S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a válaszokat! <#awink>#awink>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kellene egy kis help. Tudom olvassak vissza meg ilyesmi, de hogy pontosan hol találom meg a nekem kellõ infót elég nehéz lenne kimazsolázni.
Szóval, feltettem a game-et, és pár óráig gond nélkül futott, tudtam menteni, meg minden. Aztán amikor legközelebb próbáltam elindítani, a menüt még betöltötte, aztán amikor a Load game re mentem, nem töltött be semmilyen képet a zajos tv-re, és ha megnyitom a mentést, egyszerûen kilép a windowsba. Ezt az utóbbit random módon variálja, néha csak kilép, néha dob egy hibaüzenetet az indítóexével kapcsolatban, néha meg simán befagy, és nyomnom kell valamit hogy kilépjen.
Biztos találkozott már más is ilyesmi problémával. A pagefile ra gyanakodtam, azt tanácsolták hogy két giga kell neki. Megemeltem, úgyhogy már elégnek kéne lennie, de így is ugyanazt a hibát csinálja. A windows partíción, és a játék partícióján is beállítottam 2 gigát de nem segített. Patch nincs felrakva, frissítettem a videókártya drivert, az se segített. Valami tipp?
Elõre is thx.
Elmondaná valaki hogy mit kell csinálni ahhoz hogy ne legyen ez a rohadt nagy sugárzás !!!
Vagy valaki küldhetne egy mentést akinek már megvan a dekodolója !!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ahogy a videóban láttam hogy az istenbe lehet feljutni a tetõre !!!
már végigvittem 1x.
feltettem a patchet, és megint viszem.
most az x18 laborban vagyok. megvan a dokumentum és most szét kéne lõni azokata tüzes geciket.
patch után 2 helyett most van vagy öt és nem lehet szétlõni õkat.
találkozott már valaki ezzel a problémával?
BF2142:kolbi, kolbi01
Mert van egy régebbi mentésem Pripyatban amikor megszereztem a dekodolót !!! Onnan már jó lenne ??
De nem értem ahogy elnéztem a Youtubeon az egyik One of Good ending videót oda hogyan kell eljutni ?? Ott hogy hogy nem fehéredik el semmi ???
Lehet valamit rosszul csináltam , és ha megint elvinném a régebbi mentésemet lehet hogy a végén megint nagy fehérség lenne habár ki tudja ?? Ezt csak akkor tudom meg amikor ismét elviszem !!!
Meg aztán amikor ki is jutok csernobilba ott van egy nagy lépcsõ ami az épület tetejére vezet !!! Gondolom ott kéne felmenni de amint megpróbálok felmenni a lépcsõn azonnal visszarak arra a helyre ahol a tudós volt !!!
ON:
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vinsanity is back!!
Mi köze ennek a ranghoz meg ahhoz ,hogy hány embert nyírtál ki?Semmi?!
De veregesd csak a melled ,legalább nõ az egód...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
meg ha ki is rak csernobilba teljesen elfehéredik minden és mozogni is alig tudok olyan gyorsan lemegy az életem hogy mire beadnám az injekciót már meg is haltam sajna az erõmû belsejében nem találtam meg az exoskeleton páncélt 😞 hanem most csak a Duty-soktól kapott fekete páncélzat van meg !!
És ha már kint vagyok csernobilban egyáltalán merre kell menni ???
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mivel arra törekedtem hogy jó befejezést kapjak ,erre megkapom ezt a Consciousness befejezést <#gun>#gun><#gun>#gun> !! Miért pont ez ???
Mit kell csinálni ahhoz hogy a legjobb befejezést kapjam !!!!
Amugy megnéztem a Wish grantert is odamentem hozzá és a rossz végek közül pont a Blind befejezést kaptam !!!!
Szerintem a Blind rossz vég jobb mint az a Consciousness befejezés azt se tudom annak mi értelme ???
Freedomék is a Stalkert nyomják.
Meg csak 1-2 maprészen szokott fagyni
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
direkt csináltad igy hogy rímeljen? 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
figy h lehet belépni a frakciókba?
és most a duty-okhoz akarok belépnni és az a feladat h nyírjunki ki 1 egész freedomos bázis de a munkáltató meghal mert annyian vannak a freedomosk?
ienkor mit kell tenni?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy mindeki megtalálta!
Next PC upgrade: 2022
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ott nem voltam
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Hogy tudták megépíteni a reaktort,ha egyszer hatalmas volt ott a sugárzás? "
Ööö... Ezt ugye nem kérdezted komolyan?!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem lesz egy kellemes élmény és iszonyat nehéz kinyírni õket, mert mindig elteleportálnak ha találatot kapnak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
csak ilyen szellemszerü lények voltak
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A másik a pseudodog, ami ritka ronda, lapos pofával rendelkezik és vannak szemei, plusz olyan mintha púpos lenne.
Ennek az utóbbianak van egy nagyon szemét változata is, ami Red Forestben tanyázik, na az annyiban tér el a sima változattól, hogy teleportál.
Farkinca meg nagyjából minden 10-15. ilyen dögnél lesz található ha egyáltalán lesz nála. Emellett baromi sötét színe van a farkának, így a fekete inventoryban nehéz észrevenni hogy van vagy nincs belõle az adott állaton mikor odamész "kifosztani".