S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3Ds MAX :)
FAQ:
Minimum rendszerkövetelmény:
Microsoft Windows XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows 2000 SP4
Intel Pentium 4 2Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB hely a gépen
128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
LAN / Internet -hozzáférés, Kábel/DSL sebességben a multiplayerhez
Billentyûzet, egér
Ebbõl láthatod, hogy a videokártyád sajnos nem üti meg a játék minimális rendszerkövetelményét.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
remélem hamar lesz valami patch ami ezt kijavítja.
meg 1 kérdés.
elõszõr novice szinten vittem végig a játékot és úgy néz ki pár dolog kimaradt. a hosszúcsövû shotgunt, a legutolsó gépfegyvert, 1 nehéz géppuskát sem, meg 3-4 pisztolyt nem találtam a játékban. szal a kérdésem az, hogy ezek nagyobb fokozaton már vannak? (pl stalker)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A kérdésem továbbra is az lenne, hogy hogyan tudnám a S.T.A.L.K.E.R.-t futtatni Ati Radeon 9250-es videokártyán. Telepítésnél amikor elvégzi azt a kis hardver tesztet a gépen akkor minden zölden világított, még a videokártya is, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Azt tudom, hogy a játék elvileg csak DirectX 9.0.c-s kártyákon fut, de a telepítésnél a ReadMe-ben a minimum konfignál benne volt a DirectX 8.0 az én VGA-am pedig a 8.1-es efekteket is támogatja már (ezzel most nem feszíteni szerettem volna 😊), viszont a kézikönyvében a minimum konfignál már csak a DirectX 9.0.c van feltüntetve így kicsit ellentmondva a ReadMe-nek. Amikor indítanám a játékot nem látom a menüt, csak a menüzenét hallom és sehol semmi csak hatalmas nagy feketeség és ezt sem értem igazán hogy míg az Oblivionnál (amit csak az Oldblivion nevû mod-dal tudtam futtatni) a menüt láttam, viszont játék közben hatalmas nagy fehérség volt az egész de ezt az Oldblivion szerencsére orvosolta. A S.T.A.L.K.E.R.-nél már a menüt sem láthatom(talán a menüben is olyan efektek vannak már amit a videokártyám nem tudna megjeleníteni?), viszont tegnap próba képpen elindítom a játékot, bejön a menü és megnyomtam az Enter-t és hoppá bejött a töltõképernyõ. Amikor betöltött bejött az Intro, majd utána ott álltam a Dealer elõtt (Hurrá! Hurrá!) a baj csak az volt hogy a dolgok a Dealer asztalán egyszer bevillantak, egyszer nem. Amikor felvettem az elsõ questet és elindultam kifele egyszer csak eltûnt minden a szemem elõl és hatalmas nagy narancsszínû képet láttam az egész monitoron, viszont ha csak lefele, vagy csak felfele nézek akkor normálisan látok mindent (csak az a baj hogy nem túl nagy élvezet az eget, vagy a földet nézni 😞). Szerintem valahogy belehetne állítani a user fájlban (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx) hogy ne csak fel és le, hanem normálisan lássak mert találtam benne koordinátákat és még sok egyéb beállítást, de sajnos hiába írtam át a dolgokat nem mûködött nagyon semmi sem 😞. Ha van köztetek olyan aki tudna nekem segíteni, vagy tud valamilyen olyan mod-ról vagy progiról amivel tudnék a játékkal játszani kérem segítsen!!! Videokártyát majd csak nyáron veszek addig pedig nem szeretnék várni a játékkal!!! SOS
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
engem csak az idegesít, h a lila jelzéseknél sokszor nemtalálom az elrejtett cuccot...(pl a híd alatt.. vmi vonatautóban😛)..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
de ha a katonákat leszeded, akkor lesz egy csomó fegyvered és minden más finomságod 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
@
kéne egy kis help!a két számkódos ajtó után vagyok.átmentem a másodikon,bezárult és elkezdett égni.most nem tudok kimenni.az ajtó ég,és minden honnan lámgcsóvák jönnek!
vakaki tudja mirõl beszélek?
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
...
Mert elsárgul minden elöttem és meghalok!
Azt írták h a zóna határainál vannak kutatók és lehet velük üzletelni de mégis hol vannak???
Hol lehet a fegyverekre extra dolgokat találni mint PL:távcsõ??? most járok a Lab X-18-as pályán de még nem találtam semmi ilyet!
lalakov(kukac)freemail(pont)hu
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
2002-tõl vártam a STALKERT, de eddig csalódás a game. Olyan mintha vmi beta lenne- ilyen fagyósan, instabilan játék még nem ment a gépemen. Most egy jó ideig félreteszem: játékállás-visszatöltésnél asztalra visszab@sz. A grafika nem rossz, de a HL2 sem az, és az vígan elmegy a gépemen, nem is töltöget félnapokat.
Volt olyan hogy NPCvel beszélek, és zsupsz párbeszédablak eltûnik 2sec után, pedig nem klikkeltem semmire. Bétateszt alatt senkit sem zavart?
Bill. setup: *-ra tettem a use funkciót, nekem ez esik kézre. Aztán halok éhen. A program nem jelezte, hogy a *-nak már van funkciója, nevezetesen az idõgyorsítás. 6 év alatt miért nem lehet egy olyan rutint írni a játékba, ami figyeli, és jelzi, ha a playa ugyanarra a gombra több funkciót rak??? Apróság, de nagyon zavaró.
Valahogy az egész gámának ilyen félig nyers íze van. Nem az zavar, hogy kivettek belõle pár elõre beharangozott featuret, hanem ez a beta-filing. Ha annyira stabil, átgondolt, profin optimalizált lenne mint a COD1-2 vagy a HL2, akkor nem fikáznám.
Azért adok neki késõbb még egy esélyt, mert a hangulat és a design nagyon jó lett.
Hiába nyomogatom az L-t akkor sincs elemlámpa megnéztem a controls-ba és az L-re van álítva de akk miért nincs?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szerintem nem kell oda bemenni 😊
jobban jársz, ha elmész a vasúti hídhoz és leszeded a katonákat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Bilux: Ghost hullája mellett keresgélj, van ott egy rés ahol ki tudsz menni
Help!
Ezen azért röhögtem 😄DD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
g_autopickup (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_backrun (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_corpsenum (10 ) --- integer value in range <0,100>0,100>
g_eventdelay (0 ) --- integer value in range <0,1000>0,1000>
g_game_difficulty (gd_novice ) --- game difficulty
g_god (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_kill ( ) --- player kill
g_money ( ) --- give money
g_restart ( ) --- restart game
g_restart_fast ( ) --- restart game fast
g_swapteams ( ) --- swap teams for artefacthunt game
g_unlimitedammo (on ) --- 'on/off' or '1/0'
Miért nem veszi be a kódokat?
Beírtam a kódot a laborba,jó is aztán megvan a dokumentum de vki bezárta az ajtót.
hogy lehet kimenni???
Köszönöm mindenkinek aki segített farokügyben.
Ezért is piszkálja a csõrõmet , mert nem kevés pénz volt a "nagy" , és mindegy megy rajta csak ez a "szar" nem.
BF2 , Wow , BF2142, Gtr2, Racer, stb stb és erre egy egynapos játék meg nem .
ui: " gép meg azért kell mert wow ketten játszuk a kedvesemmel 😊😊.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png