S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Miután beszéltél Wolffal ugyis kapsz majd fegyvert !!

Aztán már lehet lövöldözni !!!
Peetboy
Hali!
Én is feltettem ma a gammát és a tapasztalatom az,hogy elég nagy atomerõmû kell hozzá.
Az elsõ pályán ahol elõször kell lövöldözni, ott nincs fegyverem,ezért mindig lelõnek. Hol találok fegyvert?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdjük elöször is Kruglov profnál életben kell maradnia el kell kisérni a Yantari laborig aztán Kruglov dokival el kell menni egy helyre megvizsgálni valamit persze ekkor is életben kell maradnia mikor odaértek át kell vizsgálni Ghost hulláját aztán visszafele menet leadni a cuccost a másik profnak és akkor megadja neked a kordinátákat ami egy csávóhoz vezet Cordonban oda elmész beszélsz vele az elküld a Dokihoz pontosan oda ahol Strelok flashdrivját megtaláltad miután beszéltél a dokival az meg adja neked a kordinátákat Pripyatban ahol a hotelben kell a dekodert megszerezni miután Pripyatban a hotelnél meg van a dekoder azt még a kék kristály bejárata elött egy picivel odébb egy létrára felmászva kell alkalmazni kinyitod az ajtót dekoderrel lemészárolod az öröket a pálya végén szétlövöd a berendezést a tesztet nem fogadod el és mehetsz a következõ pályára na ott meg teleport gömbökben kell menni miután 15 vagy 16 teleport gömbön átmentél lesz egy utolsó de elötte még lesz ott egy kis csata miután az is megvolt utána belemész a teleport gömbe és irány HAWAII !! <#hehe><#hehe>
wesker24
A jó fõszálon azt jelenti hogy eldöntheted te magad hogy most hogy akarod vinni tovább a játék sztoriját !!
wesker24
Na szóval ez elég hosszú is nehéz út vezet oda !!!

Igen ha találkozol a kristályal akkor mindenképp false rossz befejezéseket fogsz kapni !!

A mellék küldetéseket nem kell megcsinálni hozzá nem befolyásolja a befejezést !! a mellékküldik nélkül a játék túl rövid lenne azok csak töltényt pénzt vagy artifactokat adnak !!

Onnét tudom hogy tudok angolul és ahogy a befejezés neve is mutatja Blind= vakság !!!

fery02
Hogy értve, hogy JÓ fõszálon? <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Engem is érdekelne, hogy hogyan utaztathatjuk el Hawaii-ra, minden mellékküldetést kell hozzá teljesíteni, vagy mi? Mellesleg ha a játék végén találkozunk a kék kristállyal, mindenképp csak false befejezést kaphatunk? Amúgy honnan tudod hogy megvakul? Doom-ban is ilyen a szeme a csának, ha beírjuk hogy "iddqd", és akkor ugye az halhatatlanságot ad. Itt is lehet hogy ez a helyzet. Más kérdés hogy én onnantól kezdve mindenhová napszemcsibe járnék. Fõleg Hawaii-ra 😛 (elég lesz már ebbõl a Hawaii-ból XD)

wesker24
ahhoz hogy jó befejezést kapd a jó fõszálon kell vinni a küldiket !!!
wesker24
nagyon sok mindent eléggé nehéz hozzá az odavezetõ út !! <#nyes><#nyes>
wesker24
Dehogynem minden egyes kereskedõnél van egy kék láda na szóval oda mindent le lehet pakolni ami felesleges !!!
Még egyszer thx!

Pont ettõl féltem. Oblivionban a rozsdás szeget is eladtam, ha kellett átlósan átszeltem a vadont gyalog, csak semmi ne legyen az enyészeté 😊 .
Bár ott volt gyorsutazás. Akkor asszem az lesz hogy csak a drága cuccokat viszem eladni (abból is a könnyût).
A különbözõ épületekben vannak használható dobozok/ládák. Van olyan hely ahol raktározhatok cuccot, és nem lopják el? Ebben nem vagyok biztos.
PhantomAss
még van a freedom bázison is kereskedõ
amúgy exoskeletont találhatsz:
Pripjatyban egy kis álló szobor elõtt (talán Lenin) egy keresztre gázálarc van akasztva, ha átvizsgálod ott van egy-és az erõmûben is lehet találni egy dobozban

GOOBY, pls

Gyocsika
És mit kell ahoz csinálni hogy Hawaii -ra menjen?

"Az egyikben a csá örökre itt marad, a másikban pedig elutazzik Hawaii-ra? XD"

Igen 😊

wesker24
hello ha jól tudom 3 nagy kereskedõ van a játékban !!!

1. a játék elején a vén fószer
2. a bárban a kocsmáros
3. Yantarban a professzor

Ha már túlsúlyban vagy akkor érdemes eleadni mindent amid csak van de leginkább az artifactokat érdemes eladni mert azok érnek sok pénzt !!
Tudod sok kicsi sokra megy !! <#vigyor>

De ha túl messzi vagy valamelyik kereskedötöl és a túlsúly miatt nem tudsz jobban futni akkor nyugodtan el lehet dobni a felesleget !!!
csáó

Kereskedõket hol találok a kezdõn kívül, a pityukat szeretném eladni, csak sokat kell kutyagolni. Egyáltalán van értelme mindennel kereskedõhöz szaladgálni, vagy elég az exta cuccokkal kereskedni, aminek van értéke?
Kezdõ S.T.A.L.K.E.R. segítséget kér. 😊

THX!
wesker24
Dehogyis örülj hogy a legjobb false hamis befejezést kaptad !!!

mert ebben a befejezésben csak megvakul viszont a másik 4-ben elpatkol a fõhösünk !!
wesker24
Ugy hogy a játéknak 7 befejezése van !! 5 rossz 1 semleges és 1 jó !!

Ha mindenképp a kék kristályhoz mész akkor az ad az 5 befejezés közül egy false rossz befejezést !!!

A másik két befejezésrõl meg csak annyit hogy az egyik jó befejezés az általában nem is annyira jó a másik meg egyértelmû hogy jó befejezés de azért meg kell ám szenvedni érte !!

fery02
De még mindíg nem értem, hogy értve rossz? Úgy értve, hogy érthetetlen? Mert ez a befejezés számomra eléggé az volt 😄
A kettõ igazi befejezés mit takar? Az egyikben a csá örökre itt marad, a másikban pedig elutazzik Hawaii-ra? XD

A 7-bõl kettõ igazi befejezés (és ebbõl a kettõbõl csak egy az igazi és jó befejezés), a maradék öt kivétel nélkül mind rossz befejezés, te ebbõl az ötbõl érted el az egyiket.

fery02
Hogy érted? Legszarabb befejezést kaptam? 😄

Ez egy hamis befejezés.

doncarlos
hát az meg mi (sm2.0)?

Ez így nem igaz.

A sm 2.0 miatt nem engedi a dx9-es beállításokat.

Csak halkan, mert ez illegális...

DannyL
Azért mert ez egy DX8-as vga kártya, nem 9-es.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

wantonly
Örülj, hogy ezzel a kártyával elfut dx8-ban úgy, ahogy.
doncarlos
Vista-n néztem meg a game-t ATI9600-as kártyával, és ahol ki lehetne választani az alapszintû beállításoknál a direct x9-et ott inaktív a legörgetõ ablak.. vajon miért?

fery02
Nagyon szépen köszi a segítséget, így már ki is tudtam játszani a játékot. Én komolyabb befejezést vártam. A 7 közül én azt kaptam meg, hogy az emberkém hirtelen megjelenik egy mezõ féleségen, becsukja a szemét, majd újra kinyitja, és tök fehér a szeme szegénykémnek, aztán nézhetem, hogy kik készítették a játékot. Ez melyik befejezése a játéknak? 😄

fery02
Jó, de nincs visszaút 😊
A válaszokat meg köszi szépen 😊

wantonly
Minimumon igen, de nagyon sokat ne várj tõle.
doncarlos
Vista-n néztem meg a game-t ATI9600-as kártyával, és ahol ki lehetne választani az alapszintû beállításoknál a direct x9-et ott inaktív a legörgetõ ablak.. vajon miért?

csá all.sztetek lefutna egy Amd Athlon 64 processzor
3200+ 2.04GHz és 512 mb ram-on???????????????????????

TDU:Kamarov:HUN

PhantomAss
exot lehet venni freedom bázison ha nagyon akarsz (2000000pénz)
zöld seva rucit pedig találhatsz is:
Yantarban egy romos ház széfjében közel a lezuhant helihez, erõsen sugárszennyezett, csak a tetõn lehet bemenni

GOOBY, pls

Amig nincs seva vagy zöld vegyvédelmi ruhád, addig a sárgát érdemes hordani szerintem, már annak is jóféle nightvisionja van. Késõbb meg a zöld vegyvédelmit.
tibor16
Bárban, mikor mennél át a katonai raktárokhoz, közvetlen mielõtt elérnéd a az átlépõ pontot, van az uton kifelé jobbra egy lelõhely, jelzi a PDA is. Amolyan fejfa féle, maszk van ráakasztva, ott egy sárga vegyvédelmi ruha van eldugva.. (nem tudom mennyire hatékony, mert nekem még nem kellett).

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Randelz
Akkor szerinted a SEVA jobb?

Ez egy Exo suit. Találni lehet Csernobilban. Illetve ha piszok nagy mázlid van, akkor elképzelhetõ hogy lesz megvehetõ darab a Bárban, miután visszatértél Red Forest-bõl. Ez egyáltalán nem biztos.

Amúgy jókora vacak a ruci. Sugárzás ellen semmit nem ér jóformán, és még csak sprintelni sem lehet benne.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wantonly
Mellék-küldik nélkül rövid a játék..
Atisz
Yantan-ban bármikor tudsz újat venni a professzortól.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ha mindenáron kell a pseudo-dog farok, próbáld meg nem sokkal a sorompó elõtt a susnyásban, mielõtt átmennél a Garbage területére. Nekem ott is szoktak lenni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csupa bug a progi. Csak a fõ történetre koncentrálj, amit a fogadós ad és keresd Strelok-ot. Pénzed amúgy is annyi lesz mint a szemét (artifact-eket gyûjtsd) és a pontlistán is legalább a játék közepére eléred az elsõ helyet (én már az elején elértem, sok katona, azok közül is õrmester és százados szórakozott velem <#wink>)

Atisz
Szerintem ne foglalkozz vele. A mellékküldetéseket úgy általában felejtsd el. Nekem a family rifle volt az utolsó, azóta csak a fõ szálra koncentrálok. Azok legalább viszonylag fantáziadúsak és van is értelmük.

wantonly
Nem.
Randelz
És lehethogy láma kérdés de hullákról nemlehet a ruhájukat elvenni?

Randelz
Ilyen ruhát holtudok szerezni?

Sziasztok.Uj vok még a gammában.Van vmi olyan mod,ami javit a teljesítményen?

Trade button. Mikor beszélsz egy NPC-vel, mindegyiknél ott van az a billentyû is. Kiszúrja a szemedet...

Az exo suit nem véd igazán sugárzás ellen. Legyen nálad 2-3 fireball artifact és egy Ecologist vagy egy zöld vegyvédelmi ruha.

Ha nincs, akkor tölts vissza egy régebbi állást mielõtt Csernobilba mentél és szerezz egyet. De ne csalj csak mert elfelejtettél elõre gondolkodni. Viseld a következményeket.

hali. megcsináltam 1-2 küldetést, visszamentem sidrovich-hoz és hogy tudok vásárolni, vagy eladni? végignyomtam minden bill-t de semmi 😞

Sziasztok!
Van egy kis problémám...A szarkofágban a talált ruhát is felvettem,de így is folyamatosan kapom a sugárzást...És egy idõ múlva elfogy minden antisugárzás cuccom és meghalok...Esetleg tudnátok segíteni? Nincsen valami kód a játékhoz..Vagy ha valaki tud,akkor tud valami save game-et adni?
Elõre is köszönöm a válaszokat...