34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • TomDantes
    ezt most mi a fenéért kellet így?
    Amúgy meg szedj fegyvert a hulláltól és kész.
  • Varga10
    kösz :D
  • Kamehame
    ááá nekem még nincs lent a játék...
    és 1 jó ideig nem is lesz. majd mikor megkapom a nagyon erős gépemet akkor szedem le
  • Hellsing47
    hülye-e vagy? :-|

nem..ha elromlott akkor ki kell cserélned
  • Varga10
    A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????

.
  • Hassan B
    Valószínüleg a "zinterneten"... További kérdéseidet kérlek a másik topikba írd...
  • martinho040150
    és te szoktál multizni kamehame?
    ugye neked az a nick-ed
  • Kamehame
    ja, mivel ott van alul "Válasz 'martinho040150' üzenetére (#24227)

"
  • Hassan B
    Ott lehet lejutni, ahol találkozol Kurglov-al a zöld ruhás proffal. Egy ilyen agy alagút vezet le... Ott minden televan anomáliákal tehát vigyázni kell. A puska pedig leghátul lesz. Tálalhatsz ott még egy Big Ben névre hallgató átalakított kézifegyvert is... Elég ütős szerszám, puska tölténnyel "üzemel"...
  • Hassan B
    A duty bázison, nem messze az arénától, de először nem fognak beengedni...
    Ha ügyes vagy be tudsz jutni máshol is... :)
  • martinho040150
    értem már nekem köszi
    ott is van martinho...nak válaszol
  • Hassan B
    Másik topic.
  • martinho040150
    ezt nekem irtad ...killer?
  • gyuri1989
    ez kibaszot jó játék
  • Kamehame
    olvass vissza, itt van valahol nem messze
  • silicium
    Dutyhoz hol vagy kinél lehet csatlakozni?
  • Varga10

A fegyvereket meg lehet javíttatni a játékban?????

• martinho040150
    hogyan lehet tolni multiba nem eredeti cd-vel?
    Egy egyszerűbb változat: átmész itt a magyarítás topicra és "Raptor2" 250-es számú hozzászólásánál letöltöd a fájlt és az azonos nevűt felülírod vele a S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl\gamedata\config\text\hun\ nevű mappában
  • Atisz #24225
    Köszi. Akkor majd megpróbálok vhol lejutni.
  • Hassan B
    Igen... és elég soxor le is lett már írva, hogy a föld alatt van a cucc...
  • Ron Ragm
    Vedd feljebb a grafikát (mondjuk ez mehetne a FAQ-ba)
  • martinho040150
    hogyan lehet tolni multiba nem eredeti verzsönnel?
    válaszotokat előre is köszönöm
  • Atisz #24221
    Arra. Átfésültem a terepet és sehol sincs. Eddig mondták már páran hogy ők sem találták, de nem elegen...
  • repvez
    Ja és pontosan melyik fáljt hol kell átirni hogy a PDAban is magyar legyen a szöveg?
  • repvez
    Egy kicsit elakadtam és a végigjátszás nem értem .Strelok's Secret Stash résznél járok és ahol azzal a zombiszeru embert kellett kinyirni miellött felmennénk a csatornákböl Van 2 létra ami a felszinre vezet az egyiknél van a missiot jelzö zöld jel, de ott nincs senki és semmi azon nem is tudok felmenni mert le van fedve a csatorna kijárata a másiknál meg betölti a köv. pályarészt ahol egy gyártelepre kerülök ahol annyi a katona mint az állat.
    Mit kell itt csinálni?
    Hali! több mint tuti,hogy én vok a béna,de -hiába futok egyhuzamban-sehogysem érek oda időben a lelőtt helikopterhez,hogy megmensem Kruglov prof.-ot.Gondolom ő a zöld ruhás.(nála van Kruglov Pendrive-ja)Vagy nem is a megfelelő embert keresem?Pls ha vki tud homályosítson már fel!
    Kössssz
  • tszd
    Sziasztok! Nem tudom, miért, de egy ideje rendszeresen lefagy a S.T.A.L.K.E.R.-em...
    Nincs ötletetek,mi lehet a baj? Vany, hogy fél perc játék után, de néhány percnél tovább nem bírja! Csak a reset segít.. :(
  • gabo91
    A családi puskára gondolsz?
    Igen nagynehez meglehet azért találni.
    (A másik csávó fegyverét nem kerestem.)
  • Atisz #24215
    Lehet hogy újabb bugot találtam. A Bar-ban volt egy csávó aki ijedtében eldobta a puskáját a Wild Territory területén. El is mentem arra a pontra amit a PDA jelöl, de sehol nincs a puska.
    Van 3 szekrény és 1 doboz, de mind üres. A bodega tetején is voltam már, de ott sincs. Ezt sikerült vkinek megcsinálni?
  • Sir David Bówli
    Én sem értettem soha, hogy miért nem képes valaki megtanulni helyesen írni, és engem is rettenetesen bőszít az ilyen.
  • Jacsó Viktor
    XP-n jobban megy asztem
  • 6600GT
    most VISTA van fent,tényleg xp-n jobban megy??? vagy nem???
  • Aggressor HUN
    Azért borzasztó tényleg ez a hejjesírás...sztem a románok fogalmaznak és írnak így :-)
  • Freddy TNT
    Pleeeeease !!!
  • kaposi1
    A hozzászólásod miatt elolvastam.Valóban borzalom.
  • Freddy TNT
    Erre valaki legyen szives ! Köszönöm !
  • n3whous3
    Most, hogy másodjára játszottam végig, csak a felénél jöttem rá, hogy egyáltalán lehetnek plusz cuccok a dobozokban és a ládákban
  • hykao #24202
    Úgy állni, hogy jó legyen az "F"... :) Mellesleg inkább játszd újra, és ne hagyd, hogy Kruglov meghaljon. Ja, és valami köpedelem a helyesírásod!
  • n3whous3
    helyesb: vision