S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most 1 giga memória van a gépemben, számít e valamit ha veszek mellé még 1 gigát azon kívül hogy lehúzza a pénztárcámat?😊
köszi
!Forza Ferrari!
Az a 256Mb-ram nagyon sovány lesz hozzá. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De azt csak az elsõ X vásárló kapja.
Elgondolkodtam rajta, hogy lehet megkéne venni a progit😊
Nemtudjátok miket adnak a dobozban?
esetleg valami extra?😊
!Forza Ferrari!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kiadtak egy frissitett naptárat amin egy nap ki van emelve..március 23.
Azért jó végre tudni hogy ennyi csuszkálás után már odakinnt van és gyártják szépen a stalkercdk halmát..kiváncsi leszek meddig fogja dübörögtetni a topicot a 13k hsz után
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
be kell majd hivni Kandurexet,Borg-ot és Punkert is 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
föleg nem neked ha már ezt is soknak tartod 😊))
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
www.gportal.hu/bioshock
A Stalkernél én március 23.-át olvastam megjelenési idöpontra.
www.gportal.hu/bioshock
mi lenne ha szétnéznél multiban ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ki beszélt itt a játék történeti részérõl?
Igen tudjuk, hogy multi béta és csak a fegyvereket akartam kipróbálni, ahhoz meg el kellene indulnia!
Bár nem csodálkoznék, ha manapság úgy csinálnának játékot, hogy 1 hónap múlva jön hozzá egy "peccs", ami átbillent egy bitet, és hopp, már vannak is jármûvek... :/ (vagyis hogy eleve beleraknak dolgokat, csak azokat késõbb aktiválják, hogy úgy tûnjön, eddig ezen dolgoztak)
Na jó, igazából lehet csak az én fantáziám lódult meg túlságosan. 😊