S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként a roncstelepen a ponyvás teherautó platóján egy dobozban van egy hangtompító.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hangtompítót merre találhatok?(alap játékkal játszok)
Mindenbõl pont annyi van benne amennyi nekem megfelel, nincs túlbonyolítva benne semmi, és még a téma is pont nekem való(nagyon érdekel ez a Chernobyli téma).
Ja igen: a játék elõrehaladtával lehet "növelni" a táskánk és saját magunk teherbírását? Mert én állandóan súlyproblémával küzdök....
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy megvan a detektor. Ezt lehetne egyébként használni ajtókeresésre a Szarkofágban vagy magunknak kell megkeresni az ajtót? Mert én eljutottam a kívánságteljesítõhöz, kíváncsiságból megnéztem melyik rossz véget kapom, csontra megvakultam, majd kimentem youtube-ra, hogy mégis hol van az az ajtó (magas is megtalálhattam volna, csak annyira azért nem jön be ez az utolsó pálya, szerintem elég elvontra sikerült), majd betöltve a legutóbbi elmentést elmentem az alapján az ajtóhoz és elkezdte az emberem kódolni. Gondolom ehhez szükséges a detektor. De akkor ez csak erre jó? Am eddig jutottam csak, mert mire besétáltam a kinyílt ajtón, medikit+injekció hiányában a sugárzástól meghalva szó szerint csak bedõlni tudtam az ajtón. <#idiota>#idiota> Azóta szüneteltetem a játékot picit, annyira nem izgat, majd ma talán kijátszom.
Tudnak vigyázni magukra az tény, onnantól teljesen egyedül mentem, még az aluljárót is alig értem el. Nemsemmi egy helyszín volt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én is feltettem azt a cuccot, de nekem annyira nem jött be. Vissza is raktam az eredeti fájlt.
Am eszméletlenül elszúrtam az egész eddigi játékot, mert eddig a FAQ segítségével "überbefosás" grafikán játszottam egészen az Erõmûig, ahol már véglegesen játszhatatlanná tette sebességileg a játékot (mindig is sebességgondok voltak vele beltereken). Szóval kénytelen voltam visszarakni az eredeti fájlt, amivel meglepõ módon sokkal szebb, természetes grafikát kaptam, ráadásul az fps is felment bõven 100 fölé.
Szóval szerintem a FAQ-bõl illene törölni a vérbe azt a bejegyzést, különben aki nem ismeri a játékot képes elhinni, hogy ez tényleg szebb grafikát ad, mint az eredeti, miközben teljesen eltér egyes helyeken az alap hangulattól. Én is furcsáltam a Clear Sky után, hogy "tényleg ennyire mû szerû lett volna régebben is az alapjáték"? Aztán meg nagyot csodálkoztam, mikor visszamásoltam az eredeti fájlt. A legcsúnyább, hogy ezt a játék legvége felé.
Tehát ha újrakezdeném a játékot mindenféle módosítás nélkül, valószínûleg másabb lenne az élmény. Végülis annyira nem baj ez. 😊
Tudom hogy nem illik ilyet kérdezni de mely frakcióhoz érdemes inkább csatlakozni? Azon a részen járok ahol egymás mellett táboroznak a kötelességiek és a szabadságiak, és egymásnak kívánnak ugrani.
De nem is ezért kérdezem. Azt szeretném tudni hogy mely frakcióval járok a legjobban, gyakorlatilag az érdekel hogy megközelítõleg kiknél kapnék több feladatot, küldetést. És ezáltal hosszabb játékidõt.
Árnyékolt infók is érdekelnének a frakciókról, ami alapján könnyebb dönteni.
Akkor lenn a föld alatt.
Én jelentem sikeresen elkezdtem ezt a feladatot, megszereztem a fegyvert, majd mire késõre járt, lefeküdtem. Másnap folytatom a játékot és francnak sem volt eszében ez a feladat, simán eldobtam a fegyvert (szokásom, hogy összegyûjtök fegyvereket, kitárazok belõlük, majd eldobom õket). Csak késõbb jutott eszembe egy másik pályára átjutva, hogy bazz, nem kellett volna eldobni, ugyanis mikor visszamentem volna érte naná, hogy nem találtam ott, ahol eldobtam. 😊 Szóval azóta is folyamatban van ez a feladat és ez így is lesz, mert kilõni nem lehet. 😊
A darura meg messzebb juthatsz csak rá. Jóval arrébb van egy létra.
A bárban van egy fickó aki elhagyta a családi fegyverét, egy puskát. Ahol jelzi a térkép, semmit sem találtam. Hol van? Hol találom?
Ja igen. A darura hogy lehet feljutni? Ott állítólag van egy doboz, de se létra, se semmi amin fel lehetne jutni.
Így most már érthetõbb? Vagyis állítaná, mert csak xp alatt lehet opcionálisan béállítani, Vista automatikusan kezeli ezt a dolgot, de nekem Win 7 van, ezzel az egész gép kifagy.
Valaki tud nekem küldeni egy default beállítású user.txt-t?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Kérdezném, hogy mitõl lehet az, hogy a kártyámat kireseteli a játék?
Eddig XP-n csinálta, most viszont WIN 7(64Bit) is ugyanaz.
Videokártya meghajtóból is a legfrissebb, a játék 1.0006 -ig felpeccslve.
Egyébként fullon reccenéstelenül simány gyönyörûen fut(na).
4670 a kártya egyébként. Más játéknál nincs gondom, de ennél már kicsit bosszantó.
Másnak esetleg hasonló gondja nem volt? Esetleg olyan akinek sikerült rájönnie a teendõkre?
THX.
Ui.:magyarítva van egyébként, de nem hinném hogy az zavarja be.
Kizárólag Mester szinten játszom a játékot, és eddig szerintem nem egy nagy kihívás akár egy egész horda páncélozott fegyveres leigázása sem. Például mikor a Kordonba a kereskedõnek tettem szívességet azzal, hogy a délen lévõ Hadsereg bázist kipucoljam, semmi gond sem volt vele kapcsolatban (csak elõtte picit tartottam a munkától, mert a Clear Sky-ban ha csak messzirõl is megközelítem, egy lövésre halott voltam). Ráadásul nem születnek újra, tehát gondolom a bárnál is csak egyszer kellene õket kipucolni. Nem fogok am egyikhez sem csatlakozni, csak megemlítettem, hogy valóban így lenne-e vajon, ahogy én elképzeltem ezt magamban. 😊
Akkor tehát lényegében kb ott járok a játékban, ahol már nem árt figyelni kell a dolgokra, ha nem akarok a végén rosszat a fõhõsömnek.
Nálam amúgy agropromban nem volt mindig zöld jelzés, fõleg nem a játék eleje óta. Nekem inkább a szemétdomb északi átjáróján a tûz mellett mutat már napok óta valakit zölden (valami Fogoly nevû alak), akire semmi küldetés sem hivatkozik. Ez lehet, hogy bug, de én nem merek vele csinálni semmit sem. 😛
#32683: Én is így próbálok játszani, de korábban írta valaki, hogy vannak buktatós küldetések, ez ingatott meg igazából.
Guide az, aki kordonban várt. Nézd meg a PDA-dat, valószínû van benne utalás a szállodára Pripjatyban. Ha nincs, akkor még nem mentél vissza Agropromba a föld alá. Pripjatyban nem lesz jelzés a szállodáról, ahol a dekóder van, neked kell megtalálni. Nem nehéz, mert arra vezetnek, de el is tudsz menni mellette...
A zöld jelzés Agropromban ott van a játék eleje óta. Sajnos a teljesített feladatok jelölõit nem törli a program, ez néha megzavarja az embert...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mondjuk én inkább a sodrást választanám, a hosszabb játékmenet érdekelne engem.
Tehát akkor a Guide-dal mindenképp beszélni kell, akivel én már beszéltem (ha akkor arról van szó, aki a Kordonban várt engem abban a félig kidõlt házban), de most elbizonytalanodtam, hogy vajon az õ beszéde után jelent-e meg az a zöld jelzés Agropromban, vagy már elõtte jóval. Ha nincs összefüggés, akkor nem kérdés.
Majd akkor gyakrabban nézegetem a térképen Pripjat területét is, hátha megjelent azóta valami jelzés. Az agropromi rejtekhely megkeresését akkor érdemes megkeresni.
A Szolgálatnak teljesíthetek küldetéseket nyugodtan?
A kívánságteljesítõt kikerülni nagyon egyszerû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
emellett van még Aprogrom-ban egy zöld jelzés, ahol állítólag valami doktorral kellene találkoznom a Lövész rejtekhelyén, de nincs a jelzésnél semmi sem. 😞