34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Prince23
    Hi!
    Valakivel van egy kis kiejtés eltérésünk.
    Na szal: hogy kell kimondani a címet?
    Sztólkör vagy stalker
    Én sztem az angolosítottat....
  • Fist
    Ajj ajj ajjj Segítsetek hogy jutok ki ebböl a lélekveszőből már vissaz felé megyek de a lift-létra amin lejöttem mint ha ott sem lenne. Már odatoltam egy bobozt is de arról sem sikerült felugranom rá. pedig meglenne bőven. Hogy jutok ki?
  • xotyi
    Nekem csak annyi a gondom h az a tojásfejű tudós akit megmentettem az amint bemegyek a yantar meletti bázisukra ott márt ellenség ként ismer engem fel, a feladatot ugyanugy megkapom öle, elis indul velem de aint kijön a bunkerből a zombik helyett engem lő.. az vmi bug?
  • zombeeka
  • JackDaniels #27002
    ússerossz.:))))))
  • zombeeka
    ...szedj...
  • zombeeka
    Na szóval nem a csajokat fikáztam! De nem is tudom a cheater-fikám,hogy manifesztálódott át csaj témába???
  • JackDaniels #26999
    Nah szóval csatlakozom az előttem szólóhoz.:) Szeggy össze mindent, ami nem kell úgyis eladod.:))
  • zombeeka
    Anomáliákat keress pajti, azok csökkentik éppen megfelelően a sugárzást és ilyenek!
  • zombeeka
    Elvileg a hulláktól ha olyan a fegyvered a lőszert felszedheted!
    Csak biztosra lőjj és headshot a tuti akkor nem pazarolod fölöslegesen a skulót!
  • JackDaniels #26996
    Úgy átlagosan béna vagy.:)))))
  • Fist
    Kösz! lenn emég 1 kérdésem még nagyon elöl járok. A kutatónak dolgozom és a Pinyóban kell kikapcsolgatni valamilyen gépeket. A lőszerhiány az itt átlagos vagy én vagyok béna?
  • berczely
    Sziasztok!

Hol tudok szerezni különböző védőruhákat sugárzás meg ienek ellen?
  • xotyi
    Akitöl kapod az arénabeli feladatot,jobra melette van egy láda, abban vannak a cuccaid!
  • Raptor 2
    Jóvanna, csak vodka volt bennem, meg oroszul láttam a végét XD Nekem kb ez jött le belőle
  • Fist
    Sziasztok!

Az miért van hogyha megyek Arena-ba utána elveszik az összes fegyveremet és felszerelésemet. Hol tudom visszaszerezni ha lehet egyáltalán.
  • Godlike007
    de lenne egy kérdésem a nagyérdeműhő'
    ghost komát hol lehet megtalálni? sehol sem lelem. valahol ott kéne lennie ahol a tudós van, de nem találom. apropó, valaki tud úgy kimenni narancs ruhással, hogy azt ne lőjjék le mintavétel közben?

és 3. hogya búsba lehet jáccani onlány ha krákolt a gáme?
  • Godlike007
    főd alatt. amúgy faszán jelzi a gép ha vmi nem egy szinten van veled.
  • xotyi
    Azért mert te játékod nem eredeti ez ojasmi védelem mint a starforce
  • DarkSector
    Nem mert nekem utána kilép a főmenübe...
  • xotyi
    És a következő részben márt renegád mutásként vadászunk a frakciók embereire és a többi mutánsra
  • DarkSector
    Igen mindenkinek ez jut eszébe először, de....
    1.nincs konkrét bizonyíték, hogy megvakul....
    2.Lehet, hogy csak mutáns lesz belőle, ami folytán továbbra is lát, csak fehér szemei lesznek...
  • xotyi
    üdv!
    a családi fegyver küldinél hol a fenében van a stukker? az istennek nem találom...
  • DarkSector
    Jesszusom abba kéne hagynod az alkoholizálást! :D
  • endiboy
    jó, lehet hogy nem vakul meg, de amikor kinyitja a szemeit, mintha nem lenne neki :)
  • Raptor 2
    SPOILER:

Az a vég nem arrol szol hogy odi azt kivánja hogy tünjön el a Zóna, és erre megvakull... aminek van is értelme, mert számára el is tűnt a Zóna, ő már nem láthatja... Vakon meg oda képzeli magát ahova akarja..pl egy rétre :D ?????????
  • DarkSector
    Mi az, hogy megvakul?
    Ki mondott neked ilyet?
  • endiboy
    na végre végig értem :)
    nekem az lett a vége, hogy miután kivánt a tag, kikerült valami "rétre", ahol mintha megvakult volna :S
  • Raptor 2
    Énse szeretem, de gondolj bele, még ha csíterek is, ha nem lennének lányok, abba belepusztulnánk... Legalábbis én
  • zombeeka
    Bocsiiiiiiiiiiiiiiii! Csak nagyon nem szeretem az ilyen cheater-gyanús megnyilvánulásokat,mint: -"van-e örök élet...?" vazzz,na érted!?
  • Falconer
    DC optimization az tényleg elkéne már.
  • Raptor 2
    Nem szép dolog lányoknak mutogatni!!!
  • zombeeka
    ..persze van, a 9 éveseknek tökéletes!
  • grebber
    Új Patch-ről infok!
  • Bil Ur Sag
    Igen jöhetne már :) Szép napot mindenkinek.
  • once
    hi! van halhatatlanság cheat a játékhoz,vagy hasonló?
  • SaGa
    Ez is marhaság, bár működik...

A lapozófájl akkor működik jól, ha 1 db-ban van, másképp jól lelassítja a gépet. Emiatt két ddolgot nem szabad vele tenni. Az egyik az, hogy a Windos kezelje, a másik az, amit írtál: induláskor minimum, majd legyen nagyobb ha kell. garantált töredezés...

A lapozófájl a legjobb, ha egy adott, fix méretre van belőve, lehetőleg egy másik diszken, mint ahol a rendszer van. Ha nincs két diszked, akkor tedd külön partícióra, lehetőleg még akkor, amikor az üres, vagy épp előtte defragmentáltad. És legyen fix a mérete...
  • Hassan B
    A GSC már megint késik a tapasszal...
    (gyengébbek kedvéért: 'a patch-el')
  • DarkSector
    Jó az nem gond, csak nekem régebben egyszer mondták, hogy a legjobb az, ha a lapozófájlt úgy állítja be az ember, hogy a minimum a ram értéke legyen, és a maximum a ramok értékének a duplája....
  • madmanic
    Nekem megy, nem nekem volt gondom vele.

Lejjeb kapott az ember német nyelvű hibaüzenetet -és ha jól értettem- ez volt.

De fordítsd le te is.

"die page-datei ist deaktiviert oder die dateigröbe reicht aus. Um zu funktionieren braucht das spiel eine pade-datei von mindestens 2GB. Bitte die systemkonfiguration anpassen, bevor das spiel erneut gestartet wird."