34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#26566 Kösz hogy szóltál...
Én meg ugye inkább graf szempont meg irányítás alapján voksolok a Cod-ra...
Az AI meg a Story a Stalker-é.... -
#26565 Jajj bocs!!!!!!!!!!!!!!!
Elnézést...én meg azt hittem, hogy rosszat mondtam, és azmiatt vagytok mérgessek....
Visszaszívtam.... -
morcosmedve #26564 Sőt, talán nem is a legjobb, inkább a legélethűbb, mert vkinek meg pont az nem tetszik. -
morcosmedve #26563 OFF
khm... Sztem a nem rád vonatkozott, hanem MadManic-re (#26541). Ő se biztos, h az, csak ideges lett, mert elfogytak az észérvei. Ilyenkor kezdődnek a játékon kívüli szempontok felböfögései, hiábavaló személyeskedés, stb. Ez a gémeket nem érinti, csak a gémereket. Kár...
ON
Kijelentem én is, bár nem is akartam sugallni: a Stalker AI-ja sem tökéletes. Csak az általam ismert FPS-ek közül a legjobb. A jelenlegi csúcs. -
#26562 ???????????? -
#26561 Még kicsi gyerek voltál mikor én már a játékokat bűvöltem...
Úgyhogy talán inkább te vagy -
#26560 Jah és a link:
http://rapidshare.com/files/40320626/hungarian_UHSF.rar.html -
#26559 JAh, és ha valakit érdekel, megcsináltam az UHSF mód magyar változatát, igaz a mód külön új szövegei még nem magyarok (pl fegyverjavítás) de legalább ha ezt rakjátok fel,maagyar a játék, és van működő UHSF is :)
És még annyi, hogy a térképleírások, hogy ez-vagy az itt és ott rejtett el jó cuccokat azt Mr.Fusion féle, mert mi még nem végeztünk a javítással, szal ideiglenesen azt rakrtam be! -
#26558 Tudom, ne összehasonlítottam, csak kijavítottam a "hibátlan" dumáját...ez egy láma -
#26557 Hagyjad rá! Nem lehet a két gammát összehasonlítani...
Teljesen más stílusú játékok.... -
#26556 Ezzel most a stalkerrre céloztál? Mert igen, tudom hogy néha nem stimmel vmi itt se a gondolkodással, de az ellenfelek akkor se folyamatosan szaladnak neked...és érdekes én még WH-zással sem találkoztam, pedig sokan említették hogy néhány banditának túl jó szemei vannak..
Néha visoznt tényleg nagyon nagy meglepetést tudnak okozni azért, ezt tagadni se lehet... -
#26555 Háát mi neked az inteligencia hogy a katonák a falhoz bújnak.... -
#26554 Taps-taps. Cod-ban nincs hiba? Mondok kapásból egyet: Nincs MI, max a micimackó-játékok mi-színvonalát éri el... Kapásból mégegy: az egész játék scriptekból áll, így nincs újrajátszhatóság... -
#26553 Igen eléggé iszonyat nevetés...
De milyen fegyver van a kezében, mert én ezzel nem találkoztam még....??????? -
#26552 Teljessen egyetérthetünk ezekben...
Még azért annyit, hogy vannak olyan pályák a végafelé, ahot azért rendes távolságot be lehet látni sok ellenséggel, de a Stalker-ben meg egy picit élettelennek látom a nagy terepeket 2-3 fa bokor, meg 2 kutya....
Ez nem vitázásképpen mondtam, csak ez még nem elhanyagolható tényező, de a többiben egyetértek veled.... -
morcosmedve #26551
Ez kész. Halálos, szétröhögtem az agyam. Aki erre rájött, megérdemli, h bejutott.
Ebből is láccik, h a Stalkerben direkt hagytak bugokat -
morcosmedve #26550 Játszok én is a COD-dal (single player), ugyanakkora élvezettel, mondjuk meg sem fordult a fejemben, h komolyabban összevessem őket (majmost), azt inkább a MOHAA-val illene. A COD is csúcs a maga kategóriájában.
Hogy grafikában mérföldekkel jobb lenne? Stalkerben mérföldekkel messzebbre ellátni + napszakok + időjárás (fények!!!) + kerek=mármajdnemkerek, nem pedig kerek=szögletes (cod). De mindez COD-ban nem is szempont, úh tök meddő a versenyeztetés, rengeteg a paraméter. Azért ha odaállok egy átlag tereptárgy vagy alak elé, és megkukkantom, melyik néz ki élethűbben(!), hát nem a COD felé billen a mérleg, ahol néha a táj is elég siralmas, legalábbis az én monitoromon. Ettől még a COD lehet szebb – neked! Monnyuk szegény sztalkerünk fegyvert tartó keze messze alulmúlja a többit.
A COD irányítása tényleg csiszoltabb, nem nagyon lehet fokozni. A harci AI viszont némileg szerényebb, bár ott meg az ellen dobálja a gránátot is. A COD kódolása hibátlanabb, bár alacsonyabban volt a léc is. Lenyomod a pályát, azt kész.
De hogy tökéletes lenne? Mellettem mellmagasságú fal, csak átugrok, és már fedezékben is vagyok. De nem bírok, mer a qrva grafikai motor nem engedi ezt a hétköznapi, megerőltetés nélküli eseményt, tehát ronggyá lövik az agyam, merugye megkerülni már nincs idő. A néha igencsak balfasz partnerekről nem is beszélve.
Kár ragozni. A cső FPS-ek többségét sztem is lenyomja a COD, a Stalker pedig egyedi artifact. -
Leland #26549 Sziasztok, nem volt kedvem mind a 320 oldalt visszaolvasni, lehet, hogy már volt korábban is leírva, akkor bocs.
Szóval patch nélküli verzióval nyomtam végig a játékot (1.0) és ugye benne van az original verzióban a hiba, hogy nem "jön elő" a "Meet the Guide" küldetés. Nekem legalábbis sajnos nem ajánlotta fel a doki, hiába adtam oda neki Ghost ruháját. Ezzel csak az a baj, hogy én ezt a csak a játék vége felé vettem észre, mikor már nagyon nem volt kedvem újra elkezdeni elölről az egészet az 1.0003-as patch-el (állítólag abban már javítva van a bug. Savegame converter meg nem működik 1.0-ás és 1.0003-as verzió között vagy még nincs ilyen, én nem találtam)
Szóval a lényeg, hogy dekódoló nélkül is ki lehet nyitni az ajtót az erőműben, szintén egy bug segítségével, érdemes kipróbálni annak, aki szintén nem akarja elölről kezdeni az egészet, emiatt a hiba miatt. Nekem sikerült, mondjuk nem olyan gyorsan, mint a srácnak a videóban, de kb 15-20 próbálkozás után működött a dolog.
Miután kinyílt az ajtó ugyanúgy tökéletesen folytatódik a játék, lehet vadászni az ellent az erőmű területén.Íme a videó
Remélem tudtam valakinek segíteni, nekem nagyon jól jött a bug, mert kíváncsi voltam a jó befejezésekre is.
Üdv -
#26548 Igen az a hiba, hogy tökéletesre sikerült és mérföldekkel szebb is, de ezt hagyjuk, úgyhogy mindketten kicsit torzítottatok a dolgon.....
Az igaz, hogy warez esetében el kell viselni egy félkész játék hibáit, de a Cod2-ről viszont nem hallottam még egy rosz szót sem....
Jobb ha mégegyszer előveszed és megnézed, hogy mit tud a játék a mostani gépeken...
És bugok ide vagy bugok oda...az irányíthatóság messze a legjobb az összes játék közül a Cod2-é amiket eddig kipróbáltam...
Max a fear a második az irányításban...és ez nagyon sokat számít egy fps-nél...
Nekem legalábbis.... -
#26547 Nálam is néha kidobott az asztalra, de 2x-ra vagy 3x-ra átment azon a részen....
Csak simán lépj vissza és menj tovább megint és ha egy ilyen szar hely előtt vagy akkor ments egyet, és akkor tudsz próbálkozni....
Én végignyomtam.... -
#26546 Mekkéne tanulni magyarul hejesen írni.:DDDDDDDDDD -
morcosmedve #26545 -
#26544 Cod ban igen is van hiba!
Pl a sok ugribugri emberke!
Amúgy a két game nem említhető egy lapon.... -
madmanic #26543 a beszélgetésnek vége... -
morcosmedve #26542 Ej-ej, elszakadt a cérna, gizikém? Ha ez télleg nem a te gémed, faszt rontod itt a levegőt. Menj mááán a COD topic-ba, ne kelljen újabb ezer hsz-eken keresztül ezt az ordenáré sitthalmot olvasni. Aki azt nézi, hogyan nem tud jáccani vmivel, minek jáccik. Irgum-burgum! (Azt meg csak a gyengeelméjűeknek adod be, h 1 gémben nincs hiba.)
A magömlésem meg magánügy, te trágyaparaszt... -
madmanic #26541 A gyengébbek kedvéért mégegyszer:
A cod-ban nem volt hiba. Egy sem. se a demóban, sem a warez verzióban, sem az eredetiben.
Megtetszett, megvettem.
A stalker hibás, sok helyen, és gondolom nem csak én vettem észre.
Ennyi.
Örülök, hogy neked eredetiben van meg, és hogy valahányszor leülsz gamelni - az eredeti stalkerrel- magömlésed lesz a gyönyörtől.
Ha nem találkozol hibával, -az eredeti stalkeredben - szintén magömlésed lesz.
Engem idegesít, -mert mint tudjuk nem eredeti a stalkerem- hogy menet közben eltünedeznek, hullák, fegyverek, aztán előkerülnek. Kidob az asztalra hibaüzenet nélkül, nem tudok be / kimeni valahova, de ez valószínűleg azért van mert nem eredeti a stalkerem.
De az picit vígasztal, hogy vannak olyanok, mint például te akinek -eredeti a stalrke- és hiba nélkül tudnak játszani.
Halleluja!!
Léptem eredeti codozni... -
#26540 -
morcosmedve #26539 Sztem nem ugyanarról beszélünk. Asszed izgat, h megveszed-e? Magánügy, semmi köze a játékhoz, mintahogy annak sem, h egyetértek a kipróbálással.
(Ami nem magánügy: állításod szerint 4x toltad végig a gammát, gondolom, nem kényszerből, ehhez képest 1 jó szavad nem volt róla, ami meglehetősen abnormális, hovatovább anomália.)
Ami szintén nem magánügy, h a hiba a mátrixban a programozóknak, vagy a kódtörőknek tudható-e be. Bár valaki itt egyszer említette, h a warez teljesen megegyezik az eredetivel, ennek ellentmond a tapasztalat (pl: Fahrenheit). Nem ez lenne az első eset, h a tört gamma olyan hibákat rejtett, ami nem volt része az originál játéknak.
Mivel továbbra sem tolonganak eredeti játékot gyűrő pléjerek idegesítően sok hibát reklamálva, gyanús, h te a Bugs of Chernobyl-ról beszélsz.
Nálam nem volt pripjatyi kifagyás, sőt semmilyen, nem volt gond Szidorovics ajtajával soha, és ha valaki nem állt szóba velem, akkor tudtam, h elbaltáztam vmit előzőleg, ahogy erre a PDA fel is hívja a figyelmet mindjárt az elején, nem pedig a készítők anyját kezdtem szidni. Hozzáállás kérdése az egész… -
madmanic #26538 Először, amíg kipróbálok egy játékot, nam adok érte "sok" pénzt.
Aztán ha megtetszik, akkor megveszem ahogy tettem ezt a Coddal, az UO val, valamint a COD2 vel is. A Stalkert nem fogom megvenni, hidd el...
-
IFOR #26537 a hardvired forumban meg van adva egy link..de ott a javitás nemakar lejönni -
SaGa #26536 A smartból úgy tűnik hiányzik a trader mod.A btr-t nem tudom. Állítólag ma délután újabb verzió lesz. A big verzió nálam valamiért nem hajlandó elindulni rendesen... -
IFOR #26535 SaGa-...
feltettem a javitást(Smart mod) de eltüntek Szidorovicstól a fegyverek, csak egy-két alap maradt, és a katonai poston sincsen meg az UAZ meg a BTR.........ez valami hiba??? -
morcosmedve #26534 Hogyne, meglehetősen bugmentesek, és meglehetősen egyszerűek is a szkript-hegyekkel, másképpszólva elég primitívek. Ettől még a maga kategóriájában a csúcsot képviselik.
AI-ben köszönőviszonyban sincsenek, A-life megugye null ID-éknél, ami pedig a programozást hatványozottan nehezíti. Tudtommal azért maradtak ki a járművek is Stalkerből, mert a fizikai motorjukat nem tudták összehozni az anomáliákkal. Van még hová fejlődni, ez tény.
Wolfensteint asszem a 4. pályán untam halálra, azóta nem nyomtam ID-s cuccot, nemtom, most hogy állnak. -
IFOR #26533 végre müködik a mod:-)) a jó öreg Szidorovicsnál vagyok az ajtó innen ső oldalán:-))))))) -
#26532 Természetesen új játékot indítottam (volna)... :) -
Me Ga #26531 Szép volt, MorciMaci... :-) -
tibi92 #26530 Új játék kezdése vele kötelezőőő :) . -
SaGa #26529 Ha az 1.0003-ra gondolsz, azzal biztos, mert ahhoz fejlesztették... -
SaGa #26528 Lehet, hogy nem, de inkább az lehet a baj, hogy mindenképp új játékot kell kezdeni vele, mert az eredeti all.spawn-t lecseréli, így nagyon megváltoznak az npc-k... -
#26527 Nálam ezzel az UHSF móddal állandóan kilép az asztalra, szinte egyből pályabetöltés után. :(
Lehet, hogy nem kompatibilis az orosz verzióval?