S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
csak az a baj, hogy te a HATRED-es exe-t kuldted at, nekem az eredeti kell, de már bakvarnyu feltoltotte, és az eredeti exe, telleg tobb mint 5 MByte, amit te kuldtel az meg csak 1.5 MByte, vagyis a crack-et kuldted, de nem baj, a lenyeg, hogy megvan, koszonom mindkettotoknek.
😄
Hmmm... Gondoltam visszajövök a jutalomért mivel likvidáltam a célszemélyt. Erre mehetnék megölni a már halott embert. Érdekes 😊
Az ott talalhato cuccal kapcsolatban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
megint felraktam , ottvan rar ban.
Nem említett valaki a Bár elõtti katonai bázison ilyet?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nekem már mondták h iet ír ki
szentem rakd újra...
erdekes... egy 1.5 MByte-os fajlt, hogy sikerult 4.8 MByte-ra becsomagolnod?
Tehát, mikor elöször kell lemenni a csatornába... lehentelek pár csávót és a csatorna végén jön az a láthatlan rosszarc... kifingatom de semmi...
Ha visszamegyek ahonann jöttem, ott azt mondja a spanom hogy amit keresek az itt van lennt, de fingja sincs hol...
Xth ha vki vágja<#pias>#pias>
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nem tágítottam a full dynamic beállításból, de soxor fagyott is indokolatlanul (hirtelen fordulás az egérrel). Feltettem az Omega 38.330 drivert és úgy tûnik stabilizálódott a helyzet. Ritkán ugyan, de néha most is megáll egy pillantra a game, de hamar magához tér és nem kell újraindítani a játékot.
A beállítások: 1280x1024; full dyn.; maximum detail, úgy, hogy a texture details középre van húzva. Esõben, villámláskor is hoz 40-45 Fps-t.
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Az újfajta verzióm van! A gépigényem szerint simán elmegy!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
faq-ban nem találtam semmit, ezt a sok hsz-t meg nem naon akarom végigolvasni 😊
szal...
sárga az ég, a fák szétcsúsznak vagy inkább vibrálnak...ha felnézek szétcsúszik a kép. (ég)
legújabb driver van, gépem:
cel. 3,2, gf 7300gs 512mb 1gb ddr2 ram
elõre is köszi!
Jeti
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
bakvarnyu - azert csak tolsd fel, mert nem latom a listaban, pedig mukodik az upload :|
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szarok a konfigodra.