34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Tamás25
    ott énis sokat kinlódtam de végül megtaláltam, menny a szellemhöz és ott jobbra ahonnan a szellem kijött ott van eggy kis szűk lejárat és ott menny le
  • Hassan B
    Gratulálok... ezután a bevétel után fizet adót, igaz? Na húzzál innen a jó ...
  • JackDaniels #27044
    Vissza kéne olvasni. Nem kell sokat.
  • daneelolivaw
    üdv mindenkinek!
    az lenne a problémám, hogy amikor jövök kifelé az x16-os bázisról (miután leállítottam azt a nagy izét, és elvettem ghost-tól a cuccokat, akkor a labor végén a létra, amin jöttem, annak az alja le van szakadva, és nem tudok kjijutni. tud valaki segíteni?
  • bajgunar
    Öld meg azt a láthatalna izét, lövöldözz mindefelé, és mikor látod hogy eltaláltad, adj neki 1000el, és ha sikerült kinyilik az ajtó, és még ráadásul egy kis filmet is láthatsz, néhány ellenfél fog várni a tárva nyitott ajtó mögött, akik 2 perc alatt bespaw-noltak mögéd. :D :D
  • tamas5534
    Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!

http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
  • tamas5534
    Sziasztok! Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek akinek van weboldala mert le tölthetsz egy olyan könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz hogy hogy lehet egy weboldalból pénzt csinálni szerintem nagyon jó ajánlom mindenkinek kb 5percet kell mindössze rászáni és sok trükköt megtudhatsz!

http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
  • grebber
    Elvileg a frissitett magyarítás a videókat is feliratozza legalábbis azt mondták!
  • madmanic
    én odalökdöstem egy hordót az ajtóba, és nem tudot bezáródni
  • madmanic
    A pda ban el tudod olvasni
  • szaki1
    Pontosítok az x16-os laborban megszerzett dokumentumokat vinném vissza a pultosnak,de mivel rámzárták az ajtót nem találom a kijáratot és mindenféle tűzcsóvák cikáznak körülöttem.(Előre is köszi a segítséget)
  • Mythic
    Én magyarosítással játszottam, de a videok nem voltak magyarok. :S
  • Hassan B
    Az a videókat nem feliratozza... (vagy igen?)
  • madmanic
    Sokkal élvezhetőbb, ha gyenge az angolod. mint nekem
  • madmanic
    töltsd le a magyarítást a gaméhez...
  • szaki1
    egy laborban vagyok de nem tudok ki menni.Akijárat kellene
  • Mythic
    Hello! Valaki tudna segíteni a befejezések terén? 2 befejezést láttam, szétlovik a zold tárolókat, meg belép valami osszeeskuvésbe. Na most nagyon nem értettem angolul mit dumálnak. Valaki légyszíves el tudná magyarázni mi tortént? Esetleg egy link is segítség lenne, hogy milyen befejezések vannak. Kossz a segítséget!
  • xotyi
    1 haver sincs az elején,mert a bunker körül csak zombik meg snorkok vannak, amint beérsz a bunkerba ott nincs a kezedben fegyver ugyhogy lövésem sincs, de ha visszatöltök eggy régebbi állást akkorrmeg márt amikor megérkezem yantar-ba ott márt a tojásfej halottan fekszik a bunkerban és a prof ígysem beszél velem lassan márt hiszek az összeesküvés elméletekben xD
  • madmanic
    lehet hogy véletlenül rálőttél egy haverra... olyankor picit morcosak
  • xotyi
    Hát nemtom,de elég idegesítő.. meert elöször minden rendben volt,csak kinyírták a zombik rendben, mentés visszatölt, aztán eggy kicsit felmásztam a bunker tetejére vadászgatni zobikra meg snorkokra kinyirtam a környéken mindenkit akit láttam,bementem a küldiért és akkor látom h a tojásfej márt ellenségként ismer fel és márt a bunkeren belül lövöldözik rám.. viszonzásból szétszurkáltam a fazont,korábbi mentés visszatölt és ugyanez a szitu, ráadásul utánna a prof se áll velem szóba
  • daneelolivaw
    kifelejtettem egy ?-t. szal "vissza kellesz még majd menni a legelső kereskedőhöz?"
  • daneelolivaw
    most tartok ott, hogy elhoztam a katonai dokumentumokat a kutatóintézetből, és elvittem a bar-ba. vissza kellesz még majd menni a legelső kereskedőhöz, mert az a kedvenc helyem :)
  • berczely
    Lehet újradobom a vista-t hátha jó lesz...
  • zombeeka
    ...lehet,h már a "szabadság" csoporthoz tartozol és a doki meg a "szolgálatosokhoz" tartozik ezért akarnak kinyírni!
  • zombeeka
    Na ennyire alapos nem voltam,h megnézzem az adatlapját,de amúgy iagazad van!
  • Falconer
    szerintem a videokarinál nem stimmel valami, vagy az egész gépben. (másik topikbol veszem az infot) Ilyeneket nem kéne szabad csinálnia. Meg írtad grafikai hibák is vannak más játékoknál, stb.
  • berczely
    Patcheltem,korábbi mentést is bróbáltam,swapfile-t magasabra vettem ugyan úgy kilép!Miután elviszem az X16-os laborból szerzett dokumentumot a csaposnak és megyek tovább átmegyek egy töltés ponton utána lelőnek három stalkert vagy kit megyek tovább ott megkérnek hogy segítcsek megvédeni a határt ok beleegyezem de már ott gyanus mert érdekesen akadozik...jó megyek a határpontoh piff kilép vagy néha még előtte is csak megáll és kilépnem tom mi lehet a baja!
  • grebber
    Élsímitást belehet kapcsolni valahogy??
  • SaGa
    Ismert programhiba. Patch, korábbi mentés, nagyobb swapfile... Valamelyik segít...
  • SaGa
    Nem ott kell kimenni. Mássz visszaoda, ahol Ghost hulláját megtaláltad. Jobbra, az utolsó rekeszben a kis "medence" alja lyukas, ott kell leugrani...
  • berczely
    Olyan helyen tartok a játékban hogy egy határt kell megvédeni nem tom hol és ott állandóan lefagy a játék!!!mért??
  • daneelolivaw
    azazhogy nem, mert most nézem, hogy mivel nem eredeti a játékom, nem tudok patchelni...
  • daneelolivaw
    lehet az is is, hogy egy bug. akkor inkább letöltöm a patchet+ betöltök egy korábbi mentést
  • Bihus
    Igen, pl. azt is :)

Fogalmam sincs, honnan szereztél be a legelején annyi sugárzást, főleg, hogy azt mondod, gyógyszerezed magad, plusz kiszedted a köveket (nekem talán ha egy darab volt az első küldetés után? de valószínűbb, hogy egy sem :) )

Rejtélyes dolog ez.
  • daneelolivaw
    mármint ami bal oldalon van? mert ott most egy radioaktivitás jel van, pedig a táborban vagyok, ahol elvileg nem kellene sugárzásnak lennie
  • Bihus
    "Kis" piros piktogramokat szoktad nézni esetleg? A villa alakút, a csepp alakút?
  • daneelolivaw
    heló mindenkinek!
    tudna valaki segíteni? még a legelején tartok, most szereztem meg a pda-t nimble-től, és megyek vissza a kereskedőhöz, és valamiért az ép-m folyamatosan csökken. nem tudok ellene semmit se tenni, vbeszek be gyógyszereket, kivettem a köveket, hátha azok a bajai... de semmi változás, folyamatosan csökken az életerőm.
  • Raptor 2
    Úgy hogy "kabbe vaze" szmájlit kültél a csajszinak De zárjuk le, csak szemet szúrt h. az adatlapján "Nő" szerepel.... Nem tehetek róla, csajok nélkül nem tudnék létezni
  • grebber
    Asszem ez a játék hibája .Ha rosszul tudom javítsatok ki!
  • berczely
    Sztálker sztem Kérdésem: Minden maxon van 1024x768 de az élsimítás még sem látszik mintha be sem lenne kapcsolva mért van ez?