S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
MULTI BETA B@sszatokmeg, MUUULTTIII

seggbe is lenne rugva az összes GSC-s srác, ha a játék történeti részébõl kidobtak volna megjelenés elõtt egy falatkát is, gondolkozzatok már!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falconer
Hat igen. Ha jatekokrol beszelunk akkor az a 2400 az az also legalja, a 6600GT meg alap. A ram is elegge alap dolog manapsag az 1 giga.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ugyanezt csinálja nekem is: #12695

kolbi870315
Hali.
Lehet, hogy volt már róla szó.
Feltettem a demot, beállítok mident.Kezdeném a játékot és kiírja,hogy Fatal Error, és valami buzi nagy lista.
Ez miért van?

BF2142:kolbi, kolbi01

mila69en
hát ez kb két éve volt közép kat😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát én remélem hogy csak inaktiválták😄 bárha nyomtak is egy delt csak belelehet okoskodni valahogy😊 aszonták nagyon jól moddolható lesz szal azért is ugrálok ennyire😄D de amúgy nem hiszem hogy nagyon szétúrták volna a motort szerintem csak egyszerüen kikpcsolgatták belõle a funkciókat😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

és mi lesz a gépigény<#hehe>? enyimé kábé közép "GTI"😛 Athlon xp 2400+,1 giga ram,msi nx 6600GT,DTK Computer billentyüzet😛,8 év általános<#zavart2>

wapolok

_Atti_
lehet futtatni dx8ban majd

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Casper007
Én csak azt szeretném, ha megjelenne valamilyen program, ami hasonló az oldblivionhoz, mivel nekem egy 9100.as karim van. Így talán futna. Zsebpénzem meg nem lesz, mert mind elköltöm boxra.

Hello World!

Falconer
Hat az attol fugg, hogy csak inaktivaltak, vagy nyomtak neki egy del-t 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

mila69en
nameg niva😄 az meg van is valamelyik alpha verzióban😊

dante3
Jó lenne,mondjuk egy ZIL-t vagy egy helikoptert vezetni a játékban!😄D

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
na és mivel a hírben az volt hogy teljes csomagot adnak, ezért remélem ügyes emberek beleteszik majd a vezethetõ jármûveket😄DDD elvileg van kész jármû is😄D és szerintem nem lenne nehéz egy kis hozzáértéssel belevarázsolni😊 mert ha valamit kivettek azt gondolom vissza is lehet rakni valahogy nem?😄 mivel nem kezdtek új motort írni csak kivették ezt a funkciót csak vissza rakja valaki<#vigyor3>

dante3
Ügyes emberek készítenek vele a játékhoz modokat!
Lásd far cry - Matto4 mod!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

És mit lehet majd vele csinálni?

vársz 2 hete és full lesz

Ezt a bétát próbálta már valaki?:

STALKER Shadow of Chernobyl CLOSED Multiplayer Beta Build 2945

Nekem állandóan kilép a menü után. Valami 3ds model hiba.

mila69en
szerintem külön majd a game megjelenése után.. legalábbis volt valami hír hogy oda adják a teljes csomagot vagy mit

sdk-t?Az alapból hozzá adják,vagy csak a CE változathoz?

dante3
Na igen és még mindig ott a multimóka!<#hehe>

mila69en
hát csaknem😊 kerûl hamar feledésbe😄 meg azt ne felejtsük el hogy ígértek hozzá egy sdk-t a moddereknek és szerintem hamar megfognak jelenni a modok😊

oneal1
szerintem azért nem lesz rövid mert akármit csinálhatsz a játékban!!

az most egy dolog hogy 15 óra alatt vagy mennyi alatt végig lehet játszani...aki elõször neki vagy másodjára az nemhiszem hogy ennyi idõ alatt fog vele végezni.

szval no para!!jó lesz ez!😊

!Forza Ferrari!

dante3
Nem hinném ,hogy fénünk kell egy esetleges csalódástól!
A német gamestar magazin 90%-ra értékelte ugyanez a lap a half life 2-t 93%-osra hozta! Szerintem jó game lesz,egyedül attól félek,hogy rövid lesz és hamar feledésbe merül!

Mondok nektek valamit:
hacsak nem produkál valami eszetlen jó (pl falloutos) hangulatot a stalker, akkora csalódás lesz, hogy csak úgy füstöl.
Hogy miért?
Mert már idestova 4 éve ülnek rajta, és ahhoz, hogy a mostani technologia által kínált lehetõségeket kihasználják, (dx10 és társai) a grafikus motort újra kellene írni, ami nagyjából egyenértékû a játék felének újrakódolásával...ha belegondoltok akkor triviális, hogy ezt nem valószínû hogy megtették, érthetõ módon.
Úgyhogy mindenki tegye össze a két kezét, és fohászkodjon, hogy ha már elavult, akkor legyen legalább falloutos.
oneal1
engem már kiakaszt ez a játék😄

úgy kipróbálnám már.....😊

!Forza Ferrari!

dante3
Jah,de több oldalon is március 20.-a olvasható! Nem bánnám,ha minél elõbb jönne!

DJ Skyline
cdgalaxison márc 23 (várható megjelenés)! lehet a csehekhez késõbb ér oda, nem tudom

erx13
elõbb nézegettem eggy rendelõs oldalt és megörültem hogy mindössze 899cseh korona lesz a játék (7000ft), de amin meglepõdtem hogy a játék kiadási idejének április 12 van írva, eddig nem március 23 körül volt?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

AntiHero
ez az ojjektumba vezetõ kapu<#vigyor2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

xj700t
szaggat

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

dante3
Teleport a stalkerben?

mila69en
ott a legfelsõ ami csillagozva van, az fénykép nem<#zavart1>

szerk: ja lol most látom mindíg más kép jön be😄

buldozer99
<#eljen>

Forca Barca

dante3

???

<#wilting>
DanRyu
Vagy DC+ról.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Nemtudni, lehet, hogy a napokban jön. Talán külföldi torrent oldalakon hamarosan le lehet végre kapni.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

térelhajlás? 1500 celsius fok? 100 000 voltos kisülések?..akkor igen😊
DJ Skyline
mint például? 😊

lehet hogy már megjelent??
csak mert érdekes anomáliákat vélek felfedezni a topik szerkezetén<#fejvakaras>

crazyclone
áhh megvan ha free look ba megyek akkor vannak olyan helyek amiket látok nagyon tisztán és tokéletesen és a console ba azt irja h huzzam le a grafikát vagy valami ilyesmi de nem tudok belépni az options menupontba hogy lehet lehuzni???

crazyclone
elinditottam egy szervert es ott irja a nevet meg pontot meg ilyesmit egy táblázat szeruségbe de a háttérben csak pillognak a szinek ez aszt jelenti nem megy??? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

DJ Skyline
az hogy lehet, hogy nem mûködik? indítasz egy saját szervert, ennyi! fejbõl nem tudom mit merre, már letöröltem a beta demot

crazyclone
srácok tudom nem ide tartozik de nem muxik nekem az MP/Off/Spam Topik hogy lehetne kiprobalni csak hogy egyáltalán megye a gamma ???

Alwares
Hát inkább AGP-s 7300GT-t vegyél 128 MB-s van már 15k körül is, de a 256-os is csupán 20-23k ami több mint megéri mert van benne SM3, meg minden modern dolog amit egy videokártyának tudni kell!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

dante3
Új gameplay videok:
link
link
link
link

Brolly28
thx nem figyeltem<#worship>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Nekem ment a mp demo R9000-el,ill ment volna,ha nem sötétült volna el a kép mindig.A menü sem látszott.
Tehát nem bírta.
Persze ettõl még bírhatja majd a teljes játékot,de használt R9800-at kapsz 15ért.
Az meg fasza kártya.
Vagy 6600 GT.