S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Ezt vettem észre én is, hogy azok a küldetések amiket
már megoldottam még mindig ott vannak zöld karikával a térképen.Szerintem menjél inkább tovább hagyjad a fenébe azt a kabátot.

Shep
És az mikorrra várható? Május negyven körül?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lehet fázik és rétegesen akar öltözködni 😊 De akkor ezek szerinte te már megkaptad tõle azt a sára akármit, az mire jó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Szerintem jobban jársz, ha megvárod a magyarítást!
Mr_no_NaMe
Osztanám én csak 1 gond van. A barlangba csak a hideg csernobili szél bóklászik és senki más. De ez a 2. kabátos küldi mert volt még egy amiben már odaadtam neki. Lehet vmi bug? Vagy 2 van csak kapzsi és még egy kabátot akar? 😄
Shep
A car park végébõl indul egy földút azon kell végigsétálni, a végén van egy alagút és ott van a cula, egy csomó mutáns táraságában, aztán ahogy jöttem vissza eleredt az esõ és jöttek raidelni ak-val feketekapucnisok. 😊 Ja ha rájösz mire jó az amit cserébe ad a csóka akkor azt megoszthatnád velem is.

beszélgetni

azzal a kövér csávóval kel lebszélgetni ott kell a küldetést elfogadni

Hello everybody!
Ez elég ciki, de én az elején nem tom mit a fenét kell csinlni...szóval az intro után vmi szobában állok ahol van egy öreg dagadt fószer aki vmi ketres mögött ül tv-t néz és a laptopján pötyög vmit...tudok tõle vásárolni(2kenyeret vagy mit 😄), de gõzöm sincs hova mennyek vagy mit csináljak ugyanis az egyetlen ajtó ami van az zárva...help me hadne egy ilyen hülyeség miatt ne próbáljam ki 😄

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Mr_no_NaMe
Ha valakinek lenne ideje légyszi írja le htx
elakadtam 😞 itt mit kell csinálni , ill merre kell menni? :S

katt

hykao
De miért driverbõl kell ráerõltetnem, ha egyszer van a játék menüjében is élsimítás opció? (inkább attól tartok homályosító effektek mellett nem mûködik rendesen valamiért - pedig a kártyám képes a HDR és az élsimítás együttes alkalmazására)
Raptor 2
Ha ati kártyád van, akkor az ati control centerben húzd maxra az anti aliasingot...ha Nvidia-d van...khhm...ahhoz nem értek<#pardon1>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Nem neked írtam..de sztem szedd le a videokaridhoz a legfrissebb drivert!!!

www.ati.com
www.nvidia.com

Ha a legfrissebb van fenn, és nem jó, akkor szedj le egy régebbi drivert 😛

hykao
Arra van megoldás, hogy az élsimítás rendesen mûködjön a különbözõ homályosító effektek mellett is? (hiába állítom a csúszkát ide-oda, csak recések maradnak az élek...)
ha nem akkor segíts nekem is léci
ezt nekem írtad?
Raptor 2
Ok, bocsi.
Már csak 1 gond van:

Meg kell szerezni az angol nyeli fájlokat. (Most is van nkeem, de az az egyik multiplayerbeta fájlai, é nem tartalmazza a fuull összes szövegét...)

Két lehetõség:
1. Valaki ír egy progit, amivel ki lehet csomagolni a gamedata-kat
2. Valaki tud 1 progit amivel ki lehet csomagolni a gamedata-kat...

HELP!!! mer naon tetszik a game!!!!!
bakvarnyu
Én mindent alaposan megnézek, nincs hova sietni.
A harcok nem is olyan vészesek mint ahogy egyesek rinyálnak miatta. Távolról kell leadni célzott lövéseket. Mindent össze kell szedni kaját-piát és
folyamatosan tölteni be amikor megy le az életerõ.

szasztok segítsetek a játék egész jól megy nem akad csak az ég a fák meg madarak elcsikozodnak,elmosódnak mi lehet a gáz HELP!!!!!!!!!!!!!
Agy Halott
ezt a cd kulcsot mar probaltad?

FK47-S4JT-576Q-GZTM
Mr_no_NaMe
Van egy küldi amiben ez a Nimble vagy ki (a car parkos helyi bandita fogoly) valami köpenyt akar. Mondja hogy mikor fogoly volt akkor kihallgatta az õröket és aszonták hogy egy jó kis kabátjuk van csak vmi szörny elvitte. A térkép a car park részhez jelez de ott nincs semmi. Itt mit csináljak?
mucsácsó
én is kb úgy tolom, 3-4 órája valahogy...nekem sem csalódás, csak néha be-be swappel, lassulgat, és nagyon idegesítõ 😞
és sajnos én is pont ettõl tartok, hogy hamar vége lesz =/ bár csaknem...
csak én nem nagyon fedezgetek fel, járkálok, mászkálok ide-oda, hanem csak a küldiket csinálgatom nagyjából 😄
bakvarnyu
F6 / F7

mucsácsó
sok stalkernél van, hogy beszélsz velük, akkor tudsz trade-elni is...ott legalul, középen, a kérdések/mondatok kiválasztása alatt van egy TRADE gomb, és ott tudsz akkor eladni/vásárolni 😊 de ez nem mindenkinél van, mint mondtam...

#15123: quick save: F6; quick load: F8
bakvarnyu
Szerintem meg marha jó a játék ma toltam vele vagy 3 órát. Egyelõre nem csalódás, persze attól is függ hogy alakul a többi része , most vagyok kb a 3. szinten. Már attól fosok hamarosan vége lesz.
Kíváncsi leszek mi történik majd az erõmûben.
Ja és azért eléggé lineáris, akárhogy is mondták nem az. Jóideje csak egyfelé lehet menni.

skacok, van gyorsmentés/gyorstöltés billentyû? nem találom.
Szertintem a game hangulatos és játszható. De:
1. a PDA szerintem bugos mert hirtelen bekerülnek ilyen kis lila jelû cucc lerakatok amiket ha felderítek néha eltünnek néha nem
2. Csak az egész játék elején van értelmes trader faszi? Tele vagyok cuccal és nincs kinek eladni. És innen vissza menni... (kb 3 térképpel odébb vagyok)
3. Bár nem tudom minek eladni a cuccomat ha úgy sem tudok venni semmi értelmeset hiába van 20000+ lóvém.
4. nem fejlõdök pedig már mondom talán 4. sector
5. a fegyverek nem moddolhatók pedig régen arról volt szó nem?

Szal a pár logikátlanság ellenére ellehet játszani vele de nem korszakalkotó az tuti, pedig akár az is lehetett volna!
Fluff
Azt tudja valaki h miért van az hogy az AK nem látszik ? csak a csávó keze van és fogja a semmit..

mila69en
nem véletlen tetem oda azta szmájlit😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Raptor 2
Heheehe<#ejnye1>
Ha visszaolvasnál, észrevehetnéd, amit írtam:
NEkilátok 1 kezdetleges fordításnak, 1enlõre a kezelõfelület, általános mondatok, stb. Idõvel majd úgyis felkarolja a félkész fordítást 1 normális fordítócsapat, oszt' jóvan.

mila69en
😄D a fegyverek tuti nem.. és multiba egy akval is lehet headshot ot lõni igencsak messzirõl, de még a kis pityóval is sztem direkt ilyenre csinálták a single részt hogy jó nehéz legyen😄

vagyis lesznek bizta jobb fegyverek😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Fonixxx
Még ilyet se láttam!Van 7gb helyem,de írja hogy 9,6 kell neki!Épp akarom most felrakni,de nem engedi ez miatt!Le kell szednem a Carbont is!😊

Voltan
Nem, mert nincs szintlépés. A rookie-experienced stb. az csak az elismertségedet jelzi sztem. A fegyverek lesznek késõbb pontosabbak. Legalábbis nagyon remélem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mila69en
<#worship> meg merjem kérdezni mikorra lesz kész?<#idiota>

Senki nincs itt aki már szintet lépett? pontosabban lehet lõni nagyobb szinten?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

buldozer99
én ugy érzem ez a topik pár hétig az elsõ helyen lessz...

Forca Barca

Háût azé elég gyönyörû pisztoly az ami 5 méterrõl nem talál el egy embert😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Raptor 2
ÉN hallottam a MAGYARÍTÁS ELKÉSZÍTÉSÉRÕL, mivel én vettem rá magam, hogy belekezdek.

bertino
sajna muszáj 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viszont a fegyverek értékei az elején még nagyon alacsonyak.Pontosság,és a sebzési érték is nagyon alacson az elején található fegyvereknél.Lehet azt akarták elérni hogy a késõbb beszerezhetõ fegyvereknek legyen értelme,mert ha már itt is minden célzott lövés preciz találat,akkor minek hajtani a jobb cuccokra.
De mondjuk szerintem is kissé átestek a ló tuloldalára...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tud valaki valamit a dual core támogatásról? a redme-ben azt írják hogy akár quad core-t is támogat,de nálam csak 1 core-t használ.
másnál is?

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

rotator
Szerintem zsír a játék. 15 percnyi nyomulás után már gondolkodom a megvételén. 😊 1 éves konfigomon minden kimaxolva és be se reccen. Iszonyat hangulatos!

mila69en
nade pont a legnagyobb akció közben döglik be?😞 mire csrélek már gameover😄D

Shep
Alig találtam meg a hozzászólásod a nagy tömegben. Köszi a segítséget.

bertino
elhasználódnak
mindig cserélni kell õket ujabbra

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mila69en
gondolom fejlõdik az ember képessége... mert multiba igencsak lehet osztogatni a headshotokat😊

Fonixxx
Kössz!Akkor törölnöm kell vmit,4,8gb helyem van😊

báttyó02
ehh😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -