S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eladó egy eredeti, CDGalaxisban vásárolt STALKER 5.000 Ft-ért, ha valakit érdekel.
Természetesen semmi baja, egyszer felraktam, végigvittem, de mostanában nem fogom újrajátszani.
TDU:Kamarov:HUN
Igazából azoknak jó, akiknek a gépe még épp nem bírja a full dinamic light módot az alapjátékban...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A Zóna létrejötte elõtt emberek éltek azon a területen, egy részükbõl zombi lett, mások meghaltak, akik megmaradtak sokan beálltak a monolith seregbe. Ennyi.
Nagyon köszi a tanácsot,látod ilyen hülye FPS-es berögzõdés,hogy nem mindíg gondolkozik az ember 3D-ben,csak 2D-ben.Pedig amikor a katonai táborból kellett az iratokat megszereznem,akkor volt annyi eszem,hogy az épület minden szintén szétnéztem,úgy emlékszem a harmadikon volt az irat,de itt nem jutott eszembe,pedig benéztem az alagútba,csak nem mentem be.Mostmár mindíg elõttem fog ez lebegni,hogy 3D-ben gondolkozzak mindíg!!
Mégegyszer is ezer köszönet a jó tanácsért!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Hát az illetékes épitesugyi hatosag hatalyos teruletrendezesi terve.
😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Nem erõszakolja rád a program, hogy a kívánság teljesítõ kavicshoz menj. Te döntöd el, hogy most a Wishgranter-hez mész vagy sem. De mintegy mellesleg a PDA-dban lévõ pletykák és történetek alapján tudni lehet, hogy ez nem egy jó választás a Stalker részérõl.
Szintén a PDA-ból sok sok infó megtudható. A frakciókról, a területrõl, lényekrõl, amikbõl lehet azért kikövetkeztetni dolgokat.
Miért kéne kiderülnie a sztoriból, hogy milyen kísérletek folynak ott? Megértenéd? Nem hiszem. Meg nem is ez a célja a fõszereplõnek. Plusz a laborban, már ami tényleg annak is néz ki, nem csak egy sima gépház nagyon elnyúlóan a végén egy kapcsolótáblával, ott vannak a kísérleti alanyok tartályban.
A katonák szerepe is világos. A zóna történetébõl egyértelmû, amit megtalálsz a PDA-ban.
Az a sok föld alatti labor igazándiból nagyobbrészt nem is labor. Amúgy miért ne lehetne ekkora területen 3 ilyen is? Mi tiltja meg egy akkora területen? Ipari körzetrõl van szó, ahol mûszaki laborok simán lehettek, ahogyan mindenféle karbantartó állomások is, amik nagyrészét fel lehet ismerni a "laborokban".
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
hihetetlen mennyire ráerõszakol a wish granteres végre pedig csak egy kicsit kell továbbmenni hogya a jó vég fele mennyunk egy létrán fel a páncélajtóig ...
azt sem értem hogy akkor végul én mit keresek a fûben??? kijuttam vagy milett .... akkor most ez a jó választás nem lehett volna valahogy elpusztitani a körzetet?? és a tobbi fajta véget hogy lehet megnézni?? még a létránál is tovább kell menni???
ennek a gammának elég huje sztorija van nem azért mert nem értem hanem egyáltalán hogy kezdõdik ha csak a játékból indulunk ki semmit nem tudunk meg utána kell olvasni
mindenesetre érdekes egy játémenet volt ez talán épp ezér jo ...de azér sok huyeséggel találkoztam a játék menete során pl a monolithosok mind elvállalták az ajánlatot hoyg jutottak annyian odáig ?? ez hogy lehetséges egyáltalán hogy kezdõdott az egész milyen kiisérletek fojnak a szarkofáfgba mért kell az a katonáknak a másik pedig hogy nem hiszem hogy a zónába ennyi ilyen méretû földalatti labor lenne jol megkutyulták mindenesetre
a lényeg hogy végre kiatták habár ennyi idõ után ........
Szóval ne nagyon keressem?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ha ez a tipp volt elnézést kérek.
Ha az army warehouse-ban jóban vagy a katonákkal,és küldetést is nyomatsz nekik,de szeretnél bemenni a fegyverraktárukba,és nem akarsz megölni mindenkit,gurigas fel egy piros hordót a lépcsõn,és a raktár elõtt posztoló katona elé beguritva,majd a lépcsõrõl szétlõve szabad lesz az út,
mert senki nem foglalkozik egy hordó robbanással,úgyanúgy haver vaqy,mert nem a katonára lõttél,hanem véletlen robbanás történt.. 😊
Mondjuk a raktárban található bulldog,a közeli faluban is megvan,az egyik ház pincéjében is,stalker fokozaton.
Egy kérdõjeles dolog:
Ha mentesz a játékban és a mentésnek a death nevet adod,akkor a mentés
melletti kép,egy rozsdás háttér lesz,egy kis sárga koponyával.
Kérdésem:
A fertõzött erdõben folyamatosan kilép a játék ha sok kutya és farkas
jelenik meg körülöttem,ráadásul pár páncélszekrényt,pár artifactet találtam azon kivül semmit. Van ott vmi nagyon fontos dolog egyáltalán?
Kérdésem2:
A fertõzõtt erdõ fölötti telepen levõ bunkerban ahova le kell menni kikapcsolni a gépet,ami az emissziót kapcsolja le,ott van három
ajtó,az egyiknek a kódja megvan,azt egy halott monolith-os katonánál
találtam meg,a többinek viszont nincs meg a kódja,azokat az ajtókat ki lehet nyitni egyáltalán?
Ugyancsak a fertõzött erdõ északi részén van egy keritéses sáv,aminek a végében van egy létráról megközelíthetõ kódos ajtó,azt is ki lehet nyitni?
Bandita fõnöket összesen kettõt kell kinyírni, ebbõl az egyik ráadásul opcionális. Az elsõ Garbage-ban van és az õ csapata támadja a roncstelepet aminek a vezetõje segítséget kért.
A második akivel foglalkozni kell és megkerülhetetlen, az Dark Valley-ban van. Mindig ugyanott várakozik, a szobájában egy épületben.
Szerintem hibás ott a játék, mert ott a célkereszt, és mindenkit kinyirtam ott és a környéke.
Nektek sikerült??
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egyébként fegyverek közül Obokant lehet viszonylag hamar találni, az elit katonáknál. Ez már elég pontos, erõs, és nem rángat annyira.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha a játék elve szerint, nem itt a fórumon szeded össze az infót, hogy mit hol lehet megtalálni, hanem magad kutatod fel a szükséges cuccokat, elég sok mellékküldetést meg kell csinálni, hogy normális felszerelést tudj összerakni. A Bárba bejutás után már nem fontosak a mellék küldetések, de addig azok nélkül semmit sem érsz...
Nem a pontok gyüjtése a lényege egy ilyen játéknak...
Ráadásul ha a feladat leírását elolvasod, vagy ráviszed a térképen a feladatot jelölõ pontra a kurzort, szinte mindig kiírja hogy hol is keresendõ a rejtekhely/a feladat tárgya. Menj le szépen az aluljáróba a lelõtt helikopter mellett és majd megleled a cuccot egy jókora konténerben a földre ledobva.
Nincs idõm visszaolvasni,mert lehet,hogy erre a kérdésre már valaki megírta a választ,de ha valaki meg tudná mondani azt megköszönném:
A bárban az egyik sztalker megkér,hogy keressem meg a puskáját(úgy emlékszem valamilyen családi fegyver ez)Oda megyek ahol a térképen jelzi,de ott nem találom, van ott három konténer szerû épület, ebbõl kettõbe be tudok menni,a kisebbe van három ajtós szekrény(mint az öltözõ szekrények),de nem találom a fegyvert.Nem messze van egy torony,onnan megnéztem,hátha az épületek tetején van,de nem.Ha valaki tudja,hol van ez a fegyver pontosan,írja már meg a fórumba.Elõre is köszi a segítséget!!! Ja és szerintem nagyon jó kis progi a S.T.A.L.K.E.R. nekem nagyon bejön,bár vannak benne zavaró hibák is,de ennek ellenére le a kalappal!
Sziasztok!
A félreértések elkerülése végett: ez egy rpg szerû fps, ahol nagyon fontos, hogy a történetbõl mit csinálsz meg és mit nem. Nem a "jó befejezésre" kell hajtani, hanem arra, hogy a játékot minél tovább vihesd. Ebben a játékban a leghosszabb játékidõt a jó befejezés adja, az összes többi jóval rövidebb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A haverjaihoz vezetõ úton, bal oldalt van egy kimustrált vasútikocsiból készült bódé. Mögötte egy gyógypak, meg egy sebesült (amikor odaérsz, jön egy helikopter, azzal ne törõdj). A gyógypakot add oda a sebesültnke, nõ a reputációd és lesz egy haverod. A kocsiban nézz szét. Az egyik végén egy elsõsegélydobozban van egy jangompítós pisztoly, pár lõszer és egy gyógypak. Kicsit odébb, még mindig balra, az egyik épület belsõ végében (egy hulla is van ebben az épületben) van pár egymásra halmozott láda és egy benzines kanna. Óvatosan, hogy a kanna ne robbanjon fel, takarítsd el a ládákat, mögöttük van egy bandita védõruha, valamelyest golyóálló. A faluban van egy jobb ruha, azt már leírták, hogyan lehet megszerezni. Ezzel a felszereléssel már van esélyed egyedül elintézni a banditákat a garázsban. A többieket ne hívd, csak úban lesznek és meghalnak.
Artefaktokat, kaját és gyógycuccokat bárkinek el lehet adni, aki szóba áll veled. Fegyvereket csak a felsorolt 4 helyen. Bizonyos modok lehetõvé teszik, hogy lõszereket is adjanak-vegyenek a stalkerek egymástól (erõsen korlátozott mennyiségben).
Sajnos az optimalizálás és bugmentesítés elmaradt, gondolom kiadói nyomásra.
Jó lenne, ha jönne egy patch majd, esetleg egy kiegészító lemez vagy folytatás.
Tetszett a játék, idén ez a második, amivel hajlandó voltam játszani (másik a wow bc). Mostanában annyi igénytelen, észnélküli, csili-vili játék jött ki, hogy már fáj. Ezek közül kiemelkedik ez az alkotás, ahogy olcsóbb lesz, megveszem és megnézem két év múlva, hogy fog kinézni az akkori gépemen!
Csináltam szinte minden fontos momentum után mentést. Ha feltöltöm valahova, más is el tudja indítani?
Csak azért gondoltam, hogy hátha nem akarja mindenki többször végigtolni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lehet választani a profnál hogy odaadja a kordinátákat vagy nem !!!
De ezt csak akkor tudod elérni ha már megcsináltad neki a küldetést !!
Szó sincs semmi féle csak ellenséget kell gyilkolászni dologról !!
Ha jó befejezést akarsz akkor mindenkéép el kéred tõle a kordinátákat ha meg nem akkor nem kell vele foglakozni és akkor a rossz végek egyikét kapod majd meg !!!
Igen neve is van a befejezéseknek pár ezer hozzászolással odébb ez is le volt irva hogy melyik befejezésnek mi a neve !!!
A nevüket a játékban nem lehet megnézni csak ki lehet következtetni öket !!!
Mert novice-on és stalkeren alapból ad neked fegyvert meg kést !!!!