S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ez jól hangzik!

Ennyire ugyan nem ütõs, de azért nálam is volt hasonló. Elmentem az alap tábor mellett lévõ katonai bázisra munícióért, és leszedtem a három járõrt. Felcuccolok, megyek a kereskedõhöz eladni a dolgokat, majd mire kijövök nagy káosz és lõdözés fogad a táborban. Látom, hogy vagy 8-10 katona osztja a stalkereket az útról. Kijöttek bosszút állni a táboron a bajtársakért.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az melyik kutya, mert annak a farka kell, az a vékonypofájú?
Bucser
ó😊 Akkor te még nem találkoztál Psychodoggal😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blinkye
LOL köszi.. nem is tudtam,h van ilyen 😊

3Ds MAX :)

Bucser
6-ossal elõ tudsz venni csavarokat. dobáld magad elé ahol nem jön fel a tûz ott át tudsz menni😊 arra menj amerre a csavart dobtad😊 Természetesen csavar végtelen számú van nálad😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blinkye
<#wow1>

Bucser
A legjobb móka mikor a kezdõkerületen ahol egy csomó anomália van egymáshoz közel és a kutya falka bekergeti a boarokat😊 Beleszalad az egyik anomáliába ijedtében irányt vált erre nekirohan a másiknak és így tovább😄 csak a vonyításokat hallom ahogy a kutyusok meg a boarok szép lassan kinyúlnak😊 mókás na😊

Viszont már a 2 bugba futottam bele.😞

Nem tudok visszamenni a Traderhez a kzdõvárosba leadni a küldijeimet (egyszerûen zárva az ajtó és nem is aktíválódik a kinyit felirat) Valamint Asszem az Army warehousenál

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinyírtam a farmon a Dutysokat arra jártam. aztan bementem a warehouseba és azt mondták nyírjam ki õket. Beszéljek Max-el. beszélek. Elmegyünk a farmhoz. Üres a farm erre hazamegyünk de max még mindig nem hajlandó továbblépztetnia küldiben. Lucash meg addig nem beszél velem amíg MAx-el nem tárgyaltam meg a dolgokat.

Blinkye
LAbornál vagyok én is,de van egy láthatatlan tüzes rész és nem jutok át

Akkor most figyeljetek, ezt másolom át egy másik fórumról:

Deathangel írta:
"nah kész, megvan a játéknak nálam a 100%

az elején még a vasúti híd alatt van egy katonatábor. Épp át akarok valahogy azon vergõdni, de késõbbre halasztom, van még pár küldi. Nah kb (játékbeli) 1 nap múlva épp úton vagyok vissza a kezdõhelyre leadni a küldit mikor a katonák felõl lövöldözést hallok, na mondom itt mi van megint a disznók? Sejtésem majdnem helyes volt, kb 4-5 kutya akart a disznóhúsból enni, de a katonákra is gusztust kaptak. Õk ezt persze torkolattûzzel viszonozták...
A közeli dombról látom hogy egy szál (sántító) fehér (falkavezér) kutya trappol nyüszítve visszafele, a katonák meg ordítoznak utána.
Nah mondom ez szép volt ezeken kell átvergõdnöm? Megvonom vállam, vissza a kezdõre küldi leadva. Nah rendesen felkészülök, kötszer medkit pisztoly shoti...

Amikor odaérek egyszerûen olyan látvány fogad hogy nem hittem el...

A tegnapi sántító kutyavezér kb 50(!!!!!!!!!) fajtársával a velem szemközti dombon áll és eszeveszetten morog. Az alfa szabályosan elvonyítja magát, és az 50 kutya megindul...a katonák fele.

FÉL ÓRÁT ÜLTEM EGY HELYBEN MERT EZT NEM HITTEM EL. A katonák teljesen pánikba estek a kutyák túl sokan voltak, bár a fegyverekkel sokáig kitartottak de végül õk is kutyakaják lettek. A gyõztes kutyák felvonyítanak és nekikezdenek a lakomának....

Tegyek ehhez még hozzá valamit? (ennyit az unalmasságról)"
Fenrir
Rám már az elsõ 15 percnél rámhozták a szívparát amikor a kezdõhelytõl keletre el kellett menni egy ruháért ami egy beomlott alagútban van. Nem is volt gond amíg a sötétben meg nem jelent egy kutya utána meg egy röfi. A hangra és a sebzésre eléggé megijedtem 😛

A halál csupán a kezdet...

Bucser
Én most jutottam el odáig, hogy lecseréljem a fegyveremet. MOndjuk én már a labornál vagyok. Hát mit ne mondjak van egy pár fosatós rész😊

ja és akkor még aki panszkodok hogy nem jó a gép intteligenciája...
hát FPS-ben azért ilyesmit ritkán látni hogy az ellenséges lények egymást eszik meg.

Bucser
én meg olyat hogy halott boar-t vonszolt 2 kutya😊 elõfordul😊

én olyat láttam hogy a kutyák egy halott stalker tetemét ették.

Blinkye
Tegnap este ugyan ez volt nekem is 😊 amikor a laborba mész le 😊 kiléptem én is :9

grebber
Találkoztam olyan jelenettel annál a résznél ahol lekell menni a Bárba na mielõtt bejönnék ide a bázisra van egy kis árok felette kis hídszerû tákolmánnyal. Na ott mindig rengetek mutást kutya támadt rám tehát kutyahulla hegyek voltak jelen.Egy sokadik ideérkezésemkor azt látom egyik kutya vonszolj odébb a szájával a másik kutya tetemét 😄

Next PC upgrade: 2022

Blinkye
Szasztok. most mentem le alaborba és egy folyosónál tartok ahol egy láthatatlan izé van és tûz lesz mikor odaérek. nemtok továbbmenni. Mit kell csinéálni?

Voltan
Linkt! Vagy idézetet!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sziasztok! A RENDER video opciot miért nem tudom static lájtingrol dinamic lájtra tenni? Gyenge a vidkarim? Ati 9600 xt 128 mb, Amd 2200+-os proci, 1786mb memória és nagyjábol ennyi ami fontos lehet. Láttam a minimum gépigényt és ott ez a kártya van megadva minimumnak, lehet hogy ez az oka hogy nincs választási lehetõségem? DirektXet feltoltam ami volt hozzá de akkoris ugyanez az állás nem lehet váltani RENDERt 😞((
PLZ HLP! Thx! 😉<#help>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Dj Xyberpunk
nézõpont kérdés😄

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Ize... A bannerben nem az szerepel veletlenul, hogy FDQ? <#idiota>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Valami idiota fixen, es lathatatlanul radrotozta a NumLockra az idogyorsitast. Veletelenul bekapcsoltad. Nem tunt fel, hogy milyen gyorsan valtozik a kornyezet? Mert nekem feltunt, de gondoltam, sokkal furcsabb dolgok is elofordulhatnak a zonaban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Dj Xyberpunk
Aki csinálta a bannert, annak grat, mert nagyon jó, és hangulatos lett! <#eljen>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

sevendoor
Ja és ebbõl a stone flowerbõl már 2t is találtam, érdemes megtartani? mert egyenlõre csak a fertõzés hatását érzem. 😞

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Dj Xyberpunk
Gyerekek, egyszerûen beszarás milyen nagy ez a játék. van az a rész mikor lemegyek a földalatti részhez, csatorna, furcsa fémes hangok stb. sötét van, és csak a lámpám világít, és basszus mikor megemelkednek a dobozok.... éjszaka, az alábbi konfigon fejhallgatóval+82es LCD egyszerûen HORROR, ki kellett lépnem, mert szívroham kerülgetett! :-)

sevendoor
Az elsõ pályán ahol a sínek alatti alagutat katonák örzik, ha 1x lefizetem õket akkor mindig át fognak engedni, vagy 1xübb lelöni õket és levan a gond.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Gunn69
Lehet férges vagy vagy valami ilyesmi.

a kanál-villa ikon (az állapotjelzõknél, ott ahol a sugárfertõzés, sebesülés ikon is megjelenik) a kajálásra figyelmeztet? mer én hiába tömök kolbit-kenyeret-konzervet, ha az megjelenik csak pár pilanatra tûnik el, és utánna újra villágít, bepirosodik, én meg villámgyorsanb elsorvadok...
Falabu
Ott szerintem az a celeron lesz a "szûk keresztmetszet", mert az én konfigom Barton 3000+ 512MB 400DDR Radeoon 9600Pro(2,5 giga lapozó fájl). Az elsõ 5 percben szaggat a játék, de utána tökéletesen fut, mondjuk minden nem szükséges alkalmazást kilövök mielõtt futtatom még explorert is<#idiota>, de igy élvezhetõen fut 1280*1024 mid-low beállítások mellet! Jahh és húzva van egy kicsit a vidikari!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Viszont a lövés rendszert kicsit kamunak érzem.Lévén FPS

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

No Hey. Megerõsíteném az alább olvasottakat miszerint : ATI tulajoknak a kinti Catalyst driverben kell beállítani az élsimítást anosotrópokat vertical stb...És akkor a game SOKKAL jobban fut.Én felhúztam kinnt, + bennt a játékban és láss csodát majdnem fullos graffal ment a game fagyás nélkül.Szóval még kell pár patch mint anno Neverwinter 2. Azis egy xar volt patch nélkül.Ittt is vmi ilyen lehet.De mondom most nagyon keni a gamét a gépem: Asus P5ad2-e Premium 3.2/800/1m iem64t 1gb 800mhz kingmax-mars, Sapphire 1600xt 256mb.Lejjebb panaszkodtam hogy nem megy a konfigon jól.Ha kinnt állítok még a nagyobb felbontásokkal is megbírkózik.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

DannyL
Fasza a banner! 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Szerintem nem csak spawnolja az enemyt a játék betöltéskor, mert ez így nem teljesen igaz, tényleg mozognak a stalkerek és tényleg él a környezet.
Meg az állatok is rengeteg módon tudnak viselkedni, hogy azt ti még el se tudjátok képzelni, ha több fórumot olvastok érdekes írásokat láttok, néha az állam leesett.
erieskrisz
helo mindenkinek raprobalkoztam a jatekra aztan ra kellet dobbenem hogy 2.6 os cerkas procival 521mb rammal es ati radeon 9550 256 mb os videokarival meg full minimumra leveve mindent is ugy szaggat a jatek hogy a diavetites is gyorsabb xDDD<#csodalk><#violent><#boxer><#wow1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Drephis
half-life(ha nem mondtad komolyan akkor sry 😄)

help

3Error
hehhe, LOL ! 😄
Honnan ismerõs nekem a Black Mesa? Persze a DOOM 3... 😄D

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

herczeg
az ultimét wepön, feszítõvas is szóba kerül...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
elsõ belyedzést olvasni!

gordon bácsi? black mesa? rémlik valami?
sry ha voltmár...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Most volt egy elég durva jelenet, Garbage környékén mindig leállok lövöldözni loot-ért, banditák hullanak mint a szar de az egyik csak megsebesült és ott nyöszörgött a földön erre egy loner srác halál lazán odasétál, oroszul beszól neki meg minden a szerencsétlen a földön fekve rinyál végül a loner tök nyugodtan elõveszi a pisztolyát és fejbelövi a banditát!
Kivégezte mint a szart! Félelmetes volt <#ijedt>

Mi is a korhatára a játéknak? <#idiota>

Na igen a fegyverek 😄

Ha pontos fegyó kell akkor annál a küldetésnél amikor elõször kell a földalá menned (a *mittudoménki* cuccát megkeresni) na szóval abban a szobában ahol a flashdrive van találhatsz egy upgraded AK-t az egyik polcon, MESSZE pontosabb mint addig bármi más és a még tûzsebessége is maximumon van!
Nemsokkal késõbb egy rácsatolható távcsövet is lehet szerezni
spoiler?
Amikor Death Valley-ben jársz vigyázz arra hogy Bullet életben maradjon.

btw inventoryban írja minden fegyvernél a tulajdonságokat hááát...
Az AK sebzése egy vicc és kurva pontatlan de még mindig jobb mint az aksu.
Ja és tarts egy shotgunt mert kurva nagy sebzése van közelre és van hozzá lõszer dögivel, emberek ellen Ak-val fejes (instanthalál), szörnyek ellen meg sörét 10 centirõl <#eljen>

Innentõl már nem olyan frusztráló <#hehe>

rage
Nyírd ki az összeset 😊
Elõbb-utóbb csak elfogynak, nem ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Illetve, ha vége a játéknak, s sikerül valamelyik normális befejezésbe botlanunk, igazán hagyhatták volna még kóborolni a tájon az embert.
Mondjuk pl anomáliák nélkül.

Még lehetne pár küldetést utólag megcsinálni.
Amúgy tök jó, hogy néha olyan a játék mint a Fear, néha olyan, mint a Doom 3, mikor kimegyünk a szabadba, akkor itt-ott HL2.

Igaz, ebben legalább van vodka
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

K3rnel
Mármint pripyat vagymi 😊 kissé lemaradt az elõzõ hozzászólásomból pár mondat de hát késõ van már...

A lényeg hogy ami igazán szép lett az a halott város, csak kevés szerepet kapott, kéne valami cslás ahhoz a részhez hogy ne legyenek ellenfelek és jól körül lehessen nézni nyugodtan 😄

K3rnel
Csakmert szép 😊

K3rnel
Azért nem lehetett jármûvet rakni a játékba a készítõk szerint mert vagy sok anomáliát tesznek és akkor a jármûvel ez zavaró lenne vagy keveset és akkor gyalog lenne unalmas... elég érdekes érv, fõleg, hogy gyalog sem számít semmit egy anomália. De a travel mód az tényleg hiányzik, a sok rohangálás monoton lesz fõleg ha már vagy 50szer járkálsz ugyanott és ugyanazok az arcok ugyanannyian támadnak rád ugyanúgy 😄

rage
Õ a marketinges
😊

K3rnel
Jesszusom te mit kapsz azért hogy így véded ? 😊

Gunn69
<#idiota> <#banplz>

bakvarnyu
A második stalker azért nem vette észre a társa halálát mert közben fülhallgatóval deathmetalt hallgatott!

bakvarnyu
Azért mert ezek az urániumhörcsögök annyira fertõzöttek, hogy percenként ellenek egyet! A katonákat folyamatosan pótolják titkos földalatti járatokon. Kurva sokan vannak jóhogy hiszen oroszok!? A tûzharcok azért olyan nehezek mert anomália torzítja a fegyverek hatásfokát! Egyéb kérdés?