S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem.
Visszatértem Yantarból a x16 laboros küldiután a docuval.Lemegyek a bárba és a pultos a TV alatt áll nekem háttal és nem jönn közelebb ,nem tudom oda adni neki a documentumot.? íEvvel a hibával talákozott már valaki? Probáltam kimentést visszatolteni,de ha már a bar területén mentettem, a játék visszatöltésnél kifagy.Megfigyeltem ,hogy amikor a õrség mellet elhaladok megakad egy kicsit és ezt firkálja a konsolban:
"Fatal error"
"Cscript-engine error"
"D:\xray-svn\xr_3da\xrgame\script-engine.cpp"
"error line 74 "
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
ezt tudtam nagyjából kivenni belõle
GOOBY, pls
Ellenben kijott egy bazisrol egy semleges statuszu ficko ugyanennek a palyanak a masik vegen, beigerte, hogy 800 ert hoz puskat, de eltunt, utana menni nem tudok, mert lelonek a haverjai.A penzt persze elvette😊
Azt mondta varjak, mig kihozza a puskat a hodalybol.
Meddig kell varni?
😊
Kicsit hulyen etzem magam, hogy ott alldogalok az orok elott,nezegetem a madarakat, futyoreszek es egyre inkabb befeszkeli magat az agyamba az a szornyu gyanu, hogy atbasztak😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Float 32-t hogyan kell felrakni a játékba?
Nem értek angolul sajna.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Itt elvileg azt mutatja mit keressek:
Én ettöl vettem el testrészt:
Ami így néz ki:
És a kereskedõ így nem fogadja el:

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ki az aki rátette a 3szoros sérülést?
Szerintem zsír, mert valóságos. (Olyan mint az RO😮st 41-45) :-)
Rájöttem mi volt a probléma, egyrészt már Stalker Suit-om volt ami NV-ös, másrészt ha minimumon van minden grafikailag akkor nincs lámpa :-@
Van egy olyan kérdésem, hogy kikhez jobb csatlakozni, a Duty-hoz vagy a Freedom-hoz.
Well, good hunting stalker + s!
S bocs ha túl fan vagyok, csak tetszik ez a szöveg. :-)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Abban a teremben, ahol le van szakadva az állványzat, ott be kell menni középre. Lesz ott egy kapcsolóval ellátott "mûszerfal". Meg kell húzni a kapcsolót és ennyi.
De ez szvsz totál egyértelmû. Lekapcsolásról van szó, ahogyan a korábbi esetben is, amikor a 3 ugyanilyen kapcsolótáblán kellett meghúzni kart egyre feljebb jutva a szinteken, majd egy utolsó kar meghúzása után lehetett menni Ghost holttestéhez. Na itt detto ugyanez a helyzet. Kis kart megkeres és meghúz. Ennyi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nemtudna valaki küldeni cd kódot nem találok sehol .
A FAQ ot is megnéztem ott sincs
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Szóval a vörös erdõben vagyok hogy kikapcsoljam az agyperzselõt,meg is találtam a bázist le is mentem a föld alá,csak egy baj van ahol jelzi hogy kapcsoljam ki a gépet ott aban a szobában nincs semmi.De van egy kódos ajtó ahova viszont nem tudok bemeni mert nincs kódom hozzá.Szóval mere tovább??
Valaki PLS segítsen!
Mercedes CLK 270
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
Ha nálad a dekóder, akkor csak menj el a francba a kõtõl és a másik irányban megtalálod a tényleges tovább vezetõ utat. Ez nem a rendes befejezése a játéknak, ez csak a tuti biztos halált adja be.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ahhoz,hogy multizzunk mi kell?
Fent van a játék+10001 patch,serialt nem adtam meg mikor felraktam a gamet.
Kell még valami hozzá,hogy LAN-ban tudjunk nyomúlni vele?Vagy csak simán iditjuk és jíííhhháááá?
<#buck>#buck>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha elakadtál, akkor olvasd el a FAQ-ban található végigjátszást!
Ott ugyanis ez a hibaüzi fogadja a kedves érdeklõdõt:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /hir/index.func on line 11
1.0001 patch fent van, a vas átlagosan elegendõ (intel 630 3GHz, 2*512/533 RAM, Asrock VSTA Conroe deszkában, 250 GB Seamax S-ATA merevlemez, GeCube 9600XT) a VGA kártya miatt csak DX8-ban fut, de ez még nem lenne oka az állandó kifagyásnak. Grafikát visszavettem kissé, így alig akad, de aztán random idõben és helyen kifagy és olyankor berreg a hang a hidegresetig.
.jpg)