S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Elkészült a stalker
már sokszorositják...
szval remélem vmeyik cseles ember egyiket zsbre dugja, és felrakja netre...
amugy lehet akár egy hét muvla is már jáchatunk vele, mert már sorozat gyártják
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mert ugye elvileg sok mellékküldetés lesz meg ilyenek.
Más: 15 óra altt végig lehet játszani? Nem is olyan hosszú,azt hittem jobb lesz a szavatossága!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
BEWERTUNGSKASTEN
===============================================
Solospielzeit: 15 Stunden
Spass/Zeit: Spannend von der ersten Minute bis zum Schluss
Anspruch: ab Fortgeschrittener bis Profi
(Einstieg: leicht)
Bildformate: 4:3 5:4 16:9 16:10
Kopierschutz: Securom
BEWERTUNG (Ausschnitt - ich schreibe jedoch alle negativen Punkte hin):
<+ ="" positiv;="positiv;" -="-" negativ="negativ">+>
Grafik: + spektakuläre Beleuchtungseffekte; - Animationen
=> 9/10
Sound: + (...)Soundtrack; + (...)Umgebungssounds; - flache Waffensounds; - wenig Sprachausgabe
=> 8/10
Balance: + flache Lernkurve... ; - ... die durch Zufallsereignisse ausgehebelt werden kann
=> 8/10
Atmosphäre: + stimmige Endzeitwelt; + großartige Horrormomente;
=> 10/10
Bedienung: + eingängige Shootersteuerung; - umständliches Inventargefummel
=> 9/10
Umfang: + 10 Gebiete zum freien Erforschen; + zahlreiche Subquests; + (...) Wiederspielbarkeit
=> 9/10
Leveldesign: + Handarbeit; keine Gebäude von der Stange; + mehrere Lösungswege
=> 10/10
KI: + weicht aus; + nutzt alle Waffen; + handelt selbstständig; - seltene Aussetzer
=> 9/10
Waffen&Extras: + Waffen umrüstbar; - geringe Waffenvielfalt
=> 9/10
Handlung: + dichte Story; + mystische Zwischensequenzen; - manches bleibt im Dunkeln
=>9/10
====> SPIELSPASS: 90
2. felesleges ilyet a FAQ-ba írni, mert fél nap alatt megtelnek a hamachis szobák, de ezt az MP topikban tudakold meg mi az aktuális hamachi szoba

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Részlet a FAQ -ból:
"POFA BE!"
<#idiota>#idiota>
...csak vicc, de ennyire nem kéne komolyra venni a figurát, az nem baj, ha van egy kis élet nem? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(ennyi hulyet egyrakason hihetetlen)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Most hogy letiltották az összes CD-key-t akkor én hogyan tudnám megnézni hogy hogyan fut a játék??? nekem elég lennne annyi is hogy 1 szervert inditsak semmi ellenféllel de akkor sem engedi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vaze' utolsó 100 hsz szinte csak multis spam.
Moderálást 4!
crazy mate te már próbáltad?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
link
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"