S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Tessik megnézni a stalkeres képeimet.
A képek a "Screenshotok játékokból" topicba vannak!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
én most kezdtem a játékot
rögtön az elején nem tudom mit kell csinálni
segitsetek
Ígértek fantasztikus AI-t - néha tényleg meglepõen jó, máskor viszont olyan irdatlan faszságok vannak benne, hogy hihetetlen. Pl. fura volt a Garbage-pályán, a vagontelepen, amit stalkerek õriznek, és rendszeresen megtámadnak a banditák: odabent nagyban folyik a harc, onnan két méterre a bejáratnál három stalker csak lazán beszélget, meg gitározgat.
Az "élõ világ" látszatra megvan, de sajnos ez legtöbbször úgy nyilvánul meg, hogy épp spurizol elfele valahonnan a beledet húzva, és akkor - minõ véletlen- pont arra jár nyolc bandita és kalap.Bár jó, ezt fogjuk a realitásra. Az viszont már gond, hogy a banditák hajlamosak mindig ugyanott és ugyanannyian újratermelõdni, ami azér blõd.
A harcban is vannak fura dolgok, gondolok itt a "mér nem hal meg, ha egyszer a fél tárat belelõttem a fejébe?" szindrómára. Na és persze az ellenfél valahogy mindig sokkal jobban céloz, mint mi, és legtöbbször pontosan tudja, hol vagyunk, még vaksötétben, néma csendben és három falon túl is.
Ígértek még érdekes sztorit is, ami -valljuk be- a kerettörténetet, meg az egész Csernobil-koncepciót leszámítva elég gagyi.
Szóval sok sebbõl vérzik a játék, viszont a hangulata, az tényleg utolérhetetlen, és alapvetõen egy jó játék lett, a hibái ellenére. Élvezetes, és leköti az embert. Na és persze jót tesz neki ez a "hat év után végre kijött" hiszti is. Már a megjelenés elõtt kultjáték lett. És azért valljuk be, ha nem csináltak volna a STALKERból az évek alatt legendát, akkor azért nem lennénk vele ennyire elnézõek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudod, vannak mellékküldetések, és ha nem csak a pontból b pontba szaladsz a fõküldi miatt, akkor igenis van mit felfedezni...
Szerintem ugorj neki még1x, ha kész a fordítás...
Szeretünk!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De amúgy faxa!
Ehelyett mit kaptunk xD a Kutyák összevissza szaladgálnak a mezõn...természetesen megállás nélkül xD amikor a közelükbe érsz akkor nem tudják h mit csináljanak rád támad a flaka 1et kilõsz közülük mindegyik visszafordul és fejvesztve menekül xDDD Meg az h húdeszabadleszel...egész csernobilt bejárhatod xDD aztán meg mi maradt? Mindenhol kerítés meg nextlevelezés...hááát nekem összességében tetszett volna a játék ha nem mondanak mást róla mint ami! Meg azért kissé szerepjátékosabb játékot vártam el a beharangozás alapján...Azért erõlködtek lehet látni...artifactok is adnak módosítókat csak az nem kellett volna bele h akkora hatalmas csattanót akartak a végére és már semmi köze sem lett csernobilhoz...mi az h van 1 hatalmas kristály ami valóra váltja a kívánságodat, meg az az elektromos sniper is xDD...szal 1 kicsit sok a túlzás, bár kitudja lehet h ha még1xer felrobban tényleg ez lesz xDDD Meg azok a sejtetõs videók, mindenki felkészül vmi csavaros sejtelmes sztorira mindenki kíváncsi h kik is vagyunk a játékban és ez a vége...hááát mind1...azért jó játék lett csak jobb is lehetett volna!
<#banplz>#banplz>
Meg arra is kíváncsi vagyok, mi lehet az a "special mission", amire aztmondja talán fejezzem be az utolsót. Abban reménykedek, ha megcsinálom az összes küldijét, akkor talán lesz vmi eredménye.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
\"Majdnem párom lett!\"
Szerintetek ami a jatekban mondjuk 12 óra hátralevõ idõ az normál idõben mennyi?
Kurva jó a játék egyre jobban tetszik! Bárcsak sose lenne vége. Igaz várom mi lesz a reaktorban.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Why so serious?
Az anomáliák könnyen kikerülhetõek és nem jelentenek gondot a játékban, a sugárzás egy jó ruha megszerzésével könnyen kivonható a forgalomból, ugyanezen ruha és a +400% életerõt adó artifact pedig majdhogynem halhatatlanná tesz. Így mostanra már kissé god mod-ban futott a játék pedig nem könnyû fokozatban játszok. Kicsit túlkönnyítették a dolgot. Nameg a statisztikában is igen korán sikerül az elsõ helyre állni, így mire észrevettem, hogy ilyen is van és figyelni kell már nem is kellett sok a dobogó elsõ helyéhez. Az sem tetszett hogy ha már ilyen szépen megcsinálták, hogy vannak nappalok és éjszakák, idõjárásváltozás és más Stalker-ek akkor miért áldogál a bar-ban folyamatosan ugyanott az a pár ember ?😊 Tudom hülyeség, de néha azért változtathatna a játék ezeken mert az NPC-k közül a játék elejétöl kezdve mindegyik egy helyszinen áll, a legtöbbjük meg sem mozdul egy métert sem.
Na kipanaszkodtam magamat, tetszett a játék, de sajnos így hogy mindent láttam és tudom az elõzményeit talán az a gamespot által adott 8.5 pont reálisnak tûnik. Egy jó játék, nem több. Pedig nagyon vártam.
Why so serious?
Szal az amikor a disznaj agyara fehéren csillogvillog az kissé......sok...De legalábbis még collgate reklámnak is😊
BF2142:kolbi, kolbi01
A képek a "Screenshotok játékokból" topicba lesznek!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun