S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
film itt->Csernobil_2005_MNT_45perc_512x384_hu.avi
A Garbage-tól kell továbmenni egyet, és a Duty-soknál átmész a másik pályarészre. Na ott fog egy rakás dög rohangászni, én ott találtam meg a a pseudodog farkincáját.
az lenne a problémám, hogy nekem ATI Radeon x1600 512 MB-os videókártyám, AMD Athlon 3000+ (1809Mhz)-s procim, 1 gigás memóriakártyám és ASUS A(N%X alaplapom van
ennek ellenére 800*600-as felbontáson, minedn levéve kb. a közepére, és kábé öt perc után a játék nemes egyszerûséggel lefagy... meg tudná valaki mondani az okát?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
"Én már igen.Menj arra a pályára, ahol a Barkeeperrel kell beszélni.Van egy árok,amin egy palahíd fut át.Itt egy rakás kutya fog üldözni,szal nem árt sietni.Ha átmész a hídon,akkor ott találsz pár katonát.Az egyikkel beszélve(a nevére nem emlékszem)felveheted a küldetést,hogy az elõbb említett dögöket írtsd ki.Na én itt találtam meg az egyik dögben a pseudog tail-t.(amúgy egy nagy,szürke,farkasra emlékeztetõ dögben lesz)"
De merre van a Barkeeper? Melyik pálya rész?
Kíváncsi lennék mi van ott,élõben megnézni a reaktort,meg minden.Vannak emberek a reaktoron belül?
És még 1 kérdés:Hogy tudták megépíteni a reaktort,ha egyszer hatalmas volt ott a sugárzás?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
Van egy mellékküldetés, amit nem bírok megcsinálni, mert nem tudom hol kell begyüjteni a pseudodog farkát.
A misson leírása:
Get a part of monster body
- bring over the tail of the pseudodog
A PDA-mon nem jelenik meg a terület, ahol ez volna. Merre kéne keresnem? Ugye én Cordon területén vagyok most, habár már elég messzire eljutottam a garbage és a kutató bázisra is. Ugye 1 nap van erre a küldire és lassan lejár és szeretném megcsinálni. Aki tud segítsen már.
Elõre is kössz.
wapolok
a STALKER magyarosítás ha kész lex
ha feltelepitettem magyarositást akkor áll a mentések? vagy ujbol kell kezdeni??
és hány %-os maygarosítás? vagy teljesen magyar nyelvu lex?
lehet h hülyét kérdezek, de megtudja mondani vki, milyen parancsot kell beírni ahhoz h kiírja az fps-eket? köcce
http://www.kiddofspeed.com/chernobyl-revisited/chapter5.html
Next PC upgrade: 2022
Kinél lehet jó cuccokat vásárolni?
A bárban a csapos megvan, a tudós a laborban megvan, a ficko a Freedom Base-ben megvan.
Van még valaki?
Nektek amúgy nem szokott fagyni a game? Meg már vagy 5x kilépett a játék a
tudós körüli zombiírtásnál 😄, vannak bajai, de franko gém ^^
Bár a multi is ilyen lenne mint a küldetéses dolog, lehet még akkor eredetibe is megvenném 😉 Akinek eredeti, az írja már ide a telepitõ kódot lécci 😊😊😛😛
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De azért ksz 😉
írd már le légyszives, hogy honnan lehet leszedni a magyarositást.
thx
Eddig úgy néz ki, hogy minden megjelenõ felirat a lefordítható szövegfájlokból jön, tehát magyarítható.
egyébként megtaláltam a gitárt, meg gordon bá'-t is <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Arc a jobbos gránát útán szintén balra szaladt,úgyh csúnyán megfogta a földet 😄
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De lehet mászkálni, csak nem a szar befejezésnél. Ha normálisan végigviszed akkor eleget mászkálhatsz (és öldökölhetsz) a környéken miután a titkos laborban elintézted a dolgokat. Nézd csak meg ezt a képet: #20407
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szaggatott mint a szar, éppen hogy csak túléltem 😛
Mindaddig nõ a pénz,amit nyerhetsz,amig nem töltöd fel az életerõd vagy veszel fel fegyvert a ládából,ami a csávó mellett van,akivel dumáltál.
Oda kerûlnek a cuccaid a menet ideje alatt..
Asszem úgy van a dijazás hogy:1000-3000-5000-6000-8000.Aztán egy ideig nem tudsz bemenni.
És arra is figyelni kell,hogy viszonylag hamar kicsináld az ellenfelet,mert ,ha nem ,akkor hiába nyersz "nem vagy elég tapasztalt"dumával" elhajt a csávó.Az uccsó menetben 1vs6 ... 😄
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
plus egyeseken már nem fogok csodálkozni hogy lehordák a játékot ha a karijuk csak ezt birja mert igy tényleg ronda szoval dx9 király ezentul is 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2. nem kellett volna a mentéseken deletet nyomni
3. work in progress
<#idiota>#idiota>
Miért nem mennek a mentéseim a patch felrakása után.
És hogy áll a honosítás?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>