34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Hoz_Hun #19009 Én azt szeretném kérdezni attól aki végigvitte, hogy ha a főszál végetért akkor lehet-e folytatni a játékot, vagy ténylegessen vége? Mert hogy egy csomó side questet nem csináltam meg. -
#19008 ehhe hol? -
Anotino #19007 Ja, eszrevettetek, hogy bennevan a jatekban gordon freeman? :) -
Anotino #19006 en kinyirtam a snipert, de senki nem vette eszre. aztan ugye mentek berobbantani a berobbantottak a falat, nagy lovoldozes lett, soksok hulla es ingyen cucc :) Mivel nem tamadtam, neutralkent kezelt a vedo fel. Utana elsetaltam a fonokhoz es bejelentettem a tamadokat, es azt hogy ki is nyirtam oket (1 loves se volt:)
Jott a jutalom meg az orok hala.. -
haxoror #19005 Pisztolyból is sok fajta van sokfajta lőszerrel, azt tudom hogy kapucnis fejű emberkékre a hangtompítósból normál lőszerrel elég egy lövés.
Viszont rohadt pontatlan az összes pisztoly, jobb klikkes ironsightal már tűrhetőbb de én pisztolyt csak kutyakergetésre használtam hogy spóroljak a puskalőszerrel.
Pisztolyok, viper, aksu ezek mind pontatlanok, kár velük fejre próbálkozni.
AK, Obovan szintén pontatlan de full autoban már jól teljesítenek.
Az első fegyver ami TÉNYLEG pontos az a spéci AK a Strelok hideout-os küldiből csak kell hozzá szerezni egy távcsövet (távcsővel sokkal gyakrabban jönnek össze a fejesek mint ironsightal, nem tudom mi az oka)
Ezután jön a TRs301 + távcső, egyes lövésben nagyon pontos kb ez az a pont ahonnan megéri már fejlövésekre menni. -
#19004 Korabban irtam, hogy neha akadozik neha nem a gamma, hat rajottem mitol van. Ha dynamic lightning be van love es a texutre detail magas, akkor qrva sok memoria kell. Egyszeruen megall a kep annyit toltoget.
Ha jatekot minimlais textura beallitassal inditottok es ezutan toljuk fol maxra a game nem fog akadozni, viszont a bokkeno annyi hogy ekkor valojaban nem annyira reszletes a texutra minoseg mintha mar eleve max beallitassal indul a game, igy fordul elo hogy a jatekot ujrainidtva boduletes szaggatozasba kezd, a game ugyanis ujrainitast hivatalosan csak a lightning modok allitasakor ker, holott a texutra a magasabb texture minoseg is csak azutan lep eletbe. -
haxoror #19003 Hát Freedomos már nem lehetsz! -
dvst2001 #19002 Vki segítsen pls... priviben... Nemtudom ezt a szart elindítani .. :( -
#19001 hoppá megvan a napi sikerélmény :) kerek hozzászolás :) -
#19000 ez már út a dutysok felé :), bár nekem bugos lett ez a quest ... :) -
#18999 elvállaltam a toronylövész kinyirása kvesztet...a freedom erödnél....ok...kinyirtam késsel....még nem jelentetem le a küldit....károm ill haszom mi ebböl....(van elötte mentett állásom)...
emellett hol,kiknél lehet bandákhoz,csoportokhoz csatlakozni..és ezeknek mi a jelentőségük a gaméban??..
(sorry a sok kérdésért...de egy havernál netezek..s igy ritkán tudom követni a dolgokat)
thx a VÁLASZOKAT..ÉS KELLEMES JÁTÉKOT:))) -
WhiteShark #18998 Igen. -
Me Ga #18997 A 9600-as kari csak sima dx9, esetleg 9.0a vagy b, de a játékhoz 9.0c kellene. Azzal meg nem kompatibilis...
Egybébként ez is volt már...
-
#18996 Megerősítve! -
#18995 Szvsz a "Marked One" = megjelölt egyed. Gondolom azokat hívják így, akiknek S.T.A.L.K.E.R. tetoválásuk van. A "one" ebben az esetben nem 1-et (vagy, hogy csak 1 van belőle) jelent.
A játékban szerintem csak simán "MEGJELÖLT"-nek kéne fordítani.
De ha van jöbb ötlet akkor... -
MasterJay #18993 Sziasztok!
Ha a geme Static Light-on van akkor DX8-ban fut?
És, ha ezt átállítom bármi másra mondjuk a következő szintre akkor már DX9-ben van?
Én így értelmeztem, de azé kéne egy kis megerősítés! -
#18992 Hát eddigi tapasztalataim alapján közeli célpontnál sem elég egy fejlövés a maroklőfegyverek esetében - sőt néha egy egész tár kell, ami elég vicces. Annyira már csak nem pontatlan, hogy 1-2 méterről ne találja el...de mindegy, általában van elég lőszer az AK-hoz, de a Viperhez meg főleg, ahol pedig lehet, inkább eliszkolok, ha kell radioaktiv területeken át - akár egy-két harapás vagy sebződés árán -, mert radioaktivitást gyógyító fecskendők, bandázsok, különböző egészségügyi dobozkák és kaja, pia akad dögivel...
Más: ha már magyarítás téma: az "artifact" vajon mire lesz fordítva? -
WhiteShark #18991 Szerintem igen, az ugyanis DX8.1-es kártya. Feltéve, hogy nem az MX verzió, mert abból minden shader támogatás hiányzik. -
#18990 Próbálta már vki GeF4-gyel, hogy egyáltalán elindul-é? Egy igen elindul sokat segítene a lelkiállapotomon:) -
theodor #18989 Azon a gépen érthető okoból fut tökéletesen. -
WhiteShark #18988 Hát nem tudom, én a másik gépen 2.6-os Dual Pentium D-vel, Asus 7600 GT-n próbáltam, 1 GB RAM-mal és tökéletes. -
WhiteShark #18987 De egy dual procival, 7600 GT-vel, mindent maxra húzva maga a gyönyör. Vizuális orgazmus. -
theodor #18986 Akkor így már biztos, hogy jövő hónapban beújítok egy új konfiggal mert ez már nem állapot, hogy lassan semmivel sem lehet rendesen játszani. -
WhiteShark #18985 9600XT-vel csak DX8-ban fut, azért gyors, viszont csak static light van és az egész játék sokkal rondább. De még így is megéri, mert baromi jó játék. Nálam eddig az év játéka. Kíváncsian várom a Crysis-t és az Alan Wake-et.
-
#18984 Támogatja a 9600Pro a Dx9et valoban (farcry-t meg HL2-t azzal nyomtam DX9ben) de szeritnem ne sajnáld hogy a STALKER nem megy..
Én is DX8ban nyomom Gef7600GT-vel - mert még azzal is hasznalhatatlan a DX9 mód.
Amugy: AMD 3500+-om van - kérdésem hogy a game ugyanezzel a procispeeddel de X2 kiadásban mennyivel lenne gyorsabb? 0-10-100%??
Kihasznála a dualcoret rendesen a game? -
#18983 Na ezt sajnos nemtudom ahogy olvasgattam vannak még akik 9600-assal nyomják de őket nemtudom hogy DX9-be futtatják-e vagy sem :( -
theodor #18982 Látom te már kened a gammát akkor már nekem is lenne egy kérdésem:Most olvastam a FAQ-t és csak most vettem észre hogy nekem DX8ban van futtatva a játék azaz hogy Static Lightning on van és nem engedi állítani másra.Pedig Dx9es a kártyám ATI 9600 PRO mi lehet a baj?
-
#18981 Köszi! -
#18980 Levan irva 20000x csak vissza kéne olvasni vagy rákeresni.
Mászkál ott egy tűzes gömb azt kell kinyirni azt mehetsz ki! -
theodor #18979 És azt írja hogy valaki tartja az ajtót.Ok Annyi hogy lődd a féénycsóvát ami feléd tart és egyszer csak felrobban a fénycsóva és kinyílik az ajtó. -
#18978 Pff alig jött ki aztán már kieget várod. Szerintem nemhaggyák veszni a game jönnek hozzá majd patchek és remélem kieg is.
De 2. rész sem lenne utolsó újabb 6 év :D -
#18977 Az már megvan a dokumentumot is felszedtem.Csak nem tudok kijutni abból a teremből,mert az ajtó amin bejöttem zárva van, és ég! -
theodor #18976 Nézd meg a PDA t és a jelenlegi feledathoz van egy leírás és ott van a másik kód ahhoz az ajtóhoz is. -
#18975 szerintem kijöhetne valami kiegészítő, igaz a vége nem épp olyan lett hogy folytassam, kivéve az egyiket amikor a laborban nem csatlakotam ahoz a szektához vagy mihez, a térképen még van egy csomo hely :) meg ugy néz ki mintha ott meg lenne csinálva, csak nem lehet odamenni... -
#18974 Igen,az az! -
theodor #18973 Ott ahol valaki lökdösi a kdos ajtót? -
#18972 itt egy térkép ha valakit érdekel:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bc/S.t.a.l.k.e.r._zone_map.jpg -
theodor #18971 Most olvastam a FAQ-t és csak most vettem észre hogy nekem DX8ban van futtatva a játék azaz hogy Static Lightning on van és nem engedi állítani másra.Pedig Dx9es a kártyám ATI 9600 PRO mi lehet a baj? -
#18970 Azt hiszem a második amikor lekell menni egy laborba ahol repkednek feléd a dobozok És a semmiből megakar égetni egy lángcsóva -
#18969 Marked One:
Megjelölt
Megbélyegzett
Kiválasztott
Megkülönböztetett
szerintem sok változat nincs is már, ez is felülről lefelé a a legjobb-legrosszabb ferdítés, de lehet hogy nem mondtam semmi újat.