34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
SaGa #26926 Ismert driver hiba. Frissítsd a videokártyád driverét és tedd fel a float32 mod-ot (thefloatingpoint.org)... -
madmanic #26925 Hogy sárga? És Hol?
Nekem először a madarak meg a kopterek húztak csíkot az égen, de egy driver frissítés megoldotta. -
#26924 Én ilyennekkel nem is találkoztam....
Főleg a sárga égbolt hihetetlen számomra, meg ez az ablakban játszás... -
szabygyerek #26923 Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy sárga az égbolt, tudom kapcsoljam ki a teljes képernyős nézetet, de ablakban játszani élvezhetetlen. Nincs valami megoldás, hogy teljes képernyőn se legyen sárga az az égbolt?
Úgy hallottam az 1.0003 patchben javítottak az NPC-k spawnolásán, ez mennyire használható? Már nem zavaró, hogy a kiírtott gyár hirtelen megtellik újra egy rakat ellenséggel? -
patyomkin #26922 Szerelem első látásra....,és mindíg ismételhető szerelem... -
#26921 ...Igen és mi volt benne ami ennyire megfogott,h találkozni akarsz vele újból??? -
#26920 hát hajrá :D -
#26919 És? :) -
peti94 #26918 sziasztok
nemrég újrakezdtem a gamét és találkoztam egy oleg nevű bottal képet sajna nemcsináltam de visszatöltöm a mentésemet és megint megkeresem -
#26917 ...na ja én is úgy állok a dologgal,h vannak fontosabbak amire költenem kellene! -
#26916 ÉN csak azért nem vettem meg, mert akkor má gépre is kellett volna költeni...
Azt meg má nem fogom... -
#26915 Persze elöbb beújítok vmi komolyabb vasat is! -
#26914 na most lebuktam! -
#26913 hehe -
#26912 ...ez volt az első olyan játék aminél elgondolkodtam komolyan,h megveszem origiban is,mert annyira tetszik! -
SaGa #26911 Az igéretek szerint talán a héten kijön... -
#26910 menj el a gsc-sekhez és kérd el tőlük...
máshonnan egyenlőre nem -
patyomkin #26909 Nem akarlak felidegesíteni, de ezt a patchet honnan tudom lecsípni??? -
SaGa #26908 Ha igaz, az 1.0004 patch javítja ezt is... -
SaGa #26907 Mert nem olvasod el, amiket mondanak. A WishGranter csak ilyen végeket ad. A normális befejezéshez nem a WishGranteren át vezet az út, hanem mellette, de ezt el is mesélik... -
patyomkin #26906 Sejtem, hogy ez lesz egyetlen megoldás de = 1 tökön szúrással.... -
#26905 ..uninstall exe,
aztán újból install! Ez jó gyógymód szokott lenni! -
patyomkin #26904 Szasztok!
Olyan gondom van, hogy mikor vinnem kellene a flashdrive-ot meg a doksis tatyit a bárba, az első átlépési pontnál eccerűen kivág a program(kilép a windosba)!
Ha trudnátok segíteni nagyon megköszönném! -
#26903 ..a többit még nem sikerült összehoznom,eddig! -
#26902 ..nem csináltál meg fontos küldetéseket és/ vagy a játékmeneted ennek fényében alakult úgy, hogy ezt a befejezést kaptad!
Nekem volt 3féle: plafonfejreomlós, "C"-tudatos és a végén alegjobb amikor elheveredek a fűben! -
#26901 Mert ne ahhoz az otvar köhöz menjél!Főküldiket csináld! -
hadasrichard #26900 azért kösz. -
#26899 Igen, hogy ne kelljen a cd/dvd...
Egyébként akkor itt ne kérdezz többet erröl... -
hadasrichard #26898 ha erdedeti lenne akarnám crackolni?! -
#26897 Most megvan eredetiben vagy nincs?
Mert ha nincs akkor menj és vedd meg, vagy játsz szinglibe... -
hadasrichard #26896 no akkor csak nem értek hozzá.
-
#26895 Hát persze.:PPP -
#26894 Szeva. Amikor a mezőn elfehéredik a szeme.
-
#26893 Vakság?? Az milyen befejezés? Regéld má el. -
#26892 Sziasztok. Túdna segiteni valaki hogy miért kapom állandoan a vakság befejezézt. Idáig 3-szor vittem végig és mind a 3-szor a vakságot kaptam. Ez hihetettlen. -
hadasrichard #26891 semmi leírást nem mellékeltek hozzá.vaktában bróbálkozom. -
#26890 Nem értem. Ha warez, akkor olvasd el a bannert. Ha nem megy, akkor vedd meg eredetiben és nem lesz bajod. Ennyi! -
hadasrichard #26889 szóval,nincs cd kulcsom a stalker-hez,és emiatt nem tudok a neten játszani,így már érted. -
#26888 Ez magyar fórum, ha lehet, akkor magyar nyelven próbálj meg kommunikálni. -
hadasrichard #26887 sziasztok,tudna valaki működő cd kulcsot adni stalkerhez,egyszerűen nem bírom rávenni,hogy neten is menjen,ezt a részét nem tudta crack-ni.Segítséget kérek.