S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
seggbe is lenne rugva az összes GSC-s srác, ha a játék történeti részébõl kidobtak volna megjelenés elõtt egy falatkát is, gondolkozzatok már!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ugyanezt csinálja nekem is: #12695
Lehet, hogy volt már róla szó.
Feltettem a demot, beállítok mident.Kezdeném a játékot és kiírja,hogy Fatal Error, és valami buzi nagy lista.
Ez miért van?
BF2142:kolbi, kolbi01
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
wapolok
Hello World!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Lásd far cry - Matto4 mod!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ezt a bétát próbálta már valaki?:
STALKER Shadow of Chernobyl CLOSED Multiplayer Beta Build 2945
Nekem állandóan kilép a menü után. Valami 3ds model hiba.
az most egy dolog hogy 15 óra alatt vagy mennyi alatt végig lehet játszani...aki elõször neki vagy másodjára az nemhiszem hogy ennyi idõ alatt fog vele végezni.
szval no para!!jó lesz ez!😊
!Forza Ferrari!
A német gamestar magazin 90%-ra értékelte ugyanez a lap a half life 2-t 93%-osra hozta! Szerintem jó game lesz,egyedül attól félek,hogy rövid lesz és hamar feledésbe merül!
hacsak nem produkál valami eszetlen jó (pl falloutos) hangulatot a stalker, akkora csalódás lesz, hogy csak úgy füstöl.
Hogy miért?
Mert már idestova 4 éve ülnek rajta, és ahhoz, hogy a mostani technologia által kínált lehetõségeket kihasználják, (dx10 és társai) a grafikus motort újra kellene írni, ami nagyjából egyenértékû a játék felének újrakódolásával...ha belegondoltok akkor triviális, hogy ezt nem valószínû hogy megtették, érthetõ módon.
Úgyhogy mindenki tegye össze a két kezét, és fohászkodjon, hogy ha már elavult, akkor legyen legalább falloutos.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

szerk: ja lol most látom mindíg más kép jön be😄
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
csak mert érdekes anomáliákat vélek felfedezni a topik szerkezetén<#fejvakaras>#fejvakaras>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Tehát nem bírta.
Persze ettõl még bírhatja majd a teljes játékot,de használt R9800-at kapsz 15ért.
Az meg fasza kártya.
Vagy 6600 GT.