34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • skribblez9
    [email protected] az msn cimem is!!!!
  • pubiloál
    Hú még mennyit szenvedtem azzal a küldetéssel... Ott voltam, a konténert is néztem belülről, de semennyire nem látszódott az a fegyver, hót ideges lettem... most meg második végigjátszáskor egyből ott volt, lehet valami bug volt vagy nemtudom... amúgy ugyanott van egy elég értékes artifact, a Pellicle, +30%-ot ad chemical burn-ra, és 5000-be kerül... Ja igen és nincs hátránya
  • skribblez9
    van msn ed doncarlos???
  • skribblez9
    oksi
  • doncarlos
    majd írj vissza hogy megy-e...
  • skribblez9
    doncarlos [email protected] ra!! THX A MENTÉST!!!!
  • reaper5687
    Jah, az egyik banditánál ami volt? Szerintem én azt már eladtam
  • RatBaG #21198
    dark valleyben északon a banditák bázisán kell lennie. Storming Obokant keress, obokan beépített gránátvetővel.
  • skribblez9
    VALAKI MENTÉST!!!!!!!!!1.0001 es patch hoz'''' THX
  • doncarlos
    na.. kkor tudok segíteni, mert pont pripyat előtt járok.... hová is küldjem? (kb 2-3 mb)
  • DeviloftheHell
    az passz én kinyirtam az egész bázist megint :D:D:D
  • reaper5687
    Nem mellette can egy duty-s fazon, aki kissér részeg, és az adja a missiont, a family rifle az már megvan
  • skribblez9
    Don Carlos Most raktam fel a patchet és nem mennek a régi mentéseim mer kivittem és kéne mentés,ha nem az összes akkor a prypyat os rész meg a katasztrófa helyszine!THX
  • Raptor 2
    Jajj, ne terheljetek ilyen hülye kérdéssel, örülök, ha sikerükl tartani a jövőheti megjelenést...
  • doncarlos
    ahha az anomáliás autók között, az aluljáróban a helikopterroncs mellett, egy konténerben... a kocsikon ugrálva kell megközelíteni
  • doncarlos
    a family riffle? én tudom hol van.
  • tonyo9
    van egy aluljáró, oda le kell menni tele van autoroncsokkal meg anomáliákkal, ott lesz egy hulla na őnála lesz a pisztoly vagy mögötte a dobozban
  • DeviloftheHell
    wild territoryban van és egy alagut legvégén aho la profot kellett kimenteni
  • doncarlos
    nem olvastam még utána, hogy honnan is kell mentés... márhogy hol is jársz pontosan, vagy hol szeretnél jáőrni
  • RatBaG #21186
    lyen stukkert találtatok már?
  • dante3
    Azt én sem találtam! Valaki írta,hogy egy alagút végén megtalálta.
  • skribblez9
    doncarlos te tudnál mentést adni?? Nagyon kellene!
  • DeviloftheHell
    ott van a faq ban hogy hova teszi a save-t meg a logokat
  • reaper5687
    Valaki meg tudná mondani, hogy az alkesz fazonnak a bárból hol van a fegyvere? Adott egy mellékküldit, hogy valahol a Dark Valley-ban elhagyta a stukkerét, de sehol sem találom! Valaki, valami?
  • dante3
    Ne aggódj én sem! Kb. 8 féle fegyom volt a játék végéig!
  • doncarlos
    márhogy a mentések... tehát ezek szerint senkit nem érdekel hogy lehet többet szaladni...
  • doncarlos
    a save mappa a c\documents and settings\all user\dokumentumok mappában vannak
  • Dakkon
    émmég csak Bar városában vok :(
  • skribblez9
    prypyat
  • skribblez9
    hát prypiat az egész meg ahol a katasztrófa történt az érdekelne
  • Dakkon
    jkah! én úgy gondoltam, h miylen mentési helyről, mert gondolom h nem az elejéről kéne, mert onnan te is el tudsz indulni.....viszoint mosst hogy mondod, megnéztem és tényleg nem találok sehol olyan mappát ahol a save-k vannak..... ehhez vmi gépmájer kéne, aki kiszedi, én nem tom sajnos. :(:( melleséleg leesett h én német verzióval játszok, lehet h az neked nem is lenne jó! :(
  • czky
    Alt+F4-el!
  • Hellsing47
    mindegyik legalább 2x van :D
    amugy én elég sokkal nem is találkoztam D:
  • doncarlos
    hali... van egy megoldásom a futásra, ha érdekel valakit csinálok egy screnhsotot.... nemtom rájöttetek-e de erre is van egy "kavics"... úgy hívják FLASH! Ha valakit érdekel honnan van, és mit tesz, elmondom.
  • skribblez9
    pl hogy kiszeded a játékodbol,vagy nemtudom...
  • dante3
    Ezeket már mind megszereztétek?

• Dakkon
    de honnan kellene mentés?
  • Dakkon
    jah, sztem is. ezé buktam be pár alap kldit is mert lusta vagyok visdszamenni a pálya elejére a szeméttelepről stb... :(:(
  • skribblez9
    Mert kivittem a régiben de most akad és szeretnék menni más pályán!
    Légyszives valaki adjon mentést!
  • RedRiot
    Igen! Én is itt tartok éppen. Ha lemégy, egy idő után egy ajtó bezáródik mögötted, amin nem lehet visszajönni. Utána meg egy teremben valami psi sugárzás van, ami miatt szépen megmurdelek.

A leírásban néztem, elvileg kuglóf és az öreg kéne hogy adjanak vmi psi-védelmi sisakot, de erre nem igazán hajlandók, anélkül pedig halál lemenni az X-16-ba. Erre a sárgaruhás pendriveján lévő info is utal...

A sárga overallt megkaptam az öregtől. Anti-psi cuccot hogy szerzek?