34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
zab #20120 ugysincs semmi változás,szerintem unistallálom,hátha lesz vmi váltzoás,de ezt tényeg nem hiszem el h nem indul el... -
#20119 ha nem kaccsol be a monitorod akko az alaplapod szar ha bekapcsol de nincs kép akko a vga-d szar -
#20118 Kérlek segitcsetek nekem. A baj ott van, hogy vettem egy X1300pro videókarit és nagy örömmel tettem be a gépbe, hogy majd máma kiprobálhatom a stalkert. De a gond ott van hogy bekapcsolom a gépet és semmi nem történik, persze a táp megy kártya hűtés megy és a DVDm 1villan és ennyi, de még nem is sípol.Már azt híttem zárlatos hátúlrol kivettem a fém lemezt de már semmi nem jút az eszembe mit lehet tenni. Aki túd segitcsen nekem.
Elöre is megköszönöm. -
#20117 2-3 napja írtam, hogy vettem a kezdőhely melletti vasútvonal melletti embertől gitárt és szájharmónikát. Csak az szinte mindig meghal. Épp hogy odaértem és leszedtem ról a kutyákokat. -
#20116 Figyeljetek nem tudjátok, hol találom a Trader módot a game-hez? (ezzel a kezdő tradernél bármit lehet venni) -
#20115 Próbáld már meg úgy, hogy telepítésnél a gamespy-t nem teszed fel.Én úgy emlékszek azt átugrottam.
Meg állítsd le a netet úgy indítsad a játékot hátha jó lesz. -
hungariaia #20114 Nekem életben hagyták aztán mikor végeztem vele és el akart menni kinyírta egy mutáns vaddisznó!!:D -
ssolitude #20113 Talán a FAQ. Abban van valami az ég problémára. -
STFU #20112 pedig az szinte halhatatlan :D meg ha keson is ertem oda akkor is csak adtam neki egy madipack et es kesz -
barmi #20111 köszi megprószálom! ;) -
pirosBoci #20110 mostanában elkezdte csinálni azt hogy egyszerüen kilép a játékobol mi lehet az oka eddig nem csinál az x 16 lab végéig és onnantol -
#20109 hali!
én sem tudtam megcsinálni...lehet másképp!!
Töltsd vissza azt az állást ahol lemész a föld alá és keresd meg a flash drive-ot aztán akkor nem kell után a mole al szarakodni! -
istinet #20108 Jobbat nem tudtam csinálni. De a lényeg látszik. -
barmi #20107 Helláúúú sztálkerek!! Ezt a Male gyereket sikerült már valakinek megmentenie?? Lehetetlennek tűnik ez a küldi. mire odaérek mehölik pedig nem cicizek sokat a dokumentum felvétele után.... :((( -
ssolitude #20106 Szép kép:-) -
istinet #20105 Hello,
van 1 kis gondom a STALKER-rel. Pontosabban az éggel. Remélem látszik hogy mi a baj, és meg tudjátok mondani mit csináljak, hogy rendesen menjen.Itt 1 kép rólla. A fák elmosódnak az égen vagy nemtudom hogy mondjam. -
STFU #20104 1.0001 nel a trader es cuccot hogy lehet megoldani? ha kicsomagolom a gamedatat akkor nem idul a jatek -
haxoror #20103 Én egy random stalkertől tudtam gitárt venni de sajnos semmire sem lehet használni :( -
zab #20102 ja,nekem is az a verzio van meg,hát akkor én se értem...
Meg mért akarja tölteni az xrGamespy.dll-t ha az már fenn van?! Nemértem!
Gondolom Total Commander-ed van, nem tudsz egy screen-t bemásolni v vmi h neked h is néz ki?! -
#20101 Sajna nem tudom akkor ,nekem ugyanilyen kártyával simán megy az unleashed verzio. -
#20100 Pacsker
Lehet esett már róla szó,de napi 3000 commenttel bövűl a topic,ezért nem olvasnék vissza:)
Valaki tudja hol kell átírni és mit ,ahhoz ,hogy az arc egyáltalán ne vagy csak kevésbé fáradjon el a fútástól? -
ssolitude #20099 Azt én is eljátszottam. Onnantól kezdve az egész tábor engem üldözött, a hangosbemondó meg egyfolytába harsogta, hogy "Enemy!Enemy!" Jó volt, nna:-) -
#20098 Beszélni kell az őrökkel és azt mondani , hogy a barkeeper küldött, akkor átengednek. -
#20097 ahham... köszi meglesem -
#20096 csinálni kell nekik küldiket -
zab #20095 Ha a játék indításakor azt írja ki az elején h "Starting engine..." és "Loading DLL:xrGamespy.dll" akkor mi a baj? Mert nem indul el,megáll és vár! Tudom h ne itt kérdezzem de máshol nemtudnak rá válaszolni,hátha itt akad egy ember aki tud,előre is kössz!
. -
#20094 persze... és hogy csatlakozok hozzájuk??? -
#20093 csatlakoznod kell a dutykhoz:D én meg nem tudtam mit őriznek annyira ezért lelőtem az egész bagázst.. há mondem megnézem má mivan ottxD de én nem találtam semmit:O -
#20092 köszi -
#20091 az a gondom hogy kiírja a pda-mra hogy come back to reward.... de ha odamegyek érte (ez pl. abban a táborban van, ahol a barkeeper) akkor felszólítanak hogy oda bizony kivülálló nem mehet be, és rámlőnek (akár van fegyver nálam, akár nincs). jelzi is a pda nem teljesített feladatként. mit tegyek? -
zab #20090 van vmi köze hozzá??? -
#20089 Persze ,meglehet.Expertben még nem toltam.... -
STFU #20088 na majd magyarul meg 6fele keppen.de nem ertem min mulik a vege -
#20087 Ez volt? -
#20086 volt itt néhány napja (többször is linkelve) egy saját kis muvi a stalkerből. az a rész volt benne mikor az agroprom területen a katonai bázison megyünk le a csatornába és találkozunk az első brainscorcherrel... sajnos legutóbb már döglött volt a link, nem tudná vki megint feltenni vhova? nem emlékszek kié volt, sorry. -
#20085 Kiszedtem a játékból a végső ukrán vakerokat mp3-ba. Jól hangzik mindenesetre :) -
MrAndree #20084 Ki is hagytad a valódi befejezést. :) -
zab #20083 GeForce7300 256mb -
#20082 :DDD -
#20081 milyen videokartyaval?