S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem bug amibe belefutottál, ez egyszerûen így mûködik. Ha a mocsaras részen jó alaposan körülnézel, mindenfelé snorkok mászkálnak. Na közöttük kell keresned a levadászandókat, de nem tudod majd melyek azok...
A második feladat amit leírtál, a Freedom-os feladat, nem arról szól, hogy dumálj az árulóval, hanem figyeld ki amit dumál az áruló. Meg kell tudnod kivel üzletel, de nem szabad hogy lebukjál. Azaz meg kell közelíteni a manust, de ne kerülj a látóterébe. Majd bemegy egy épületbe és felhívja rádión a kontaktját. Na ezután jelez a PDA, hogy ki lehet nyírni az ipsét és várd be, majd végezz a küldönccel is. Ennyi a feladat. De angolban ezt is írja a játék, nem azt, hogy te üzletelj vagy diskurálj bárkivel is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Biztos a csokker XP-m miatt lehet, mert a gépem sztem simán elbírja a játékot statikus fényekkel, medium beállításokkal, nem?
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Van olyan oldal ahol az összes létezõ mod fennt van?
Másik, miért fagy a játék? kicsi a lapozófájl méret? v mi ?nekem min2-max4GB . "Az alkalmazás inicializása nem megfelelõ (Oxc000012d). "
ezt kopi be.
köszi.üdv
wok ne kölcsél 7 es szériára
hiszen itt van a 8 as széria
olcsobb verziói
8600gts,8600gt,8500gt
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm
Az, hogy szaladna, túlzás. Épp azon a határon van, hogy még nem receg. A Stalker grafikai motorjának van valami trükkje, mert 20 alattu fps-nél sme szaggat, hanem kicsit lassabb, de folyamatos a mozgás, dynamic lighttal. Statickal tud szaggatni is...
Az rs_stat(?) szerint ezzel a moddal 15-25 között van az fps, de nem látok akadás, minden mozgás folyamatos.
Én eddig full staticban játszom médiumon, 2,6-os Pentium D-vel, 1GB rammal és X1600-zal és így mondjuk nem szaggat, csak még mindig kurva sokat swappol (pedig a virtuális memória 8GB/10G😎.
Ez már csak ilyen, nem ölhetsz meg mindenkit (akárcsak az életben). Amúgy keveseben lesznek.
"visszatöltöm az állást amikor még nyugi volt, de már akkor is egybõl lihegve keresnek hogy hol vagyok"
sajnos ez a bug adott és nem tûnik el semmilyen peccsel sem, ez van.
A gépemen eddig object dinamic lightningban, közepesre állítva gyakorlatilag mindent ment jól a játék. épp még nem recegett. Ezzel a cuccal Full dynamicon megy, közepes minõségben, de Sun shadow-val, ami eszeveszett sokat dob a látványon.
Pl: ritkítom a katonákat a kezdõ falu mellett egy Vintorezzel. Sunnyogok az bozótosban, esik az esõ, párás minden, majd eláll, és kisüt a nap. A fegyveren gyönyörûen látszanak az árnyékok és csillanások, ahogy kilóg az egyik fa árnyékából a csõ. Késõbb meg éjszaka a Hold veti rá a felhõkön át a fényét. Nagyon szép. Hozzá kell tenni, hogy egy olyan mod is fent van, amitõl az éjszakák valóban sötétek, míg a hold fel nem jön. Rá is pacsáltam, mer hiába hangtompítós a puska, a fénye, a sötét éjszakában látszik, így szépen fel is fedeztek. Nappal nem vettek észre...
Ellenben kicsit elszálltak a programozók. A kis térképen is ott vannak az árnyékok. Legalábbis a fáké meg az épületeké. Nem vicc, csak eddig nem vettem észre. Ha megfelelõen sötét háttér elé kerül, látható. Fõleg az éjszakai nézetben, ha a holdfény veti az árnyékokat...
Szerintem nagyon fasza játék, érdemes volt rá várni, végre egy olyan cucc ami nem lineáris, hanem úgy játszunk ahogy mi akarunk.
A jó pár bug ellenére is játszható marad, cserébe nagyon jó játékélményt kapunk.
Mondjuk van egy két dolog amit nem értek, de ti biztos jobban tudjátok:
Ha egyik pályarészrõl átmegyek a másikra, de utána ismét visszatérek, mindig újraspawnolódnak a banditák, vagy a katonák. Mert pl. rohadt idegesítõ, hogy nagy nehezen, vért izzadva kinyírok vagy 12 banditát a roncstelep (szemétdomb) résznél, hogy átmenjek a kutatólaborhoz, de amikor visszatérek má megint teli van velük a környék. Ez a legnehezebb fokozaton enyhén szólva brutális :-) Vissza is vettem egyet a nehézségbõl, de még így is k*rva nehéz. Még egyet má nem akarok. Szóval mindenhol így van, hogyha visszamegyek egy pályarészre akkor újratermelõdnek? Vagy azé kevesebben lesznek, mert mintha azt vettem volna észre, hogy igen.
Ja meg volt olyan is (az is a roncstelep pályarésznél), hogy mászkálok, nagy örömömben kutyákat szúrkáltam lefele, hátha droppolják a farkukat, erre rámlõnek AK-val. Nézem ki a pöcs az, erre a távolban egy zõdruhás Sztóker pötyögtet. Végülis elfutottam az egyik szemétdomb mögé, és azt megkerülve, megpróbáltam becserkészni. De eltûnt. De hogy mé lõtt rám, nem értem. Pedig nem szoktak. Szóval vannak meglepik, és ezé tetszik a játék <#buck>#buck>
Az is elég idegesítõ, hogy elémugrik a bandita, a sima közelhordós söréttel megpumpálom 1 méterrõl, megroskad, adok neki mégegyet, oszt még akkor sem hal meg. Há milyen mellény az ami két ilyen lövést kibír? Engem meg megpumpálnak 10 méterrõl oszt egybõl kifekszem pedig sokkal jobb mellényem van mint nekik. Na és persze nem mindig fejest kapok, mert mindig így van. Néha kibírok 2 lövést is, de az ritka 😛
Most a Barkeep-nél vagyok abban a nagy táborban. Nyugtassatok meg hogy még nem játszottam ki a játék felét sem. Mondjuk nagy még a térkép, de remélem sok feladat lesz még.
Ja még egy bug így utoljára: Észrevettem, ha bújkálok valakik elõl, de még nem vettek észre tök nyugisak de utána kiszaladok és leölnek, visszatöltöm az állást amikor még nyugi volt, de már akkor is egybõl lihegve keresnek hogy hol vagyok. Elég sokszor van ez így velem. Lehet mással nem.
Na mind1. Összevetve mindent, nagyon király játék!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
60cm betont átüt az AK lövedéke???????????
Az több mint fél méter vastagság....na ne már.Ennyi erõvel simán át kell lõnie a vasuti sínt is.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Problémám van segítsetek légyszi ha tudtok!
Betöltöm az állást aztán 5 perc múlva megfagy az egész, ezt az üzit kapom: "Az alkalmazás inicializása nem megfelelõ (Oxc000012d). "
A játék közepe fele járok már és eddig semmi baja nem volt mostmeg...
Kérlek segítsetek.
Köszönet.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A sínt sem hosszában viszi át😊 hanem a legvékonyabb részén...
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Valahol ott ahonnan viszafele indultál....
(vazz ezt jól megfogalmaztam...)
De én egy katonától összeszedtem a kódot mert ott vakerolta hogy álmában mindíg ez az ajtó volt és a kódja xyz!
Eddig minden oké de hol tudom beütni a kódot? Mert az ajtó mellett nincs konzol!<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#help>#help>
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A kutatólaborban kapsz egy molt, a snorkok kiirtását odamentem kiirtottam mindent és nem irta ki, hogy kész. Elmentem, majd letelt a küldi ideje (pda-ban jelszi hogy menyi idöd van még megcsinálni) akkor kiirta, hogy megvan csinálva és mennyek el a lovéért. Majd ujab pályarészre megyek megint nincs teljesitve, és letelik az ideje ismét kész.
Meg aztán a kötelességiek adtak egy küldit, hogy az árulóhoz mennyek el és üzleteljek vele, majd várjam meg még elõhozza a tuszt. Oda ballagtam (fegyver elvolt pakolva) közeled a tag meg nekem esik sörétessel, ekkor a játék kirta hogy készen van az üzletelés várjam meg még kihozza a tuszt. No ez bajos, mert vagy megölöm, vagy meghalok...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fel is veszem a küldetést, de a Freedomosok rám se hederítenek, simán besétáltam a bázisukra, kinyírtam a snipert és kisétáltam...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
(okés, megoldottam, magamra húztam az ürgét és az NPC-k elintézték szépen, de akkoris sztem ez gáz)
Segítségre lenne szükségem, hogy lehet kijutni az X16-os laborból? A létrát nem érem el. Van valami trükk???
Elõre is köszi a seggítséget!
Egyébként azt nemtudom észrevettétek-e hogy, ha megjelenik magától egy mellék-küldi, pl. írtsd ki a banditákat itt-ott és nyomok egy save/load game-t, akkor kiirja, hogy teljesítve. 😛
Kérdés milyen volt a sín?😊
elképzelem hogy egy 20 mm vastag pácélzatú csapatszállítót kilõ szerjózsa az ak-jával..lol
gondolkodjatok má kicsit
<#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
Sajnos azóta is érezteti a hatását.
<#szomoru2>#szomoru2>
Szóval nagyban térek vissza a Bárba, leadok egy küldetést a csaposnak, majd megyek ki és látom, hogy az összes Duty-s hirtelen zöld pontként jelenik meg a "radaron", ergo csapattag lettem immár, CSAK ÚGY.
Ez még oké, végülis nem is akartam máshoz csatlakozni, a Freedom sok vizet eddig se zavart, a többivel meg nem is vagyok jóban.
Csupán annyi a gáz, hogy most valamiért a Bár területén lövöldözés megy. Kinéztem mivan ott, hát láttam ahogy ott egy katona. Rám is lõtt (nem talált el), de valaki leszedte, mire észbe kaptam. De nem halt meg. Odamentem hozzá mint menõ Duty csapattag és kivégeztem. Na erre a hangosbemondóból jött az ukáz, hogy GYILKOS VAN a területen és még a Duty-s csapattársaim is nekem estek. 😊))
No comment
Csernobilban (Szovjetunió) atomkatasztrófa történt, amikor felrobbant az egyik atomreaktor.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De a sebzése a játéknak akkor is pocsék.<#zavart2>#zavart2>
LOL
Még a régi szocreál országok AK variánsai is(VZ,AMD,AKM,stb)a jó öreg 7.62X39mm lõszert tüzelnek,ugyanúgy mint az AK47-es.
5.45mm lõszert tüzelõ gépkarabély sincsen!!!
Hozzá legközelebb(ürméretben) az M16-os és variánsai(M4A1,M16A1,M16A2,stb) állnak,azok ugyanis 5.56X45mm-es NATO lõszert tüzelnek.
Erre tényleg odafigyelhettek volna a készítõk.
Nem kell ehhez fegyverbuzinak lenni.
Gugli tu to frendsz.
<#ravasz1>#ravasz1>