34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#24284 Mi van ha át szeretném az éjszakát ugrani, - lehet aludni? - mert enni azt kell, akkor úgy lenne logikus ha aludni is kellene. Mert eddig még csak éjszaka volt (kezdő hely, kezdő rész) -
#24283 de sokkal kevesebb -
#24282 De az csak a string_table_includes.xml átírása nem? Mert ha azt átírod, attól még maradnak angol részek... -
#24281 de magyar le is írtam hol a javítás -
#24280 Az még szerintem nem lett lefordítva... Nálam is van elég sok rész a PDA-ban, ami még nem magyar... -
#24279 Kösz,de úgy tapasztaltam,ha meghal nem tok beszélni Sakharovval.
Többen úgy instruáltak,hogy mindenképpen mentsem meg!
Ezért tettem fel a kérdést.Egy korábbi hozzászólást is figyelembe vettem ezért is ciki,hogy nem sikerül.Íme az idézet:"Amikor lelövik a helikoptert, már akkor megindul a harc a zsoldosok és a kutatók között.
Az hogy mikor érsz a bejátszás helyszínére és milyen sorrendben kezded el
kinyírni a zsoldosokat nagyon sokat nyom a latban.
Nem azokkal a zsoldosokkal kell foglalkoznod, akik hátul állva lődözik a narancsruhásokat.
Nem ők ölik meg a profot, hanem az a 3-4 aki megindul körben,
hogy a sínek felől megkerülve a területet egyszerűen lelőjjék őkelmét.
Minél hamarabb érsz a területre, annál előbb lekaphatod őket és akkor a prof is életben lesz. " -
#24278 Hi! NEM BESZÓLÁS,DE EGY KATTINTÁS ÉS OTT VAGYTOK A MAGYARÍTÁS TOPICBAN.
Ott "Raptor2" már elmondta párszor hogy a nagy sietségben lettek hibák.
Mindent lefordítottak,de a telepítőbe a sietség miatt nem mindig a jó fájlok lettek betéve. Ami biztos még van 3 kicserélendő fájl.Ez még csak
1 BÉTA verzió,folyamatosan finomítják a magyar szöveget,hogy a legkevésbé se legyen magyartalan és hamarosan kiadják a "S.T.A.L.K.E.R.
hun final" verziót.Sztem ez addig is nagy segítség. -
#24277 nem is kell ,csak felveszed a cuccot... -
#24276 Hali! ISMÉT MEGPRÓBÁLOM MEGKÉRDEZNI. több mint tuti,hogy én vok a béna,de -hiába futok egyhuzamban-sehogysem érek oda időben a lelőtt helikopterhez,hogy megmensem Kruglov prof.-ot.Gondolom ő a zöld ruhás.(nála van Kruglov Pendrive-ja)Vagy nem is a megfelelő embert keresem?Pls ha vki tud homályosítson már fel!
Kössssz -
#24275 Én is pont itt akadtam meg azt az agyperzselös foszert kinyirtam,de nem tudom mit kéne még ott csinálni mert a zöld jel ott van. -
#24274 sziasztok - most raktam fel a játékot és lenne 2 kérdésem.
Amikor pl a kereskedő beszél - legalább is nekem nincs alatta felirat, hogy mit is mond csak ha a pda elő kerül - ez másnál is így van? vagy be lehet ott szövegeket kapcsolni?
A másik - a video beállításoknál nekem beállt mozdíthatatlanul direkt x 8 -ra, - ezen lehet változtatni?, vagy a játék megválasztja és kész? - 9600XT-ém van, amivel tisztában vagyok, de azért számtalan játéknál direkt x 9-el játszottam, és így eléggé gagyin néz ki..
Előre is köszi a válaszokat -
saiyanjin #24273 Hassan B, semi bajom veled, tulajképp le is szarlak, de te mindenkinek beszólsz...Most visszaolvastam és megbizonyosodtam róla te is egy buzi vagy mert oltári proli beszólásokat szoktál lőni, mindenkit szidsz, ugatsz, lesavazol.Nem tudom mit képzelsz magadról, de biztos megvennélek kilóra és eljönnél hozzánk füvetnyírni, kocsitmosni, tankolni stb...és akkor megtudnád mekkora kis csepp vagy te az élet vizében.és ezen a ponton kijavítanálak hogy a Desert klónok nem "puska töltényt" lőnek.
Aki nem hisz nekem kb olvasson vissza kb pár hetet :)
-
imilee #24272 hali!
Megcsináltam amit irtál utánanlztem bemásoltam de ugyanugy van benne angol szöveg. Pl.: amikor strelok meg ghost beszélget... stb. -
haxoror #24271 Úgylegyen.
Bye. -
#24270 Ok. Te is ugyan úgy okossab vagy nálam mint a barátod. Neked is azt amit neki...
Részemről ennyi... -
haxoror #24269 Magyarázzam el a nyilvánvalót?
Őszintén.
-
#24268 Most ebbe mi volt az orig-játék mánia? Őszintén? Mond már meg nekem... -
#24267 legyé öngyilkos... -
haxoror #24266 "Ponthogy neked nem kéne ilyenekbe beleszólni... "
Miért is?
Olvastam a másik topikot és jó nagy haver lehetsz a moderátorokkal hogy TE nem kaptál akkor büntetést mert TE hergelted bele a srácot.
Az sg-sek mentalitását illetően meg eléggé tévúton vagy mert pont hogy te vagy az ultrakisebbség az orig-játék mániáddal. -
silicium #24265 Valaki aki tudja légyszives írja le hogy hol vagy kinél lehet a kötelességiekhez csatlakozni.A bártól nem messze van a bázisuk azt tudom,de oda nem engednek be. -
#24264 jó, megvan az volt a baj hogy be kell jelentkezni ha magyarítás topicra be akarok jutni -
#24263 Én meg elindultam agyperzselő felé, pontosabban kiiktatni az agyperzselőt.
Megtaláltam strelok pda-ját viszamentem érte...
Jo ez a zöld ökologus ruha.
Még egy utolsó kérdésem lenne. Strelok-ot mikor kell megölni? Mert már az info gyüjtés megvan pda-ja pontosabban pendrájv-ja megvan. De a keres kiuat az nincs meg. (érdekes) -
#24262 magyarítás tpic miért nem megy? -
#24261 Ponthogy neked nem kéne ilyenekbe beleszólni... A másik topicban 1x volt ilyen eset, akkor is csak az ember miatt akivel volt...
Amért pedig most elküldtem, azért szerintem 10 ből 9 sg-s nekem adna igazad... Úgylátszik te vagy az az 1 aki nem... -
haxoror #24260 A fegyver legyen a fegyverslotban ezután jobbklikk a távcsövön és "attache" -
haxoror #24259 Vegyél vissza az arcodból, a másik topikban is egyfolytában a warezosokat fikázod szal te vagy a fő hülyeségosztó -
haxoror #24258 Hála az égen, jó látni hogy a többségnek nem okoz gondot egy nyomorult puska megtalálása. -
haxoror #24257 Használd a sprint gombot is! -
#24256 de egyikre sem jon osze... csak ugy rá kell huzni??
vagy mit kell?? -
tibiszabo #24255 Köszi az infot -
#24254 Nem kell hozzá más de nem lehet mind1ik fegyverre feltenni... -
#24253 Igen így. Majd ki lesz javítva. Ha nem akarsz addig várni, akkor olvass kicsit vissza... -
tibiszabo #24252 Halli
Feltettem a magyarositást de a PDA nem lett minden info magyar
Nektek is igy van??? -
#24251 hali
kaptam egy scopet de nem tom felmountolni kell még hozzá valami??
jah és valaki kuld pviviben valamit h mi a lényeg a yo véghez strekokal és a tobbivel kapcsolatban?
kosszkehhh -
martinho040150 #24250 jól van nyugi
bocs -
TomDantes #24249 Majd talász még jobat is dobd el. -
#24248 Ne ba***á föl! Takarodj már át a másik topick-ba és ott osszad a hülyeséget, milőtt kapsz 1-2 büntetőt, aztán mehetsz... -
martinho040150 #24247 vagyis 040150,de mingig ezt használom más oldalnál és már +szoktam
XD
-
martinho040150 #24246 A #2045#-ös hozzászólásnál valaki leirja hogy kell multizni nem eredeti cd-vel.
Valaki megpróbálta ezzel a módszerrel?
Ha igen,akkor sikerült neki játszani vele a neten?
Válaszokat előre is köszönöm.
Martinho95 -
Varga10 #24245 azért mert nem válaszolt senki sem.
amugy meg azért kérdeztem mert egy felspécizett AK-t találtam és azt nem akarom kidobni.....