S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
JÁÁÁ desert eagle 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hi!rájöttem a sárga ég problémára!miután elindul a játék beállitásoknál a full screen-t kikell kapcsolni!és már jo is!kérem az illetékest hogy irja bele a faq-ba!

Mr Bishop
Most hogy már nagyjából mindenki játszik vele, ideje lenne megmondani, hogyan kell kijutni az elején abból a nyavajás szobából, ahol az öreg ücsörög egy rács túloldalán<#mf1><#idiota><#vigyor><#hehe><#nyes><#worship><#banplz>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Agy Halott
az az erdekes, hogy weben én nem latom, de FTP-n latom, télleg feltoltotted, még .txt file-t is...

csak az a baj, hogy te a HATRED-es exe-t kuldted at, nekem az eredeti kell, de már bakvarnyu feltoltotte, és az eredeti exe, telleg tobb mint 5 MByte, amit te kuldtel az meg csak 1.5 MByte, vagyis a crack-et kuldted, de nem baj, a lenyeg, hogy megvan, koszonom mindkettotoknek.
😄
Voltan
Thx!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

K3rnel

Hmmm... Gondoltam visszajövök a jutalomért mivel likvidáltam a célszemélyt. Erre mehetnék megölni a már halott embert. Érdekes 😊

amikor a elkell lopnom a második dokumentumot és menni kell a laborba akkor ad a csávó egy erõsebbet.
Agy Halott
ok en vok a hulye, koszi meg1X lejott. 😊
A terkep altal mutogatott dolog bent van abban a szobacskaban, aminek a sarka leomlott, de pont ott egy anomalia is. Quick save, aztan bedobsz egy granatot. Ha szerencsed van kipockoli olyan helyre, ahol mar elered. Az anomaliatol nem kell felni! Bele lehet menni, csak nem szabad alldigalni benne, mert eleg gyorsan kinyir.

Az ott talalhato cuccal kapcsolatban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bent egy artifact van, amit Stone Flowernek(remelem jol emlekszem) hivnak. A legelso kereskedonel vallalhato melok egyike ennek a kovecskenek a megszerzese.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

http://agyhalott.users.wss.hu/upload/upload.php

megint felraktam , ottvan rar ban.
Voltan
Jobb páncélt hol lehet szerezni?
Nem említett valaki a Bár elõtti katonai bázison ilyet?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nekem is azt mondta ,hogy lent van de nem kell lemenned még1x asszem csak beszélned kell vele és akkor kész lesz és mehetsz 😊
bakvarnyu
nekem 5 megas ez a fajl! az unleashed verzios.

fúú
nekem már mondták h iet ír ki
szentem rakd újra...

Agy Halott
ok, azert ez egy fontos info....
erdekes... egy 1.5 MByte-os fajlt, hogy sikerult 4.8 MByte-ra becsomagolnod?
bakvarnyu
ja zip-re nevezd at, be van csomagolva.

Agy Halott
hmmm, most latom x.dat?????????
nemkell cd-key töltsd ki hülyeséggel vagy léptesd tovább
Ne írj oda semmit, csak nyomj a Next-re...
Agy Halott
csak nyomj a TOVABB gombra, nem kell a key!
Dopti
Üdv, visszaolvastam pár oldalt és láttam hogy volt már ez a kérdés, csak válasz nem érkezett rá...

Tehát, mikor elöször kell lemenni a csatornába... lehentelek pár csávót és a csatorna végén jön az a láthatlan rosszarc... kifingatom de semmi...

Ha visszamegyek ahonann jöttem, ott azt mondja a spanom hogy amit keresek az itt van lennt, de fingja sincs hol...

Xth ha vki vágja<#pias>

Agy Halott
koszi
isten kiraly vagy! 😊
valaki a telepítés után kér egy cd keyt!!!írja már le valaki

bakvarnyu
http://files.to/get/400747/23367/x.dat

Agy Halott
ok koszi
valaki egy cd kulcsot

Noninnyó
Lapozófájl nincs meg 2GB. Növeld meg és menni fog (virtuális memória).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

bakvarnyu
feltoltom a masik helyre meg 5 perc x.dat

Fagyás ellen egy lehetséges gyógyír ATI-tulajoknak:

Nem tágítottam a full dynamic beállításból, de soxor fagyott is indokolatlanul (hirtelen fordulás az egérrel). Feltettem az Omega 38.330 drivert és úgy tûnik stabilizálódott a helyzet. Ritkán ugyan, de néha most is megáll egy pillantra a game, de hamar magához tér és nem kell újraindítani a játékot.
A beállítások: 1280x1024; full dyn.; maximum detail, úgy, hogy a texture details középre van húzva. Esõben, villámláskor is hoz 40-45 Fps-t.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Noninnyó
Most kaptam scope-ot egy Bullet nevû Duty-stól, és mentem kinyírtam Borov-ot, kártyát el is csórtam tõle, megyek a laborba. Ez az AK+scope üt, mint az atom, pontos és erõs fegyver, pikk-pakk behal mindenki. Nagyon tetszik 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

nekem is ez van! erre kéne mgoldás!
Agy Halott
bakvarnyu - feltoltotte mar? eltelt 10 perc...
Hi valaki segitsen elinditom a játékot és sárga az ég!

Agy Halott
bakvarnyu - feltoltotte mar? eltelt 10 perc...
segítsetek! kapok egy ilyen hibaüzenetet:
Az újfajta verzióm van! A gépigényem szerint simán elmegy!
Mor3llo
ha lopakodok az õrtornyokból mindig kiszúr az õrszem..1x felmásztam õrtoronyba, szájbalõttem a manust..utána meg mozdolni nem tudtam onnan, mert 3 irányból folyamatos tûz alatt tartottak..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakvarnyu
de lehet lopakodni is vagy próbálj meg elfutni mellettük.

hali!

faq-ban nem találtam semmit, ezt a sok hsz-t meg nem naon akarom végigolvasni 😊
szal...
sárga az ég, a fák szétcsúsznak vagy inkább vibrálnak...ha felnézek szétcsúszik a kép. (ég)
legújabb driver van, gépem:
cel. 3,2, gf 7300gs 512mb 1gb ddr2 ram

elõre is köszi!

Jeti
Agy Halott
5.876.860.037 Kbyte
The Protector
Mennyit telepít fel a game?Theát mennyi helyet foglal?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Agy Halott
nem latom 😞

bakvarnyu - azert csak tolsd fel, mert nem latom a listaban, pedig mukodik az upload :|
Mor3llo
Srácok, 1 kis help kéne.Még a legelején a játéknak, 1 katonai bázisról el kellene csórnom 1 katonai dokumentumok.Csak az gáz, h kb 10-15 katona van a bázison, egyedül meg nem meek semmire.Vhogy csöndesen nem lehetne belopakodni ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A játék megvehetõ a FAQ-ban említett helyen. 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bakvarnyu
ha akkor mar kesz

DJ Skyline
fent van!

Agy Halott
en varok koszi 😊
bakvarnyu
ja bocs ugy latom töltõdik fel csak egy kicsit lassu a netem akkor olyan 10 perc kb amig felmegy

Bele kell tolni az enemy arcába, és nagyobbat száll tõle, mint a sörétestõl 😊

Szarok a konfigodra.

én elvileg feltöltöttem Agyhallot a honlapodra.
cikasz
nézz TÜKÖRBE!

http://www.akciofigura.hu