34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
TomDantes #24244 ezt most mi a fenéért kellet így?
Amúgy meg szedj fegyvert a hulláltól és kész. -
Varga10 #24243 kösz :D -
#24242 ááá nekem még nincs lent a játék...
és 1 jó ideig nem is lesz. majd mikor megkapom a nagyon erős gépemet akkor szedem le -
Hellsing47 #24241 hülye-e vagy? :-|
nem..ha elromlott akkor ki kell cserélned -
Varga10 #24240 A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????
. -
#24239 Valószínüleg a "zinterneten"... További kérdéseidet kérlek a másik topikba írd... -
martinho040150 #24238 és te szoktál multizni kamehame?
ugye neked az a nick-ed
-
#24237 ja, mivel ott van alul "Válasz 'martinho040150' üzenetére (#24227)
" -
#24236 Ott lehet lejutni, ahol találkozol Kurglov-al a zöld ruhás proffal. Egy ilyen agy alagút vezet le... Ott minden televan anomáliákal tehát vigyázni kell. A puska pedig leghátul lesz. Tálalhatsz ott még egy Big Ben névre hallgató átalakított kézifegyvert is... Elég ütős szerszám, puska tölténnyel "üzemel"... -
#24235 A duty bázison, nem messze az arénától, de először nem fognak beengedni...
Ha ügyes vagy be tudsz jutni máshol is... :) -
martinho040150 #24234 értem már nekem köszi
ott is van martinho...nak válaszol -
#24233 Másik topic. -
martinho040150 #24232 ezt nekem irtad ...killer?
-
gyuri1989 #24231 ez kibaszot jó játék -
#24230 olvass vissza, itt van valahol nem messze -
silicium #24229 Dutyhoz hol vagy kinél lehet csatlakozni? -
Varga10 #24228
A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????
-
martinho040150 #24227 hogyan lehet tolni multiba nem eredeti cd-vel?
-
#24226 Egy egyszerűbb változat: átmész itt a magyarítás topicra és "Raptor2" 250-es számú hozzászólásánál letöltöd a fájlt és az azonos nevűt felülírod vele a S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl\gamedata\config\text\hun\ nevű mappában -
#24225 Köszi. Akkor majd megpróbálok vhol lejutni. -
#24224 Igen... és elég soxor le is lett már írva, hogy a föld alatt van a cucc... -
#24223 Vedd feljebb a grafikát (mondjuk ez mehetne a FAQ-ba) -
martinho040150 #24222 hogyan lehet tolni multiba nem eredeti verzsönnel?
válaszotokat előre is köszönöm
-
#24221 Arra. Átfésültem a terepet és sehol sincs. Eddig mondták már páran hogy ők sem találták, de nem elegen... -
#24220 Ja és pontosan melyik fáljt hol kell átirni hogy a PDAban is magyar legyen a szöveg? -
#24219 Egy kicsit elakadtam és a végigjátszás nem értem .Strelok's Secret Stash résznél járok és ahol azzal a zombiszeru embert kellett kinyirni miellött felmennénk a csatornákböl Van 2 létra ami a felszinre vezet az egyiknél van a missiot jelzö zöld jel, de ott nincs senki és semmi azon nem is tudok felmenni mert le van fedve a csatorna kijárata a másiknál meg betölti a köv. pályarészt ahol egy gyártelepre kerülök ahol annyi a katona mint az állat.
Mit kell itt csinálni? -
#24218 Hali! több mint tuti,hogy én vok a béna,de -hiába futok egyhuzamban-sehogysem érek oda időben a lelőtt helikopterhez,hogy megmensem Kruglov prof.-ot.Gondolom ő a zöld ruhás.(nála van Kruglov Pendrive-ja)Vagy nem is a megfelelő embert keresem?Pls ha vki tud homályosítson már fel!
Kössssz -
tszd #24217 Sziasztok! Nem tudom, miért, de egy ideje rendszeresen lefagy a S.T.A.L.K.E.R.-em...
Nincs ötletetek,mi lehet a baj? Vany, hogy fél perc játék után, de néhány percnél tovább nem bírja! Csak a reset segít.. :( -
#24216 A családi puskára gondolsz?
Igen nagynehez meglehet azért találni.
(A másik csávó fegyverét nem kerestem.) -
#24215 Lehet hogy újabb bugot találtam. A Bar-ban volt egy csávó aki ijedtében eldobta a puskáját a Wild Territory területén. El is mentem arra a pontra amit a PDA jelöl, de sehol nincs a puska.
Van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres. A bodega tetején is voltam már, de ott sincs. Ezt sikerült vkinek megcsinálni? -
Sir David Bówli #24211 Én sem értettem soha, hogy miért nem képes valaki megtanulni helyesen írni, és engem is rettenetesen bőszít az ilyen. -
Jacsó Viktor #24209 XP-n jobban megy asztem -
6600GT #24208 most VISTA van fent,tényleg xp-n jobban megy??? vagy nem??? -
Aggressor HUN #24207 Azért borzasztó tényleg ez a hejjesírás...sztem a románok fogalmaznak és írnak így :-) -
Freddy TNT #24206 Pleeeeease !!! -
#24205 A hozzászólásod miatt elolvastam.Valóban borzalom. -
Freddy TNT #24204 Erre valaki legyen szives ! Köszönöm !
-
n3whous3 #24203 Most, hogy másodjára játszottam végig, csak a felénél jöttem rá, hogy egyáltalán lehetnek plusz cuccok a dobozokban és a ládákban -
#24202 Úgy állni, hogy jó legyen az "F"... :) Mellesleg inkább játszd újra, és ne hagyd, hogy Kruglov meghaljon. Ja, és valami köpedelem a helyesírásod! -
n3whous3 #24201 helyesb: vision