34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Inquisitor
    "így is a jó befejezést kaptam, hogy legyen minden szép és jó, kinőttek a fák a fűvek :) "
    Lol.
  • zab
    Ha a játék indításakor azt írja ki az elején h "Starting engine..." és "Loading DLL:xrGamespy.dll" akkor mi a baj? Mert nem indul el,megáll és vár! Tudom h ne itt kérdezzem de máshol nemtudnak rá válaszolni,hátha itt akad egy ember aki tud,előre is kössz!
  • Dj Xyberpunk
    Én aránylag gyorsan átfutottam a játékon és így is a jó befejezést kaptam, hogy legyen minden szép és jó, kinőttek a fák a fűvek:), de a csávó vak lett, hát most a fene tudja, hogy kinek jó ez :-)
  • Inquisitor
    És akkor még örülhetsz, ha nem csak az maradt ki az angol verzióból, mindenesetre gyanús, hogy a ruszki patch miért 1,5x akkora, mint az angol, német vagy US?
  • Dj Xyberpunk
    megpróbálom, de bazz, azért feliratozhatták vna a csont ukrán részeket....
  • Brolly28
    kösz
  • STFU
    most attol fugg a vege, hogy milyen kuldeteseket csinalsz meg,v hogy hogyan jatszottal? money volt neke, lehet mert benyomtam a penz csitet?!
  • Haversrác
    Szasztok, tudja valaki, hogy az "autosave" funkciot ki lehet-e kapcsolni és ha igen akkor hogy? Minden 5.,6. autosave-nél valami "taskgmr.exe" hibaüzenettel kifagy. PLS HELP!
  • kokos
    Szerintem az ARÉNA volt a legfaszább mint az oblivionban.........
  • peter01
    Van abban a helységben egy nem túl jól látható lebegő vmi ami megy össze vissza és és téged próbál megpörkölni na azt kell lelőni vagy megkéselni. Én pl már 2x is késsel intéztem el, és ha ez megvan ki tudsz menni az ajtón.
  • Brolly28
    megint kéne 1 kis help
    na bent vok megvannak a dokumentumok és ien lángszórós izék lövöldöznek itt de nem tom merre kell kimenni mert amerről bejöttem be van zárva és nem lehet kinyitni
    pls help...
  • The Protector
    Én a corrupted humanity-t kaptam
    Lehet azért mert minden adandó alkalommal kinyírtam a barátokat,mondenkit megkéseltem akit csak lehetett.
  • berlinboy6329
    Na elértem Csernobilt.Tel Snierpers csókákkal,meg 2 helikoptr lő rám a hatalmas nyílt terepen.Hurrá. :/
  • HeadHunter86
    Én inkább úgy fordítottam volna hogy: fegyvert fognak rájuk, ez az arcukba tartod a fegyvert olyan "magyartalan". Ez csak egy észrevétel. Sok sikert a magyarosításhoz.

Magyarosítás
  • Inquisitor
    És mi van azzal a három verzióval, amiben ...
    Spoiler! Csatlakozol a három társaság egyikéhez? (Duty, Freedom, Monolith)
  • DJ Skyline
    igen, kérdés hogyan lehet elérni azt a befejezést! :D
    nem akarom lelőni a poént, aki nem tudja mit jelent az Immortality, az vegyen elő egy szótártot' ! :D
  • Brolly28
    ufff o.O
    na majd megnézem :C
    thx
  • Hellsing47
    pda-dban ott van, a talált pda fájloknál
  • mila69en
    megtudod nézni a pda-ban
  • Brolly28
    pls vki na szal ott tartok(még mindig) h a laborba kell menni a hulláknál kell keresni kódot 1. ajtó megvan 2-hoz megtaláltam a hullát csak amikor mondta a kódot nem figyeltem vki meg tudná adni vagy nem lehet vhol megnézni???
  • Hellsing47
    a hetedik tudtommal az immortality nem?
    amugy nekem a "Money" és a "C-Consciousness" féle befejezések voltak
  • mila69en
    ja az is lehet:D de akkor elvileg lehet találni:O és lehet is gitarozni?oO
  • mila69en
    :DDD
  • Inquisitor
    Említett fórumtárs (35 óra játékidő félidőben) talált valahol a térkép eldugott zugában gitárt és zsebrádiót, gondolom akkor van valahol harmonika is, de lehet csak eladni tudod a kereskedőnél nem megvenni őket :)
  • mila69en
    lehet kikell nyírni mindenkit aki él és mozogxD
  • DJ Skyline
    mindenhol hétről beszélnek, cikkekben, tesztekben, stb!
  • kokos
    lehet ki kell nyirni mindenkit
  • kokos
    ÉN valami olyasmit fordittok a hangból mintha azt mondaná hogy, 1 stalker .....maradhat?
  • DJ Skyline
    akkor a befejezések, csak az kattintson rá, aki nem bírja kivárni a végét, vagy kiváncsi a többi befejezésre! :D
    I made it
    C-Consciousness

Money
    Corrupted Humanity
    Blind
    Ruler

a hetedikről nincs még videó
  • Inquisitor
    Hát nem tudom, de amit eddig összesen leírtak fórumokban, az 9db és nem 7 .... csak így most a fene tudja, hogy nem e írtak kamut?
  • mila69en
    akik végig tolta lehet valahol venni gitárt meg harmonikát?oO csak azért kérdem mert turkálok itt a fájlokban és két tradernél is látom a listán a gitárt meg a harmonikát:O
  • kokos
    Valami szerintem még van a játékban csak még nem tudjuk
  • Hellsing47
    engem érdekel :)
  • kokos
    érdekel
  • kokos
    Ja és rengeteg missiot megcsináltam!!!!!!!
  • Noninnyó
    Mindenki kíváncsi az orosz vakerra :). Valaki segítsen rajtunk :)
  • DJ Skyline
    7 féle befejezés van! 4 negatív, 2 pozitív, 1 semmilyen! :D
    spoilerben tudok adni youtube linkeket a befejezésekről, ha érdekel valakit
  • kokos
    Csősztők!Már kétszer vittem végig a gémet de mindig nem a jo befejezést kaptam!És mindig mást!Kész vagyok!Egyáltalán van tuti befejezés!Vagy valamit nem csináltam meg?Valaki le tudná irni mit mond a HANG a végén a reaktornál,meg azt a fránya Sterlokot nem tudom hol van!Köszi!
  • Noninnyó
    Fordíttasd le vele a Wish Granter dumáit :). Én is kíváncsi vagyok, miket mondhat.
  • Inquisitor
    Kívárom azt az 1 hetet féllábon, a multi hiánya meg nem érint meg :)