34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
n3whous3 #24200 Én se mondtam, hogy hangot adna a flashlight, én a nightvisonre mondtam, hogy hangot ad... -
#24199 na én megtaláltam, ott a hulla neki is jo pisztolya van megéri elvenni mögötte van a hordo amiben tüz van és mögötte a kontiner melyben egy kicsi táska azt szed szét és lessz egy rohadjo feltuningolt pisztolyod, majd szépen kerüld ezt az gészet meg és meny még tovább majd neki ütközöl a falnak ám eltudsz fordulni egy kontiner felé annak a legmélyén ott a puska...
én meg aszem akkor viszamegyejk strelok pda ját megkeesni...
és lenne egy kérdésem még. x16 labor, elmentem a kutatokhoz és elindultunk ám lelöték az ökologust azonnal mihelyt kiértünk a kapun, felvetem cuccait, és irta hogy huzak visza beszéljek másikkal bemegyek ám nemtudok vele dumálni mert áll és sárgával van irva neve, de hiába nyomom neki az "F"-et nem csinál semmit se....
mit lehet ilyenkor tenni? -
#24198 Olyannyira, hogy még éjjellátóval sem látsz semmit. :) -
6600GT #24197 hello! kösszi fiuk hogy segítetek.most még nem vagyok otthun ,de majd megnézem,mégegyszer kösszi! de ahol a hulla volt ott van ehy kontiner és volt benne egy kis fegyver gondolom az. -
n003 #24196 hax: ez mondjuk egy elfogadható indok ;) valamit valamiért
és a sötét tényleg realisztikus? tehát egy sötét zug az tényleg tök sötét -
#24195 A lámpa nem ad hangot, az ellenfelek csak észreveszik a fénynyalábot... -
haxoror #24194 Én pl sokat használtam a nigthvisiont, főleg a fényerősítős szürkét ami a science ruhákhoz van de a zöld is nagyon hasznos sok helyzetben, nekem semmi bajom velük. -
haxoror #24193 A nightvision hangot ad ha működik, gondolom multis gamebalance hogy senki se kempelhessen egy sötét csatornában észrevétlenül :) -
n3whous3 #24192 Ha nem jössz rá Strelok titkára, akkor nem kapsz jó véget. -
#24191 hali.
valaki megtudná mondani, hogy menyire fontos Strelok pda-jának megtalálása meg Strelok kinyirása? mert én már elhagytam azt a küldit ahol volt a pda, és nincs kedvem viszamászni ha nem olyan fontos. meglehet enélkül is nyerni a játékot, vagy fontos a sztorihoz? -
n003 #24190 "Mindkettő hangot ad" hee??! :O nemmondod hogy pl a lámpa/nightv működés közben zúg vagy miaszösz!? -
n3whous3 #24189 Akkor esetleg keresd meg az irányításbeállításokban a flashlightot. -
n3whous3 #24188 Sorry, nem otthon netezek, szóval nem tudok most felrakni képet. Esetleg keress a neten ingame képeket (lehetőleg az utóbbi 1 hónapban feltöltött képeket keresd, mert a játék megjelenése előtt nem volt kép ilyenről asszem)
Mindkettő hangot ad, szóval lopakodásnál nem valami jó dolog. A zöld pedig kihagyogat... -
gyuri00 #24187 L vagy az N hiába nyomogatom semmi nem történik most vagyok az első csatornába és jól jönne valmi vilgítás::S:S:S -
n003 #24186 ijjen lámpás és nájtvizsönös képet nyomhatnátok be ;)
(még vagy 1-2 hónap mire lesz ojjan gépem amin elindul a gém :( ) -
n3whous3 #24185 "esz még nightvision is "N"
De abban nem lesz köszönet -
haxoror #24184 "L" mint lights, a fejletteb páncélokban lesz még nightvision is "N" -
gyuri00 #24183 valmi lámpát vagy világást melyik gomball kapcsolok??? tudom h láma kérdés de nem találom még most kezdtem,:S -
farad66 #24182 http://stalkerfansite.extra.hu/main_files/news.php -
imilee #24181 Hali!
ha tudod hol van a lelőtt helikopter az mellett van egy alagut oda lemész. A vége felé találsz egy hullát a mögötte lévő asszem sárga konténerben van a fegyver. -
Freddy TNT #24180 Szasztok !
Feltettem az autós mod-ot, mert végig akartam furikázni a játékot kamazzal. Csakhogy szembesültem, hogy már az első spawn ponton sem tudom átvinni egyik gépet sem.
Van valami be-kilépési pont szerkesztő, hogy olyan helyre tegyem ahol kocsikkal is be tudok hajtani ?
Vagy az összes spawn pontra beállítani mint az elsőre, hogy legyen ott minden járgányból ? -
saiyanjin #24179 Csak a Full dynamic object lighting a dx9 ??? Mi van a köztessel ? Azis 8 ? -
obe #24178 srácok ki leswz olyan kedves hogy elküldi egy olyan mentését ami pripjatyban készített..szépen megköszönném -
haxoror #24177 Összességében a SEVA a legjobb a Thundernél viszont később fogsz még jobbat is találni. -
silicium #24176 Nem tudom milyen cuccok vannak a játékban,de a seva ruha +90% radioaktivitás +90% elektro sokk +40% golyóálló az jó? /többi statja is jó ez a 3 csak példa/ a fegyver amit használok az meg thunder 5.45 géppisztoly vagy mi 3x akkora sebzésel mint az ak 74 -
#24175 Nem tudna nekem küldeni valaki egy user.ltx-et, mert ez a moddingolt nem igazán vált be. Csillog az aszfalt, merg ilynek? Kicsit sok a texturákon az unsharp mask... :-( -
#24174 jah, én az nálam a játék végéig kitartott! :)
csak sajnos borzalmas a célzási képessége! :-/ -
#24173 len van egy alagút félesség ottt van benne hátul +még egy elég jó fegyver -
#24172 könyörgöm! a Föld alatt!
keress egy lejárót egy alagutat, ahol tele van áramos anomáliával! -
6600GT #24171 de plííz ird már meg hogy hol találom a fegyvert??? -
#24170 olvastam végigjátszást, és most tudtam meg csak hogy hol van Strelok pda ja,
kérdésem az hogy meglehet anélkül nyerni a játékot, hogy én nemgyüjtötem infot és nem nyirtam ki Strelok ok, vagy menyek oda vissza? mennyire fontos ez? mert már a kutatolabort csinálom ugyhogy nemigen akarok vsizamenni ha nemmuszáj...
-
6600GT #24169 ha tudod,ird már le. kösszi szépen. -
A tumi #24168 Pár hozzászolással lentebb van a végigjátszás linkje.
Használjátok.
-
#24167 valamire rávan pakolva? vagy ládában van? -
#24166 én sem találtam pedig rengeteget keresgéltem, pda-n bejelöltem hogy nyil mutasa kistérképen a megjelölt hej felé az irányt ám ritka szar ez,
nemakarom leszolni de ez a térképes dolog elég elbaszott, pl valami gta térképhez hasonlo lenne jo amin betudod jelölni azt amit akarsz és a kistérkép mutatná az irányt, -
6600GT #24165 alagutban? ott sincs. máshol hol? -
#24164 jaj ne szenvedjetek már! volt erre egy alienes válaszom, de most nem fejtem ki neked is! :)
Egy kicsit kell rajta gondolkozni!
Annyi helpet adok neked, hogyha nem a föld felszínen van akkor...
nah, találd meg! nem olyan nehéz innentől már! -
6600GT #24163 nincs,vmi városban van,ott amikor ell kell kisérni a tudóst,na azon a helyen,lemegyek az alagutba és ott zöldet mutat,de a fegyver nincs sehol amit meg kell találni. -
#24162 van viz? -
6600GT #24161 de amikor ott álok már zöldel mutatja,egy alagutba van sztem,de én nem láttom ott sehol.