S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud olyan trainer ami MÛKÖDIK az 1.5-ön ?
Valaki segítsen! Elõre is köszi
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A 2009 mod bajairól nem tudok, bár nem hivatalos kiadás. Az 1.0006 patch lehet kell hozzá.
Eddig nem találtam infót az alacsony fps-re, bár csak kis részét néztem át a topicoknak. Mert van egy pár...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Valaki tud segíteni?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Esetleg még átnézem a játék angol fórumát.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Nekem is XP 32 bit SP3 van, Celeron 3Ghz, 1.5 GB RAM(!) és Geforce 8600 GT 256 MB. Természetesen a legújabb VGA driver. Az igaz, hogy It's Meant To Be Played-s a játék, de ha másnak nincs gondja ATi ellenére. A driver nem lehet gond, bár a 9.7 nem tudom mikori, de a játék 2007-es kiadás. Esetleg a virtuális memória beállítása, töredezettségmentesítés vagy a vírus írtó.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Ez érdekes. Ott valami nem kerek.
Én is ATI kártyával játszom a játékot--->4670 512ddr3--->3g ddr2 és úgy hasít mint az álom minden fullon. Jó, mondjuk az én monitorom nem bír 1280X1024 tõl nagyobb felbontást.
az mitõl van,hogy ha static lightingnél nagyobbra állitom a játékot (tökmindegy hogy dx8,9) akkor a következõ indításnál mindig leáll a játék? már a menüig sem jutok el
és ami az érdekes hogy SHOC-nál is ugyanez van...help pls,megõrülök D:
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"My results are just as mixed as yours on the Protect Border task in the army warehouses. What I've found is this:
First, the critters can pop up at either the northern border to the red forest, or they may show up at the southern road coming from the bar. And just because the task has been assigned does not mean the critters have come yet. They can spawn anytime in the nest 24 hours. When they do, you have to kill all of them to finish the task.
Even with the best defense, one or two dogs or other critters can escape the killing at the border. You will have to take the time to wander the map and kill everything that moves to finish the task. Not too hard: there are dogs on the northwest edge, big critters between the north border and the Freedom camp, and bloodsuckers in the village. Just get them all. One occasional problem occurs on the north road. Some of the dogs go north of the transfer point to red forest and stay there. If you think that might be your problem, go up to just short of the transfer point and start tossing grenades into the corners. That may kill or at least stir up any dogs hiding there."
Nem vagyok valami jó angolból, annyit értek, hogy a szöveg írója azt javasolja, hogy öljek meg minden szörnyet a térségbe és akkor completed lesz a task? Javítsatok ki ha tévedek.
Van egy olyan task a játékban hogy meg kell védeni a tábort a mutáns kutyák stb. támadásától. Szépen ki is vártam hogy jöjjenek erre nem északról hanem délrõl a bár felõl jelennek meg, de sebaj, lepuffantottam mind, csak sajnos semmit nem számított mert nem engedi valami miatt befejezni a melót. Valaki találkozott ezzel a problémával? És esetleg tud rá valami megoldást? 1.0006-os patch van fent úgy hogy, a mentést betöltés trükkök nem mûködnek.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W