34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • zab
    ugysincs semmi változás,szerintem unistallálom,hátha lesz vmi váltzoás,de ezt tényeg nem hiszem el h nem indul el...
  • Gerisone
    ha nem kaccsol be a monitorod akko az alaplapod szar ha bekapcsol de nincs kép akko a vga-d szar
  • morphologu
    Kérlek segitcsetek nekem. A baj ott van, hogy vettem egy X1300pro videókarit és nagy örömmel tettem be a gépbe, hogy majd máma kiprobálhatom a stalkert. De a gond ott van hogy bekapcsolom a gépet és semmi nem történik, persze a táp megy kártya hűtés megy és a DVDm 1villan és ennyi, de még nem is sípol.Már azt híttem zárlatos hátúlrol kivettem a fém lemezt de már semmi nem jút az eszembe mit lehet tenni. Aki túd segitcsen nekem.
    Elöre is megköszönöm.
  • Mr_no_NaMe
    2-3 napja írtam, hogy vettem a kezdőhely melletti vasútvonal melletti embertől gitárt és szájharmónikát. Csak az szinte mindig meghal. Épp hogy odaértem és leszedtem ról a kutyákokat.
  • balee4
    Figyeljetek nem tudjátok, hol találom a Trader módot a game-hez? (ezzel a kezdő tradernél bármit lehet venni)
  • bakvarnyu
    Próbáld már meg úgy, hogy telepítésnél a gamespy-t nem teszed fel.Én úgy emlékszek azt átugrottam.
    Meg állítsd le a netet úgy indítsad a játékot hátha jó lesz.
  • hungariaia
    Nekem életben hagyták aztán mikor végeztem vele és el akart menni kinyírta egy mutáns vaddisznó!!:D
  • ssolitude
    Talán a FAQ. Abban van valami az ég problémára.
  • STFU
    pedig az szinte halhatatlan :D meg ha keson is ertem oda akkor is csak adtam neki egy madipack et es kesz
  • barmi
    köszi megprószálom! ;)
  • pirosBoci
    mostanában elkezdte csinálni azt hogy egyszerüen kilép a játékobol mi lehet az oka eddig nem csinál az x 16 lab végéig és onnantol
  • oneal1
    hali!
    én sem tudtam megcsinálni...lehet másképp!!
    Töltsd vissza azt az állást ahol lemész a föld alá és keresd meg a flash drive-ot aztán akkor nem kell után a mole al szarakodni!
  • istinet
    Jobbat nem tudtam csinálni. De a lényeg látszik.
  • barmi
    Helláúúú sztálkerek!! Ezt a Male gyereket sikerült már valakinek megmentenie?? Lehetetlennek tűnik ez a küldi. mire odaérek mehölik pedig nem cicizek sokat a dokumentum felvétele után.... :(((
  • ssolitude
    Szép kép:-)
  • istinet
    Hello,
    van 1 kis gondom a STALKER-rel. Pontosabban az éggel. Remélem látszik hogy mi a baj, és meg tudjátok mondani mit csináljak, hogy rendesen menjen.Itt 1 kép rólla. A fák elmosódnak az égen vagy nemtudom hogy mondjam.
  • STFU
    1.0001 nel a trader es cuccot hogy lehet megoldani? ha kicsomagolom a gamedatat akkor nem idul a jatek
  • haxoror
    Én egy random stalkertől tudtam gitárt venni de sajnos semmire sem lehet használni :(
  • zab
    ja,nekem is az a verzio van meg,hát akkor én se értem...
    Meg mért akarja tölteni az xrGamespy.dll-t ha az már fenn van?! Nemértem!
    Gondolom Total Commander-ed van, nem tudsz egy screen-t bemásolni v vmi h neked h is néz ki?!
  • bakvarnyu
    Sajna nem tudom akkor ,nekem ugyanilyen kártyával simán megy az unleashed verzio.
  • svédcsepp
    Pacsker
    Lehet esett már róla szó,de napi 3000 commenttel bövűl a topic,ezért nem olvasnék vissza:)
    Valaki tudja hol kell átírni és mit ,ahhoz ,hogy az arc egyáltalán ne vagy csak kevésbé fáradjon el a fútástól?
  • ssolitude
    Azt én is eljátszottam. Onnantól kezdve az egész tábor engem üldözött, a hangosbemondó meg egyfolytába harsogta, hogy "Enemy!Enemy!" Jó volt, nna:-)
  • Kicsirigo
    Beszélni kell az őrökkel és azt mondani , hogy a barkeeper küldött, akkor átengednek.
  • doncarlos
    ahham... köszi meglesem
  • mila69en
    csinálni kell nekik küldiket
  • zab
    Ha a játék indításakor azt írja ki az elején h "Starting engine..." és "Loading DLL:xrGamespy.dll" akkor mi a baj? Mert nem indul el,megáll és vár! Tudom h ne itt kérdezzem de máshol nemtudnak rá válaszolni,hátha itt akad egy ember aki tud,előre is kössz!

.
  • doncarlos
    persze... és hogy csatlakozok hozzájuk???
  • mila69en
    csatlakoznod kell a dutykhoz:D én meg nem tudtam mit őriznek annyira ezért lelőtem az egész bagázst.. há mondem megnézem má mivan ottxD de én nem találtam semmit:O
  • RatBaG #20092
    köszi
  • doncarlos
    az a gondom hogy kiírja a pda-mra hogy come back to reward.... de ha odamegyek érte (ez pl. abban a táborban van, ahol a barkeeper) akkor felszólítanak hogy oda bizony kivülálló nem mehet be, és rámlőnek (akár van fegyver nálam, akár nincs). jelzi is a pda nem teljesített feladatként. mit tegyek?
  • zab
    van vmi köze hozzá???
  • svédcsepp
    Persze ,meglehet.Expertben még nem toltam....
  • STFU
    na majd magyarul meg 6fele keppen.de nem ertem min mulik a vege
  • MaskimXul
    Ez volt?
  • RatBaG #20086
    volt itt néhány napja (többször is linkelve) egy saját kis muvi a stalkerből. az a rész volt benne mikor az agroprom területen a katonai bázison megyünk le a csatornába és találkozunk az első brainscorcherrel... sajnos legutóbb már döglött volt a link, nem tudná vki megint feltenni vhova? nem emlékszek kié volt, sorry.
  • Noninnyó
    Kiszedtem a játékból a végső ukrán vakerokat mp3-ba. Jól hangzik mindenesetre :)
  • MrAndree
    Ki is hagytad a valódi befejezést. :)
  • zab
    GeForce7300 256mb
  • Dj Xyberpunk
    :DDD
  • bakvarnyu
    milyen videokartyaval?