam) egy sereg angol ellen mit tehet !!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ugy látszik az angol csávónak atombiztos szervere volt ha 8 embert elbirt és még jól is ment !!!
Vagy egyszerûen csak szemétkedõ idióta aki azt élvezi hogy félrevezet másokat,olyanokat akik a témában "hátrányoshelyzetûek" pl:SC4,ahol egyszerûen nem ment a játék shadermodel 3.0-val nem bíró kártyákon.Ez a helyzet azt hiszem a R6 Vegas-nál is,de ez most mindegy.
Elhúzza az orruk elõtt a mézes madzagot és figyeli a szenvedõ alany reakcióit...mert egy igazi ûzõtt<#kocsog>#kocsog>.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Hiába az az elsõ dolog amit megpillantanak az oldalon,(ORBITÁLIS BETÛKKEL UGYE)a tudatuk rögtön továbbhessegeti a tekintetüket.
Nem képesek elfogadni a tényt,hogy a gyakran ismételt kérdésekre már léteznek elõre le is írt gyakran ismételt válaszok is.
FAQ!!!
bocsánat
azzal is megy az idö..és talán hó végén kijön az Infernal azzal meg elleszek a STALKER megjelenéséig 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
Másnap meg kiderült hogy nem megy normálisan....ok még 3 hét várakozás mire új vga lesz...Senkinek sem kívánom 😊
jönnek a fake verziok,az éjszakánkénti virrasztások,stb... 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Jó lenne az a térkép!
szal sztem nem lehet több 14ezernél
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem tudja valaki, hogy a Collectors Edition mikor jön ki nálunk kb, és mennyib kerül?
olyanra nagyon nem is emléxem ami a hivatalos megjelenés után jött ki napokkal/hetekkel (természetesen nagyobb nevekre gondolok)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hát csodálkozik ha telibenevetem...
na mindenkinek ON !
u dont have to listen anybody else but me
Mondjuk én tuti megvenném...csak jó lenne már 2 héten belül a merevlemezemen tudni a fullt 😊
az mi?
nem SM2?😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem nekem kellene hanem az egyik haveromnak !!!