S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb, ha magad maradsz. Bármelyikhez csatlakozol, a másik automatice ellenséges lesz. A Duty ellen csak addig ciki, míg vissza kell menni a korábbi területekre, mert azt csak rajtuk keresztül teheted meg, a Freedom ellen viszont igen kellemetlen, mert lesz egy olyan pálya (Red Forest), ahol egyidõben kétfele kellene harcolnod, ha nem vagy velük legalább semleges viszonyban.

Alig 20 bejegyzéssel lejjebb megtalálod: mûködik, jó, nem csodaszer...

Sziasztok!
Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem.
Visszatértem Yantarból a x16 laboros küldiután a docuval.Lemegyek a bárba és a pultos a TV alatt áll nekem háttal és nem jönn közelebb ,nem tudom oda adni neki a documentumot.? íEvvel a hibával talákozott már valaki? Probáltam kimentést visszatolteni,de ha már a bar területén mentettem, a játék visszatöltésnél kifagy.Megfigyeltem ,hogy amikor a õrség mellet elhaladok megakad egy kicsit és ezt firkálja a konsolban:
"Fatal error"
"Cscript-engine error"
"D:\xray-svn\xr_3da\xrgame\script-engine.cpp"
"error line 74 "

de rácseszett az okitoji😊 benyomtam pár gránátot és meglett a tavcsoves obokan, gondolom errõl beszélt

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

PhantomAss
odaadod a pénzt és vmit pofázik hogy hallottál-e már robin hood-ról, mer õ a szegényeknek adta a pénzt amit elvett a gazdagoktól...szal most õ elveszi a pénzed és ha nem tetszik akkor lehet menni anyuhoz sírni😊
ezt tudtam nagyjából kivenni belõle

GOOBY, pls

ja, ez lenyulas a Dark valley Cordon feloli reszen esett meg velem😊

Na ezt a Poker nevu gengsztert en sem talaltam meg....
Ellenben kijott egy bazisrol egy semleges statuszu ficko ugyanennek a palyanak a masik vegen, beigerte, hogy 800 ert hoz puskat, de eltunt, utana menni nem tudok, mert lelonek a haverjai.A penzt persze elvette😊
Azt mondta varjak, mig kihozza a puskat a hodalybol.
Meddig kell varni?
😊
Kicsit hulyen etzem magam, hogy ott alldogalok az orok elott,nezegetem a madarakat, futyoreszek es egyre inkabb befeszkeli magat az agyamba az a szornyu gyanu, hogy atbasztak😊

doncarlos
köszi...tudom hogy nem fõ küldetés, de mér másodjára viszem végig, és mindent meg akarok csinálni.

Herold
Amikor jövök ki a földalatti bunkerből és segítenem kell ennek a baromnak az Agropromnál.

tibor16
köszi a segítséget..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Herold
Van valaki, akinek sikerült megmentenie ezt a kibaszott Vakondot? Álandóan belerohan az ellenség közé és lelövik, nem tudok mit csinálni. Már a hajamat tépem.

Atisz
A PDA-ban egy patkány és farkas kombinációjára hasonlító lény képe van a pseudodog szó alatt. Fekete a farka és rendkívül ritkán dob. A játék egyik legidegölõbb mellékküldetése <#nevetes1> (még jó hogy nem kötelezõ)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Saga Jr írta le nemrég. Addig ne menj be amíg a sztori szerint nem kell ide jönnöd (tehát csak az X18-as labor felderítése és a Wild Territory-ben a doki megmentése után). Ekkor a professzor egy rutin küldetés után, megajándékoz egy sisakkiegészítõ prototípussal ami elnyomja a psi kibocsátást. Ezzel már nem lesz gond bejutni és az abálásra koncentrálni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

doncarlos
ezt fejtsd ki légy szives.....

doncarlos
ahha köszi, de akkor miért ilyen lény képe van a PDA-ban? mindegy.. köszi.. keresgélek tovább

Hello
A Float 32-t hogyan kell felrakni a játékba?
Nem értek angolul sajna.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

ez egy flesh és nem pseudo

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

tibor16
Ezzel a psi sugárzással ami Jantarban van, azzal mit lehet csinálni? Be akartam menni a kapun és a sárga vegyi ruha sz*rt sem ér. Kerestem - igaz csak a mocsár felõl - bejáratot, de nem találtam. (A Tereprõl ki lehet menni - észrevettétek? - ott a mocsár résznél.) Szóval, nem vagyok türelmetlen, de elég utálatos ez a terep, nem szeretem az ilyen zombis részt, ha csak ebbõl állna, nem is játszanék vele.. - örülnék valami tippnek..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

bertino
jobb helyre fel se rakhattad volna a képeket

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

doncarlos
Talán így:

doncarlos
Fasza

doncarlos

doncarlos
Szóval még mindíg keresem azt a pseudokutyát vagy mit...
Itt elvileg azt mutatja mit keressek:

Én ettöl vettem el testrészt:

Ami így néz ki:

És a kereskedõ így nem fogadja el:

Bocsesz. csak a kódos ajtóra mentem rá és nem figyeltem a körüményeket.😊 Elnézést érte! © SaGa Jr jól mondja! <#buck><#integet2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bricsi01
Bocs, kihagytam egy ? a 3. sór végére, még 1x bocs.

Ki az aki rátette a 3szoros sérülést?
Szerintem zsír, mert valóságos. (Olyan mint az RO😮st 41-45) :-)

bricsi01
Helló!

Rájöttem mi volt a probléma, egyrészt már Stalker Suit-om volt ami NV-ös, másrészt ha minimumon van minden grafikailag akkor nincs lámpa :-@

Van egy olyan kérdésem, hogy kikhez jobb csatlakozni, a Duty-hoz vagy a Freedom-hoz.

Well, good hunting stalker + s!
S bocs ha túl fan vagyok, csak tetszik ez a szöveg. :-)

hmm amit linkeltél az egyik képen ahol wolf van a háttérbe totál elvan mosodva a modolt képen mint az eredetin én azértn em nevezném ezt minöségnek 😊 lehet gyorsult de elég szarul néz ki

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

A Red Forest-rõl van szó. Ott marhára nem szzükséges semmilyen kódos ajtóval szarozni. Mivel nem kell.

Abban a teremben, ahol le van szakadva az állványzat, ott be kell menni középre. Lesz ott egy kapcsolóval ellátott "mûszerfal". Meg kell húzni a kapcsolót és ennyi.
De ez szvsz totál egyértelmû. Lekapcsolásról van szó, ahogyan a korábbi esetben is, amikor a 3 ugyanilyen kapcsolótáblán kellett meghúzni kart egyre feljebb jutva a szinteken, majd egy utolsó kar meghúzása után lehetett menni Ghost holttestéhez. Na itt detto ugyanez a helyzet. Kis kart megkeres és meghúz. Ennyi.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem muszály hozzá cd kulcs.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

zsanet
Szerintem szebb lett

A multizással kapcsolatban tudna valaki segíteni?

Hello
Nemtudna valaki küldeni cd kódot nem találok sehol .
A FAQ ot is megnéztem ott sincs
zsanet
zsanet
Hali tud valaki valamit errõl a Float 32-rõl?Float 32

A kódos ajtón gondolom nem ártana átjutni ha van kódod a PDA talált fájljai (dokumentumai) között akkor azt beírod az ajtónak és már mehetsz is. ha nincsen kódod hozzá akkor keresd a sárga öltözékes embereket akik általában már halottak csak ott hevernek a földön. Azoknál van info az ajtóhoz amit ezután ha átkutattad jelez is egy kis hang.Megnézed és ott lesz a pda-n rola info.(asszem még egy ilyen kódos ajtó lesz nem sokára még 1)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IvanovicsTech
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Szóval a vörös erdõben vagyok hogy kikapcsoljam az agyperzselõt,meg is találtam a bázist le is mentem a föld alá,csak egy baj van ahol jelzi hogy kapcsoljam ki a gépet ott aban a szobában nincs semmi.De van egy kódos ajtó ahova viszont nem tudok bemeni mert nincs kódom hozzá.Szóval mere tovább??
Valaki PLS segítsen!

Mercedes CLK 270

Trader modot nem tudja valaki telepíteni?mert nekem nem megy,nem tudom hova kell illeszteni a fájlokat😞<#help>

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Igy van 😊 Nem minden arany ami fénylik!! 😊)

Igen. Legalábbis ha másik rossz befejezést akarsz.

Ha nálad a dekóder, akkor csak menj el a francba a kõtõl és a másik irányban megtalálod a tényleges tovább vezetõ utat. Ez nem a rendes befejezése a játéknak, ez csak a tuti biztos halált adja be.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem tudjátok mi lehet a gond ha nem akarja betölteni a Quicksave-t?
Randelz
Nekem a végén azt kívánta hogy gazdag legyen. Elõlrõl kell kezdenem ha más befejezést akarok?

Netrat
Volt már így is, úgy is.

Hello
Ahhoz,hogy multizzunk mi kell?
Fent van a játék+10001 patch,serialt nem adtam meg mikor felraktam a gamet.
Kell még valami hozzá,hogy LAN-ban tudjunk nyomúlni vele?Vagy csak simán iditjuk és jíííhhháááá?
<#buck>

gduck
Tipp: az alaplap SETUPjában ha minden igaz van olyan hogy "flexibility option" a memória résznél. Ezt rakjad "enabled"-re, hátha...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Netrat
Ja és ez nem áll:
Ha elakadtál, akkor olvasd el a FAQ-ban található végigjátszást!

Ott ugyanis ez a hibaüzi fogadja a kedves érdeklõdõt:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /hir/index.func on line 11

Netrat
Meg tudná-e mondani vki, hogy miért fagy ki állandóan a gépem ez alatt (és csak ez alatt!) a játék alatt?
1.0001 patch fent van, a vas átlagosan elegendõ (intel 630 3GHz, 2*512/533 RAM, Asrock VSTA Conroe deszkában, 250 GB Seamax S-ATA merevlemez, GeCube 9600XT) a VGA kártya miatt csak DX8-ban fut, de ez még nem lenne oka az állandó kifagyásnak. Grafikát visszavettem kissé, így alig akad, de aztán random idõben és helyen kifagy és olyankor berreg a hang a hidegresetig.

Viszont akit lezuztam vagy már lezuzva találtam mindegy hogy kutya volt vagy katona vagy zombi mindenkit átkutattam. Senki sem menekült az enyves kezeim közül. A király holmik általában szeréntem a halottaknál voltak. <#vigyor2><#vigyor5><#circling>

Minimális mellékküldetést csináltam meg és szeréntem király cuccaim voltak a szimatszatyromban 😊) Volt mindenem "szinte" ami csak kellett. Király fegyó, sok jó kavics, kaja, pija, nõk... ja az nem volt 😄 franko rucik, sugárzás minuszoló szurik stb..

Vegyél magadra egy új gúnyát ami jobb állapotban van és jobban véd. Az a kék csík a rucid állapotát jelzi. Azt a szétzuzott ruhát meg dobd be az árokba. 😊)

Ceko
sziasztok!

Játékközben a piros élet csík fölött a kék csík az pontosan micsoda és hogyan lehet megnövelni?Mert nekem már nagyon kicsi van belõle és nagyon hamar meghalok,gondolom valami pajzs féle lehet.Köszi<#worship>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,