34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#23623 Nah megnéztem a játékot hogy menne most ha 8800 GTS van bennt a gépben jóformán sehogyse ugyanugy akadozik ezerrel mint azelött ! Lehet hogy kevés hozzá a 400 Wattos tápegység !!!
Ugyanugy csak staticon megy normálisan full dynamicon meg object dynamicon szagatt ezerrel !!!
Ahhoz hogy fullon legyen minden ahhoz még kellene nekem még 1 giga memória meg egy jó Core 2 Duos Proci is !!!
-
sorrow #23622
Aki csak játékokból ismeri a fegyverket, az ne nagyon beszéljen fegyver- és lövésfizikáról.
Én is csak néhány, a magyar honvédségnél rendszeresített fegyvert használtam (tisztogattam-szétszereltem-lőttem-újra tisztogattam...:)
Épp ezért nem is hozok példának, összehasonlításnak 2.világháborús vagy újkori fegyvereket. -
haxoror #23621 LOL
A CS mint a "lövésfizika" mintapéldája a fénysebességgel repülő lövedékekkel meg az irreálisan pontos fegyverekkel... -
sorrow #23620 Így van, aki volt sorkatona az pl. tudja, hogy a magyar AMD65-tel már már úgy lehett lőni akár egy shotgunnal. ( nagy volt a szórása, nagyobb mint az ak47-é, amit úgyszintén nem a pontossága miatt kedvelik)
-
#23619 De az életben menteni sem lehet :) -
#23618 én csak azt nem értem mér sír mindenki a célzáson( fegyverpontosság)
na tegye fel a kezét aki már lőtt pisztollyal?
cz75-hát 10 méterről alig lehet a céltáblát eltalálni vele, egyszerűbb ha megdobod
az egész játékban nem volt gondom a célzással, a pisztollyal sem, sőt, az az élvezetes hogy végre nem oda lősz aholl a célkereszt van hanem kicsit félrehord
ak74 meg..amd65-tel 50 méterre lévő céltáblát alig lehet eltalálni
ha jól célzol egy lövés a fejbe oszt hali...
-
saiyanjin #23614 Persze tudom ki az a Strelok :) -
saiyanjin #23613 Barkeepernek leadtam egy Pendrive-ot.Azt mondta ez a Duty-nak jó szolgálatot tesz és cashel.Namost Dutyék többet adnak, esetleg jár érte vmi jó cucc ???Másik kérdés ebből következik "Strelok" Pendriveját mire lehet használni ??? -
#23607 Nem. Én nem is adok. Mindig annyit mondok, nemsokára... stb.. van pár hülye, akik valami okból fogba azt írják, hogy "most mondta az egyik fordító, hogy holnapra meglesz... stb. Ezt a sok olvasó elhiszi, és másnapra természetesen nem észül el a fordítás, ezé mi vagyunk a hülyék... -
#23606 karioki TS: 87.229.7.118:8799
XD -
saiyanjin #23605 Vietcong azegy xar...Még mindig nem hiszitek el hogy CoD2 és Cs:Source
Nagyban ver minden FPS-t lövésfizikában persze....
1Xűen nem tudom megérteni mit szertnek emberek a vietcongon.
Még a Soldier of Fortune 2 is jobb annál...lövésben meg aztán tényleg. -
csinkin #23604 A 2GB virtuális memória meg van a gépen ? -
weine #23603 ja meg valami: a x18 labbol felfele elajulok, latok sok nagyranott patkenymutanst futni es azokat lovomegy ak-val. Ez mit jelent krúdy álmoskönyve szerint?
:) -
weine #23602 amikor kijovok a x18 labbol, a kijovetelnel bemondja a radio, hogy a sereg megtisztitja a bazist a banditaktol es menjek del fele. El is mentem, kilukadtam a cordonban, elmentem az elso kereskedohoz es az elvette a katonai doksikat, igane am, de ez a barkeepernek kellene odaadnom.
Mit tegyek, jo ez igy?
Mas: van nalam egy pendrive, de nem emlekszem ki kerte, hogy szerezzem meg es senkinek nem kell:)Kinek kell azt odaadni? (a terkep mogott volt a fal melyedeseben) -
#23601 Pár technikai kérdés:
A hangok és az átvezető videók szabványos .ogg/.ogm formátumúak? Mert nálam elég furán akadozva mennek a videók, és a hangfájlok is valahogy furán érnek véget. (elharapódnak a szavak) Valami kodek probléma lehet nálam vagy mindenkinél ilyen? Ki, mivel játsza le ezeket a formátumokat?
A másik kérdés: a renderelt intro/átvezető/befejezés videók jó részét megtaláltam, de nem mindegyiket! Tudja valaki mely mappákban vannak ezek? Pl. azt az átvezető videót sehol sem találom, amikor a doki mellett ott egy fura kutyaféleség, és a doki azt kérdezi tőlünk, hogy hová készülünk, mi meg csak annyit mondunk, hogy "északra". -
#23600 szerintem a HL2 és a stalker ugyanolyan jok.de sztem a két játék lényege teljesen más vagyis hülyeség összehasonlítani a két játékot.akinek ez tetszik játszon ezzel akinek a hl2 az azzal .ennyi -
#23599 Mert jó játék ez is csak a HL2 olyan magasra tette a lécet, hogy nem szégyen, ha hasonlítgatjuk. :) -
csgj #23598 Az egyik unokatesóm gépén állandóan kilép a játék, mielőtt betölti.... Ilyenkor mi a teendő? Én új drivert javasoltam, sztetek jó megoldás? -
#23597 #23593 erre túd valaki segiteni?
-
#23596 Pontossan orüljetek, hogy megjelent!
-
#23595 Annyian sírnak, hogy így szar meg úgy szar a S.T.A.L.K.E.R. Akkor mi a francért játszanak vele?
Hogy jobb lenne, mint a HL2? Nem mondanám. Nagyon király volt az is, egy korrekt FPS, de engem nem tudott egynél többször lekötni. És akárhogy is nézzük, azért mégis egy cső FPS volt, a STALKERrel ellentétben. -
#23594 HL2 szerintem is jobb, de ez is egy kiemelkedő alkotás.
Feketén fehéren ott van a readme-ben hogy mi kell neki, ez van, static lightal elég jó sebességet lehet elérni gyengébb gépeken is. max pompában csak box-on fogom majd látni:D -
#23593 Sziasztok az x-16 labornál mikor vissza kell vinni a papirt Sakharovnak , akkor a kis bunker bejáratnál áll és ö bemenne az ajtó meg kinyilna de nem túd mert oda szorúlt és nem mozdul. Már probáltam újra kezdeni a pályát hátha rosszul töltötte be de úgyan az a baj. Ilyenkor mit lehet tenni? -
Fallen Healer #23592 Szerintem meg akinek nem tetszik az vagy játsszon tovább angolul, vagy álljon neki saját maga lefordítani.
Senkinek semmiféle alapja nincsen tőlük egy olyan dolgot számonkérni, amit a saját szabadidejükben, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül csinálnak.
Bármi, ezer és egy dolog közbejöhetett nekik, olyan dolgok is, amik nem biztos hogy a fórum nagyközönsége elé valók(Tegyük hozzá, hogy természetesen fogalmam sincs az okokról), ezt azt hiszem mindenki megértheti, és várjon türelemmel amíg nem lesz teljesen kész. -
#23591 Tekintve hogy minden második ellenségnél lesz legalább egy kaja kettőbél több kenyér sosem volt nálam és egyszer sem éheztem. -
#23590 Hát ja, Half Life 2-t meg sem közelíti (pedig hasonló a poszt-apokaliptikus hangulat). A fegyverek enyhén szólva is érdekesen céloznak, az hogy egy pisztollyal 10 m-ről mellé lövök, abszurd. Célzás tekintetében eddig Vietkong az etalon nálam.
A folyamatos étkezés (Arx Fatalis után szabadon) jó ötlet, bár az igencsak szűkös hátizsák kapacitással kombinálva ez akár szivatásnak is nevezhető. -
Dakkon #23589 nolátod a fireballt elfelejtettem, meg a vodkát is. köcce -
#23588 Hmm, kösz. Még egy kérdés. Mi számít "jó" befejezésnek? -
#23587 Igyá' vodkát/lődd magad antisugárzós szurival/Tegyél fel pár olyan piros fireball artifactot. -
#23586 "Én úgy is elvagyok a gammában, hogy szinte nem csinálok semmit, csak figyelem az 'életet'. "
Jaja, ezzel én is így vagyok. -
Dakkon #23585 Kéne egy kis segítség!
mit csináltaot a vörös erdőnél? az a baj, h akkor a sugárzás, h mire odaérek a "bázishoz" szinte felezi az életemet, és ha ilyenkor még bekapok egy golyót is, akkor mapec. idegőlő h állandóan "loading" van! :(
hol kell lekapcsolni azt a vackot h ne legyen sugárzás? ti hogy éltétek túl azt a heves sugárzást? (rajtam van a zöld suv, "vidoq" ruha) :D
lécci tippet, ha van vkinek! köcce -
Dakkon #23584 ha nem eredeti a gammád, akkor nem tudsz vele játszani. vedd meg és az eredeti kulcsal játszhatsz! -
#23583 De akkor neked is egy lövés,ugye?Én biztos nem játszanék úgy.Egy lövés kicsit kevés.Azért a páncél csak ott van.Meg sokat loadolni sem lenne célszerű.Főleg,ha olyan helyen mented el,ahol épp szarban vagy,és lőnek,mint atom a golyó meg bármikor eltalálhat. -
#23582 Ha kiírom a Kép fájlt DVD-re,és onnan mountolom be Alcohollal,és nem a gépről,attól függetlenül menni fog?(Kell hozzá egyáltalán a DVD?) -
tpM #23581 Sőt, fegyversebzés moddolva ;) Abakan, AK 1 lövés torzóra s annyi...(+ gránátok alap 20helyett ~80 repeszt szórnak ~5m-en belül)
Így az élethű. -
#23580 mikor elkezdtem a gammát első pár szakaszig én is egyhangú "erdő ,rét, erdő rét ,néha ház"nak találtam.De ,aztán mikor nagyobb helyekre is eljútottam megtetszett a játék.Meg valóban az is nagyon "szorakoztató" tud lenni,ha az ember csak megy és figyeli az eseményeket,mindenféle beavatkozás nélkül.A HL2 is nagy kedvencem jó pár× végigtoltam.Szerintem ez a játék is "évente előveszem"kategoria..szvsz... -
#23579 valaki help... -
6600GT #23578 azért sztem jó játék,de abban egyetértek veled hogy a HL2 jobb. -
Jacsó Viktor #23577 én már nélkule jáccotam ,..nehéz de élvezetes -
#23576 Amúgy rajtam kívül játszik valaki úgy hogy a célkeresztet kikapcsolja?