S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bár hangulatát valahogy hiába kerestem a másik 2 részben, nem adták vissza.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az Arzenal MOD ráilleszthetõ/ mûködõképes a Complete 2009 1.4.4-gyel?
ArtisPavel-nek be lett ajánlva?
Just do it :)
itt a link :
Oblivion Lost 2010
vagy
Oblivion Lost 2010 (mirror)
és itt egy kép az arzenálból ami rád vár:

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
SHOC Complete mod-ra tettem rá Õket.
#33460 -> SHOC 2009
Feel the difference. <#hehe>#hehe>
Sorry a FRAPS miatt, de F12-re pakolja odébb a számlálót ill. ezzel menti SHOC is a screen-t. 1ébként nem használom game közben a FRAPS-ot, most is csak a mod után tettem be.
Szeretnek par uj fegyverrel is lovoldozni, ha van ra mod.Koszi.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
játszom és azt szeretném meg kérdezni h amiket találok elemeket a tûzben mag a hamuban azok radioaktiv és arra lenék kiváncsí h hogyan lehetne semlegesíteni?Elõre is köszi a segítséget.
javaslom az Oblivion Lost 2010-et, esetleg az SMP mod. a Complete 2009-et nem próbáltam szóval nem tudom benne van-e
Milyen fegyver mod-okat ismertek, jo lenne par uj cucc, igaz most inkabb a Call of Pripyat resszel jatszom.
Valaki tud uj fegyvereket rajzolni a jatekhoz ? Ert hozza ?
Ami a játék hibája: Complete mod leírásában is írják, hogy az AA csúszka nem ér semmit, nem funkcionál. Valóban. 😮
Ezzel a gond csupán annyi, hogy ha ráerõltetem az AA-t driver-bõl, akkor sajnos a képernyõ bal szélén, ill. felül végig látható egy vékony zöld vonal. 😞
Ill. Nálam a V-Sync sem nagyon akaródzik Muuukodni. 😞
Amúgy sirály. Pár FullHD screenshot wazze! <#hehe>#hehe>
7vgén elkezdem. (újra) Egyelõre csak belenéztem...
<#worship>#worship>
Stalker Complete 2009 v1.4.4 User Manual.pdf
- antialiasing** = off
- grass shadow*** = off
** The AA slider in the graphics options does nothing.
*** The grass shadow option doesn’t work, and the grass distance is hard coded into the game engine and can’t be increased beyond its maximum limit.
Kár ezekért...
a legtöbb dolog O.K.
Ha leugrasz a VALÓSÁGBAN egy magas helyrõl, azért ott megsérülsz szépen
elsõsegély doboz 25% - izéééé, akkor soknak kell nálad lennie (súly) ha az ucccsó két nehézségi fokozaton játszod 😉
80 kg az nagyon sok...
a minél pontosabb és erõsebb fegyverek elõtalálása engem motivál 😉
a pisztolyok korábban is hatékony fegyverek voltak a katonákkal szemben, ha fejre céloztál, de mellkaslövés esetén a golyóálló mellénynek sok találatot fel kellene fognia 😊
a többi, ahogy mondtam O.K.
a zöld éjellátó továbbra is kérdés
Vagy elmondod, hogy hová, hogyan nyúltál bele?
Eddig sok dolog tetszik, de néhány dologgal szemben van ellenvéleményem. 😉
Majd mondom, csak most tépek edzésre.
Más:
Tudsz-e valamit a zöld éjjellátó képével kezdeni vagy csak a fizikai részekbe tudsz belenyúlni, a képi részekbe nem?
hsz. szerkesztéshez VIP tagnak kõõõ lenned 😉
Amúgy hgyan lehet itt szerkeszteni a hsz-t?
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
A Metro 2033-ba mi lesz? Csiperke gombatenyészet az alagutakba?
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Letöltés.Kevesebb mint 1 mb.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Szeretném ha kipróbálnátok,persze akinek van kedve vagy épp ujra akarja játszani a játékot.Próbáltam kicsit közelebb vinni a valósághoz a fegyverek paramétereit,vérzést,gyógyítást,sebességet.
Tehát nagyjából (ami eszembe jut 😄 ) a válltozások:
-ritkábban vérzel,pl. nem kezd vérezni a szereplõ ha leugrassz egy magasabb helyrõl
-ha eltalál egy golyó és nem használsz kötszert kb 1 percen belül elvérzel,ugyanígy az ellenfeleid is
Ez nagyon érdekes dolgokat hoz ki a tûzharcokból,pl az ellenfeled sikeresen megmenekül egy közeli gránát robbanásától,fedezékbe fut,de te amire odaérsz holtan találod meg ilyesmik XD.
-a kötszer nem gyogyít
-az ételek nem töltik fel az életed
-a vodka valamivel erösebb (mégiscsak egy üveg vodka basszus 😄) és feltölt egy kis energiát
-az elsõsegély doboz most 25%-ot tölt fel az életetbõl,a katonai 35%-ot,a tudományos meg 80%-ot ez csökkent a sugárbetegségbõl is
-ha erõs sugárzást kaptál két drb Antiradot kell beadj magadnak
-szóval tessék jobban vigyázni magadra
-ha normálisan akarod bírdi a tempót és harcolni akarsz,sprintelni stb. 40kg-os súllyal megteheted
-max 80 kgot tudsz elcipelni,de ne várd hogy sokait futsz vele
-a fegyvereket megpróbáltam valóságosra összehozni,elég jól sikerült,de még van munka vele
-most nem az a legjobb fegyver amit a legkésöbb találsz meg a játékban,sõt ha akarod AK-74 el is végigviheted a játékot
-mindegyik fegyvernek megvannak az elõnyei hátrányai,a HANDLING bart ne nézd inkább teszteld a fegyvert sajátkezüleg
-köztudott dolgokat és egyébb táblázatokat felhasználva készítettem egy egy képletet pontossághoz,sebzéshez stb.tehát a fegyver adatok arányosak egymáshoz képest (sajnos ez nem mindig tükrözi a valóságot,itt-ott javítgatnom kell majd ha lessz idõm,ez amúgy is ilyen tesztverzió 😄)
-általában a jobb fegyverek kényesebbek,többet kell pucolni ha azt akarod jól müködjenek pl. beretta 92
-nem minden fegyvernek tudsz hangtompítot rakni
-nem mindegyik fegyvernek látod az égõ gázt a csõ végén,a modern fegyvereknél ez ki van küszöbölve,így nehezebben látod meg az ellenfeled
-most a mutáns falkákkal vigyízni fogsz az biztos mert ha rád támadtak nincs menekvés,utolérnek
-kb 8 sec alatt sprintelsz 50m-et (lemértem 😄) ami szerintem kurvajó 40kg al a hátadon és még ha azt is számba vesszük,hogy ugyanezzel a sebességgel és sullyal a hátadon több mint 100 m-t is tudsz sprintelni
-ugyanígy a normális futással (megnéztem a férfi maraton rekordot és leszázalékoltam 😄)
-tehát olyasmiket nem akarok hallani,hogy lassu a szereplõ,megnézném te hogy szaladnál 40-kgal
-most nem repülnek a hullák annyit,a gránat robbanásától is kb egy lépést dobja odébb a testeket
-a fegyverek elég erõsek most és ami nagyon fontos a pisztolyok nem haszontalanok!!! 2-3 jól célzott lövéssel kinyírsz egy banditát Pistolet Makaroval
(2 mellre gyorsan,megrogyik a tag meg jajgat összevissza te becélozod a fejét és lõsz vagy adsz neki gyorsan megint 2õt mellre)
-végeredmény többet kell agyalni a játékba TÖK ZSÍR LETT 😄
-meg ilyesmik,tudom,hogy most kifelejtettem valamit 😄
Irjatok véleményt ill. kritikát bátran,nyitott vagyok minden építõ véleményre. 😄
Van-e vmi módja, hogy az erõmûnél blokkolni lehessen a visszaszámlálást vagy hogy ne dögöljek meg a végén?
Bele lehet-e nyúlni vhogy a fegyver listába úgy hogy a Dragunov és VSS Vintorez a kezdetektõl, jó sok lõszerrel rendelkezésre álljon? (Freeplay nem O.K.)
Vki?
Körbenéztem, hogy a Complete Mod-on kívül milyen újabb mod-ok jöttek ki. (Idõrendben csökkenõ) S találtam 2 olyat, melyek Nálam a CS-ban Must Have mod-ok voltak:
Absolute Structures Texture Pack (1.0)
Absolute Nature Texture Pack for SoC (1.3)
Az alkotója készíti az Atmosfear mod-okat is. Dátumra mindkettõ mod frissebb, mint a Complete mod. Amennyire Én tudom textúra mod-okat lehet minden különösebb mellékhatás nélkül cserélgetni akár egy komplex-ebb mod-ban is.
Azonban itt van egy "apróság".
A Structure mod az nem ír felül LTX fájlt. (ha jól tudom, akkor ezek a konfig fájlok) Szóval ezt még talán lehetne is használni.
Azonban a Nature mod-ban van egy LTX fájl a Texture mappában. Ugyanígy van LTX fájl a Complete mod-ban is Texture mappában. Tartalma ilyesmi:
act\act_lenin = detail\detail_tile_det3, 6.000000, usage
crete\crete_beton_0 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
crete\crete_beton_1 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
crete\crete_beton_2 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
crete\crete_beton_3 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
crete\crete_border1 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
crete\crete_border2 = detail\detail_beton_det4_u2, 4.000000, usage
Nem vagyok otthon a MOD-olásban. Amit nagyjából ismerek az a USER.LTX, abban minek mi a szerepe.
Ez a kettõ MOD Nekem nagyon tetszett a CS-ban. Ugyanúgy van a Clear Sky Complete Mod is, de ég és föld a Complete mod-ban lévõ tereptárgy; fû; fa textúra elemek, mint pl. az Absolute Nature Mod-ban lévõ (választható évszakos) textúra elemek.
De tudom, hogy itt vannak olyanok is, akik otthon vannak a Mod készítésben. Aki használja a STALKER Complete Mod-ot - nem tudja, hogyan lehetne korrekt módon használni hozzá(vele) ezt a 2db mod-ot?! Azt próbáltam, hogy csak bemásolom azt ennyi.
(texture.ltx fájlt is felülírtam)
Látszólag okés is, pl. más lett a fû textúrája 😊 - DE azt nem tudom, hogy milyen mellékhatásai lehetnek egy ilyennek. Pl.: villódzó textúra elemek, stb... Gondolom Én(!)
Ofkórz a Complete Mod már Önmagában óriási változás az Vanilla textúra elemekhez képest, de ez a 2db Nekem annyira kedvencem lett, hogy nagyon szívesen használnám Õket. <#gonosz3>#gonosz3>
Ugyanakkor grafikai hibákra meg nem vágyom.
Vkinek, vmi 5lete?!
Notice:
Ha vki nem próbálta volna még ezen 2db Mod-ot nagyon ajánlom a CS-hoz. Clear Sky Complete + ezen 2db mod és szinte 180 fokban más, szebb, jobb lesz a Clear Sky. <#worship>#worship>
De akkor ki az a Tib?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
<#idiota>#idiota>
Letöltöttem a Magyarítások Portálról a magyarítást, amit ha jóé értelmezek Ti készítettetek.
Erre gondolok:
·f·i· csoport
Mûködik is, csak amikor installálom (bemásolom a tartalmát a gamedata mappába), akkor pár LTX fájlt is felülír. Elsõre minden jónak látszik. De olyan apró hibák már rögtön az elején vannak, hogy pl.: az Inventory-ban a Sleeping Bag (1 hour; 3 hour; 9 hour) szöveg mezõk (címkék) helyett vmi item_ szöveg jelenik meg. Hasonló képp a menüben a mentés menüpont-nál is. Ezek nem nagy problémák, de létezik olyan verzió amelyik kompatibilisebb a lentebb link-elt Complete mod-al?!
és jó a grafika <#idiota>#idiota>
mit le nem tudnak modellezni számítógéppel!
Ilyen játékok mééééééé nincsenek?
<#nemtudom>#nemtudom>
Ha jól nézem ez a legfrissebb Complete mod:
STALKER Complete 2009 (1.4.4)
Tib!
Most honnan lehet letölteni akkor SHoC Complete mod-al kompatibilis magyarítást?! Amit írsz ilyen apróságok nem zavarnának.
Ehhez plusz játék patch 1.0005-ös melyik magyarítást lehetne használni?! <#worship>#worship>
Elküldtem artistpavelnek a Language Patch-be való fájlokat, de még nem tette ki, és addig én sem tettem ki a többi részét, mert együtt volna értelmes. Az SC2009-es patch nélkül nem Stolichnaya a vodka, meg két küldetésben felcserélõdnek a beszerzendõ kutyapaták és vadkanfarkak. A többi ZRP-alapú szövegmódosítást (és némi egyebet) belefoglaltuk a feliratozás nélküli magyarítás következõ frissítésébe.
Jútyúbon fenn vann több részben ilyen.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az erõmû környékén való körbenézés Engem is érdekelne. Dettó ugyanígy járok. Gondolom nincsenek talán a textúrák sem kidolgozva annyira, de ha lenne vmi mod az jó lenne!
A virágos mezõvel kapcsolatban annyit, hogy ez az Oblivion Lost mod több helyen felüti a fejét a net-en. Soha nem tudtam, hogy mi is az - mert mindig azt hittem, hogy vmi teljesen új gameplay és/vagy ez lenne amit a fejlesztõk elképzeltek?! Erre azt látom, hogy színes virágok. OMG! Letöltöttem feltettem, kb. 5 percig volt fenn. Amikor a Kordon-ban a Semleges bázis-on megláttam a lila virágokat fizikailag rosszul lettem a giccses látványvilágtól.
Ez nem jelenti azt, hogy Maga a MOD gyûjtemény(!) kalap-kaki lenne, s ha könnyen ki lehetne cserélni esetleg a virág; fa textúra elemeket másra, akkor még érdekes is lehetne.
De azt sem értem, ha ez a MOD gyûjtemény úgy lett összeválogatva, hogy ilyennek képzelték a STALKER-t a fejlesztõk, akkor mi ez a csicsás olajfesték feeling. Nem értem.
Complete mod-hoz már van kompatibilis magyarítás, vagy még mindig nincs - ergó több mint vszínû akkor már nem is lesz. Amikor próbáltam, akkor gondjaim voltak a magyarítással a párbeszédekben.
?!
<#worship>#worship>
nekem, akárhányszorra próbálom midig elindul az 5-6 perces visszaszámlálás, és ha annak a végén nem vagyok lent a föld alatt a wishgranter felé vezetõ járatban, akkor kampec dolores
Van-e vmi módja, hogy blokkolni lehessen a visszaszámlálást vagy hogy ne dögöljek meg a végén?
Még egy:
Bele lehet-e nyúlni, vhogy a fegyver listába úgy hogy a Dragunov és VSS Vintorez a kezdetektõl, jó sok lõszerrel rendelkezésre álljon, s a küldetések is játszhatóak legyenek?
Freeplay mód nem O.K., mert akkor beadja ugyan õket, de az összes küldetést teljesítettnek érzékeli, úgy meg annyira nem izgi