S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
pedig benne van! 😊
"Errõl hosszú lenne így most mesélni, itt van egy magyar oldal, amin minden infó szerepel, történet, gépigény, karakterek, képek, stb!"

bakvarnyu
valoszinuleg elindul majd vele máskérdés hogy hogyan.

nem

crazyclone
vajon pixel shader 1.1 -el fogom tudni nyomni
radeon 9200 asra gondoltam <#zavart2>

Brolly28
a FAQ-ban nem találam ezért pls vki aki tudja h milyen lesz a gépigény az írja már le

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

dante3
Hát fiúk,megnéztem 3 új gameplay videot,sajna linket nem tudok adni,mert karbantartás lett az oldalon! Nagyon jó game lesz az tuti,csak lámák tesztelték a movieban!Lol
Nem hiába várjuk!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Annyi tuti hogy lesz hozzá mert kiadás után jön az SDK úgyhogy csak várni kell!

Next PC upgrade: 2022

bertino
nagyon durvák az effektek <#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vané már hungarise verzsön???

Én arra leszek kiváncsi mikor kezdõdnek majd a Magyaritással kapcsolatos kérdések <#eplus2>

Alwares
Kiváncsi vagyok mikor megejelenik milyen szinten halnak majd be az oldalak, sztem kb úgy mint az NFS Carbon idején 😄 Akkor semmi nem ment 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

dante3
Ne foglalkozz vele,nem tudja mit beszél!
Most néztem egy ingame videot,csúcs ez a játék!<#violent>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
te mirû beszísz? má aranyon van😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

15 óra: 7 év fejlesztése? nemá XD

bakvarnyu
ezt honnan veszed?

Blasta
LOÁL, nocsak, már nem biztos a pár hete még HÓTBIZTOSTUTI100-nak vélt megjelenési dátum? 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Üdv!Nézzétek meg ezt a linket itt minden levan irva http://www.thesource.hu/index.php?md=arts&at=3&id=3_8&
dante3
Látom tisztogatás volt!<#hehe>

AntiHero
A végén a mutáns tiszta Gullam!(Vagy hogy hívják)<#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Evogordon
Elõrendelni nem lehet?

Mármint most esett le hogy ez mit jelent: elégtelen zh-k, idegeskedõ barátnõ, félhomályfüggõség, golem életmód..
Aranyon a S.T.A.L.K.E.R !! Csurá!
DanRyu
Uhh ezt láttam anno a híradóban. Nem semmi.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

pontosan..ez a leggyorsabb végigjátszás ideje, mellékküldetések nélkül, szigoruan csak a feladatra koncentrálva, easy ellenséggel(eleve kevesebb ideig tart ha csak pár ellenfélel kell végezened)...a teljes végigjátszás 70-100 óra lesz a készítõk szerint...ez megnyugtató, biztos lesz csomo olyan szitu, hogy csak figyelek a sötétben, várom hogy a tábortûzhöz gyüljenek az ellenstalkerek, és mikor megnyugodtak, akkor támadok lesbõl😊..vagy kuytahorda üldöz, fegyverem elromlott(gyakori lesz!) és nem merek lemászni a fáról, mert épp egy értékes artifactal sietnék vissza a dealeremhez, amit már régóta keresek😊
mila69en
nem lesznek mutánsok<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Egyébként a játékban a mutánsok mennyire lesznek erõsek?Tehát túlélés szerû lesz,vagy könnyen elintézhetõek a mutánsok?

mila69en
nem... én költöztem oda<#idiota> amíg ott vagyok lehetetlen a bejutás😄

dante3
Miért, hazaviszed a reaktort?<#fejvakaras>

én ugy halotam 50 ora lesz a game

mila69en
LoooL ha nem küldöm át besem jutsz a reaktorhoz😄DD mivel ez ojan min egy belépõ kártya😄D így most könnyû dolgom van mert egyedûl vagyok bent mire ti bejottok már nem találtok ott semmit<#eplus2><#eplus2>

Aha,és mi a különbség a "valódi" és "kamu" befejezések közt?

AntiHero
Ja bocs azt akartam írni hogy sugárzás miatt van.
Semmi köze amúgy.

Igen az ujságban is hétféle befejezésrõl beszéltek: "két" valódi és öt "kamu" befejezést kapunk, attól függ hogy kivel szövetkeztünk kivel rugtuk össze a port...

dante3
Inkább hirosimai atombomba miatt!Amúgy nem értem mi köze a gamehoz!<#wilting>

AntiHero

DanRyu
Jah akkor más. Nemszóltam.😄

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

dante3
Még mindíg nem válaszoltál erre:#12602 😄

mila69en
én úgy tudom egy végig játszásnál szigoruan a fõ szálat követik csak😊

dante3
GSTV-n a srác hétféle befejezésrõl beszélt!

AntiHero
"A történet több szálon fut, nyolc befejezés papír szerint, ez eddig "rekord" "

Ezt régen írta valaki.

dante3
Köszi a fordítást,így már számomra is jobban érthetõ,sajna német nyelvtudásom= a 0-val!

Az kevés. 😞
De lehet, hogy a mellékküldik nincsenek beleszámolva (ha a "számtalan" mellékküldetésekkel 15 óra, akkor mennyi a fõszáll kijátszása? 10? Nevetségesen rövid szvsz), nameg ha tényleg nagyok lesznek a területek, akkor a barangolás/felfedezgetés is kitolja azt a 15 órát.

dante3
Mert õk a legkönnyebb fokozaton tolták,akkor szerintem érdemes egy kicsit nehezebben játszani!

DanRyu
Ha eddig tart kevesebb mint 1 nap alatt meglesz.

DanRyu
Ezt kellett évekig fejleszteni 15 óra játékért. Részemröl nem sok, így is elég jól játszok.

DanRyu
Nem sok a 15 óra. Azt hittem hosszú játék.<#szomoru1>

értékelés:

végigjátszás: 15 óra
élmény/idõ: izgalmas az elsõ perctõl az utolsóig
kihívás:kezdõ beállítástól a professzionálisig(õk a könnyû beállítást választották)
támogatott képernyõformátumok- 4:3 5:4 16:9 16:10
másolásvédelem:securom

értékelés😞 természetesen a negatívumokat sem hagyja ki)..+ = pozitív..- = negatív..
grafika: + látványos fényeffektusok, - animációk..9/10

hangok: + betétdalok, + környezeti zajok, - "lapos" fegyverhangok, kevés hangkiadás(?), párbeszéd(?)<#nemtudom>..8/10

kiegyensúlyozottság:..ezt a mondatot csak sejtem, nem értem:...+ "lapos/unalmas(pedig pluszként értékeli) betanulási görbe(?)..kacsintás..amit a véletlenszerü eseményekkel tesz kiemelté(?)/ érdekessé(?)..8/10

atmoszféra: + hangulatos világvége élmény/benyomás, + nagyszerû horrorisztikus pillanatok..10/10

kezelés: + könnyen elsajátítható shooterirányitás/kezelés, - körülményes invertory kezelés/piszmogás..9/10

tartalom: + 10 teljesen felfedezhetõ/bejárható terület, + számtalan mellékküldetés, + ujrajátszási faktor/lehetõség..9/10

leveldizájn: + kézimunka, + ..ez valami dícséret az épülettervezõknek, hogy nincs két egyforma ház(asszem), + többféle megoldási lehetõség..10/10

mesterséges intelligencia: + kitérõ manõverre képes ai, + minden fegyvert felhasznál ellened, + önállóan kereskedik, - ..ez valami olyasmi, hogy ritka kihagyó(?)/kivételezõ(?)..sajna nem tudom mire gondolt😞..9/10

fegyverek/tartozékok: + átalakítható/fejleszthetõ/bõvíthetõ fegyverek, - korlátozott fegyverválaszték..9/10

cselekmény: + sûrû/pergõs sztori, + misztikus közteselemek, - néha sötétben marad(?)..talán sok helyszín sötét(?)..9/10

összsbenyomás/játékélmény: 90 %

..hevenyészett fordítás, bátran bele lehet javítni

szín magyarázat: fehér mezõ-technikailag lehetetlen, nem indul el..piros mezõ-erõsen szaggat..narancs mezõ: minimum felbontás, statikus fények..sóskazöld mezõ-maximális felbontás, statikus fények, árnyék, fûárnyék kikapcsolva..sötétzöld-maximális felbontás,teljes dinamikus fények, vagy 4xAA és 8xAF
dante3
Átküldöd msn-en,akkor talán életben hagylak a reaktornál!?