S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Nekem elfut a game 1024x768 on és low és medium között idegsítõ hogy ígyis akad néha, bár még alig jáccottam vele, 2600 procim van ati x1600pro videokari csak hát a ram 512😄DD sajna emiatt beszokottt szagattni, vszínû hogy beszerzek vhonann egy 256-ost minimum.

Yo, Bitch!

mila69en
az hogy lehet? már láttam hogy raktál be róla képeket egy másik totyikba😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pontosan hol kaptad a távcsövet?
ott ahova elküld minket a Bar-os csapos hogy jussunk be laborba?

a távcsõ kéne nekem is 😄
azt hittem hogy elöbb is fel lehet valahonnan venni 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

[Walaki]D`Lair
tudsz angolul?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nálam is ezt csinálta, mert nem állítottam kellõen nagyra a swap fájl méretét. Állítsd be 2 GB-ot.
[Walaki]D`Lair
Folyamatosan emelkedik tõle a sugárfertõzésed, majd meghalsz tõle...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

K3rnel
Hát elsõre, vedd meg eredetiben 😊 De komolyra fordítva a szót, vagy olyan helyre akarja installálni ahol pont hibás szektor van a vinyón vagy esetleg simán kikapcsolja a bios a gépet mert túlmelegedik... De csak tippelgetek, sokminden lehet.

hm... nekem nem tölti be a játék F7-el a quicksave-et... be kell mindig töltenem egy sima mentést, és csak onnan tölthetem be a quicksave-et a menübõl....
Istencsászár
Üdv, A Stalker telepítésnél van egy kis problémám. Olyan 70-80% között a gép 1szerûen kikapcsol, ilyet még nem tapasztaltam 1szerû telepítés közben😊) ( S.T.A.L.K.E.R_Shadow_of_Chernobyl_PROPER-HATRED ) 5let?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

elkezdtem a Stalkert de 1 óra után eddig semmi csak gyüjtögetek benne semmi komolyabb akció.
Mi a története??????ilyen lesz végig???

Ebbe a dx9-es izébe ami leszedhetõ a faqban hüdebrutál címszóval mi olyan hûdebrutál???😊
Mert én azonkívül hogy pár dolog irreálisan csillogvillog (az általam utált vakfehérítés),például kábelek ittott,meg az egyik jencike agyara,stb semmi mást nemlátok,vagy nemtom...de ez a csillogásvillogás egy fos,nemtom ki hogy van vele de ez a vakfehérítés ami sok játékban bennevan mint effekt qrvára nemtetszik...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Nállam volt a hiba megint elõjött az egérbug és azért nem csinálta, legutóbb a menüben szórakozott. Egyébként mennyire gáz ha a tárgy ad valami pluszt meg +5 sugárzást, idõvel elhalálozik magától a sugárzás miatt vagy mennyi a veszélyes százalék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

K3rnel
Új directx a dvd-rõl !

Hali! Ma tettem fel a játékot s azt kell mondjam nagyon hangulatos lett. A F.A.Q ban nem láttam ,szóval megkérdezem.
7600GS-em van s ha esik mindenféle szürke csíkok jelennek meg. Fennt van a legújabb driver. (93.71 asszem, tavaly novemberi).
Segítsetek ha tudtok, köszi
1700 új üzenet, omfg <#wilting>

Kiverte aszememet a piros sáv, mégse láttam!
mila69en
szerinted ismerõs neki?<#zavart1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

[Walaki]D`Lair
Ismerõs ez a piros sáv??

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Shep
képzeld nem ennyire hanem még ... egyébként meg ezt nem egyszer megpróbáltam semmi nem történt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltatok már lent a kutatólaborba? A dokumentumokat kell onnan felhozni. Éppen most fostam magam össze... Képzeld el a szitut, amikor lemész egy hót sötét helyre, egy két helyen parázslik egy kis lámpa, fel a zseblámpát és azt látod, hogy elõted egy konzervdoboz szépen lassan felemelkedik majd izomból hozzád vágódik. Közben hülye zajok...

Bírtam condemnedet, bírtam a Feart, de ettõl borsódzik a hátam 😄
[Walaki]D`Lair
FAQ

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hali

Lehet, hogy nevetséges kérdés, de a játék elején hogy kell tovább menni?
Az ajtó zárva

thx<#help><#help>
[Walaki]D`Lair
Rákattintasz 2x...

Emberek télleg ilyen hülyék vagytok???

K3rnel
Asszem pont Yantar-ban van a professzor ahol vehetsz 30ezerért egy ruhát ami megoldja a problémát.

Sziasztok! Tudom, hogy már kérdezték páran, de nálam még mindig nem jó, már felhúztam a lapozófájlt 2000 fölé, már az 5 megás crack is megvan, de most meg azt írja ki, hogy rossz dvd-t tettem be, vagy valami ilyesmi...aki tudja a megoldást kérem válaszoljon...
RocKY2
meg kérdeznémmeg egyszer ,hogy a lapozó fájlokat meddig érdemes húzni 512Mb RAM-nál?

Shep
Kösz, van pár ilyen nem tudom mire való cuccom ill tudom mire való mert le van írva, csak azt nem tudom hogy kell használni, van pl kõvérem azt írja +100% hp meg sszinte mindenbõl -10%, meg van egyéb cucc is, ezeket hogy lehet használatra bírni?

Facek
a psi cuccok ellen mi véd ? csak mert van egy olyan hely (yantar asszem) ahová vezet egy küldi de nemtudok bemenni mert sebzõdök =( vlki?
bertino
persze

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

K3rnel
AK lõszert ellenségnél vagy a Stalker fõhadiszálláson a kereskedõnél találsz. Lehet jobb ruhát (suit) venni, szerezni és segít abban hogy ne halj meg olyan gyorsan. A villám anomália ellen lehet artifact-ot használni, asszem a neve battery, ritka de jó, nameg van egy ruha is ami majdnem teljesen levéd az elektromos támadások ellen.

Tatyla
akik már végig tolták azoktol kérdem ,hogy pár faild quest miatt még végig vihetö a játék?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bertino
a VGA memoja 256, a rendszeré 512
nem mintha sokat változtatna a dolgon...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hol lehet az ak-ba lõszert szerezni, lehet valahol venni, mert az elején a kopasz fószernál csak pisztolyba való skuló van meg shotiba. Lehet az ellen tenni, hogy ne haljak meg 1-2 golyótól? Az alagútban a villámokkal mindig szenvedni kell vagy van valami cucc amivel ki lehet iktatni?

DJ Skyline
épp hogy! 1024*768 low és medium beállítás között!

Nah végre kira 70 Kg-ot tudok cipelni a legelsõ kereskedõ adott egy ugynevezett tourist suitot ugyan azt tudja mint a stalker suit csak többet bir el tõle az emberem . Asziszem a katonai bázis kipucolásáért és ott valami megszerzéséért kaptam 😊 amit már a legelején megcsináltam csak most adta oda a küldit ugyhogy kira..
mila69en
most õszintén nem unjátok még?😊 próbáld ki aztán majd meglátod, ilyen egyszerû az egész

menne de valszeg minimumon.
Hy!
Egy ilyen gépen, hogy menne a S.T.A.L.K.E.R.?
AMD Athlon XP 2600+
512 Mb RAM
Radeon 9600 128MB
A segítséget elõre köszönöm!

mila69en
és annak miköze a stalkerhoz?😊 splinterhez nem kell sok ram

bakvarnyu
állitsd "static light"-ra, adj neki 2 giga swap-et es menni fog.

Mor3llo
Nekem meg 2-3 olyan artifaktom volt, amibõl fajtánként 8-9 db volt..😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

új splinter cell maximálisan ment...
grebber
Nekem már van olyan artifakt amibõl van vagy 10db de az árusok jó summát adnak értük.

Next PC upgrade: 2022

mila69en
valszeg nem véletlen tette fel a kérdést<#hehe>

buldozer99
banner-ban benne van!!!!

Forca Barca

RocKY2
lapozó fájlt meddig érdemes felhúzni 512Mb RAM mellett?

DJ Skyline
kevés lesz a memo szerintem! 512 az erõsen a minimumot súrolja memo terén!

bon
Kevés a memória, méghozzá nagyon kevés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

p4 3Ghz, geforce7600GT 256mb, Kingston512DDR2... ilyen konfiggal miért tölt kb 5percet és utána meg akad????
Igazából a PDA pontosan leírja hova kell menni a csatornában. Nem messze van a hely onnan ahonnan az átlátszó figurát megölted. Én sajnos elmentem mellette és buktam a küldetést. Remélem neked több szerencséd lesz. Olvasd el a PDA -t a pontos információért.