S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#nemtudom><#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

torrente111
hát nekem nagy "csalódás" volt többet vártam.uninstall!

koschwarz
megvárom a dx10-es tapasztalataidat a stalkerrõl<#wow3>

hihetetlen hogy néha hogy össze tuggyátok keverni a szezont a fazonnal<#rolleyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Voltan
Én sem úgy értettem, hogy ugyanazo a fegyverek lesznek pontosabbak. <#rolleyes>
Úgy, hogy késõbb lesznek jobb, pontosabb fegyverek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hello! amit a grafnál álltok ott ugye van minimal més maxig van,de ha ott a ADVENCE be tolom fel maxra és a BASICon meg lowan akkor most min van??
kösszi a helpet

Gondolom nincs mindenkinek ilyen gépe.

Én az árnyékokat kikapcsoltam, látótávolságot nem tettem túl nagyra, tûrhetõen megy.

Támogat DX10et is?

K3rnel
Azért szó se róla, rég volt ilyen játék aminél addig nyomom amíg még látom a monitort ! És ez mindent elmond ami lényeges, a hibákon túl lehet lépni... De ami nagy igazság, hogy van valami a STALKER-ben ami a többi játék fölé emeli. Nemsokára meglesz az új PC-m és majd tesztelem azon is, igyekszem majd leírni a tapasztalatokat DX10 alól is. Jó játékot mindenkinek !

[OP]Freedom
Sziasztok!

Duplamagos 2 gigás proci 1 giga ram gef 7600gt

Mindent ugy hagytam egyenlõre ahogy felinstalláltam a játékot!
Mikor betölti a pályát egy kicsit még akad de kb fél perc után ez szinte teljesen megszûnik.Új helyszinnél a töltési idõ kb 3-4 másodperc.
Egy kis info hátha valakinek ez segít!
A felbontás 1024x768 és vista alatt tolom!

A játék az szerintem nagyon jó lett igaz lassan 5 éves a projekt!
Maga a környezet tényleg olyan csernoblosra sikerült, egyedül az "nem tetszik" hogy nincs karakterlap csak inventory!
Meg kell szokni magát a játékot ami szerintem 1-2 nap!

Probálok majd még én is grafiakai beállitást hangolni!
Haverom is feltette Vista alá éppen váltása volt és az õ elmondása szerint az uj oprendszeren valamivel gyorsabban fut a játék!

További jó játékot mindenkinek!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

P4 2,6GHz, 2*512 MB, Ati Radeon 9600 128MB géppel Vista alatt mire számíthatok? tapasztalatok? (vagy fel se tegyem?)
kovecses
Nem panaszkodom egy jó erõs médiummal 35 fps simán!

Tegyél mindent maxra majd kezd el csökkenteni addig még nem akad4

Fraps-al ellenõrizheted az fps-t!

Sokat segit ha az árnyékoktól búcsút mondasz, nah egyébként is zavaró!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

hello! neked milyen beálítással megy a game??

Sephi
Nekem jol megyen de nincsenek fent az uj Nvidia driverek. Rakjam fel oket vagy ne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kovecses
Sosem volt ilyen!
Wolf elsõ saját küldetésénél mutánsokat kell ölni!
Ha meg arra a küldire gondolsz amikor elõször mentél hozzá és megkaptad a fegyvereidet:
Akkor emg a haverjaihoz kell odamenni és kiritani az ellenséget a területükrõl!

Egyébként sokat segit ha a térképen követed a fehér nyilat!

😄

SEGÍTSETEK!

legelsõ küldetést végig vittem , most a WOLFtól elfogadtam a "második" küldetést hoyg valamit FEL KEL ROBBANTANI ( mintha bombát adott volna ) a kérdésem hogy : mit ??????

kovecses
zerintem ez csak a Vitality poénja d enem lehet tudni... 😄

kovecses
Érdekesség:

Nyomtam egy F3-mat az indító exe-re és csodák csodája:

This program cannot be run in GOD mode

LegionarR
Sorry ha már meg lett válaszolva de azért én is leírom... Mindenféle Spoiler nélkül mondom, hogy a közelben levõ ellenséget kell kinyírni (ami támad téged)... Lehet sebezni ne izgulj...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Glpetyus
800 új hsz :@

Korszakalkotó, fantasztikus, fenomenális! Jó grafika, többszöri végig játszhatóság, nem válik soha monotonná! Ja és még :HANGULAT HANGULAT HANGULAT! Bármibe bele lehet kötni ebbe is. Például: ... Nem mégsem tudok belekötni!<#vigyor4>

kovecses
Nem mûködik sajna!

Please valaki rakja fel nekem a mentéseit légyszives ! nagyon fontos! légyszi. kössz

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

LegionarR
Mellesleg ne szidd a HL2-õt, nekem mostanáig az volt a kedvenc FPS-em. Hangsúlyozom: MOSTANÁIG <#vigyor4>

LegionarR
LOL És ezt pont 2 dicsérõ komment után mondod? <#nyes>

DeathJr
Az volt a probléma.Rossz volt a Driver.
Nekem is lenne egy problem:S
Nekem szokott néha olyat csinálni hogy fogja magát és megfagy.
Ez mitõl lehet??
Ezelõtt akkor fagyott meg amikor menteni próbáltam de tegnap automatan megfagyott.
Mi lehet a baj??

dienesoft
Ezért kezdek félni, olyan sok komment szól arról, hogy nem jó a game...ettõl félek, remélem pénteken nem kell csalódnom!<#confused>

Alwares
Hát nem tudom ki hogy van vele én szinte 100%-osan meg vagyok vele elégedve.... Hogy ez lesz-e a kedvenc fps-em azt majd az idõ eldönti, mindnen esetre nagy eséllyel pályázik a Call of Duty mellé... Mindig a Hl2-höz hasonlítják pedig azt, had ne kommentáljam milyen... Kevésbé bugos de egy nevetséges csõjáték, ami igen gyakran unalmas is volt.... Ez a STALKER engem le tud kötni 100%-osan, úgy mint az RPG-knél szokott lenni... Hmm kicsit Oblivion érzésem van tõle... Az AI tényleg zseniális, egészen valósághûnek hatnak a szereplök reagálásai.. Szerintem jó lett ez a game!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

LegionarR
Nem tom, de nekem valahogy abszolúte nem hiányoznak a vezethetõ jármûvek... Nem azt mondom hogy rossz lett volna ha beraknak néhányat, de nem érzem nagy bajnak hogy nincs egy sem... Igaz hogy így meg sokat kell gyalogolni, de valahogy az út nem unalmas, mert mindíg utbaakad valami érdekesség (egy épület, vagy ellenség, vagy valami marha szokatlan anomália <#vigyor3>)...

Nekem nagyon megtetszet a Stalker, pedig újabban nagyon igényes vagyok játékok terén... Eddig csak két alkalommal szüneteltettem, akkor is csak azért mert valami nyugira vágytam, annyira parás volt éppen a hangulat <#buck> )... A nehézség elég változó. Néhány ellenfelet sokkal könnyebb elintézni, mint a másikat (habár ez így van rendjén ha egyre közelebb mégy a reaktormaghoz)... Én éppen a Redwood Forestnél tartok, és meg kell mondjam baromi hangulatos, és baromira keveset ér a védõruha <#vigyor2> . Eleinte megijedtem, hogy végülis tök úgy tölti a pályákat mint a Half-Life 2, és így a szabad játéktérnek annyi, de nem... Érdemes visszalátogatni a régebbi területekre is mert néhány ellenség általában mindíg visszamerészkedik, és így lehet gyûjteni cuccokat (fegyvert, lõszert, mentõcsomagot, kaját, artifactet stb.)... Grafikával nekem semmi bajom... Az meg ne sírjon aki Static Lightning alatt futtatja, vagy egyéb súlyos módon gyengíti a grafikát (vagy a gépe nem elég erõs a jó grafikához)... A bugokról: egy ilyen össszetett játéknál könnyen elõfürdulhatnak bugok, és a fejlesztõk nyilván nem tudták 1000000 féle gépen tetsztelni (még a bétatetszterek sem)... Én viszonylag kevés bugot találtam, bár ahogy hallom ezzel sajna kevesen vannak így... De most hogy kikerült a game, már nagyban tesztelik, és biztosan jönnek a Parch-ek... Néhány dolog talán hiányzik a játékból, de szerintem ígyis 90%+ értékelést kellene kapnia mindenhol...

EmThor
gamespot csak 8.5-öt adott rá, mer nem megy jól Vistán, LoL 😊

[Walaki]D`Lair
Mekkora egy állat vagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mellesleg szomorú de a Boilinpointban még helikoptert is lehetett vezetni vagy 4 félét . hát nemtudom Igaz ez sokkal szeb..
Nah végre toltam énis . Tapasztalat . : Tiszta Boilingpoint . Csak az nekem joban bejött azzal csak azvolt a baj hogy idöután uncsik lettek a küldetések , remélem itt nem . Valahogy jobban bejött az a haborús maffiás világ ez egy cseppet futurisztikus de szép. A multitol nemvárok sokat akkor már inkáb cod2 lesz aszem. Amugy szeresem az ijen jatekokat van storyja és beleélheti magát az ember . Anno a Boilingpont amikor kijött csupacsupa bugvolt de ilyen nagy gameknal ez elkerülhetetlen aszem , majd jönnek a javitások .
K3rnel fenn vagy még
mila69en
ez a falon átlógós kezet már én is tapasztaltam

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

közben megvan az éjjelilátó: kellett hozzá a stalker ruházat

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

K3rnel
Sziasztok ! Leírom az eddig tapasztaltakat.

A játék elsõ elindításakor minden oké volt, de mire kijöttem a szabad ég alá az ég sárga volt és a fák belemosódtak az égbe mozgáskor. Ezen segített a legújabb nvidia driver. Eztuán jött az esõ hibája ami óriási háromszög alakú pixelek formájában tört rám. Ezen a directx frissítése segített. Így már volt egy játszható STALKER-em végre ! Ezt nem a játék hibájának tudom be, én voltam a ... hogy maradtam egy régi jól bevált driver-nél eddig.
A játék élvezetes, jók a harcok nagyon, a hangok is rendben vannak. És a hangulatra sem lehet panasz. Viszont észrevettem pár hibát, képet nem csináltam róla sajnos... Már legalább 2szer találkoztam olyannal, hogy az enemy átlõ a falon, nem csak azért mert erõs a fegyvere, nem erre gondolok. Az ellen közel jön a falhoz átrakja a fegyverét a téglákon és lõ rám vagy az éppen velem lévõ társamra. Ilyen volt az egyik részen is ahol a csávónak le kellett volna tennie egy bombát a falhoz hogy be tudjunk menni, de bentröl lõtt valaki kifele, persze én nem tudtam befele... A másik ami nemgatívum számomra az hogy nem lehet csak úgy besétálni a városba és a reaktor közelébe. Tudom, tudom, kell a megfelelõ védelem és akkor menni fog, de én a szabad mozgást a szó szoros értelmében értettem, hiszen a készítõk ezt hozták fel elég sokszor nagy pozitívumként. A legtöbb megoldás jó a játékban, tényleg érdemes volt várni rá és sokat fogok/fogunk vele még játszani biztos, de azért egy patch nem árt hozzá véleményem szerint.

Mr_no_NaMe
jójó de hol? car parkban vagy valahol a vadonban? na mind1 most meek aludni majd holnap folytatom. jó8
Mivel olyan alaplapom és procim van pl. Ha már egyszer elszállt minden úgy kb. fél éve (proci, vinyó...stb..), akkor már "új lappal" indultam novemberben.

rotator
Ha egyre gondolunk, ott van a földön egy alagútban, ami el van tolaszolva.

rotator
Minek neked 64 bites xp? 😊

nem nagyon ertem. nekem nem swappel masfelgigaval semmit. es nem is kert 10 gigas swapfilet csak 2.5-ot. amugy iszonyat szep es nagyon hangulatos. az arnyekok ahogy ravetodnek a bump-mappolt feluletekre, ilyet meg nem is lattam sehol 😊 hurré.
akinel nem tunnek el a kuldetesek miutan megcsinalta probaljon beszelni megegyszer a celfiguraval, mert nekem is volt hogy masodszorra fogadta el.
aztan lehet hogy bugzik.

Ja, oprendszer winxp x64 sp2 (build3790), amd3200+ 64(2167mhz) msi 7600gs 256MB (440/880), 2GB DDR2 (667),. Szóva az esõnél nagyon nem kóser valami. 😞

éjjelilátót venni kellett volna az öregnél? nálam hiába van az N-re configolva, nem ránt elõ semmit a hátizsákból...

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

bakvarnyu
fárasztó vagy már öcsi<#lookaround>

hogyhogy vagy csak ez is poén ???? én normálisan kérdeztem
Fluff
A db fájlok nem csomagoltak, csak össze vannak fûzve a fájlok.

hykao
Más napszakban kezdj neki!
(...elsõ számú szabály: "hibát észlelsz? KÉPET RÓLA!!!"...)
Nem olvasok most vissza, sorry! 😊 Most próbáltam ki, egy fél órája. Hangulatos! Viszont mikor esni kezd, csúnya lesz a játék. Forceware 97.44 64bites xtreme (tweaked-russsia!) driver van fenn. 2 hónapos kb. 😞 Bocs, ha másnak is volt ilyen gondja már. Most olvasok vissza.

és a viccet félretéve???
hykao
Akkor nem elég gyorsan szaladtál ki a bunkerbõl!!! Mindig ez van, ha szöszmötölsz - az öreg csóka szemenhugyoz... 😞
...szerencsére az éjjellátó segít a dolgon! 😊
ahogy a legelején elõször meglátom az eget milyen színünek kell lenni nekem csúnya sárga??????