S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen hogy néha hogy össze tuggyátok keverni a szezont a fazonnal<#rolleyes>#rolleyes>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Úgy, hogy késõbb lesznek jobb, pontosabb fegyverek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kösszi a helpet
Én az árnyékokat kikapcsoltam, látótávolságot nem tettem túl nagyra, tûrhetõen megy.
Támogat DX10et is?
Duplamagos 2 gigás proci 1 giga ram gef 7600gt
Mindent ugy hagytam egyenlõre ahogy felinstalláltam a játékot!
Mikor betölti a pályát egy kicsit még akad de kb fél perc után ez szinte teljesen megszûnik.Új helyszinnél a töltési idõ kb 3-4 másodperc.
Egy kis info hátha valakinek ez segít!
A felbontás 1024x768 és vista alatt tolom!
A játék az szerintem nagyon jó lett igaz lassan 5 éves a projekt!
Maga a környezet tényleg olyan csernoblosra sikerült, egyedül az "nem tetszik" hogy nincs karakterlap csak inventory!
Meg kell szokni magát a játékot ami szerintem 1-2 nap!
Probálok majd még én is grafiakai beállitást hangolni!
Haverom is feltette Vista alá éppen váltása volt és az õ elmondása szerint az uj oprendszeren valamivel gyorsabban fut a játék!
További jó játékot mindenkinek!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Tegyél mindent maxra majd kezd el csökkenteni addig még nem akad4
Fraps-al ellenõrizheted az fps-t!
Sokat segit ha az árnyékoktól búcsút mondasz, nah egyébként is zavaró!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Wolf elsõ saját küldetésénél mutánsokat kell ölni!
Ha meg arra a küldire gondolsz amikor elõször mentél hozzá és megkaptad a fegyvereidet:
Akkor emg a haverjaihoz kell odamenni és kiritani az ellenséget a területükrõl!
Egyébként sokat segit ha a térképen követed a fehér nyilat!
😄
legelsõ küldetést végig vittem , most a WOLFtól elfogadtam a "második" küldetést hoyg valamit FEL KEL ROBBANTANI ( mintha bombát adott volna ) a kérdésem hogy : mit ??????
Nyomtam egy F3-mat az indító exe-re és csodák csodája:
This program cannot be run in GOD mode
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Nekem is lenne egy problem:S
Nekem szokott néha olyat csinálni hogy fogja magát és megfagy.
Ez mitõl lehet??
Ezelõtt akkor fagyott meg amikor menteni próbáltam de tegnap automatan megfagyott.
Mi lehet a baj??
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem nagyon megtetszet a Stalker, pedig újabban nagyon igényes vagyok játékok terén... Eddig csak két alkalommal szüneteltettem, akkor is csak azért mert valami nyugira vágytam, annyira parás volt éppen a hangulat <#buck>#buck> )... A nehézség elég változó. Néhány ellenfelet sokkal könnyebb elintézni, mint a másikat (habár ez így van rendjén ha egyre közelebb mégy a reaktormaghoz)... Én éppen a Redwood Forestnél tartok, és meg kell mondjam baromi hangulatos, és baromira keveset ér a védõruha <#vigyor2>#vigyor2> . Eleinte megijedtem, hogy végülis tök úgy tölti a pályákat mint a Half-Life 2, és így a szabad játéktérnek annyi, de nem... Érdemes visszalátogatni a régebbi területekre is mert néhány ellenség általában mindíg visszamerészkedik, és így lehet gyûjteni cuccokat (fegyvert, lõszert, mentõcsomagot, kaját, artifactet stb.)... Grafikával nekem semmi bajom... Az meg ne sírjon aki Static Lightning alatt futtatja, vagy egyéb súlyos módon gyengíti a grafikát (vagy a gépe nem elég erõs a jó grafikához)... A bugokról: egy ilyen össszetett játéknál könnyen elõfürdulhatnak bugok, és a fejlesztõk nyilván nem tudták 1000000 féle gépen tetsztelni (még a bétatetszterek sem)... Én viszonylag kevés bugot találtam, bár ahogy hallom ezzel sajna kevesen vannak így... De most hogy kikerült a game, már nagyban tesztelik, és biztosan jönnek a Parch-ek... Néhány dolog talán hiányzik a játékból, de szerintem ígyis 90%+ értékelést kellene kapnia mindenhol...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
A játék elsõ elindításakor minden oké volt, de mire kijöttem a szabad ég alá az ég sárga volt és a fák belemosódtak az égbe mozgáskor. Ezen segített a legújabb nvidia driver. Eztuán jött az esõ hibája ami óriási háromszög alakú pixelek formájában tört rám. Ezen a directx frissítése segített. Így már volt egy játszható STALKER-em végre ! Ezt nem a játék hibájának tudom be, én voltam a ... hogy maradtam egy régi jól bevált driver-nél eddig.
A játék élvezetes, jók a harcok nagyon, a hangok is rendben vannak. És a hangulatra sem lehet panasz. Viszont észrevettem pár hibát, képet nem csináltam róla sajnos... Már legalább 2szer találkoztam olyannal, hogy az enemy átlõ a falon, nem csak azért mert erõs a fegyvere, nem erre gondolok. Az ellen közel jön a falhoz átrakja a fegyverét a téglákon és lõ rám vagy az éppen velem lévõ társamra. Ilyen volt az egyik részen is ahol a csávónak le kellett volna tennie egy bombát a falhoz hogy be tudjunk menni, de bentröl lõtt valaki kifele, persze én nem tudtam befele... A másik ami nemgatívum számomra az hogy nem lehet csak úgy besétálni a városba és a reaktor közelébe. Tudom, tudom, kell a megfelelõ védelem és akkor menni fog, de én a szabad mozgást a szó szoros értelmében értettem, hiszen a készítõk ezt hozták fel elég sokszor nagy pozitívumként. A legtöbb megoldás jó a játékban, tényleg érdemes volt várni rá és sokat fogok/fogunk vele még játszani biztos, de azért egy patch nem árt hozzá véleményem szerint.
akinel nem tunnek el a kuldetesek miutan megcsinalta probaljon beszelni megegyszer a celfiguraval, mert nekem is volt hogy masodszorra fogadta el.
aztan lehet hogy bugzik.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
...szerencsére az éjjellátó segít a dolgon! 😊