34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DORSANAX #33738 Nem egészen értem a dolgot, megpróbáltam beépíteni az orosz szinkront, de Szidorovics hangja sajnos nálam nem lett orosz szinkronos az elején.
Ezek szerint EZ nem elég a teljes alap orosz szinkronjához?
Állítólag a Russian Audio Mod Full (v2) jó lenne a SOC-hoz is, vagy tévedek? -
#33737 sikerült aztán rossz emberkéhez mentem azért nem nyitotta ki xD -
Angel309 #33736 Ha megszerzed a dekodert pripyatban a hotelből akkor az erőműben van egy másik ut is és nem lesz vége a játéknak szóval nem az az intro jön be hogy rádhullik az egész a kivánságteljesítőnél... Ha a másik uton mész (a végigjátszásban benne van) akkor egy monolithos szobába kerülsz és szét kell lőni a pár dolgot aztán egy hologram megkérdezi hogy részt akarsz venni a programban akkor bejön egy intro hogy betsznek ilyen zöld tartályba és kb. ennyi a játék de ha azt mondod neki hogy nem akkor megkapod a legjobb befejezést mehetsz vissza a zónába kolbászolni ahova csak akarsz... De elötte még ki kell jutni az erőmű mögött (amiket linkeltem képeket) megjegyzem rohadt nehéz... Azt utána kb. azt csinálsz amit csak akarsz... -
#33735 Úgy nézem beragadt,ez bug lesz sztem ,mert azt írja ,hogy ajtó nyitva. Van esetleg régebbi mentésed,amit vissza tudsz tölteni? -
#33734 elvileg ezt tudja a Realistic Weapons add-on is, nemde?
az erőműnél ahogy kicsit kezdenél körbenézni, elindul a visszaszámlálás a robbanásig és nem tudsz igazán JÓL megsasolni semmit. ez is valami MOD? te hogy tudsz ott kolbászolni?
#33721: néztem őket filefronton. mindegyik ilyen kicsit tesz hozzá
nekem olyasmire lenne szükségem, ami a ritka fegyvereket elérhetővé teszi (megvásárlás, úton találás) és szerezhető hozzájuk kellő mennyiségű lőszer
ritka fegyver, mint a vintorez, dragunow, meg a jobb alsó sarokban az az injekció formájú
+ valós sebzési arány (ha sniper-rel hasbalövöm, ne keljen már föl akármilyen páncél van rajta)
van ennyire komplex MOD? -
#33733 IttNem raktam be az urlt bocs :D -
#33732 Itt a videó én szerintem mindent jól csináltam de akkor se akar kinyílni :D -
#33731 Nézd meg jól a kódot,van 1243 1234 helyett, én ezt kevertem össze nagyon. -
Angel309 #33730 Nem, semmi változás nincs a folytatásban, ennek a játéknak több fajta befejezése van...Befejezések -
#33729 mért van az hogy mikor a x18 nál vagyok beírom a kódot a keypadba és nem nyílik az ajtó? :D -
Bulics #33728 JA ez most olyan mod ami alternatív módon folytatja a sztorit? -
#33727 :D Én másként folytattam volna. Hadsereg kísérletei embereken, ettől lettek a zombik pl. A monolitosok hadsereg tagok, csak rájátszottak. Végül egy hatalmas eltörlő hadművelet a zónára. Ami ellen védekezni kell. -
Angel309 #33726 Szerintem tök belefér hát annyiféle zombi van.. -
Bulics #33725 Nagyon! -
#33724 Szép képek, de picit már elferdítik nagyon a Stalker storyt.:) -
Bulics #33723 Hogy kerül egy ufó a Zónába? -
Angel309 #33722 Lefényképeztem az ufo-t xD, kirázott a hideg amikor meghallottam a hangját. A szemétdombon lehet látni szerintem minden nap hajnalban 4óra4perc és 4óra12perc között valamikor csak az eget kell figyelni...Mindez a Complete modban...
-
xFreex #33721 Esetleg ha megmondanád, hogy milyen tipushoz kellene akkor tudok segíteni, vagy vannak hozzá modok:
Ammo Mod
Trader Mod
Atlas Spawn Menü Mod
A stalker.filefronton megtalálod őket. -
Angel309 #33720 Mesterséges Intelligencia kapott jelentős átdolgozást:
Új képességek - NPC-k is elkerülik az anomáliákat, eltávolítja a holttesteket a kempingek, gránátot dob, páncélt változtat, és még gyógyít más NPC-ket. Ők is adnak fegyvereket és páncélokat. stb. stb. stb. -
Angel309 #33719 Elfelejtettem írni hogy az erőmünél nem változik az időjárás mindig ilyen borus és éjjel egyáltalán nincs... Semmi változás. -
Angel309 #33718 őőő szerintem érezni lehet a különbséget a fegyverek között, szóval élethűbb mert tényleg van olyan hogy 1 a fejbe és meghal, max 2. Szóval nem kell 1 zombiba 1 tárat belelöni meg nagyobb mutánsokba... -
#33717 az angol dumát értem
de nem értem, h mi a gyakorlati haszna az SC 2012 Weapon Revamp-nek
mesélj :) -
Angel309 #33716 Complete, Absolute Nature & Structure, SC 2012 Weapon Revamp, Full grafika és pár kép nem tudom volt-e már de szerintem kevesen látták ezt...
-
Angel309 #33715 Szépen meg volt csinálva... Most töltök fel pár Erőmöves képet mingyárt beteszem ide... -
Bulics #33714 És jól meg volt animálva ahogy kihúzza? Ilyet még én sem láttam! Bár én nem modolok, de ez biztos az. Tegnap megint neki ültem, de mod nélkül is találtam benne olyat amit az előző 9 végigjátszás alkalmával nem. -
#33713 A modok ilyeneket is tudnak? -
Angel309 #33712 Sosem gondoltam hogy ez a játék még fog meglepetéseket okozni, mikor megjelent nagyon odavoltam érte, de egy idő után már unalmas lett össze-vissza mászkálni. Most meg fent van a Complete meg az Absolute Nature meg az Absolute Structure + SC 2012 Weapon Revamp, eszméletlen az élmény. Nemrég az elején a vasúti híd után az egyik stalker kihúzta a kutya hullát a házból csak hogy ne legyen ott, a simában nem tapasztaltam ilyen vagy csak nem emlékszem rá, de már ez ledöbbentett... -
#33711 adott fegyvertípushoz lehet "teremteni" lőszert a játékba? -
sirGalahad #33710 Írd át a X:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\system.ltx-ben a max_weight = XXX
illetve a
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\creatures\actor.ltx-ben a max_walk_weight = XXX sort....
DE SEMMI MÁST NE!
Előtte a biztonság kedvéért csinálj mentést a módosítandó fájlokról és a játékállás mentésekről is... -
Angel309 #33709 Hali, hol lehet átírni hogy hány kg lehet nálad? Most fent van a Complete arra még mi mehet rá? -
sirGalahad #33708 Végül aztán 80 kg mellett döntöttem, nekem ez a megfelelő a játék képét tekintve.
(Ha jól emlékszem hogy az én málhagyíkom 93-ban "csak" 30kg volt és azzal is baszott nehéz volt a 20km-es gyalogtúra viszont az a való világ volt ez meg csak játék!) -
#33707 Jaja, egyéniben csak „mi lenne, ha” típusú szimulációs kísérlet. -
#33706 a cheat az, amikor úgy módosítasz, h
multiban a többi játékossal
kegyetlenül kib.szhass
;) -
#33705 <string id="cit_doctor_meet_conclusion">
<text>Meeting with the Doctor</text>
</string>
<string id="cit_doctor_meet_conclusion_txt">
<text>I don't know what to say..Should I be happy or sad? I found out that I am the Shooter. A Shooter who lost his memory in one of the last passages leading to the center of the Zone. A Shooter who lost all of his friends except for the Doctor. A Shooter who found out something that made him be followed. What did I find out? Next question. The Doctor managed to save the key and the location of the secret stash of our group at Pripyat. It's located in one of the rooms of the old hotel in the center. He says that there must be something there that will shed some light on the "Granter of Wishes" or Monolith. He knows only one thing: after the second to last scouting expedition to the Cherbobyl NPP I kept on saying that there's something shady with Monolith. Well Monolith, we're going to try and deal with you. Who are you and what are you?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_task_0_art">
<text>Doctor: When we last met, you left me the key from the secret stash at Pripyat and the diagram which showed how to find it...I managed to save them...the Mercs didn't find them...Here...Maybe you'll find something else there....And also you kept on mumbling that there was something shady with Monolith...That's for sure...</text>
</string>
-
#33704 Taláétam néhány megmaradt file-t a játékban a megjelenés előtt nem sokkal kivágott deadcity-ből. Itt vannak a párbeszédek angolul:
<?xml version="1.0" encoding="windows-1251" ?>
<string_table>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_0">
<text>I need answers to several questions.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1">
<text>Ask away, I'll try to help.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_11">
<text>Where are my things?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_111">
<text>The leader usually keeps all the confiscated stuff. His room is on the top floor. My things were taken there when they caught me.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1111">
<text>Thanks!</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_12">
<text>How can I get out of here?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_121">
<text>When they were leading me around I noticed a sewer grate under the stairs on the first floor... If you managed to open the cell it would be possible to get out of here using that sewer... It's best to go West and then you can use the tunnel to get to Freedom.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1211">
<text>Thanks for the information.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_14">
<text>Who captured us?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_141">
<text>We're being held by the Mercs. Nobody really knows who they are but there are rumors that they work together with foreign intelligence services. The location of this base is top secret - no one knows how to get into the Dead City. Many people are very interested in this information, especially Freedom and Duty.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1411">
<text>Go on.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_14111">
<text>If you manage to get a map of the Dead City, a successful assault will be possible. The Mercs or the bandits probably have one. You could try to get it.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_141111">
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_15">
<text>What do you know about this place?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_151">
<text>The city is split into two sections. We're on the Merc side. To the South beyond the square is where the bandits are. They're holed up in the school building Southwest of the city. In between the bases, there is a run down five-floor building and a few relatively intact ones. If the shit hits the fan, you can sit it out there. There are also some garages and a couple of small houses around that area. There are a couple of five-floor buildings and a dozen garages on the bandits' side too. The former city council building is on the other side of the square.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1511">
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_16">
<text>Who's in charge here?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_161">
<text>A truly nasty guy named Dushman. I've seen him carrying around a folder with some documents a couple of times. I reckon there's something interesting inside.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_1611">
</string>
<string id="cit_doctor_escape_dialog_17">
<text>Nope, nothing.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_hello_dialog_11">
<text>Strelok! Where the hell have you been??? I haven't seen you or the guys since the last raid! I was getting worried!</text>
</string>
<string id="cit_doctor_hello_dialog_21">
<text>So, you feeling better? You thinking clearly?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_0">
<text>Strelok???</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_1">
<text>Yeah, you're Strelok! Who else would you be? I'm Doc, don't you recognize me? What happened to you, friend? You don't look well. We went into the Zone together for 2 years. You really don't remember me?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_11">
<text>No, I don't.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_2">
<text>You don't??? Strelok, what the...? You're not joking around, are you? Man... What about the guys, our guys? Fang, Ghost? You remember them, don't you?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_21">
<text>I don't remember Fang, and Ghost is dead - I found his body in Yantar.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_3">
<text>Ghost!!?!?! Dead??!!! Dammit, how could that happen?! They... they were the best. What happened to you?</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_31">
<text>I don't know what happened, I don't remember.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_4">
<text>Wait, I need to calm down. That's some shitty news man. I think it's all linked with your last trip into the Zone. When we saw each other the last time, you left me the key from the stash at Pripyat and the map of how to find it. I've managed to keep it - hid it from the Mercs. Here, take it, hide it well. Perhaps you'll find somthing there. You were saying that there's some trick with the Monolith. But I don't understand what it was about, and you didn't either.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_41">
<text>I see. Where are we? I don't remember how I got here.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_5">
<text>We're in Dead City! In the Merc camp.</text>
</string>
<string id="cit_doctor_main_dialog_6">
<text>We're in Dead City!.. In the Merc camp...</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_0">
<text>By the way, I have information about the Mercs. Interested?</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_1">
<text>Depends on the information.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_11">
<text>I have a map which details the location of their base, guard posts, the way to get in without being noticed and a lot more.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_111">
<text>Sounds valuable. I'll give you 3000 for it.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_1111">
<text>Deal. Here.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_11111">
<text>Great! Here's your reward. Soon stalkers will argue about whether the Mercs even existed at all!</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_1112">
<text>Not, that's not enough.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_11121">
<text>As you wish, I'm not giving you any more.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_13">
<text>Nothing worthwhile. Just the usual gossip. Sorry.</text>
</string>
<string id="quest_cit_reward_131">
<text>If you find out something more specific come back. I'll pay you.</text>
</string>
</string_table>
-
kisokka #33703 Ez szerintem nem cheat, egyszerűen csak időspórolás.Engem is bosszant, hogy 50 kiló felett nem lehet futni, 60-nál meg moccanni se.Ilyenkor ugye pénzt is kellene keresni, találni egy kereskedőt aki megveszi a fölös cuccot...stb.Fallout 3-ban pl már 310 kilót is elcipelhettem, na most őszintén, kemény gyerek vagyok, de 310 kilót igencsak görccsel tudnék arrébb pajszerolniEttől függetlenül meg tudom bocsájtani ezt a kis túlzást, itt Stalker-ben is elnézném szívesen. -
sirGalahad #33702 Nos lehet, de mivel ez nem egy szimulátor így meglehetősen sok benne az unreal. (Gondolom ebben egyetértünk.)
Részemről a játék "képét tekintve" nagyjából ezt a súlyhatárt tartom megfelelőnek.
Az meg hogy cheat, hát nézőpont kérdése, függetlenül attól hogy te sokallod az alap értéket vagy nem. Ha neked bőven sok volt az alap is akkor gratulálok hozzá és ennyi!
Részemről játszani és kikapcsolódni akarok a játékkal ezért megváltoztatom benne ami nagyon csípi a szemem...ettől pedig nem leszek sem több sem kevesebb, miként te sem leszel több (vagy kevesebb) a szememben amiért sokallod az alap értéket!
Lehet hogy túlragoztam a dolgot, de a cheat szó mindig felpiszkál, ha játékmódosításokról van szó...
-
vato loco #33701 A 100 kg is eléggé cheat, de még az alap 50 is erősen unreal. Bőven sok az alap is. -
sirGalahad #33700 Most már hogy kezdem "kiismerni" magam a játék felépítésével kapcsolatban már bátrabban mertem a súly limit-et változtatni. Letöltöttem egy mod-ot ami 8000kg-ra növeli ... De mivel ez az 1.0005-re volt készítve így nem is indult el a játék, úgyhogy visszatettem a korábban elmentett system.ltx fájlomat ami 1.0003-as és átírtam a megfelelő sorban az értéket 100-ra (na meg az actor.ltx-ban is), mivel valljuk be, kicsit túlzás volt a készítőtől az a 8 tonna...
Most viszont az foglalkoztat, hogy mi egyéb van az 1.0005-re készített actor-ltx-ben és hogy a későbbiek során ez vajon fog-e problémát okozni a játék során...?
-amúgy van némi "rutinom" a szerkesztésben(PES 2010 HUN Patch adatbázis), de mivel minden játék más és más, így idő kell mire az ember megismerkedik vele közelebbről... -
#33699 Na,grat!:)