34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • n3whous3
    Én se mondtam, hogy hangot adna a flashlight, én a nightvisonre mondtam, hogy hangot ad...
  • gabo91
    na én megtaláltam, ott a hulla neki is jo pisztolya van megéri elvenni mögötte van a hordo amiben tüz van és mögötte a kontiner melyben egy kicsi táska azt szed szét és lessz egy rohadjo feltuningolt pisztolyod, majd szépen kerüld ezt az gészet meg és meny még tovább majd neki ütközöl a falnak ám eltudsz fordulni egy kontiner felé annak a legmélyén ott a puska...

én meg aszem akkor viszamegyejk strelok pda ját megkeesni...

és lenne egy kérdésem még. x16 labor, elmentem a kutatokhoz és elindultunk ám lelöték az ökologust azonnal mihelyt kiértünk a kapun, felvetem cuccait, és irta hogy huzak visza beszéljek másikkal bemegyek ám nemtudok vele dumálni mert áll és sárgával van irva neve, de hiába nyomom neki az "F"-et nem csinál semmit se....
    mit lehet ilyenkor tenni?
  • hykao #24198
    Olyannyira, hogy még éjjellátóval sem látsz semmit. :)
  • 6600GT
    hello! kösszi fiuk hogy segítetek.most még nem vagyok otthun ,de majd megnézem,mégegyszer kösszi! de ahol a hulla volt ott van ehy kontiner és volt benne egy kis fegyver gondolom az.
  • n003
    hax: ez mondjuk egy elfogadható indok ;) valamit valamiért

és a sötét tényleg realisztikus? tehát egy sötét zug az tényleg tök sötét
  • Atisz #24195
    A lámpa nem ad hangot, az ellenfelek csak észreveszik a fénynyalábot...
  • haxoror
    Én pl sokat használtam a nigthvisiont, főleg a fényerősítős szürkét ami a science ruhákhoz van de a zöld is nagyon hasznos sok helyzetben, nekem semmi bajom velük.
  • haxoror
    A nightvision hangot ad ha működik, gondolom multis gamebalance hogy senki se kempelhessen egy sötét csatornában észrevétlenül :)
  • n3whous3
    Ha nem jössz rá Strelok titkára, akkor nem kapsz jó véget.
  • gabo91
    hali.
    valaki megtudná mondani, hogy menyire fontos Strelok pda-jának megtalálása meg Strelok kinyirása? mert én már elhagytam azt a küldit ahol volt a pda, és nincs kedvem viszamászni ha nem olyan fontos. meglehet enélkül is nyerni a játékot, vagy fontos a sztorihoz?
  • n003
    "Mindkettő hangot ad" hee??! :O nemmondod hogy pl a lámpa/nightv működés közben zúg vagy miaszösz!?
  • n3whous3
    Akkor esetleg keresd meg az irányításbeállításokban a flashlightot.
  • n3whous3
    Sorry, nem otthon netezek, szóval nem tudok most felrakni képet. Esetleg keress a neten ingame képeket (lehetőleg az utóbbi 1 hónapban feltöltött képeket keresd, mert a játék megjelenése előtt nem volt kép ilyenről asszem)

Mindkettő hangot ad, szóval lopakodásnál nem valami jó dolog. A zöld pedig kihagyogat...
  • gyuri00
    L vagy az N hiába nyomogatom semmi nem történik most vagyok az első csatornába és jól jönne valmi vilgítás::S:S:S
  • n003
    ijjen lámpás és nájtvizsönös képet nyomhatnátok be ;)
    (még vagy 1-2 hónap mire lesz ojjan gépem amin elindul a gém :( )
  • n3whous3
    "esz még nightvision is "N"

De abban nem lesz köszönet
  • haxoror
    "L" mint lights, a fejletteb páncélokban lesz még nightvision is "N"
  • gyuri00
    valmi lámpát vagy világást melyik gomball kapcsolok??? tudom h láma kérdés de nem találom még most kezdtem,:S
  • farad66
    http://stalkerfansite.extra.hu/main_files/news.php
  • imilee
    Hali!
    ha tudod hol van a lelőtt helikopter az mellett van egy alagut oda lemész. A vége felé találsz egy hullát a mögötte lévő asszem sárga konténerben van a fegyver.
  • Freddy TNT
    Szasztok !
    Feltettem az autós mod-ot, mert végig akartam furikázni a játékot kamazzal. Csakhogy szembesültem, hogy már az első spawn ponton sem tudom átvinni egyik gépet sem.
    Van valami be-kilépési pont szerkesztő, hogy olyan helyre tegyem ahol kocsikkal is be tudok hajtani ?
    Vagy az összes spawn pontra beállítani mint az elsőre, hogy legyen ott minden járgányból ?
  • saiyanjin
    Csak a Full dynamic object lighting a dx9 ??? Mi van a köztessel ? Azis 8 ?
  • obe
    srácok ki leswz olyan kedves hogy elküldi egy olyan mentését ami pripjatyban készített..szépen megköszönném
  • haxoror
    Összességében a SEVA a legjobb a Thundernél viszont később fogsz még jobbat is találni.
  • silicium
    Nem tudom milyen cuccok vannak a játékban,de a seva ruha +90% radioaktivitás +90% elektro sokk +40% golyóálló az jó? /többi statja is jó ez a 3 csak példa/ a fegyver amit használok az meg thunder 5.45 géppisztoly vagy mi 3x akkora sebzésel mint az ak 74
  • berczy #24175
    Nem tudna nekem küldeni valaki egy user.ltx-et, mert ez a moddingolt nem igazán vált be. Csillog az aszfalt, merg ilynek? Kicsit sok a texturákon az unsharp mask... :-(
  • Broafka
    jah, én az nálam a játék végéig kitartott! :)
    csak sajnos borzalmas a célzási képessége! :-/
  • ruffirant
    len van egy alagút félesség ottt van benne hátul +még egy elég jó fegyver
  • Broafka
    könyörgöm! a Föld alatt!

keress egy lejárót egy alagutat, ahol tele van áramos anomáliával!
  • 6600GT
    de plííz ird már meg hogy hol találom a fegyvert???
  • gabo91
    olvastam végigjátszást, és most tudtam meg csak hogy hol van Strelok pda ja,
    kérdésem az hogy meglehet anélkül nyerni a játékot, hogy én nemgyüjtötem infot és nem nyirtam ki Strelok ok, vagy menyek oda vissza? mennyire fontos ez? mert már a kutatolabort csinálom ugyhogy nemigen akarok vsizamenni ha nemmuszáj...
  • 6600GT
    ha tudod,ird már le. kösszi szépen.
  • A tumi
    Pár hozzászolással lentebb van a végigjátszás linkje.
    Használjátok.
  • gabo91
    valamire rávan pakolva? vagy ládában van?
  • gabo91
    én sem találtam pedig rengeteget keresgéltem, pda-n bejelöltem hogy nyil mutasa kistérképen a megjelölt hej felé az irányt ám ritka szar ez,
    nemakarom leszolni de ez a térképes dolog elég elbaszott, pl valami gta térképhez hasonlo lenne jo amin betudod jelölni azt amit akarsz és a kistérkép mutatná az irányt,
  • 6600GT
    alagutban? ott sincs. máshol hol?
  • Broafka
    jaj ne szenvedjetek már! volt erre egy alienes válaszom, de most nem fejtem ki neked is! :)

Egy kicsit kell rajta gondolkozni!
    Annyi helpet adok neked, hogyha nem a föld felszínen van akkor...

nah, találd meg! nem olyan nehéz innentől már!
  • 6600GT
    nincs,vmi városban van,ott amikor ell kell kisérni a tudóst,na azon a helyen,lemegyek az alagutba és ott zöldet mutat,de a fegyver nincs sehol amit meg kell találni.
  • tomas10
    van viz?
  • 6600GT
    de amikor ott álok már zöldel mutatja,egy alagutba van sztem,de én nem láttom ott sehol.