34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Jacsó Viktor
    mi a fenéről irsz??
    ssdd-nek irom
  • jodamester
    Az első 2 órában én is így éreztem, leszámítva a grafikai fikázásodat. A graf. szerintem odabax, maximális beállításnál. Ha jó a megjelenítőd; vizuális orgazmus (lcd-tv-n különösen). Ha kicsit tovább játszottál volna sztem megváltozik a véleményed. A célzás realisztikus-az A.I-life pedig csúcs. Én úgy is elvagyok a gammában, hogy szinte nem csinálok semmit, csak figyelem az 'életet'.
  • TomDantes
    Hülye vagy.
  • ssdd
    Üdv! Szerintem harmatgyenge lett a game. Ennél a Half Life 2 100x jobb. A grafika játszható sebességgel kb cod1 szintű (pedig nem olyan szar a gépem), a játékélmény az kimaradt belőle (kb. 2 órát bírtam játszani vele azt kész), célozni alig lehet benne, közelítésnél nem oda lő, ahova célzok, ... s még sorolhatnám. Az egyetlen pozitívuma a történet lett volna, de mivel játszthatatlanul kaki lett a játék, ezért azt sem tom meg, mi lesz a vége. Hogy tudták ennyire elszarni ezt a gammát?. Pedig az ötlet jó volt. Még ha kiadták volna 2 évvel ezelőtt, még lehet akkor is jobban jártunk volna. Na mind1; ez a saját véleményem róla, ennyi voltam. Bye!
  • donidarko
    Hali. Valaki irja meg, hogy ha felrakom a javitást akkor miben változik a game? köszike..............
  • wantonly
    Én a fordítók helyében nem adtam volna meg időpontot és a fórumba sem írtam volna, hogy mostmár kész lesz 1-2 napon belül (stb). Mondjuk én türelmes vagyok és nem is sűrgetem őket, de sokan ezen akadtak ki, hogy nem tartották be az ígéreteket. Nem kell ígérni semmit, majd kész valamikor és ennyi... Mivel nem lehet sok dologgal előre számolni, így nehéz elkerülni a csúszást gondolom.

Egyébként minden tiszteletem a fordítóké, de legközelebb okosabban ígérgetni.
  • STFU
    en azt nem ertem hogy x-fire-be hogy lehet beallitani hogy erre is keresen szervereket
  • kokos
    Hali!Valaki probálta már a multit?Szerintem tiszta gáz az egész!Valaki irja már le mi folyik a multiba........vagy cheat kodoznak?
  • Bil Ur Sag
    Ez így van. Jómagam is várom, de ahogy említed a hiszti nem old meg semmit.És ez pontosan így is van. Jó munkához pedig idő kell.
  • oneal1
    hali!!

valaki lécci írja le vagy írja be a FAQ-ba hogy hogyan lehet multiban játszani a játékkal!

köszi!
  • svédcsepp
    Teljesen igaz.Egyes emberek sajnos elfelejtik,hogy a magyarítás nem egy kötelező ,hanem egy lehetséges plusz.És sokan azt gondolják,hogy hipp hopp megkeressük a nyelvi fájlokat ,átírjuk oszt' jónapot.De utána ,ha valami hiba van akkor dakfe megint megy az anyázás.Miért nem fordítottatok rá több időt,miért nem néztétek át jobban stb stb.Persze nyílván én is tűkön ülök és baromira várom,hogy magyarúl tolhassam a gammát,de ,ha hisztizek nem oldok meg semmit.Én is csak azt tudom mondani,hogy nagyon várom és csak így tovább
  • Kandurex
    nyah, nuke :)
  • Gabosh
    :D magyaritás 99%
  • Mdavide5
    nem kell vissza menni a liftaknához.
    ahol felvetted a dokumentumot ott kell le menni a föld alá.
    lesz egy járat a holttest mellett valahol.
    Ez egy korrekt vélemény és hozzászólás!!!!!
  • DjDano
    Ezt már halottátok?

Lopott effektek a S.T.A.L.K.E.R.-ben?
  • Ron Ragm
    A hét féle vég azon múlik, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mennyi pénzed van, mennyi a reputationod, megölted-e a duty és a freedom klán vezéreit, és hogy megkerested-e a dekódert és nem foglalkozol a kívánságkővel hanem továbbmész.
  • Atisz #23556
    7 befejezés van? Gondolom főként attól függ milyen küldetéseket vállalsz el...
    Befejezések szempontjából nálam eddig Silent Hill (ott is a 2. rész) volt az etalon.

Tud már valaki tanácsokat adni a különböző befejezésekhez? Gamespot-on talán már fenn van...
  • morphologu
    Sziasztok. Az X-16 laborban mikor felvettem a documentumot, akkor vissza kell menni a lift aknához? ha igen akkor, hogy lehet felmenni a létrán. Mert gondolom akkor arra kell menni, nem? segitsetek légyszí.
  • PhantomAss
    ja így van
    kitartás
    lesz amikó lesz
    nem mátéééé
  • Kami
    A magyarítást már én is nagyom várom, addíg el sem kezdek játszani a game-mel, míg kész nem lesz a fordítás! Nem mint ha nem boldogulnék el az angollal, de magyarul sokkal élvezhetőbb lesz, legalábbis számomra!
    Úgyhogy hajrá fiúk, lányok, remélem mihamarabb kiadjátok!
  • Bil Ur Sag
    Egy kicsivel nagyobb tisztelettel viseltetni a fordítók munkája felé. Nem főállásban fordítanak, hanem azért hogy segítsenek azoknak a játékosoknak akik, más idegen nyelven nem boldogulnának a game-val.A szúrkálódások főleg akkor bántóak amikor olyan emberektől kapja az ember vissza, kiknek az igényeiért akar tenni. További jó munkát a fordításhoz.
  • Raptor 2
    Érdekesek vagytok. Az a 3 hete, az igazából 4 napja...
  • Blackrav3n
    Ha nem látod a servereket Lan-nál, az mp toolban hosthoz beírod a server hamachis címét és start and join, ez általában működik, még ha a server router mögött van akkor is.
  • Drephis
    úgy hogy gyakran irnak bele :|
  • Code92
    épp ez a lényeg h. közéjük nem lehet beállni...
  • berlinboy6329
    Monolith klán?Az nem az ellenség?A gém végén csakúgy rajzanak.Ha tag vagy akkor nem lőnek rá,nem?Lazán végig lehet menni az egész reaktoron.
  • Code92
    figy. nem 7 féle végigjátszás van hanem 7 féle vége , ez annyit tesz h. 7 féle videót kaphatsz a végén attól függetlenül h. hogy játszottál , ez nem függ attól h. milyen klánnak voltál a tagja.
  • SASI
    Pedig a 7 féle végigjátszás közül az egyik az hogy fejezd be a játékot a Monolith klán tagjaként...
  • saiyanjin
    Te nemtom honnan szedted ezt a listát srác....DE VISZONT :Dragon Ball Online (MMO) To Be Released in 2008- tehát hogy lehet lista első az, ami még meg se jelent???
  • Code92
    sehogy
  • SASI
    A MONOLITH klánba hogyan lehet belépni?
  • Killberk #23540
    Spoiler!
    Freedomosok területén van egy 8-10 házból álló kis falu. Annak egyik pincéjében van bulldog 6.
  • Nurgle
    Hi all!!!

Most kaptam meg a duty főnöktől azt a küldit, hogy szerezzek neki a freedomtól bulldog 6-os grenade launchert. Ezzel az a gond hogy én a freedom bázist már teljesen kiírtottam, és még a chefet is megöltem. Így nem tudom hogy hol van a bulldog 6. Már átkutattam az egész bázist, de nem találtam... Valaki megtudná nekem mondani hogy hol van a bulldog 6???? Köszi szépen!!!!!
  • Hassan B
    Úgy, hogy LAN játekmódot választasz.
  • Hassan B
    Innen.
  • Killer0078
    Nah valaki igazán válaszolhatna az eléggé "hülye" kérdésemre..
  • imilee
    hogyan tudok belépni a hamachiba a játékon kereszetűl?
  • imilee
    Honnan lehet leszedni hamachit?
  • wesker24
    ejj meglátszik hogy te se figyelsz nagyon játék alatt !!!