34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26606 ott már krestem de nincs a dokumentumok mapában.
Valaki tudja hhogy hova teszi a stalker a mentéseket? -
SaGa #26605 Ki. C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER_SHOC\Saved vagy valami ilyesmi alatt vannak. Mindegyikhez 2 fájl tartozik... -
#26604 Mééég! Imádom az archaikus nyelvezetet, ha ilyen jól nyomják. -
#26603 a mentéseket ki lehet valahogy szedni a játékból?
-
madmanic #26602 új játék.. -
#26601 Az UHSF moddal a régi mentéseim használhatók lesznek vagy kezdhetek mindent elöröl? -
#26600 -
#26599 Mindenki jönn az ilyen-olyan csúcs gépével és gépigénnyel...skacok lehet igénytelen vagyok,de mivel tényleg nagyon akartam játszani ezzel a game-el,hát feltettem a már újnak nem mondható vasamra és láss csodát: megy a játék!
Soha nem dobott ki és még alacsonyabb felbontásban is lenyűgöző a képi világ!
Na meg az a pár bolha ( bug ) ami van benne...kit érdekel,mutassatok olyan játékot ami tökéletes és semmi bug nem leledzik benne!
Szóval egy szónak is száz a vége:játszani! -
saiyanjin #26598 Vistán gatyán fut a játék, sírtatok már eleget.Win XP64biten hogyan muzsikál a játék? -
madmanic #26597 Ez komoly...
S.T.A.L.K.E.R.: How to open the secret door without decoder!
http://uk.youtube.com/watch?v=0B1_nizEqg8
Bár szerintem ez szándékos, ha valaki nem találta volna meg a dekódert. -
morcosmedve #26596 Az egymás mellett elbeszélés előfordul
Ha másik játék grafikája szerinted szebb, azzal nem lehet vitatkozni, mert egyéni. Az idézet inkább arról szólt, h kevésbé optimalizált, grafikai hiányokkal bíró progi még lehet az év játéka. -
morcosmedve #26595 OFF
Tisztelt Vitézlő Tébolyodott Mániának, A Stalkerölő Rend Nagymesterének
Vajh csak a sejtelem sólymocskája lelkembe hamarább rakott volna vala fészket, hogy löttyedt korodat így sejteni nem bírhatám, s mostanság egyféle pirnyagos önkín vett vala rajtam erőt, hogy disputánk a „Gyémántlag dekádok, elhamvadott idők”-nek nyugdíjas pergamentjére tartoza, s haladó nemesi társinknak izléses ínyére nem vala. Ámde a módozat, mellyel ezt gyevi bíraként villyogva felhozád, előttem meg nem áll.
Gyáva vitéz, ki a vártára kiállván kezébe kardot ránt vala, s küzdelem helyett nem győzheti alattomos álnok szókkal kerülni a virtust, s indoka csupán ellenének néminemű szitka, mely sörbetízű ajkának rubintos partjait természetleg elhagyá válaszolván sértő ondolált mocsokra. Elmém delelő napként világolja ama gondolat, hogy vénlő s remegő kézzel s lábbal ugyan nehéz párbajban tartani posztod, s a ritkán használt rozsdás fegyver végképp hüvelyébe ragadoz, besül.
Nyughasszon immár tudatja, hogy neved veretes időmértékbe nem szedék, elemészt a megérdemelt feledés.
Idegenből magyarra tette: Ákos íródeák -
saiyanjin #26594 Sziasztok küldi vki itt Win XP 64bit-el ? -
SaGa #26593 Driver cser és/vagy float32 mod felrakása (thefloatingpoint.org) -
SaGa #26592 Amentéseid nem mradnak használhatóak egyik járműves modnál se, mert csak új játék inításakor pakol be vezethető kocsikat. Amelyek statikusan bent vannak, nem mozdíthatóak moddal sem... -
#26591 hmm csak a grafikáról annyit, hogy egy 8600gt-n elfut maxon ami 30e forint, ami nem nagy pénz és tényleg a legszebb dx9 FPS játék(főleg modokkal), mindent tud a grafja:) ja és jól butítható hogy régebbi gépeken is menjen és még ugy is szép! Én nem látok hibát benne ebből a szempontból.
csak nézzétek meg a FSX az nincs opimalizálva ja meg a Colin na ahoz tényleg erős kari kell és bútítva irtó ronda. ugyhogy STALKER POWA:) -
#26590 Nem, mindenhol vannak autók, és nem egyhelyre leb*szva, hanem szépen ötletesen elhelyezve a pályákon. Nagyon megéri feltenni a módot, ugyanis vissakapod majdem a RÉGI STALKER-t. Pl bennelesznek a kimaradt szörnyek, azok is jól elhelyezve a pályán, és sok jó dolog. -
#26589 Ez mind szép és jó, de ha a játék grafikáját hasonlítom össze, akkor nem a minimumot veszem alapul....
Az egy más dolog, hogy melyik játék mennyit enged visszafelé...
Engem nem érdekel, ha egy erős gépen játszok a játékkal, akkor nekem a COD2 lesz szebb...
Amúgy értem a cikket, meg hogy mit akarsz mondani, csak én egész másról beszéltem....
Vagyis mindkettőnknek igaza van, csak elbeszéltünk egymás mellett... -
simirizsa #26588 Valaki nemtudja van e valami más megoldás a sárga égre vagy csak ha nem teljes képernyöbe nyomom mert igy elég sz@r rohadjanak meg pont 7300 szériánál van : -
#26587 Az UHSF modban is csak az első városban lehet kocsikázni? Mert nekem olyan kellene amiben mindenütt engedi hogy autóba száljak. Ja és a mentéseim használhatók maradnak? -
#26586 Ajánlom az UHSF modot, és ebben a pakkban amit linkelek, amgyaríás is van:
http://rapidshare.com/files/40320626/hungarian_UHSF.rar.html -
#26585 bocs már látom és az autók csak az első városban vannak? fagy pedig az egész játékban mindenhol? -
#26584 hy valaki tud valamit mondani arrol hogy melyik az a patch amelyikkel lehet autót vezetni? -
madmanic #26583 OFF
Csak hogy megértsd mihez szólsz hozzá:
Nem hasonlítottam össze -olvassunk figyelmesen-, mindössze példának hoztam a codot, mint hiba nélküli játékot. Írhattam volna mást is, látom hiba volt a cod, mert leragadtatok ennél.
A másik, hogy nem stílusom a gyalázkodás, egyrészt kinőttem belőle ( apátok lehetnék) másrészt okoskodó kiskölyköktől nem veszem fel.
De -figyelmesen olvassunk- a kis védenced kezdett el lámázni, meg trágyaparasztozni...
Ha ennyire kényes vagy a topik "tisztaságára" talán dumcsizzd meg vele msn en..
ON
téma lezárva -
#26582 Na MOST írtam utoljára neked, akármit is válaszolsz erre. -
#26581 Mer? Figyelj morcosmedve ugyanúgy válaszolt neked ahogy te írtál neki. Lehet akkor semmi közöm a kettőtök ügyéhez, de ahhoz van, hogy énis használom a topikot, és te pedig itt összeszennyezed a "Cod jobb" hsz-eiddel. De egyáltalán hogy mered összehasonlítani a COd-al, amikor semmi köze a 2 játéknak egymáshoz... Meg miért nem írod a Cod topikba, hogy
"Gyerekek kipróbáltam a sokak által jónak mondott STALKET-t de nekem nem jött be nagyon. Még mindig fogalmam sincs ugyan, hogy akkor miért vittem végig állításaim szerint 4-szer, de szerintem ez egy szar bughalmaz. Szerintem a Call of Duty sokkal de sokkal jobb, otthon az eredeti tokjára verem. És hálálkodok, hogy megvan rá a lehetőségem hogy ebbe a gyönyörű topikba írjak, ami a COD-ról szól, ne pedig a STALKER-esek topikját szennyezzem össze...KÖSZÖNÖM mindenkinek!" -
morcosmedve #26580 OFF (mámegen)
Nem, dehogy haragszom, csak szövegekkel foglalkozom, ez a szakmám, és ismerem a manipulatív módszereidet, és megtaláltam a nekik megfelelő stiláris eszközöket.
A régebbi reged pedig nem indok a bunkó beszólásodra, az 1hetes regem meg nem tart vissza, h reagáljak 1 nekem címzett hsz-re. Máshol meg én regeltem régebben. És akkor mi van? Figyelj, tényleg, ez egyre szánalmasabb...
És elnézést mindenkitől (kivéve a gyevi bírót), én kiváltképp nem ezzel akarok foglalkozni. Jó Cod-ozást, én erőst hiszek benne, h szakadatlan kitartással meg fogod találni a neked való fórumot. peace -
madmanic #26579 Most szólítottál meg utoljára remélem...
-
#26578 Pedig veled szemben ez a megfelelő stílus... -
madmanic #26577 "Neked meg édesecsém, kicsicsíra elmondanám, h elég alattomos egy féregként kezded itt imitálni a hsz-szerűségeidet. Nekem emberi érveim voltak, te bebunkóztál, én meg visszamorrantam. Ennyire egyszerű a képlet.
Kifejtve: bunkóság = néha vannak következmények. Ebből akarsz te botrányt csinálni? Sztem ha még védeni akarod a mundér becsületét, inkább állj le, mert ezzel a dedós hozzáállással eléggé beégsz.
És mivel továbbra is csak légkörrontó produkciókra vagy képes, még mindig nem tudom, MI A FASZT KERESEL ITT??? "
Nem vagyok benne biztos, hogy egy hetes regisztrációval ez lenne a megfelelő stílus itt...
No comment ha nem haragszol :/ -
morcosmedve #26576 Juppijájé. Annál inkább örülök, h eddig ezektől a hibáktól mentesültem. De a probléma nem is ez. Azért jöttem a fórumra, h ötletekhez és érdekes infókhoz jussak, nem azért, h más játékok dicséretétől zengjen a topic, meg h mennyire kaki a gém azok szerint, akik 2 óra alatt lehúzták a netről. És igen, ha eredeti játék birtokosától hallom a szidalmakat, még jobban el is fogadom. Aki nem vette meg, ne sírjon a hibákon, mert nincs, ami fájjon. Jessz, az ilyen vegyen vissza két fokozatot, és kissé szerényebben adja elő magát. Asszem így korrekt. -
SaGa #26575 Le kéne már állni ezzel a "megkéne venni" dumával! Igazad van, meg kell venni, de a bugok nem abból adódnak, hogy eredeti vagy sem. A gsc saját fórumán is guyanezekről a hibákról (kidob pripjatyban és a mi.litary warehouse-ban, beragad Szidorovics ajtaja, stb) folyik a disputa és a GSC-s fiúcskák írják is gőzerővel a patchet. Ha ez a tört verzió hibája lenne, godnolod, hogy foglalkoznának vele egy percet is? -
morcosmedve #26574 Ez még egy kis szösszenet, hogyan fogadta 1 kortárs tesztelő (Chocho) a Gamekapocs oldalán az általam is méltán ajnározott COD2 grafikáját nálam szakértőbb szemmel: (Bocsi, h nem linkeltem, inkább kimazsoláztam a lényeget a Stalker grafikája és optimalizálása miatt fanyalgóknak)
"Először is itt a grafika. Szép-szép, de a gépigény olyan brutális… GeForce 6600 GT-ken is csak medium beállításokkal képes emberi sebességet produkálni (persze 800x600-ban, az 1024x768 ma már luxusnak számít)… van gyógyszer. Csak át kell állítani a renderelési módot DirectX 7.0-re (igen, jól olvastátok, 7-re!), és lám: a játék 1024x768-ban, 4x-es élsimítással és maximális beállításokkal is kiválóan fut egy gyengébb gépen is. Hogy hol itt a bökkenő? Hát csupán ott, hogy a Dx7 módban minden (!) speciális effektusról le kell mondanunk… és összességében a látvány az első epizódot idézi, kicsikét több poligonnal.
Hogy lehet, hogy az (állítólag teljesen) új motor ilyen nagy hasonlóságot mutat a Quake 3-as előddel? Hosszú filozofálgatás és meditációval töltött hét után rájöttem… Az „új” motor alapjaiban még MINDÍG (már a sokadik „!”) John Carmack ’99-ces üdvöskéjén alapul. Ez lerí a textúrák minőségéről, az effektek és egész pályaelemek első részből való átemeléséről, és úgy alapjában az összképről, melyet a program a szemünk elé teremt.
„DirectX 7? Aztán meg 9?? Hova lett a 8????”. Na most lett feltéve a kolombuszi kérdés: kedves Infinity Ward, HOL A FENÉBEN VAN A DX 8 TÁMOGATÁS??? Még azzal sem takarózhatnak, hogy a kártyák elavultsága miatt vették ki, hisz a 7-et benne hagyták. Vagy csak egyszerűen lusták voltak megcsinálni a textúrákat a 8.1-hez is?"
2005.11.05. -
morcosmedve #26573 Neked meg édesecsém, kicsicsíra elmondanám, h elég alattomos egy féregként kezded itt imitálni a hsz-szerűségeidet. Nekem emberi érveim voltak, te bebunkóztál, én meg visszamorrantam. Ennyire egyszerű a képlet.
Kifejtve: bunkóság = néha vannak következmények. Ebből akarsz te botrányt csinálni? Sztem ha még védeni akarod a mundér becsületét, inkább állj le, mert ezzel a dedós hozzáállással eléggé beégsz.
És mivel továbbra is csak légkörrontó produkciókra vagy képes, még mindig nem tudom, MI A FASZT KERESEL ITT??? -
morcosmedve #26572 Mikor a KOTOR-ral akartam jáccani (warez-version), 5 percen belül a gamma mindig(!) újraindította a gépem (értsd: reboot). Kipróbáltam mindent, driverek, géppucolás kívül-belül hardver-szoftver: nem lett eredmény.
Végül egy másik gépen, lényegesen gyengébb konfigon voltam kénytelen tolni lényegesen csundibb kinézettel, dehát játszani akartam vele. És még véletlen se szartam össze a fórumot, h ez mekkora fos gém (ha eccer nem az), csak azért, mert nem sikerült kiderítenem a hibát, mert ez van, balfasz vagyok hozzá. -
morcosmedve #26571 Meg kell venni az eredetit -
#26570 Ja nálam egyenlőre csak kilépkedések voltak a játékból, de pixeles hibát nem találtam... -
madmanic #26569 próbáltam, sajnos pripjatyban mindíg kitesz. Ha vissza akarsz menni az aluljárón át.
de a többi stalker fórumban rengetegen mondták, hogy ugyanez a gondjuk.
Azokon a hibákon valóban segít ha egy ajtón nem tudsz bemenni. Pl. Yantar tónál a tudós beáll az ajtóba belül, kilóg a keze, és nem tudsz bemenni a kereskedőhöz. -
#26568 Ahogy mondod, madmanicra mondtam. De ahogy az utolsó hsz-ét olvasom, már biztosra tudom, hogy igazam volt... -
madmanic #26567 Figy cimbi, idézem:
"faszt rontod itt a levegőt"
"az ordenáré sitthalmot olvasni"
"te trágyaparaszt..."
Ismerős? Te írtad. Ennyit a személyeskedésről.
Nem fogytak el az érvek, csak tudod egy bizonyos szint alá nem szívesen süllyedek le, csak nagyon ritkán...
Viszont te még azt sem érdemled meg...