34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Isegrim

Nem megy duálba de lexarom. :) Két 512-es meg 1 gigás block. Csencseltem a másik családi gépből mert azzal épp valamiért nem ment.

Viktor, nem emlékszem h 1 Gigábal hogy ment (annyi van eredetileg a gépbe), illetve hogy az elején mi volt benne, de úgy tűnik a swap beállítása, defrag és hely a vinyón a kulcs a dologhoz. Persze minnél több a RAM itt, annál jobb. A lényeg h nem proci v VGA függő...
  • haxoror
    Nem csak egy false ending van hanem 6 :)
  • Jacsó Viktor
    ja van olyan alaplap ami 3 darab memori is belefér sztem hogy neki 2 darab 1 GB és egy 512 mb os memoriája
  • DeviloftheHell
    2x1 giga plus 2x256? mert külömben nem hiszem hogy dualba megy pedig ugy gyorsabbak
  • Jacsó Viktor
    hopsz neked 2,5 Gigás meoriád??nekem 1 GB_os :(
  • DeviloftheHell
    ok ok :)
  • Isegrim

ÁÁÁÁÁ ez kurvára teccik hogy van egy false ending, én hülye azt hittem ennyire egyszerű az egész... rohadt nagy! :) A spoilert hálistenek nem láttam mert törölték, de van egy tippem. :)

Futtattásról, én a virtuális memóriát automatikusra állítottam. Azután megszűnt a swappes szaggatás, bár lehet hogy ez a gépben kucorgó 2,5 gigának tudható be (de ha jól emlékszem a swap önmagában megoldja).

Mindenesetre a swap gyakorlatilag eltünt, teljesen szépen fut 1152-ben, minden maxon.. mindez egy A64 3500+/7600GST/2,5G RAM-on.
  • armageddon666
    Miért akkor igaz volt? o.O én csak hülyültem... de tényleg igaz? oooo fakkk törlöm is le -.- ty -.- téynleg -.- komolyan -.- meg thx fu ^^
  • DJ Skyline
    ajánlom ezt olvasgatni, és annak is a SPOILER részét
  • Seth
    mert igazat mondott?? akkor te nyomtál egy hatalmas spoilert mert nekem ez eszembe sem jutott, kösz b+ ^^
  • tonnni
    ja látom már a magyarosítás készül
  • tonnni
    tudom hogy már valaki beírta hogy hol található végigjátszás de nem találom,segítenétek???
    Magyarosítás lesz a játékhoz??
  • DeviloftheHell
    szerintem forum, szabad szolás jog :)
  • Hellsing47
    kussmá'
  • SASI
    Egy kérdés: ruhát lehet valahol/valakinél/valahogy megjavitani?
  • DeviloftheHell
    2 giga fizikai 4 virtuális alap beállitáson :D
    és nekem csak akkor akad meg ha tölt vmit a vinyorol vagy vmi más is fut alatta mert a 3500+ os amd nem igen birja egysszerre a sok cuccot föleg egy igényes játék alatt még egy winampot sem szeret
    meg szaggat mert azért 15-30fps közti érték nem a legjobb
  • armageddon666
    Most lefognak kúrni nemkicsit nagyon mert kibebaszott kurva nagy spoiler volt amit beírtál és thx mások nevében... (én már rég bebuktam mert egy másik fasz még előtted leírta szal nicns személyes harag...)
  • armageddon666
    FullDynamic Lighton nyomom minden közepes Shadow Quality minimumom 1024 res... és szép is nem is szaggat -.- swappolni swappol 1 giga memóval de kompenzáltam nagyjából 5 giga virtuállal... még hanyagolom a gémet... többre számítottam azért :S
  • Hellsing47
    ez a strelok nevű csókáról akkor tudsz meg többet ha beszélsz a dokijával illetve ha a jó befejezést választod ;)
  • DeviloftheHell
    hmm érdekes felnyomtam maxra a grafikát 2 fps el többel megy igy mint médiumon :D nem röhej?
  • Isegrim
    "Megcsináltam a rendes, jó befejezést..."

Van olyan is?!! Azt meg hogy kell, azt hittem csak ez a megalol ájvantubírics van.. amúgy csatlakozom az előzőhöz, ezt a Strelok nevű csókát lehet írtani v csak úgy berakták kiindulópontnak...?

Lehet h újra felrakom...

• Isegrim
    Egszerűen be kell rohanni az erőműbe a bejáraton, kinyírni bennt mindenkit (kemény...), aztán felsétálni a blokkba, odamenni a kristályhoz és szétröhöhni magad a rettenetesen blőd befejezésen... :(

Az erőműn kívűl harcolni nem is érdemes, csak dobj el mindent valami géppityun kívűl is sprint!
  • harvy101
    igen enis meghaltam elsore de aztan alkalmaztam az altalam kifejlesztett "faltol falig megvizsgalok mindent moccert" és rajottem hogy lefele kell menni a létran :D
  • diabologic #20657
    valszeg azért nem tudod betölteni a quicksaveket, mert a használt profile-od tartalmaz ékezetes karaktert. ha használni akarod a qs-et, akkor hozz létre egy új profilet nem ékezetes karakterekkel, s ha ezzel a gaméval akarsz játszani, akkor átlépsz abba. mivel a mentések az all users alatt vannak, el fogod érni innen is és a qs meg az autosave is betölthető lesz.
  • DeviloftheHell
    ööö oda van irva mit kell cisnálni :)
  • TomDantes
    ha mutat valamerre nyíl akkor menj arra. Ha nem tudtam semerre menni én neki láttam mondjuk egy mellék küldetésnek.
    De én is sok heylütt csak a szerencse miat jötem réá hogy mit kel csinálni.
    Minenesere nem soká kész a honosítás, akkor majd egyszerűbb lesz.
  • Jacsó Viktor
    lécci valami mondjon hogy mit KELL CSINÁLNOM 2 pályán??
    tudjátok kinyirtam banditákat autóparkolónál és tússzal kell dumálni oszt visszakell menni ahol kezdtem és dumálni kell egy csávóval...és utána mit kell csinálnom ha nem mondjátok hogy mit csináljak akkor már unom ezt a játékot!
    lééci segitsenek!
    köszönöm ,Viktor
  • TomDantes
    csá, lehet hpgy már volt róla szó,
    de a Reach the Power Plant küldetésnél vagyok, a végénél.
    El kelzd egy számláló vissza számolni. Át verekszem mgam a katonáok, eljutok oda ahová a nyíl mutat de semmi. Nincs ott semmi. Aztán le játr az idő és kinyír valami sugárzás.
    Mit lell itt csinélni? mert ahová a nyílk mutatot ott semmi sincs.

• barmi
    1általán hol a térkép centere???
  • barmi
    Sziasztok! :) csak egy rövd lérdésem lenne:
    Hol a fenében van ez a ... sellokkk??? vettem infot a fószertöl a bárban, szerénte a térkép centerében van valami bandávan vagy ghostokkal vagy mi a t*kömmel :D valaki megtalálta már azt a ge*it??? Köszi
  • DaniX14
    Akinek hozzám hasonló konfigurációja van és medium-on akadás nélkül megy az mondjamár meg hogy, mert nekem nem igazán akar menni..??
  • berlinboy6329
    Akkor azért nem enged.Be van crackelve!Akkor reinstall?Vagy valahol van eredeti?És a patchez kell crack?Van hozzá?

• SaGa Jr
    Átkalibrálhatod a billentyűket teljes nyugalommal, szóval lényegtelen mire van beosztva. Állítsd át az options-ban.

Az XR_3da meg a játék indítófile-ja. Benne van a játék bin könyvtárában. Ha ez eredeti (nem crack-elt) akkor fel tudod patch-elni a játékot. Ha nem eredeti, akkor nem fog működni a patch.
  • Inquisitor
    Érdekes, nekem is kiírta, hogy nem látja az eredeti fájlt, nem patchel ... de utána meg azt írta ki, hogy azért nem patchel, mert már 1.0001 van fent.
  • doncarlos
    köszi a tippet....
  • berlinboy6329
    Valahol mintha láttam volna ezt az XR_3da dolgot.Emiatt a fájl miatt nem patcholja be.Megoldás?
  • doncarlos
    jóvanna csak baszogatta a csőrömet, pedig le is szúrtam, mégse mondott semmit
  • berlinboy6329
    szarjad má' le azt a k*rv* séfet.Nekem se sikerült.Fogd magad,és van a közelben 1 falu.3 Stalker üldögél a tűz körül,a háza bejárata el van deszkázva.Behatolsz a faluba rádront pár Vérszopó(Bloodsucker)és ahol kitörték a bejáratot elzáró deszkákat,ott bemész és a pinyóban megtalálot a hőn áhított fegyvert.
  • mucsácsó
    Hmm nyugtassatok meg, hogy nem az antennalekapcsolós missön Red Forestben a legutcsó :S
    Ezt a küldit mindenki megkapja alapból?
    Én még a Barban kaptam, az X-16-os dokumentum visszavitele után...
    Márcsak azért kérdezem, mert még láttam egyszer valaki írta, hogy kb. 3 óra után megkapta ezt a küldit, megcsinálta, bejött egy videó, és aztán a credits...

és bocsi, ha már volt erről szó, vagy láma kérdés...
  • doncarlos
    pedig elvileg ő mondaná meg hogy hol van a bulldog6