S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Feltelepítettem a játékot és nem engedi megnyitni! Valamit kiír és nem tudok vele játszani! Valamit a Soundrol meg ieneket írki! valaki segícsen léci!!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
GET OVER HERE!
Hangulatban kicsit Half-life 2 zombik, mutánsok, geiger-számláló, anomáliák és rádióaktív tócsák. 😄 Egyébként a Steames verzióval is mûködik a 1.0006 patch? Bár csak a multi véget érdekelne.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
GET OVER HERE!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
GET OVER HERE!
Szeretném megkapni a jót is, de az a szoba zárva (26os) ami tartalmazná dekódert és nem is írja ki, mint missziót. Lehet, hogy elrontottam és elörébre kell visszamenni ? Hol lehet elfogadni azt a küldetést, hogy folytatjuk a sterolok megkeresését ?
bocsi elõzõ hozzászolásom a Call of Pripyatra vonatkozik, nem ide való.
A LURK-ot milyen partch szintre lehet feltenni? Neked az van fent?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amikor pl. megyek bevetésre akkor jön e velem valaki ?
\"Erről van szó!\"
Egy kis segítséget kérnék a STALKER elsõ részéhez. Strelok üldözése közben már átadtam egy dokumentumot a kocsmárosnak, majd elküldött egy másikért. Ezt meg is szereztem, kódolt ajtókon kellett keresztüljutnom. Szóval mgszereztem, de nem találok kiutat. Azt az utat ahonnan jöttem valaki/valami eltorlaszolja. Hogyan tudok innen kijutni? Köszi!
Kösz!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Letöltve 2.80 GB,
Telepítve 4.49 GB!
Szóval ez tuttttifruttira a teljes angolosított verzió...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viszont tele van remek változtatásokkal és ez végre az angol verzió.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ez valam kieg ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
igen ? elmondanád hol találok szkópot ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Legelsõ fegyvernek legjobb a viper, már az. 1 harcnál (a vaddisznós-tornyos próbaküldetést nem számolva), a szivattyútelepen találsz egyet. Vagy az egyik renegát használja, vagy az asztalon hever, de mindig van ott egy. Ezt visszaviszed a bázisra, feltuningolod pontosságra, és ami a legfontosabb: 9x18-as pisztolyskulóra átcsövezed. Abból annyi van mint a szemét, ellõni nem tudod. Ezzel az egész mocsárban király vagy, senkinek nincs páncélja ami ellen komolyabb tûzerõ kéne. Mire kész a mocsár pály, meg már megvan az AK-d kimaxolva (érdemes egy chasert is, de ezt tûzgyorsaságra fejleszteni), jó esetben egy páncél is, nagy bajod már nem lehet a játék végéig.
Kezdõpáncélnak a CS-3a-t javaslom, teherbírásra kimaxolva. Ha mákod van, már a mocsárban is találsz 2 sugárzáscsökkentõ artifactot (ha nincs, akkor kordonban általában van mégegy), berakod mellé a detektor mellett talált gravit, és battery nélkül is k. sokáig lehet vele futni, ha nem vagy leterhelve. Vagy pedig cuccok eladásra hordásánál is jól jön a teherbírás. A kordonos katonai bázist karcolás nélkül ki lehet pucolni ha használod a fedezékeket.
Sztem így érdemes elindulni.