34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • sirGalahad
    Na! :)
    Sok-sok fejtörés és többszöri újratelepítés után megvilágosodtam, az alapjáték + 1.0003-as patch valamint a magyarítás tökéletes(kell hogy legyen) ergo a SgtKelly_Mod_V1.1-e van valami bibi.
    Mivel más egyéb mod-ot nem pakoltam bele valamint nem firkáltam össze az .ltx fájlokat így elkezdtem turkálni a fent említett weapons mod-ban. (Gondolom onnan akarja betölteni ezt: wpn_crosshair_l86...)
    Némi babrálás és a notepad kereső funkciója aztán segített :) , valóban a SgtKelly_Mod_V1.1 hibás! A Gamedata\config\weapons\w_l85.ltx fájlban ez a sor el van rontva:
    scope_texture = wpn\wpn_crosshair_l86
    Átírtam a végét 5-re és máris minden ok! (azonnal ki is próbáltam és még a grafikát is feltoltam, hadd izzadjon)

Nagyon örülök hogy sikerült megoldani a problémát, és csakis azért írtam le ilyen részletesen, hátha másoknak később jó segítség lehet.
    Persze csak aztán ésszel módosítsa mindenki a fájlokat ám...
    :)

Miller: nem nyúltam a célkereszthez, csak játékon belül állítgattam. Jelenleg nincsen célkereszt, gondolom a weapons mod vette ki, mivel in game be van állítva a settings-ben.
    Mindegy, elvagyok nélküle is...

Mindenkinek még 1x köszi a segítőkészséget!
  • Wreck86
    Célkereszttel babráltál valamit?
  • sirGalahad
    Köszi a tippeket, de egyelőre nem erőltetem ezt teherbírás növelő részét, végül is megvagyok illetve elboldogulok az alappal is...

Jelenleg sokkal nagyobb gonddal küszködöm: hosszú és fáradtságos "munkával" előreküzdöttem magam a játékban odáig hogy miután megszereztem a dokumentumot a kutatóintézetből megpróbálok eljutni a Bárba hogy folytassam a játék fő cselekményszálát most a pálya betöltése után amikor is leküzdöm a falkában rátámadó kutya falkát, mindenféle hibaüzenet nélkül egyszerűen kilép a játékból és az asztalra tesz! :(
    Nem tettem be újabb módot és a régit sem buzeráltam...egyszerűen nem tudom mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok.
    XP-n játszom, az 1.0003-as patch-el és magyarítással valamint a már említett SgtKelly_Mod_V1.1-vel.
    Már többször újratelepítettem a játékot illetve több variációt kipróbáltam, az már biztos hogy a mentéseim csakis az előbb felsorolt dolgokkal működnek... Nem szeretnék új játékot kezdeni emiatt, hogy aztán esetleg az is megadja magát ennél a pontnál!

A hibaüzenet:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
    [error]Function : CRender::texture_load
    [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
    [error]Line : 295
    [error]Description : <no expression>
    [error]Arguments : Can't find texture 'wpn\wpn_crosshair_l86'

Tud valaki nekem erre valami "megoldást"?
    -igyekeztem utánaolvasni a neten ennek a hibának de sok értelmes dolgot nem találtam erről...

HELP!
  • Wreck86
    R.I.P. Csernobil ,holnap lesz 25 éve.
  • lolSL
    mod felrakása után system.ltx-ben írd át a current_server_entity_version -t 7 vagy 8-ra
    és elvileg nem lesz gond a betöltéssel.
  • sirGalahad
    Bocs, még annyi hogy olyasmi megoldásra volna szükség ami működik a jelenlegi 1.0003-as patch-el, mert attól tartok hogy ha ezen változtatok akkor megint gondjaim lesznek a mentés betöltésével...
    (Már próbálgattam 1-2 egyéb mod-ot és azoknál töltés közben kilépett!)
    :(
  • sirGalahad
    Üdv Mindenkinek!

Egy kis segítségre volna szükségem!
    Szeretném megnövelni a teherbíró képességemet azaz megnövelni a súly limitet: utána olvasgattam és átírtam a system.ltx fájlt, de úgy tudom hogy a actor.ltx-ben is át kell írni. Nos nekem nincsen ilyen fájlom... :(
    Valami MOD-ot kellene feltennem ami tartalmaz ilyet hogy megoldható legyen?
    Jelenleg csak az 1.0003-as hivatalos patch, a magyarítás és a SgtKelly_Mod_V1.1 (weapon mod) van fenn...

Előre is köszi!
  • steweee
    én megmondtam, én megmondtam ! :)

csak vki törölte a commentet

stalker, torments of tokio

or

stalker, fear if fukishima

:)
  • Wreck86
    Nem úgy. Később, utó felmérések stb ...
  • kisokka
    Mint katasztrófaturista?Majd pár év múlva talán...
  • Wreck86
    Pont jó story. Téged küldenek oda terepet felmérni ...
  • kisokka
    Azt azért igencsak kétlemOlyasmit nem szokás bolygatni, ami az utóbbi időben történt, ráadásul a japók még nem végeztek azzal a történettel, nincs lezárva az akta.
  • Drazse23
    Lehet, hogy a készülő STALKER 2-ben lesz majd utalás a Japánban történtekre, mégha csak pár mondatban is egy-két párbeszédben.
  • Wreck86
    Annyira érzem, hogy ebből is fognak játékot csinálni ...
  • Drazse23
    Nem is poénnak szántam, csupán érdekesség. Ez embernek nem jut eszébe, hogy röhögjön rajta, ahogy Csernobilon sem. Ez egy újabb példa a két esemény közti párhuzamra és azok összebaronálására (mégha csak egy videójátékon keresztel is).
    Csernobil után 25 évvel mindenki megfeletkezett az akkori katasztrófáról. Lassan már úgy tűnt, hogy ez egy egyszeri esemény volt, ami soha többé nem történik meg. (Soha többé nem lenne szabad megtörténnie.) Fukushima talán felnyitja a világ szemét.
    Úgy látszik, azért ösztönzőleg is hat, igen felpörögtek az események az új csernobili szarkofágot illetően. Ezt már jó néhány éve igérgették, de úgy látszik most már a pénzt is elő tudják teremteni rá.
  • Muttley
    nem vicces, persze
    viszont tények állnak emögött is
    sajnos :/
  • Bulics
    mondjuk ez nem vicces
  • Wreck86
    -.-
  • Drazse23
    Nem tudom volt-e már ez, de azért megmutatom.
  • Wreck86
    Ok,értem. Csak nem emlékszem, hogy merre lesznek még Freedom csapatok.
  • kisokka
    Köszönöm szépen, ez lett volna a probléma
  • TSL16b
    Töröld (vagy tedd el a játék mappáján kívülre) a gamedata\config\ui\actor_statistic.xml fájlt, hátha az okozza a hibát. Egy próbát megér.
  • KranaZoli #33676
    Nothing. :)
  • Muttley
    naná, hogy ja ;)
    ha az ellentábor meglát, vedd úgy, mintha tüzet kértél volna tőlük
    de nem azééé, meee cigizni akarsz..
  • kisokka
    Sziasztok!Eddig csak egy problémáról akartam kérdezni, most lett kettő, ahogy idejöttem.Az első fő problémám az lenne, hogy felraktam a gammát, Win7-em van, gond nélkül fut 1.0006-os patchel, magyarítással.Viszont, ha a PDA-n belül a Kimutatásra mennék, egyszerűen hibaüzenet nélkül kidob a játék.Nem igazán jöttem rá miért van ez...
    A másik: hogy lehet az, hogy itt van majdnem 34ezer hozzászólás, a kereső mégsem talál semmit arra, hogy PDA?Elmondom hogy, sehogy.Valaki megnézhetné, hogy neki kiad -e valamit arra, mert akkor megint
    csak nálam van a hiba.

• Wreck86
    A játékban legjobban az éri meg ha semleges leszel. Viszont ha a Dutynak segítek a Freedomot ki írtani akkor abból lesz valami hátrányom a játék során?
  • Angel309
    #33667 Bocsi
  • Angel309
    megvan az 1.00 magyarositásban volt azért nem találtam mert én nekem a másik volt meg... #33669 - erre a mellékküldetésre még mindig várom a választ:D
  • Angel309
    javítócsomag sc2009hezt? ilyet nem is találtam
  • Angel309
    feltettem az alapot aztán rá a patcheket egészen 1.005ig aztán a complite 2009 de a magyarosítással kilép vagy else indul te melyiket tetted fel? légyszi egy linket tegyetek be köszi...
  • TSL16b
    Úgy már próbáltad, ahogy a magyarításban levő útmutatóban szerepel? Feltetted a "Javitocsomag a SC2009-hez" mappa tartalmát is?
  • Angel309
    Lenne még egy kérdésem van az elején egy missio ott a cordonnál ahol van a trader (nem tudom a nevét) hogy meg kell ölni egy kezdő stalkert de ha azt lelövöm akkor mindenki betámad meg lehet csinálni ezt a missiot valahogy úgy hogy nem támadjon be senki ha kinyirtam?
  • Angel309
    de jó most telepíthetem újra az egészet :/ akkor a kérdés még mindig fent áll fel lehet tenni a complite 2009re a magyarosítást valahogy?
  • Angel309
    megoldottam félig xD az ékezetes betük oroszok...
  • Angel309
    mégvalami... müködik hozzá valahogy a magyarosítás vagy felejtsem el?
  • KranaZoli #33663
    complite 2009 v1.4.4.
  • Angel309
    hali melyik modot érdemesebb feltenni
    complite 2009 v1.4.4.-et vagy
    Oblivion Lost U.L.T.I.M.A.T.E.-et??
    tapasztalatok valakinek most akarok újra elkezdeni a játékot... elöre is köszi
  • ntex
    Nekem valamelyik mod (Asszem Inferno 1.4) Bar területén bespawnolt vagy 30 banditát egy helyre, nyomultak befelé a Bar közepe felé, akkora war volt mint az állat :D Kijöttek a Dutysok mindenhonnan
  • Wreck86
    Nem azért. Csak meglepődtem. Patch nélkül nem volt ilyen.
  • Bulics
    Ügyes vagy!