S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszélgessen a rák,azért van Ak hogy megoldja a nyelvtani problémákat😊))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Gunn69
Akartam is kérdezni, hogy milyen beállításokkal tolod.

Raptor 2
HA most kezdted el, akkor seemiképpen se olvass vissz pár HSZ-el elõrébb, mert valaki leírta, hogy mi lesz a játék végén. EZ CSAK FIGYELMEZTETÉS!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Csero90
Jó az is igaz h néha meglepõdtem h h bekerítettek a srácok és csak lestem pl az arena-ban is h mennyire összejátszanak de az összhatás vhogy nem jön be... A mellékküldiket pedig vittem rendesen ha olyasmire gondolsz amiket lehet vállalni a kereskedõknél meg a professzornál...de azok is :S amikor 3. kellett ugyanazt a bandita campet kipucolni akkor már igazán nem róhatjátok fel h vittem tovább a föszálat...

AntiHero
Király az új banner<#eljen>
Tessik megnézni a stalkeres képeimet.
A képek a "Screenshotok játékokból" topicba vannak!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nemtom abba mi a jó ha végigszaladnak egy játékon én amióta kinn a cucc raktam bele vagy 20 órányi tiszta játékidõt és még mindig novice vagyok,a sztoriban alig haladtam,3-4 nagyhelyszínt jártam be (abból is csak 2-t fullra) és csak úgy bandukolgatok,katonai hadjáratokat írtogatok,megúgy lassan haladgatok,ami az utamba áll addig mûvészkedek míg "le nem bontom"..😊

hello!
én most kezdtem a játékot
rögtön az elején nem tudom mit kell csinálni
segitsetek
Csero90
De am ha kérdezõsködsz akkor lehet hallani errõl a kristályról...mert ez 1 helyi legenda szal semmi különöset nem mondtam el ezzel...mert a fõhõs is szóbeszéd alapján hall róla elõsször...

Voltan
Igen, vannak fura dolgok a játékkal. Messze nem az, amit ígérgettek annyi éven át. Ígértek szabad mozgást - hát, szó szó. Ígértek óriási nagy bejárható terepeket - valahogy a kerítés, meg a kordonok a pályák szélén eléggé elveszi ezt az illúziót. Jó, oké, hogy lezárt zóna, de akkor is. Nem volt meg az a húdenagy szabadság érzetem, mint az Oblivionnal.
Ígértek fantasztikus AI-t - néha tényleg meglepõen jó, máskor viszont olyan irdatlan faszságok vannak benne, hogy hihetetlen. Pl. fura volt a Garbage-pályán, a vagontelepen, amit stalkerek õriznek, és rendszeresen megtámadnak a banditák: odabent nagyban folyik a harc, onnan két méterre a bejáratnál három stalker csak lazán beszélget, meg gitározgat.

Az "élõ világ" látszatra megvan, de sajnos ez legtöbbször úgy nyilvánul meg, hogy épp spurizol elfele valahonnan a beledet húzva, és akkor - minõ véletlen- pont arra jár nyolc bandita és kalap.Bár jó, ezt fogjuk a realitásra. Az viszont már gond, hogy a banditák hajlamosak mindig ugyanott és ugyanannyian újratermelõdni, ami azér blõd.

A harcban is vannak fura dolgok, gondolok itt a "mér nem hal meg, ha egyszer a fél tárat belelõttem a fejébe?" szindrómára. Na és persze az ellenfél valahogy mindig sokkal jobban céloz, mint mi, és legtöbbször pontosan tudja, hol vagyunk, még vaksötétben, néma csendben és három falon túl is.

Ígértek még érdekes sztorit is, ami -valljuk be- a kerettörténetet, meg az egész Csernobil-koncepciót leszámítva elég gagyi.

Szóval sok sebbõl vérzik a játék, viszont a hangulata, az tényleg utolérhetetlen, és alapvetõen egy jó játék lett, a hibái ellenére. Élvezetes, és leköti az embert. Na és persze jót tesz neki ez a "hat év után végre kijött" hiszti is. Már a megjelenés elõtt kultjáték lett. És azért valljuk be, ha nem csináltak volna a STALKERból az évek alatt legendát, akkor azért nem lennénk vele ennyire elnézõek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gunn69
Szerintem is ez a helyzet.

Raptor 2
Nem kellett volna végigszaladni raja :/
Tudod, vannak mellékküldetések, és ha nem csak a pontból b pontba szaladsz a fõküldi miatt, akkor igenis van mit felfedezni...
Szerintem ugorj neki még1x, ha kész a fordítás...

Csero90
Hát igen...spoiler<#falbav>
Töröljétek...kell a picsának...

😊

Köszi hogy most nagyjából megtudtam mi a játék vége meg sokmindenki másis rajtam kívül aki csak úgy olvasgat...😊
Szeretünk!😊

DJ Skyline
hát igen, választhattam volna egyedibb nick nevet is 3 és fél évvel ezelõtt! 😄

Mr_no_NaMe
Nah vége.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egy dolog hogy 7 féle befejezés van na de hogy a faszba gondolja azt az emberem hogy azt kéri hogy legyen gazdag? Meg hogy a fracnba van az hogy a gép kér és nem én? Ott volt 300kja az neki nem elég? Legjobb páncél ha ér 50k-t... Ebbõl a szempontból nagyon tré...és ha attól függ a vége a játéknak hogy mennyi melléküldit csinálok meg akkor meg szar úgy ahogy van. A játékmenet szuper volt (vége felé már unalmas és fos hent volt pl csernobilon simán átfutottam mert már untam nagyon) nade a story...förtelmes. Azt kell mondjam hogy csalódtam és nem is kicsit. Igaz csak kb 3-4 hónapja vártam igazán de akkor is.
Pont patent lenne a fejléc a rollercoaster tycoon topikba is😊))) (bocs magaslaszti volt)..😊
De amúgy faxa!

Csero90
Hááát srácok....6 évig fejlesztették és 2 nap alatt végigvittem...de amiket zengtek ódákat errõl a játékról...AI így AI úgy...meg aludni kell este meg elrejtõzni mert a szörnyek éjszakánként vadászni indulnak xDDD
Ehelyett mit kaptunk xD a Kutyák összevissza szaladgálnak a mezõn...természetesen megállás nélkül xD amikor a közelükbe érsz akkor nem tudják h mit csináljanak rád támad a flaka 1et kilõsz közülük mindegyik visszafordul és fejvesztve menekül xDDD Meg az h húdeszabadleszel...egész csernobilt bejárhatod xDD aztán meg mi maradt? Mindenhol kerítés meg nextlevelezés...hááát nekem összességében tetszett volna a játék ha nem mondanak mást róla mint ami! Meg azért kissé szerepjátékosabb játékot vártam el a beharangozás alapján...Azért erõlködtek lehet látni...artifactok is adnak módosítókat csak az nem kellett volna bele h akkora hatalmas csattanót akartak a végére és már semmi köze sem lett csernobilhoz...mi az h van 1 hatalmas kristály ami valóra váltja a kívánságodat, meg az az elektromos sniper is xDD...szal 1 kicsit sok a túlzás, bár kitudja lehet h ha még1xer felrobban tényleg ez lesz xDDD Meg azok a sejtetõs videók, mindenki felkészül vmi csavaros sejtelmes sztorira mindenki kíváncsi h kik is vagyunk a játékban és ez a vége...hááát mind1...azért jó játék lett csak jobb is lehetett volna!
<#banplz>

kössz😄

wantonly
Jaja, nekem is ugyanez.

Szerintem itt konkrét helyen lehet valahol egy, de nem találom sehol.
wantonly
Én is ezeket csinálom most, szerintem nem "végtelen". Legalábbis remélem. 😛 Azt artifact-os küldiknél pl. 3-szor kellett vinni neki egyet, azóta eltûnt. De, ha tényleg ismétlõdik kicsit se lennék ideges, ha már ennyit szenvedek a hülye küldetéseivel. 😄 Pénz meg úgyse kell, már van elég.

Meg arra is kíváncsi vagyok, mi lehet az a "special mission", amire aztmondja talán fejezzem be az utolsót. Abban reménykedek, ha megcsinálom az összes küldijét, akkor talán lesz vmi eredménye.
báttyó02
óóhh végre egy normális banner meg kinézet! 😊 grat Skyline szép lett😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nekem is tele van a t*k*m ezzel a lefagyással. detto uaz a helyzet: tegnap minden maxon, full dynamic, nem fagyott az omega driver felinstallálása után, most meg örülök, ha 10 perc játék után nem döglik meg. remélem minél elõbb jon egy patch, mert ez így kezd nagyon bosszantó lenni.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

fv82
van más küldetés is, mint menj oda és gyakj le mindenkit? nagyon vártam, de nem ezt

\"Majdnem párom lett!\"

Én már legyilkolásztam párat, de egytõl se tudtam megszerezni a farkát.
Raptor 2
Tudom, de mivel elvesztettük az eszméletünket, és nem tudjuk a nevünket, ezért nevez így minekt a "fõnök" szal azé gondoltam, h. lefordíom..

Gunn69
Ha nézed a PDA-dat, akkor ott mutatja az idõt.

wantonly
Király a fejléc. 😊

A "pseudodog" küldit megcsinálta már vki?
bakvarnyu
Fasza a banner!
Szerintetek ami a jatekban mondjuk 12 óra hátralevõ idõ az normál idõben mennyi?
Kurva jó a játék egyre jobban tetszik! Bárcsak sose lenne vége. Igaz várom mi lesz a reaktorban.

mila69en
hát akkor legyen kiválasztott a neve<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nagyon süti lett!
mila69en
tyûha a bannerõl jut eszembe! oda a oriáskerékhez el lehet jutni? mert arrol is volt egy csomó kép

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gunn69
Én is úgy vagyok vele, hogy az alapötlet nagyon jó, tehát, hogy Csernobil meg Zóna meg egyebek és fasza, hogy nincsenek vagy szinte nincsenek korlátok a pályán de szerintem is lehetett volna még ennél is faszább maga a megvalósítás.

Az a helyzet, hogy a One ebben a szituációban nem azt jelenti hogy Egy vagy Egyes hanem magára a személyre utal. Tehát semmiképp nem Egyes. A Jelölt az már jobb. Mint ahogy a Chosen One sem elsõ választott hanem kiválasztott. De elég csak a Mátrix-ra gondolni ahol Neo-ra csak úgy utaltak folyton, hogy The One. Na ennyit az angol tanfolyamról. 😊

Why so serious?

DJ Skyline
nehéz szülés volt, sok alakítgatás, próbálgatás meg minden, de végülis készen lett! remélem tetszik 😊

Gunn69
Szerintem nem Egyes Jelölt a jó fordítás, de az igaz, hogy talán a játékban is néha félreérthetõ illetve több helyen másképpen használják így talán több értelme is lehet. Szerintem a Marked One általában arra utal, amit az introban is mond az, aki megtalál minket a roncsoknál, hogy meg van jelölve a tag. Tehát a Marked One szerintem egyenlõ azzal, hogy Megjelölt, Jelölt, ilyesmi. Szóval olyan valaki, akin valamilyen jel van.

Drephis
jó a banner 😊

help

K3rnel
A játék eldöntötte helyettem, hogy befejezem a stalker-t 😊 Láttam már mindent, túlzás nélkül állíthatom hogy mindenhol jártam... Most Yantar-ban (ahol ezelött már számtalanszor jártam) egyszerûen kirak az asztalra mintha nem is játszottam vele. Nem értem mi lehet a baj, eddig simán meneteltem a játékban. Kicsit visszaolvasva, én nem vagyok biztos hogy egyszer elfogynak a kereskedõknél lévõ mellékküldetések, ha mindet megcsináltad akkor ad be új 4-5 küldetést ami tényleg megint ugyanarrol szól mint az elöbbiek csak más helyszínre van kiosztva. Tudván, hogy 5 évig dolgoztak rajta nekem ez sajnos kevés. Ha nem lett volna ekkora a várakozás akkor talán másképp érzem.

Az anomáliák könnyen kikerülhetõek és nem jelentenek gondot a játékban, a sugárzás egy jó ruha megszerzésével könnyen kivonható a forgalomból, ugyanezen ruha és a +400% életerõt adó artifact pedig majdhogynem halhatatlanná tesz. Így mostanra már kissé god mod-ban futott a játék pedig nem könnyû fokozatban játszok. Kicsit túlkönnyítették a dolgot. Nameg a statisztikában is igen korán sikerül az elsõ helyre állni, így mire észrevettem, hogy ilyen is van és figyelni kell már nem is kellett sok a dobogó elsõ helyéhez. Az sem tetszett hogy ha már ilyen szépen megcsinálták, hogy vannak nappalok és éjszakák, idõjárásváltozás és más Stalker-ek akkor miért áldogál a bar-ban folyamatosan ugyanott az a pár ember ?😊 Tudom hülyeség, de néha azért változtathatna a játék ezeken mert az NPC-k közül a játék elejétöl kezdve mindegyik egy helyszinen áll, a legtöbbjük meg sem mozdul egy métert sem.

Na kipanaszkodtam magamat, tetszett a játék, de sajnos így hogy mindent láttam és tudom az elõzményeit talán az a gamespot által adott 8.5 pont reálisnak tûnik. Egy jó játék, nem több. Pedig nagyon vártam.

Hát lejjebb elhangzott pár ötlet bár egyik se volt túl jó. 😊 Tényleg nem kéne lefordítani szegény ember nevét. 😊

Why so serious?

mila69en
😄!

mila69en
nekemj is csak aza bajom vele hogy világít minden, kiég az ember szeme:/

Teh nemkell én felraktam csak nagy különbségeket nemláttam csak a (nekem) szutyokeffektet...😊
Szal az amikor a disznaj agyara fehéren csillogvillog az kissé......sok...De legalábbis még collgate reklámnak is😊

Hát az nagyon "csini" csak azt a fehér vakító effektelést,meg az agyonvilágítás effektelést én személyszerint szarnak tartom,irreális,és még szembaxtató is...Az oblivionban is rengetegszer a halálom...😊

kolbi870315
az miért van, hogy amikor megyek a lab x16 felé és meglõ egy zombi csavó utánna elvérzek bármit csinálok?

BF2142:kolbi, kolbi01

Raptor 2
Köss bele nyugodtan, de csak ha tudsz jobbat. szívesen veszem.

mila69en
hát aza vakító csillogás lenne az über grafika😊 sztem meg nagyon randa azzal a móddal:/

AntiHero
Várja adok pár képet és meglátod mien is a játék.
A képek a "Screenshotok játékokból" topicba lesznek!

mila69en
dobálj gránátot😄 most nem tom hogy azta izét kell e ledobni vagy az ajto😊 de asszem az izét kel én beálltam az ajtóval szembe mikor jott aza izé dobáltam a gránátokat azt felrobbant és az ajtó meg kirobbant

No valaki ma ad nekem választ mi az überbrutál grafika ebbe a letölthetõ übercuccban a faqban? Mert én nemláttam semmi extrát,ittott az általam szarnak vélt vakító világosság (valamint csillogás) effekten kívül?😊

AntiHero
Ott valami csövön kell kimászni asszem. vagy ha enm akkor keverem😊