S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti milyen nehézségi szinten játszotok? MErt nekem már az eleje elég nehéznek tûnik, amikor a hídon lévõ katonákat kell leszedni. De lehet h csak én vagyok a béna.
Blinkye
Nekem is el tünt egy.. Nem bug.. asszem a pultos csákónak kellett egy kvesztbe meg a doki is alaborba elvesz egyet szinte mindenbõl

3Ds MAX :)

artschi
...Azt tudom, hogy a játék elvileg csak DirectX 9.0.c-s kártyákon fut

FAQ:
Minimum rendszerkövetelmény:
Microsoft Windows XP (Service Pack 2) / Microsoft Windows 2000 SP4
Intel Pentium 4 2Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB hely a gépen
128 MB DirectX 9c kompatibilis VGA / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
LAN / Internet -hozzáférés, Kábel/DSL sebességben a multiplayerhez
Billentyûzet, egér

Ebbõl láthatod, hogy a videokártyád sajnos nem üti meg a játék minimális rendszerkövetelményét.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sadun Tryst
nekem is elég érdekes a játék. 3500MB-os a min. virtuális memem, amd athlon 3000+om van, 1gb ram és 1 9600xt. a grafikával nincs is baj, csodák csodájára, max textúra és objektum részletesség mellett 1024ben tökéletesen fut. egyedül amivel gond van, h iszonyú sokat betölt a játék. folyamatosan swappol. próbáltam gyengébb graffal is, hátha kisebb textúrákkal nem tölt majd annyit, de nem volt jobb... -_-
remélem hamar lesz valami patch ami ezt kijavítja.

meg 1 kérdés.
elõszõr novice szinten vittem végig a játékot és úgy néz ki pár dolog kimaradt. a hosszúcsövû shotgunt, a legutolsó gépfegyvert, 1 nehéz géppuskát sem, meg 3-4 pisztolyt nem találtam a játékban. szal a kérdésem az, hogy ezek nagyobb fokozaton már vannak? (pl stalker)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Szép napot mindenkinek!
A kérdésem továbbra is az lenne, hogy hogyan tudnám a S.T.A.L.K.E.R.-t futtatni Ati Radeon 9250-es videokártyán. Telepítésnél amikor elvégzi azt a kis hardver tesztet a gépen akkor minden zölden világított, még a videokártya is, úgyhogy nem tudom mi lehet a baj. Azt tudom, hogy a játék elvileg csak DirectX 9.0.c-s kártyákon fut, de a telepítésnél a ReadMe-ben a minimum konfignál benne volt a DirectX 8.0 az én VGA-am pedig a 8.1-es efekteket is támogatja már (ezzel most nem feszíteni szerettem volna 😊), viszont a kézikönyvében a minimum konfignál már csak a DirectX 9.0.c van feltüntetve így kicsit ellentmondva a ReadMe-nek. Amikor indítanám a játékot nem látom a menüt, csak a menüzenét hallom és sehol semmi csak hatalmas nagy feketeség és ezt sem értem igazán hogy míg az Oblivionnál (amit csak az Oldblivion nevû mod-dal tudtam futtatni) a menüt láttam, viszont játék közben hatalmas nagy fehérség volt az egész de ezt az Oldblivion szerencsére orvosolta. A S.T.A.L.K.E.R.-nél már a menüt sem láthatom(talán a menüben is olyan efektek vannak már amit a videokártyám nem tudna megjeleníteni?), viszont tegnap próba képpen elindítom a játékot, bejön a menü és megnyomtam az Enter-t és hoppá bejött a töltõképernyõ. Amikor betöltött bejött az Intro, majd utána ott álltam a Dealer elõtt (Hurrá! Hurrá!) a baj csak az volt hogy a dolgok a Dealer asztalán egyszer bevillantak, egyszer nem. Amikor felvettem az elsõ questet és elindultam kifele egyszer csak eltûnt minden a szemem elõl és hatalmas nagy narancsszínû képet láttam az egész monitoron, viszont ha csak lefele, vagy csak felfele nézek akkor normálisan látok mindent (csak az a baj hogy nem túl nagy élvezet az eget, vagy a földet nézni 😞). Szerintem valahogy belehetne állítani a user fájlban (C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx) hogy ne csak fel és le, hanem normálisan lássak mert találtam benne koordinátákat és még sok egyéb beállítást, de sajnos hiába írtam át a dolgokat nem mûködött nagyon semmi sem 😞. Ha van köztetek olyan aki tudna nekem segíteni, vagy tud valamilyen olyan mod-ról vagy progiról amivel tudnék a játékkal játszani kérem segítsen!!! Videokártyát majd csak nyáron veszek addig pedig nem szeretnék várni a játékkal!!! SOS

mila69en
-.- hogy lehet csíttel játszani?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hali mindenkinek! van valami cheat a játékhoz? pontosanbban GOD mode kéne mert a trainer nekem csak dx9-ben mûködik úgymeg naon szaggat a game nekem :S szal please ha valaki tud a gamehz cheatet please írja már le! 1000 thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Gnome
elég érdekes dolog mindenkitõl hallom h igynemmegy a gépén meg úgy....az én alsóközépkategóriás gépemen (1x AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, 1GB DDR2-SDRAM 2x 401MHz (802MHz data rate),NVIDIA GeForce 7600 GS) dx9 en maximálisan játszhatóan fut.Az elején swappol picit utánna 10percenként megakad 1másodpercre és ennyi...medium feletti beállításokkal játszok...Naon unom már h mindenki szidja a játékot h optimalizálatlan meg minden..azoknak ott a dx8 alternatíva gondolom azért rakták bele, hogy a gyengébb gépesek is tudjanak játszani.

engem csak az idegesít, h a lila jelzéseknél sokszor nemtalálom az elrejtett cuccot...(pl a híd alatt.. vmi vonatautóban😛)..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

gabber_saviola
ügyes vagy -.-
de ha a katonákat leszeded, akkor lesz egy csomó fegyvered és minden más finomságod 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nekem elég sokat sokszor kell az ellenségre lonnom vagyis muszály egy ellenségbe vagy 5-6 golyót is beleengednem hogy meghaljon.Ugyanaz van pisztolyból és ha gépfegyverbol lovok.Nektek is ez így van?
armageddon666
3Ghz HT proci , 2 giga ram , 8800GTX , minden fullon és csatornában szaggat ^^ GLHF! haver jelentette XD

@

hi all!
kéne egy kis help!a két számkódos ajtó után vagyok.átmentem a másodikon,bezárult és elkezdett égni.most nem tudok kimenni.az ajtó ég,és minden honnan lámgcsóvák jönnek!
vakaki tudja mirõl beszélek?

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

hát érdekes volt +400% hp-s artifactem nagyon bejott a 200%-ossal eggyütt elég jól birtam a gyilokot 😊 késsel öltem csak 😊 nade eggyszercsak észrevettem hogy nincs sehol a 400-as artifact ami elég furi remélem nem bug 😊
Hi. Van egy gondom: egy idõ után a kereskedõ faszihoz (aki megmentette az életemet) nem tudok bemenni. Teljesítek pár feladatot, visszamennék a jutalmamért a tábor mögé, lemegyek a lépcsõn, de az ajtó csukva és nem is nyílik ki (hiába nyomom az F-et). Mi lehet a megoldás? Köszi.
kovecses
Valaki help! Kell pszi védelem de sürgõssen!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

ScarY MAN
en atmentem ott 😛 a masik oldalt a csavo var... figyelni kell... egyszeru ott atmenni...mert mindig eltunik az anomalia es amikor eltunik akkor kell menni...ovatosan... 😄 nah ezt jolmegaszontam...de ha nezed hogy mi tortenik ott akkor siman at fogsz tudni menni 😄

...

kovecses
Valaki elárulni hogy mi vég a pszi támadás ellen?

Mert elsárgul minden elöttem és meghalok!

kovecses
MIért ezeket honnan szedted? Vannak egyáltalán kódok hozzá?

killecske
Hy

Azt írták h a zóna határainál vannak kutatók és lehet velük üzletelni de mégis hol vannak???
Hol lehet a fegyverekre extra dolgokat találni mint PL:távcsõ??? most járok a Lab X-18-as pályán de még nem találtam semmi ilyet!

Blinkye
Kifogyott az LM <#mf2>

Oksi. Köszi.Akkor nem megyek be😊
lalakov
Tudna valaki mentést küldeni Red Forest elejérõl? Egyszerûen nem tudok odajutni, mert kivág az asztalra.
lalakov(kukac)freemail(pont)hu
Gunner
Néha kidobál egyébként a játék, és akkor összes beállítás odavész, amikor ezt játékban észlelem, akkor kilépek options, beállítom, rányomok USE, visszalépek játék, már 2 katona spawnolt pofámba, mákomra sikerül õket lelõni, erre hátbalõ egy másik 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

AntiHero
Mert levetted a light distancot.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gunner
ha jól olvasgattam akkor, "game_" kell a "g_" helyett, próbáld ki ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Negatív vélemény, vigyázat:

2002-tõl vártam a STALKERT, de eddig csalódás a game. Olyan mintha vmi beta lenne- ilyen fagyósan, instabilan játék még nem ment a gépemen. Most egy jó ideig félreteszem: játékállás-visszatöltésnél asztalra visszab@sz. A grafika nem rossz, de a HL2 sem az, és az vígan elmegy a gépemen, nem is töltöget félnapokat.

Volt olyan hogy NPCvel beszélek, és zsupsz párbeszédablak eltûnik 2sec után, pedig nem klikkeltem semmire. Bétateszt alatt senkit sem zavart?

Bill. setup: *-ra tettem a use funkciót, nekem ez esik kézre. Aztán halok éhen. A program nem jelezte, hogy a *-nak már van funkciója, nevezetesen az idõgyorsítás. 6 év alatt miért nem lehet egy olyan rutint írni a játékba, ami figyeli, és jelzi, ha a playa ugyanarra a gombra több funkciót rak??? Apróság, de nagyon zavaró.

Valahogy az egész gámának ilyen félig nyers íze van. Nem az zavar, hogy kivettek belõle pár elõre beharangozott featuret, hanem ez a beta-filing. Ha annyira stabil, átgondolt, profin optimalizált lenne mint a COD1-2 vagy a HL2, akkor nem fikáznám.

Azért adok neki késõbb még egy esélyt, mert a hangulat és a design nagyon jó lett.

killecske
Help

Hiába nyomogatom az L-t akkor sincs elemlámpa megnéztem a controls-ba és az L-re van álítva de akk miért nincs?

mila69en
ez meg mia f**z?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ok thx
gabber_saviola
be kell menni? -.-
szerintem nem kell oda bemenni 😊
jobban jársz, ha elmész a vasúti hídhoz és leszeded a katonákat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

manutdzoli
Sziasztok!!Nagyon kemény a game!!!!!LEsz hozzá magyarítás??Ha igen,mikorra várható???

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Sziasztok! Még nagyon a játék elején vagyok, az elsõ küldetést megcsináltam megtaláltam a flash driveot majd visszavittem a formának. A következõ küldetésem az hogy egy barlang szerûségbe kell bemennem, de elõtte van vmilyen sugárzás felhõ(pontosan nem tudom miaz) ha belemegyek, akkor meghalok. Mit kell csinálni?
Sugárvédõ cuccot majd yanatarban kapsz a tudóstól, de addig küldetéseket kell csinálni, másnem addig kerüld a sugárzó területeket

Bilux: Ghost hullája mellett keresgélj, van ott egy rés ahol ki tudsz menni
Sgárzástõl védõ ruhát honnan tudok szerezni a játékban? mert a sugárzás mindig viszi le az életemet!
"Egynapos játék hivatalosan!!!!!".........De amúgy én,szerintem rajatam kivûl mégjónéhányan már 2-napja hozzájutottak!!!!!!!
Tudom volt róla szó már, de mit is kell csinálni mikor vissza kéne menni ahonnan jöttem mikor kikapcsoltam mind a 3 kapcsolót halott társamtól elvettem a doksit vagy mit és persze nemtudok a végén vissza menni mert a létra túl magassan van.
Help!
írd be a konzolba help aztán pup pdown láss csodát
A vörös erdõben, az x19 labornál, ahol mûködik a 4 psi emitter, azt mondja a feladat, hogy találjam meg a bunker bejáratot, de a jel a kerítésen kívülre mutat, hogyan lehet oda menni, vagy mégis hol van a bejárat?
Rip
Aham.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Voltan
"Köszönöm mindenkinek aki segített farokügyben. "

Ezen azért röhögtem 😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DJ Skyline
a Pripyati óriáskerék? azt megtaláltam már én is a maps.google.com-on

wantonly
Mert csalni csúnya dolog.
g_always_run (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_autopickup (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_backrun (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_corpsenum (10 ) --- integer value in range <0,100>
g_eventdelay (0 ) --- integer value in range <0,1000>
g_game_difficulty (gd_novice ) --- game difficulty
g_god (on ) --- 'on/off' or '1/0'
g_kill ( ) --- player kill
g_money ( ) --- give money
g_restart ( ) --- restart game
g_restart_fast ( ) --- restart game fast
g_swapteams ( ) --- swap teams for artefacthunt game
g_unlimitedammo (on ) --- 'on/off' or '1/0'

Miért nem veszi be a kódokat?
Blinkye
tüzgolyót lõdd szét

Bocs hogy megint rontom a légkört aláma kérdéseimmel.
Beírtam a kódot a laborba,jó is aztán megvan a dokumentum de vki bezárta az ajtót.
hogy lehet kimenni???
rakj fel xp-t és menni fog a jobb gépen is.

Köszi.
Köszönöm mindenkinek aki segített farokügyben.
HAF Rigel
Miért a másikhoz képest az csak "kicsi" 😊😊

Ezért is piszkálja a csõrõmet , mert nem kevés pénz volt a "nagy" , és mindegy megy rajta csak ez a "szar" nem.
BF2 , Wow , BF2142, Gtr2, Racer, stb stb és erre egy egynapos játék meg nem .

ui: " gép meg azért kell mert wow ketten játszuk a kedvesemmel 😊😊.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

wantonly
Nálam egyszer, akkor nem jelent meg, amikor be akartam menni a traderhez, nemtudtam kinyitni az ajtót. Be kellett töltenem egy korábbi mentést és jólett.