S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már megoldottam még mindig ott vannak zöld karikával a térképen.Szerintem menjél inkább tovább hagyjad a fenébe azt a kabátot.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez elég ciki, de én az elején nem tom mit a fenét kell csinlni...szóval az intro után vmi szobában állok ahol van egy öreg dagadt fószer aki vmi ketres mögött ül tv-t néz és a laptopján pötyög vmit...tudok tõle vásárolni(2kenyeret vagy mit 😄), de gõzöm sincs hova mennyek vagy mit csináljak ugyanis az egyetlen ajtó ami van az zárva...help me hadne egy ilyen hülyeség miatt ne próbáljam ki 😄
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.ati.com
www.nvidia.com
Ha a legfrissebb van fenn, és nem jó, akkor szedj le egy régebbi drivert 😛
Már csak 1 gond van:
Meg kell szerezni az angol nyeli fájlokat. (Most is van nkeem, de az az egyik multiplayerbeta fájlai, é nem tartalmazza a fuull összes szövegét...)
Két lehetõség:
1. Valaki ír egy progit, amivel ki lehet csomagolni a gamedata-kat
2. Valaki tud 1 progit amivel ki lehet csomagolni a gamedata-kat...
A harcok nem is olyan vészesek mint ahogy egyesek rinyálnak miatta. Távolról kell leadni célzott lövéseket. Mindent össze kell szedni kaját-piát és
folyamatosan tölteni be amikor megy le az életerõ.
és sajnos én is pont ettõl tartok, hogy hamar vége lesz =/ bár csaknem...
csak én nem nagyon fedezgetek fel, járkálok, mászkálok ide-oda, hanem csak a küldiket csinálgatom nagyjából 😄
#15123: quick save: F6; quick load: F8
Kíváncsi leszek mi történik majd az erõmûben.
Ja és azért eléggé lineáris, akárhogy is mondták nem az. Jóideje csak egyfelé lehet menni.
1. a PDA szerintem bugos mert hirtelen bekerülnek ilyen kis lila jelû cucc lerakatok amiket ha felderítek néha eltünnek néha nem
2. Csak az egész játék elején van értelmes trader faszi? Tele vagyok cuccal és nincs kinek eladni. És innen vissza menni... (kb 3 térképpel odébb vagyok)
3. Bár nem tudom minek eladni a cuccomat ha úgy sem tudok venni semmi értelmeset hiába van 20000+ lóvém.
4. nem fejlõdök pedig már mondom talán 4. sector
5. a fegyverek nem moddolhatók pedig régen arról volt szó nem?
Szal a pár logikátlanság ellenére ellehet játszani vele de nem korszakalkotó az tuti, pedig akár az is lehetett volna!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha visszaolvasnál, észrevehetnéd, amit írtam:
NEkilátok 1 kezdetleges fordításnak, 1enlõre a kezelõfelület, általános mondatok, stb. Idõvel majd úgyis felkarolja a félkész fordítást 1 normális fordítócsapat, oszt' jóvan.
vagyis lesznek bizta jobb fegyverek😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De mondjuk szerintem is kissé átestek a ló tuloldalára...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
másnál is?
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
mindig cserélni kell õket ujabbra
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!