34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • JackDaniels #26646
    A legkülönfélébbek.:) De sztem könnyű észrevenni ezeket, mert nem mónagyon illenek oda, ahol vannak.:)) Nekem műxik faxányosan.:)
  • kokos
    Azért kösz!
  • kokos
    Ok és milyen járművek ezek?Bár most már mindegy mert el se indúl tőle!
  • JackDaniels #26643
    Műxik, de csak a mod által berakott járművekkel. Az 'F' gombbal tucc beszálni. Illetve ki is írja.
  • kokos
    Szevatok!Az uhfs moddal kapcsolatossan....Hogy szálok be az autokba?az inditás azt oda irta ..ok....hol vannak a járművek?feltettem nem változott semmi!ugrálok a btr körűl azt semmi....teendő?Meg a parancs sort is beirtam.Vagy kam az egész...mint a gatling gun?
  • zombeeka
    ...szóval egy olyan csúzlival már lényegesen egyszerűbben vágnám át magam a BÁR területén akárhányszor csak arra visz az utam és a nyavajás szolgálatosok köpködik rám a cseresznyemagot!
  • zombeeka
    Látom szakértő vagy!
    Legalábbis a képek alapján komoly militáris érzelmekkel bírsz!
  • Adam II
    Jah így már mindjárt más.
    Valóban elég ütősen néz ki.
  • zombeeka
    betettem a galériámba...ott rá lehet nézni!
  • zombeeka
    Jó a kép,de akkor elvétettem a nevét: a minigun-ra gondoltam!
    Tudjátok amiket helikopterre lehet szerelni forgócsöves,épületlerombolós!
  • Ombika
    Biztos nagy elvezet,hogy automatan celoz,maximum 9 eves gyerekeknek valo!!
  • Adam II
    Lehet valami mod
  • DarkSector
    Már csak az a kérdés, hogy miként lehet hozzájutni????????
  • Adam II
    Legalább is zombeeka szerintem erre gondolt ha nem akkor bocsi
  • Adam II
    A smartgun az Aliens című filmben volt egy fegyver az AvP játékban automatán céloz neked csak a megfelelő irányba kell fordulni és húzni a ravaszt.

• DarkSector
    Mi az a smartgun, és miért jó?
  • zombeeka
    ..apropó láttam egy STALKER képet amin a csórikámnál egy SMARTGUN van!
    Honnan szedték össze vazze,olyannal már milyen tarolást lehetne véghezvinni! Ajjajaj!
  • zombeeka
    Mondjuk én is azt csináltam,h elmentem egész Pripatyig és ott megcsináltam minden kötelezőt majd fogtam magam és visszafordultam!
    Most bóklászom ezerrel ide-oda és megcsinálgatok minden olyan feladatot ami éppen akad és nincs ellenemre sem!
    A Vintaromra vigyázok és a Bulldogomra is persze ,koptatom az AK-t és még ami akad!
  • SaGa
    A free exploration azt jelenti a GSC olvasatában, hogy miután Megcsináltad ! (I made It!) visszamehetsz, szabadon kószálni a zónában...

Azt most is megteheted, hogy gyorsan elmész egy Vintar-ért a Military Warehouse-hoz (ehhez igazból cak a katonai doksikat kell lenyúlni Agropromból, hogy a Bár-hoz beengedjenek), majd visszajössz...
  • lammaer
    Ez a free exploration azt jelenti, hogy szabadon lehet mondjuk egyből menni a reaktorhoz? Elég Easy mód lenne a játék ha egyből irány mondjuk a Vintar begyűjtése azt utána vissza a többi pályára :)
  • SaGa
    Azt nem tudom, hogy a Gamestar honnan veszi az infót, de a GSC-nél, emlékeim szerint megmondták, hogy Free Exploration csak az 1.1-ben lesz, ha lesz...
  • grebber
    Amit javít majd a patch:

Optimization:
    1. Calculation of detail objects has been moved into a second CPU thread.
    2. Optimization + 10-15% FPSBR
    3. Shader optimization.

MP features:
    1. Standalone dedicated server.
    2. Remote control for the dedicated server.
    3. Max ping disconnect option.
    4. Self-optimizing packer for net packets. Gains better ping and traffic reduced by 50-100%.
    5. Filters for server list do not get discarded.
    6. Viewing available maps without disconnecting from the game.
    7. Artifact counter does not show up in statistics.BR] 8. The list of players does not get reset to the beginning when trying to scroll it. Now it is easy to vote for banning or kicking a player.
    9. Corrected a few errors in determination of the cause of death.
    10. Exploded grenades are not left behind in the place of the explosion.
    11. Corrected activation of artifacts and the algorithm of action of the anomalous zone spawned from it.

MP crash fix:
    1. Fixed the currently known crashes.

MP SDK:
    1. The user can create the resource file with the mod for release with a single click of a button.
    2. Mods can be installed onto the retail version by simply copying the resource file.

SP fixes:
    1. Error with the first shot from the barrel-mounted grenade launcher. The grenade is not lost on the first shot.
    2. Fixed weapons disappearing from hands after prolonged movement in crouched position.
    3. Fixed crash when the player approaches someone from the Monolith's gulag.
    4. Fixed Voronin's missin for elimination of a bandit.
    5. Fixed random missions at the wild territories.
    6. Fixed the random mission of bandit elimination at Cordone.
    7. Fixed the barman's random mission of getting rid of snorks in the dark valley.
    8. Fixed the error of the random mission of defending a camp when moving to another location or saving/loading.
    9. Fixed the random mission of killing mutants when a pseudodog is among them.
    10. Fixed the random mission of killing mutants.
    11. Fixed random missions with raiding character gulags.
    12. Fixed the variety of goods at the bar and at Petrenko's after completing a random mission.
    13. The wounded run away from grenades.
    14. Zombies at Yantar run away from grenades.
    15. Fixed the patrol path at Yantar, which looked like random crashing.
    16. Fixed the patrol path at Agroprom, which looked like random crashing.
    17. Fixed the mission with destroying Dolg's squad in the village at army warehouse.
    18. Fixed the error at Radar, which led to completing the mission of turning of the radar without carrying out the objectives.
    19. Fixed the error with repeated scene of Dolg's ambush at the army warehouse level.
    20. Fixed the error with the camera flyover at Pripjat'.
    21. Fixed the error with Bess, because of which he could not be cured
  • Raptor 2
    VAn a 10003-as peccsel működő Multiplayer Tool?
  • grebber
    A másik meg hogy a magyarítás müködik-e majd ezzel is?
  • Ombika
    Kerdes 1.0003-A PATCHEL elmentett jatek is mukodik majd vele?
  • madmanic
  • grebber
    Közeleg az új S.T.A.L.K.E.R. patch
    [2007. július 05. @ 09:20 - Chesario]

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 6 év fejlesztés után érte el a boltok polcait, ám így is maradtak benne hibák.
    Anton Bolshakov, a GSC Game World projekt menedzsere az egyik rajongói oldalnak nyilatkozva elmondta, hogy az 1.0004-es patch már el lett küldve a THQ-nak és eddig nem kaptak visszajelzést hibákról. Ez azt jelenti nekünk, hogy napokon belül kiadhatják a javítást, ami valószínűleg a sokak által várt Free Play módot is tartalmazza majd.

info: Gamestar
  • SaGa
    Amit a windows önmagától állít be, csak arra jó, hogy szétfragmelnteli a lemezt. Fix 2048, ha lehet másik diszken, mint amin az oprendszer van és sanyi. A stalkernek eleve kell a 2 Giga lapozó, másképp itt-ott kilépeget...
  • CyrSyS
    Rendben köszönöm! Reinstall megvolt.Patch (1.0003) fenn van. magyarítás szintén. Igen a szarkofág játszódik le. Legnehezebb fokozaton atom brutál a gép. LAssan haladok de így az igazi! :)
    Remélem már visszaadja a video után a játékot :D
  • TSL16b
    Ha a ·f·i· csoport videófeliratozós magyarítása van fent, akkor próbáld ki úgy is, hogy előtte leszeded a magyarítást. A feliratozás okozhat ilyen gondot, bár úgy emlékszem, ott éppen a dream_sarcofag videó játszódik le, amihez nem kellett hozzányúlni, maradt az eredeti kód, mert nincs benne semmi szöveg.
  • DarkSector
    Önnmagától is beállítja, de 512-1024-re kell beállítani....
  • netsike
    Valószínűleg ez is egy bug. Hát, szerintem 2 megoldás van. 1: patch, de akkor a mentéseid nem lesznek kompatibilisek. 2: ha ezt nem akarod, próbáld meg újratelepíteni a játékot.
  • Raptor 2
    Na kidrítettem, már tudom .D
  • Raptor 2
    Hi! 512 mb ramnál mennyire kell rakni a lapozófájlt?
  • CyrSyS
    Sziasztok! Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatba! STALKER 1.0-val játszom magyarítással. Van az a rész ahol az a feladat hogy állítsam le a gépet. Ezt követően az lesz a feladat hogy kapcsoljam ki az agyperzselőt. No a probléma ott kezdődik amikor kikapcsolom a gépet. Ekkor elájulok a játékba és bead egy filmjelenetet. A filmjelent azzal ér véget hogy elsötétül a kép és visszakéne adnia a játékot. Na itt a bibi. Nekem nem adja vissza. Tehát teljes sötétség marad. A poén hogy a játék nem fagy ki ezt ellenőriztem és játék közbe semmire nem reagál. ESC-re se semmi. De mégis fut a program semmi fagyás mint alkalmazáshiba nem áll fenn. Mi lehet a gond? Patch hiány az oka? És nem akarok warezolni csak a probléma körülményeit még pontosítva annyít írok hogy vitality és a másik crackel is próbáltam és sötétség :(
    Grafikai hibára nem gyanakszom mert Asus 7950GT-vel szépen ment eddig nem volt gondom.
    Köszönöm előre a tippeket aki ír!
  • DarkSector
    Nekem az alsó csíkban vannak az adatok...
    Vagyis Vista 64-bitem van!
  • SaGa
    egyébként Te is beállíthatod, hol legyen. Az fsgame.ltx első sorában van leírva az adatfájlok könyvtára. Ebbe teszi a user.ltx-et, a mentések, letöltések és képernyőképek könyvtárait. Ha máshova akarod ezeket rakni, csak javítsd ki ezt a sort úgy, hogy egy létező könyvtárra mutasson. Nekem pl benne van a játék könyvtárában egy datafiles alkönyvtár és oda irányítottam....
  • saiyanjin
    Jelenleg letöltöttem egy WinXP X64 SP2 Vol5. öt, de ma mondják hogy kijött a 6os.Te milyet használsz? Megvagy vele elégedve?
  • DarkSector
    Nekem gyorsabb...
  • kifli
    ááá megvan valamiért a megosztott dokumentumok között volt.