34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • berlinboy6329
    Bár most,h megnéztem annak sem látom sok értelmét.:/
  • bakvarnyu
    Az alap exe fájl 5 megás a törés nélküli. Daemon tools 4.08HE verzió van. Ez a xrGamespy.dll fájl pedig ott van a Stalker/bin könyvtárban. Esetleg másold már be ezt a fájlt a windows/system32 könyvtárba. Vagy ha így nem megy próbáld meg úgy, hogy letörlöd ezt a fájlt.
  • MrAndree
    Nem. A wish granternél attól függ, hogy mit csináltál korábban meg hogy mennyi pénzed van /legalábbis én így tudom/. A két valódi endinghez meg máshova kell menni, ott nem számít a pénz meg ilyenek.
  • berlinboy6329
    Tulajdonképp mi a játék története?Erre nem jöttem rá.Van 5 rossz befejezés,meg 2 jó.Az egyik jó az I made it.Ennek milyen sztorija van véghenteltem az egész Zónát,csak azért,hogy megcsináljam.A c-con..akármi,nem tom h kell leírni,kicsit több érelmet tartalmaz.Ez lett volna a cél?
  • hykao #20156
    Próbálta már valaki a ma megjelent 7.3-as Catalysttel a játékot ATI X19XX valamelyikén? Ezzel van már rendes élsimítás a "teljes dinamikus fényeffektek" beállítása esetén?
  • Mr_no_NaMe
    Most hogyvan ez a befejezősdi? Semmi mástől nem függ csak attól, hogy hová mész a Chernobil NPP-n belül?
  • ssolitude
    Az a bizonyos:
  • ssolitude
    Az igazi járműtemető:
  • Kicsirigo
    Elvásárolod és eldobálod a cuccokat ?
  • scorpeeon
    Jah, és 1 kérdés: a wish granternél azért megnézném a másikat is csak túl sok a pénzem hozzá. Ki lehet valahogy dobálni a pénzt?
  • Kicsirigo
    Miért nem lehet az M203-as gránátvetőt GP37-re szerelni ? A leírása szerint rá kéne hogy menjen.
  • MrAndree
    Na igen az nem egy egyszerű rész. Elvoltam vele másfél órát. :)
  • scorpeeon
    Nah, én is kijátszottam. A wishmasternél rámdőlt a épület :) Persze rendes befejezést is akartam így eljutottam a Monilith-hoz, kinyírtam mindenkit, kilöttem a dolgokat. Aztán először igenre mentem, bejött még1 szép kis befejezés. Aztán nemre és visszadobott Chernobyl-ba. Innen már kiléptem, de csak most olvasom h innen jön még csak a portálok után a legjobb befejezés, de ezt inkább holnapra hagyom már :)
  • MaskimXul
    Célozz fejre, szerezd meg ezt a fegyvert, rakj rá távcsövet meg gránátvetőt, armo piercing (AP) ammot használj, messzről egyes lövésekkel.

Vagy ugyanez, csak sniper fegyóval, bár ahhoz meg kevés a töltény. De láttam gsc fórumán egy modot, amitől a katonák kicsit több jobb ammót dobnak, nem irreálisan, de pl +10ap, +40 sima a ritka 7.62 esből.
  • zab
    XP-m van,szóval az nem lehet gond...
    Te kiírtad dvd-re? vagy Daemon tools használsz??
    azaz 5 megás xr_3da.exe az mi?? mert abból van egy 1 megás is...
  • MrAndree
    Igen. Anélkül nem nyílik ki. Ráadásul elég sokról maradtál le mert ott még van 1-2 óra játék. Meg félmillió exoskeletonos ellenség. :)
  • Hellsing47
    igen
  • berlinboy6329
    P*cs*.Akkor marad a videóból megnézés,mertén hétszentség,hogy nem megyek be megint Csernobilba.Elég volt egyszer is majdnem szétverni a gépet.Muszály hozzá az a kütyü?Nincs kombinációja,hogy csak odamegyek,és beütöm a kódot.Mindenképpen kell hozzá a "csomag"?
  • MrAndree
    Pripjaty-ban /vagy hogy írják/, Akkor tudtad volna hol van ha korábban megcsinálod azt a küldetést, hogy Talk to the Guide. Látod ezért nem kell rohanni. :)
  • bakvarnyu
    nem semmit se, crack-elni se kellett, 5.6 megás a fájl. Nem Vista oprendszered van?
  • Voltan
    Váá, nem tudok szabadulni ettől a játéktól :DD
    Két napot kihagytam, és inkább Command and Conquer-eztem, de már hívott a Zóna :D

Most vagyok a Lab 18-ban. Aikor a sötétből rámrontott két Snork, azt hittem, beszarok. :P
  • berlinboy6329
    Bazz,olyanom nincs. :(

Milyen hotelből?Nem is volt hotel a környéken.:'(((((
  • MrAndree
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem mész be az ajtón ami a wish granterhez vezet hanem továbbmész egyenesen. Hamarosan eljutsz egy kis beugróhoz ahol egy kis sárga fény forog körbe. Ott bemész, lesz egy létra amin fölmászva elhutsz egy zért ajtóhoz. Azt abban az esetben ki tudod nyitni ha korábban megszerezted a dekódert a hotelból. Ez vezet a valódi befejezésekhez.
  • chooselee
    Mármint kettővel utánira,amikor egy gyártelepre vagy mire hatolok be...
  • chooselee
    Sziasztok!Nem tudtok valami rafkót vagy segítséget a sugárzás mérős küldi utánira,mret egyszerűen semmi töltényem és annyi ugrálós morgós akármi van meg zombi hogy lekapnak ha kettőt lépek!Eddig semmi gond nem volt a nehézséggel,de szerintem ennél a résznél a srácok kicsit túlzásba vitték.Nincs valami ötletetek??Honnan lehetne egy raklap töltény szerezni?Előre is köszi!
  • balee4
    Köszi!:)
  • zab
    Te mit csináltál,v csináltál vmit az XR_3DA fájloddal???

.
  • Gerisone
    Az egyik spanod gépébe rakd bele a kareszt
  • MaskimXul
    Itt, de úgy tűnik a patchel nem működik-
  • tpM
    Én úgytudom, hogy 1243 a kód :)
  • berlinboy6329
    És hova?
  • MrAndree
    De lehet.
  • retek683
    sziasztok következő a problémám ott járok ahol meg kell találni vmi x18 a dokumentumot, ki kell nyitnom egy ajtót ami kóddal van lezárzva megkerestem a kódot 1234 majd vissza mentem beirom is nem nyilik ki mi lehet a baj? hibás lenne? má újra telepítettem meg minden is semmi változás
    plíz help!!!!
  • berlinboy6329
    De akkor mit csináljak?Máshova nem lehet menni.Vagy igen?
  • MrAndree
    Úgy lehet hogy kihagyod a wish grantert.
  • Deajka
    Próbáld meg a Biosban a optimal settingset ha van ilyened vagy default vagy valami hasonlót. Ha semmi, akkor még megpróbálhatod hogy kikapcsolod a fast write - disable vagy az AGP-t vedd le 4x-re. Persze ha AGP-s a kártya. A régebbi alaplapoknál előszokott fordulni, hogy nem indul el az alaplap.
    Meg írd le milyen konfigról van szó. Első felindulából ennyi.

(Bakker szörnyű a helyesírásod ! )
  • Freddy TNT
    Szasztok !

Nincs esetleg valami mod arra, hogy az autók mégis használhatóak legyenek ? Anno arról volt szó, hogy lehet velük feszülni.De letiltották a végén. Arra gondoltam hátha be lehet kapcsolni valami mod-al....
  • berlinboy6329
    A pozitív befejezéseket,hogy lehet elérni?

Végre végigvittem.Az lett a kívánságom,hogy tűnjön el a zóna.Mitől függ a kívánság?És még mindig nem értem,miét volt az a Brain scorcher felállítva,az x18 és 16-os Lab,mit védtek a katonák a Zonában.Elmondanátok spoilerben?
  • morphologu
    Szia Gerisone, de ha vissza teszem a 9250 azzal megy, az újjal se a monitor se a gép nem megy. Akkor az alaplapom szar de akkor a régivel miér megy?
  • svédcsepp
    Nekem is kilép a "kill the traitornál"1× már végigtoltam a gammát,akkor főleg a főküldiket nyomtam.Mostmeg úgyanúgy,mint neked ,nekem is kilép.Betöltödik egy pályaszakasz és ott,ha továbbmegyek,ha állok 1helyben kb 20 sec és kilép.hibaüzenet semmi...