S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
nekem van egy a zsebembe^-^ de pszíít😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Talán hamarabb is.

dante3
<#falbav><#mf1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

GK
Elkészült a stalker
már sokszorositják...
szval remélem vmeyik cseles ember egyiket zsbre dugja, és felrakja netre...
amugy lehet akár egy hét muvla is már jáchatunk vele, mert már sorozat gyártják

dante3
Remélem,mert én hosszab idõt szánnék rá,így hamar feledésbe merülne!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lehet hogy a fõ cselekményszálat erõltették akkor,legalábbis remélem.
Mert ugye elvileg sok mellékküldetés lesz meg ilyenek.

dante3
Szerintem valami olyasmi lehet,hogy erõsen ajánlott!
Más: 15 óra altt végig lehet játszani? Nem is olyan hosszú,azt hittem jobb lesz a szavatossága!

DJ Skyline
jó lenne tudni mi van a piros mezõbe írva! a starkot (erõs, nagy) még kitudom olvasni, de az elõtte levõt nem! :| ruckelt vagy mi akar lenni

mila69en
hát bazze elvileg akkor nálam kéne, hogy menjen maxon 1280-as felbontáson:S de a multi béta rohattul nem úgy megy:SSS

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
Ezt találtam még:

BEWERTUNGSKASTEN
===============================================
Solospielzeit: 15 Stunden
Spass/Zeit: Spannend von der ersten Minute bis zum Schluss
Anspruch: ab Fortgeschrittener bis Profi
(Einstieg: leicht)
Bildformate: 4:3 5:4 16:9 16:10
Kopierschutz: Securom

BEWERTUNG (Ausschnitt - ich schreibe jedoch alle negativen Punkte hin):
<+ ="" positiv;="positiv;" -="-" negativ="negativ">
Grafik: + spektakuläre Beleuchtungseffekte; - Animationen
=> 9/10
Sound: + (...)Soundtrack; + (...)Umgebungssounds; - flache Waffensounds; - wenig Sprachausgabe
=> 8/10
Balance: + flache Lernkurve... ; - ... die durch Zufallsereignisse ausgehebelt werden kann
=> 8/10
Atmosphäre: + stimmige Endzeitwelt; + großartige Horrormomente;
=> 10/10
Bedienung: + eingängige Shootersteuerung; - umständliches Inventargefummel
=> 9/10
Umfang: + 10 Gebiete zum freien Erforschen; + zahlreiche Subquests; + (...) Wiederspielbarkeit
=> 9/10
Leveldesign: + Handarbeit; keine Gebäude von der Stange; + mehrere Lösungswege
=> 10/10
KI: + weicht aus; + nutzt alle Waffen; + handelt selbstständig; - seltene Aussetzer
=> 9/10
Waffen&Extras: + Waffen umrüstbar; - geringe Waffenvielfalt
=> 9/10
Handlung: + dichte Story; + mystische Zwischensequenzen; - manches bleibt im Dunkeln
=>9/10
====> SPIELSPASS: 90

mila69en
lol stalker melegítõben?😄

dante3

dante3
Nincs sajnos,mindenhol azt keresem,de ez van csak a gamestar.de oldalán!

mila69en
nincs nagyobb kép?:S

DJ Skyline
1. MP Topik
2. felesleges ilyet a FAQ-ba írni, mert fél nap alatt megtelnek a hamachis szobák, de ezt az MP topikban tudakold meg mi az aktuális hamachi szoba

dante3
90% az nem olyan rossz szerintem!<#eplus2>

Lécci adjátok már meg a Hamachi stalker szoba nevét és kódját mert az nincs benne a FAQ-ban

dante3
<#nyes>

DJ Skyline
bent van a galériámban! 😊

azért ne rakd túl messzire...2-3hét és rakhatod vissza 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DJ Skyline
mondjuk igaz, úgy sem olvassa el senki! ^.^ na mind1, tartalékolom még a bannert, jól jöhet még

Kandurex
"és minden egyéb ami a FAQ -ban"

Részlet a FAQ -ból:

"POFA BE!"

<#idiota>

...csak vicc, de ennyire nem kéne komolyra venni a figurát, az nem baj, ha van egy kis élet nem? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
srácok, ennél jobban nem tudom már szájbarágósabbra venni a dolgot! kérlek titeket, hogy tartsátok be a fent lévõ dolgokat, szerintem nem kérek sokat! köszönöm!

Falconer
NEZZEL MAR A BANNER ALA B@$ZDMEG!!!!!! NEMLATOD HOGY VAN KULON A MULTIS SZPEMNEK TOPIKJA???!!!!!
(ennyi hulyet egyrakason hihetetlen)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Glpetyus
<#szomoru1>

De te milyen hamachi szerveren játszol????itdd már le a nevét ........de ha LAN-ba játszol akkor is kér kódot amikor csatlakozol???

mila69en
arra gondóltam én is😊

Fõleg ha majd kijön a játék!

mila69en
itt elfog szabadúlni a pokol😄

DJ Skyline
nem tudok 24 órában itt lenni, majd ha beindul az ipar, akkor úgyis megkérek pár modit, hogy figyelgessék a topikot, vagy segítsenek be!

Nekem engedi.

Nekem az utolsó verzió van,és még mindig mûködik,tegnap elõtt is játszottunk hamachi segítségével.

Hello!!!

Most hogy letiltották az összes CD-key-t akkor én hogyan tudnám megnézni hogy hogyan fut a játék??? nekem elég lennne annyi is hogy 1 szervert inditsak semmi ellenféllel de akkor sem engedi.

SötétBarom
<#nezze>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Glpetyus
Mértnem a megfelelõ topikban intézitek a multis dolgaitokat ?! <#ticking>
Vaze' utolsó 100 hsz szinte csak multis spam.
Moderálást 4!

DJ Skyline
végre! <#eljen><#eljen>

az elsõvel sikeresen lanoztunk már(hama nélkül)..a másodikról is azt gyanítom hogy mûködne, de nem élesben szeretném megtudni hogy mégsem, mikor már késõ hogy bárhonnan is leszedjem(net nélkül)...

crazy mate te már próbáltad?
LANozni mind2 verzió enged cd kulcs nélkül!

dante3
Szerintem az elsõ verzio sem enged hamachi nélkül!

srácok..tudja valaki honnan tölhetném le a multi bétának azt a verzióját ami kb. 5 megával kisebb..lanozni szeretnénk a hétvégén(nem hamachival), de az utolsó verzió kulcs nélkül még lanozni sem enged állitólag..és ha ez valóban igaz, akkor szombaton olyan helyen leszünk, ahol nincs net, tehát nem tudjuk leszivni sehonnan...elõre is köszönöm
írtam privátot de még nem jött válasz -.-

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

dante3
Nincs mit! Sikerült megrendelni?

Mi lesz a CE-ben?

Kösze a VGA tippet 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Lattom sikerult megtalalni, mivel fontos volt<#nyes>Nincs hari!<#law>
dante3
Nesze😄
link

mila69en
valaki linkelje be plz a stalker tesztet azta grafikonost ahol 8800-as karin tesztelték😊 nem találom:/ keresõt meg nem tom lent használni mert csak üres lap jön be akármire keresek rá:SSSS

Elõrendeléseknél csak simát láttam, media marktban pedig még azt sem tudják, hogy egyáltalán kapnak-e CE-t.

Voltan
Arról van infó, hogy a CE mikor érkezik (ha egyáltalán) kishazánkba, és mennyié?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Csak nehogy a limited edition helyett egy turistautat kapj Csernobilba 😄😄