34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#33098 Amúgy Steam-es verziónál pontosan melyik user.ltx-et kell szerkeszteni? Mert kapásból találok 3-at a gépen.
Mert lehet azért szarja le a játék a szerkesztéseimet, mert nem a megfelelőben turkálok. Lehet arra is allergiás, ha valamelyiket megpiszkáljuk. -
#33097 zsír! -
#33096 Akkor ha belenyúltál te is, úgy már érdekelhet. ^^ -
#33095 wide van, és belenyúltam annak idején :)
de ha nem fontos ...
@kosi
érdemes megpróbálni, jó lett :) -
#33094 Valami kegyetlen szép lett tőle a játék. Nélküle szó szerint műnek hat mára már az eredeti grafika.
Magyarítással még perpillanat nem teljesen kompatibilis.
Egyedüli hibája, amit észrevettem, hogy az árnyékok túlzottan messzire "elérnek el", de ez videókon is látszik.
Pl, ha zseblámpával megvilágítok valakit (naplementés környezetben, tehát nem töksötét éjszaka), annak az árnyéka élesen látszódni fog még akár egy 20 méterre lévő ház falán is. -
#33093 tényleg, milyen lett ez a complete mod? nemsokára bevégzem sorsom a clear sky-ban, és lehet hogy a pripjaty előtt inkább azzal folytatnám a sztorit :) -
#33092 Alapból egyformának kell lennie mindenkinek annak a fájlnak, ha nem nyúltál bele.
Tovább olvasgatva ez inkább azoknál jön elő, akik szélesképernyőben nyomják a játékot.
De azért köszi! -
#33091 ha nem lesz rá válasz, otthon megnézem nálam mi van beírva, mert rendesen megy a C2009 -
#33090 Sziasztok!
Ugyanilyen problémám van, mint ami ebben a videóban van:
Akár Complete mod 2009-el, akár nélküle.
Próbálkoztam KranaZoli megoldásával, azaz az user fájlban a "r2_sun_near_border" sor "0,75."-ös értékét átírni "1."-re, de nem igazán vettem észre különbséget eredményileg (a felette lévő sort is átírtam 12-ről 20-ra, de az se csinált semmit).
Valami más megoldás van rá? :/ -
#33089 igen, a jó megoldáshoz kell -
szabodee #33088 Megpróbáltam de nem működött akkor se. De.. egyébként nagy baj ha azt kihagyom? -
#33087 próbáld meg egy régebbi mentéstől vinni -
szabodee #33086 Lenne még egy kérdésem.
Amikor az a feladat h keressem meg Doki-t Sterlok(lövész) búvóhelyén akkor oda úgy jutok ha a szemétdombon átmegyek. Én megpróbáltam de amikor elérek a táborhoz amit néha meg kell védenem a bandítáktól akkor fogja magát és ledobja a játékot. Már 1x újraraktam a játékot de nem volt jó. Aztán letöltöttem az 1.005-ös patchet de az meg elbaszta az 1.000 verziójú hamis játékomat. Szerintetek miért dobálja le folyton? -
szabodee #33085 THX -
#33084 ahol az irányítót lelőtted lesz egy lejárat, azon tudsz kijönni.
/uccsó cella jobbra/ ;) -
szabodee #33083 Ja és még valami!
most értem el ahoz a részhez amikor a yantar-i laborba kellett bejutom és megszereznem az x16-os dokumentumokat. Megszereztem, visszamentem de ahol bejöttem ott nem tok visszamenni mert le van szakadva a létra. Aki tud segítsen pls -
#33082 ízlések
kinézetre sztem a c2009, de nagyobbnak is tűnik a gépigénye -
A file #33081 Hello.
Felraktam az 1.005ös patchre a Complete 2009 modot.esetleg felrakhatom az Oblivion Lost ot is,v már nem?ha nem,a 2 közül melyik jobb sztetek?(pl többet ad hozzá v vmi) köszi -
szabodee #33080 Szevasztok!
Olvasgadttam a fórumon és végre tudom h mit kezdjek a bulldog 6 -ossal amit a szabadságiaktól csórtam. De van egy kis problémám! Sehogyanse akarnak beengedni engem a Szolgálatiak/Kötelességiek/Duty-sok a főhadiszállásukra ahova vinnem kéne a bulldog 6-ost és végre szerezni tudjak jó ruhát. Hogyan tudnák bejutni? Már segítettem nekik kinyírni Lukash-t meg elvittem a zöld ruhás kutató manustól a flashdrive-ot a bárosnak + az a kis csoport duty-s a szabadságiak raktára mellett még a BARÁTTAIMMÁ is váltak. MIT TEGYEK H VÉGRE az összes duty-s a barátom legyen???? PLS help. -
Bulics #33079 Van a shocban TOS34 sörétes puska? hol? én csak a clear sky ban találkoztam vele de ezen a listán rajta van! -
Csehdome #33078 http://www.breueronline.de/klaus/stalker/stalkerlists.html
Ezen az oldalon vannak felsorolva. Itt viszonyítottam őket össze. Amúgy hol találok olyan, Mama's Beads (nem tudom magyarul) artifact-ot? Attól az infós csávótól a bárban kapsz, ha megölöd a master stalker-t, de esetleg van még? -
SaGa #33077 A Duty-s cucc golyóállóságban jobb kicsivel, de tényleg nem sok eltérés van...
Az SSP a fizikai hatások (golyó, karmolás) ellen azt hiszem gyengébb... -
Csehdome #33076 SaGa értem...azt a Duty-s ruhát megkaptam, azt néztem, hogy a PSZ-9Md (Duty-s) és a SEVA ugyanazt tudja mindenben. Még kg-ban is ugyanannyi. És az a zöld SSP-99M, amit a tudósoktól kaptam, az még ezeknél is jobb.
Akkor maradok az "ajándék"-nál :D Köszi a segítséget! -
SaGa #33075 Az exoskeleton csak saját magad szivatására jó. A plusz teherbírás egy részét elveszi saját maga. Futni nem tudss benne, sugárzásvédelme smafu, de legalább jó drága.
Ha már annyi pénzed van, hogy fussa rá, nem kell minden eldobott puskát felszedni és elcipelni a kereskedőhöz, úgyis annyi pénzed lesz, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
A legjobb ruha a Duty jobbik (sisakkal ellátott) ruhája, aztán jön a SEVA, majd a katonai. A többi, a Military Warehouse után gyakorlatilag használhatatlan... -
#33074 erőműben megsülsz benne
kitartás növelő van -
#33073 várj egy kicsit, és kapsz duty prototipust, az jó lesz
amúgy meg katonai :) -
Csehdome #33072 A katonai páncél a 160.000-es (az egész fekete) az exoskeleton meg exoskeleton...De énis arra gondoltam, hogy a katonai páncélt veszem meg...aztán majd Chernobyl-ban jöhet a Szervo :D Addig is eladom a többit, amit a Szabadság bázisáról csórtam el...azt nem értettem, hogy odaálltam a folyosón az őr elé, és hangtombítóval fejbelőttem, és először nem történt semmi(mmint nem támadt rám senki), aztán újra töltöttem és csak a 20. próbálkozásra sikerlt megint "hang nélkül" :D Olyan kincsek voltak ott a raktárban :D Megérte...
Majd artifact-et nézek, mert eddig olyat nem találtam ami növeli a teherbírást...Olyat hol találok? -
#33071 seva (később lesz), de ha már venni akarsz addig is valamit, akkor szerintem a sima katonai páncél is jó, esetleg megtámogatva néhány hasznos artifakttel. futni tudni kell :)
van egy csomó olyan artifakt, ami növeli az endurance-t, azzal többet is lehet cipelni. -
#33070 Seva -
Csehdome #33069 Sziasztok...most Bárban meg tudom venni az Exoskeleton-t is meg a katonai védőpáncélt is...ÉS NEM TUDOM ELDÖNTENI...mert futni jobb néha, de az a +20 kilo súly meg kecsegtető...Szerintetek? -
kisfoldi #33068 Heló.
Nekem az a problémám adódott h az ARÉNÁ-ban az 1. szinten lelövöm az embert és nem lép ki aaz arénából ott vártam 1 órát és semmi :S
Lehet hogy bugos vagy nemtom légyszi segítsetek!!!!!!! -
#33067 Hát nekem grafikailag akkor is ez a rész jön be!Nálam ő a legszebb és utána a Clear Sky és a Call of Pripyat...
-
#33066 Na működik. :D 1000hála érte. Csak elkell ismernem kicsit töbre számítottam, még parallax sincs benne. De azért sokat javított rajta, főleg a patch. -
#33065 Próbálkozok. Remélem működni fog. -
#33064 Ja nem csak 2. Akkor minkettőt kell? -
#33063 És itt most meik? Van vagy 100. -
#33062 Ez kell neked!
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl v1.0005 [MULTI4] No-DVD/Fixed EXE
Bemásolod a bin mappába és jó lesz! -
#33061 És mi az a "törés a patchet"? -
#33060 így ahogy írtad, törés kell az 1.0005-ös patch-hez és jó lesz! -
#33059 Nekem is 2megás ennek ellenére 500kb/s el töltök ezt is úgy, hogy megnövelték.