S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is feltettem ma a gammát és a tapasztalatom az,hogy elég nagy atomerõmû kell hozzá.
Az elsõ pályán ahol elõször kell lövöldözni, ott nincs fegyverem,ezért mindig lelõnek. Hol találok fegyvert?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen ha találkozol a kristályal akkor mindenképp false rossz befejezéseket fogsz kapni !!
A mellék küldetéseket nem kell megcsinálni hozzá nem befolyásolja a befejezést !! a mellékküldik nélkül a játék túl rövid lenne azok csak töltényt pénzt vagy artifactokat adnak !!
Onnét tudom hogy tudok angolul és ahogy a befejezés neve is mutatja Blind= vakság !!!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Pont ettõl féltem. Oblivionban a rozsdás szeget is eladtam, ha kellett átlósan átszeltem a vadont gyalog, csak semmi ne legyen az enyészeté 😊 .
Bár ott volt gyorsutazás. Akkor asszem az lesz hogy csak a drága cuccokat viszem eladni (abból is a könnyût).
A különbözõ épületekben vannak használható dobozok/ládák. Van olyan hely ahol raktározhatok cuccot, és nem lopják el? Ebben nem vagyok biztos.
amúgy exoskeletont találhatsz:
GOOBY, pls
Igen 😊
1. a játék elején a vén fószer
2. a bárban a kocsmáros
3. Yantarban a professzor
Ha már túlsúlyban vagy akkor érdemes eleadni mindent amid csak van de leginkább az artifactokat érdemes eladni mert azok érnek sok pénzt !!
Tudod sok kicsi sokra megy !! <#vigyor>#vigyor>
De ha túl messzi vagy valamelyik kereskedötöl és a túlsúly miatt nem tudsz jobban futni akkor nyugodtan el lehet dobni a felesleget !!!
Kereskedõket hol találok a kezdõn kívül, a pityukat szeretném eladni, csak sokat kell kutyagolni. Egyáltalán van értelme mindennel kereskedõhöz szaladgálni, vagy elég az exta cuccokkal kereskedni, aminek van értéke?
Kezdõ S.T.A.L.K.E.R. segítséget kér. 😊
THX!
Ha mindenképp a kék kristályhoz mész akkor az ad az 5 befejezés közül egy false rossz befejezést !!!
A másik két befejezésrõl meg csak annyit hogy az egyik jó befejezés az általában nem is annyira jó a másik meg egyértelmû hogy jó befejezés de azért meg kell ám szenvedni érte !!
A kettõ igazi befejezés mit takar? Az egyikben a csá örökre itt marad, a másikban pedig elutazzik Hawaii-ra? XD
A sm 2.0 miatt nem engedi a dx9-es beállításokat.
Csak halkan, mert ez illegális...
A válaszokat meg köszi szépen 😊
3200+ 2.04GHz és 512 mb ram-on???????????????????????
TDU:Kamarov:HUN
zöld seva rucit pedig találhatsz is:
GOOBY, pls
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Amúgy jókora vacak a ruci. Sugárzás ellen semmit nem ér jóformán, és még csak sprintelni sem lehet benne.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha nincs, akkor tölts vissza egy régebbi állást mielõtt Csernobilba mentél és szerezz egyet. De ne csalj csak mert elfelejtettél elõre gondolkodni. Viseld a következményeket.
Van egy kis problémám...A szarkofágban a talált ruhát is felvettem,de így is folyamatosan kapom a sugárzást...És egy idõ múlva elfogy minden antisugárzás cuccom és meghalok...Esetleg tudnátok segíteni? Nincsen valami kód a játékhoz..Vagy ha valaki tud,akkor tud valami save game-et adni?
Elõre is köszönöm a válaszokat...