S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ruffirant
trainer

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

w77d
sziasztok! nem tudtok véletlenül valami sebezhetetlenség vagy fegyver kódot? (tudom, hogy ezzel elrontom a játékélményt, de csak egy pár nehéz résznél kéne)

Ok. De igy nem tom hogy tegyek bele modokat, mert mindenhol azt írják a gamedata mappába másoljam be. Köszi.
Nem is kell az, a tömörített fájlból dolgozik. Akkor van gamedate mappa, ha kicsomagoltad valamiért a töbörített fájlt.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy amikor feltelepítem a játékot a gépre nem csinál gamedata mappát! Mitõl lehet? Amugy már egyszer uninstaláltam a játékot, de akkor volt gamadata mappa, most nem csinál. Szóval mi lehet a gond? Köszi.
wantonly
Nekem nem fagy le csak az asztalra dob ki állandóan. Majd a köv. patch remélem már kijavít mindent.
Új windows, új játék.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

morphologu
Sziasztok nekem állandóan lefagy agam. Frankon mondom mikor 512Ramom volt nem csinált ilyent aztán vettem bele még 1-et én most meg nem jó. Lefagy lefagy és lefagy. Van valakinek ötlete miért. <#falbav><#conf>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

RocKY2
A Cordonnál lévõ Trader egyik mellékküldijének a tárgya.

köszi a kutyás segitséget
ha elrontok egy küldetést hogy ki irja küldetés sikertelen akkor nem tudom még egyszer elválalni? :S
és én a legesõ bázistol ahonan indul a játék onan ahogy kimegyek az utra elfordulok jobbra van ott egy katonai vagy banda bázis nem tudom ott megöltem mindenkit és az egyik szobában találtam egy fehér táskát azzal mit tudok csinálni mert eladni nem tudom mert nem mutatja ki kereskedésnél.
elöre thx
Herold
Ha a mentés a patch felrakása után készült, akkor igen.

én most teszem újra a wint
a mentések uttána mûködni fognak????

1.001 pach fent van
Herold
Hát lehet, hogy az én Guide-om már halott. Láttam a hulláját mikor visszafelé mentem, megtámadták a dögök (odafelé sikerült megvédeni). De lehet, hogy összekeverem valaki mással.

ok köszi megprószálom! <#eljen><#eljen>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Herold
Hasonlít a hiénára, sötétbarna. Akkor vállald el a farokszerzést ha már van egy pszedudokutya-farkad. A Bárhoz vezetõ úton találsz sokat.

Atisz
Ja igen meg van 600%-os hp növelõs is. De azt nem használom, mert már túl imba 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Korrekt. Az én 2 kedvencem: egy amit Yantar-ban kaptam miután leadtam 4-5 keresett artifact-et a dokinak - ez vegyi eredetû tûz ellen ad elég komoly bónusz védelmet úgy, hogy nincs negatívum.
A másik egy 5%-os golyóálló artifact, aminek szintén nincs negatív tulajdonsága. A leírás meg is említi hogy ezek különösen sok pénzt érnek... de ki az a hülye aki ezeket eladná?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
Van ott egy nem nagyon látható lény, miatta vannak a lángnyelvek, olyasmi mint elõtte, ami hozzád dobálta a tárgyakat. Szét kell lõni, jön egy bejátszás és utána kimehetsz.
Elakadtam 😞 Dokumentumokat kellett megszerezni, mindket ajtokodot megtalaltam a dokumentumokat is es visszafele nem enged azt irja "valaki tartja az ajtot" , közbe meg szép kis lángnyelvek jönnek ... Elõre is köszi a helpet!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Van egy mod ami megszüntetni a hmbálózást. No head bobbing...

Pseudokuty: barom gyorsan futkos, olyan, mint egy pupos rotweiler, villog a szeme. A töbi kutyának nincs szeme.

Fegyvertávsõvel nem lehet zoomolni. Ha nagyobb nagyítást akarsz, a fegyver statjainál kell a scope_zoom_factort állítani. Minél kissebb a szám, annál nagyobb a nagyítás. Tulajdonképpen azt állítod be, hány fokos szög lesz a látótér. 90-60=1x, 30=2x, 15=4x, 10=6x

Kissé megijedtem az este. Komolyan. Bebandukoltam az x18 lab lejáratához (már korábban kipakoltam, most csak úgy járkálok erre-arra). Befordulok a betonlapok mellett, és szemebe találom magam egy vérszipollyal. Tényleg megijedtem... Van hangulata a játéknak, hiába...

Miután kifektettem a dögöt, megjelentek a patkányok. Ki lehet irtani õket, de elõtte fel kell ugrálni valami nagyon magasra, (konténer tetején láda már elég), mert hamar megesznek. Volt vagy 15... Jó nagyok és csúfak. Meg gyorsak...

Nemtom volt e mar eza kerdes, nem olvastam at 25k hozzaszolast :S

Szal nemtudja vki van e vmi mod arra hogy a kepernyo ne himbalozzon annyira futas kozben?
Qrvajo a jatek, baromira szeretnek jatszani vele, de egyszeruen 5 perc utan faj a szemem, a fejem es rosszul leszek tole annyira zavar 😞(

thx

Törölt felhasználó
És Pripjáty-ba(Pripyat)még Csernobil elõtt el kel menned,utána már nem tudsz
Törölt felhasználó
Végülis nem kereskedõ adja. A YANTAR résznél lesz olyan hogy egy lelõtt helikpoterbõl kimenekült bizonyos Kruglov prof.-ot kell megmenteni. Aztán elkisérni sértetlenül Szaharov prof.hoz utána ismét küldik Kruglovval.(Ezután vásárolhatsz spéci zöld sugárzásvédett zöld ruhát,fegyvert stb.) Ha kruglov ezek után is sértetlen lesz,Szaharov elküld az X-16 laborba,ahol egy Ghost nevû fószer dokumentumaiból megtudod,hogy vissza kell menned a KORDONHOZ(oda ahol a játék elején egy vasúti átjáró utáni épületromnál védtél egy Stalkert a rátámadó dögöktõl).Õ lesz Guide aki visszaküld Strelok búvóhelyére a föld alá ahonnan a Pendrive-ot kellett elhozni. Ott beszélsz a dokival és megcsinálod amit mond.(irány Pripjáty)Ha ezeket kihagyod csak a "fénylõ kavics" vár rád=az 5 befejezés egyike= BUKTA!
wantonly
A jobb szélsõ -400% vérzés, a köv. -30 sugárzást ad, a középsõt meg hirtelen nemtom vagy -30% égés vagy ütés ellen van.

Van még nálam egypár, én folyton cserélgetem õket, mikor mire van szükség. 😊
wantonly
Pripyat.
Üdv!
Melyik kereskedõ adja azt a küldit amivel megszerzhetõ a dekoder?
És milyen munkát kell elötte elvégezni?

Csak halkan, mert ez illegális...

Atisz
Ja még fejlövésbõl is kell nekik vagy 5-6...

Atisz
Szép, nekem katonákkal volt ugyanilyen.
A 3 jobboldali artifact-et elmondhatnád hogy mi, mert ilyeneket még látásból sem ismerek...

valaki látott már benne olyan psedouskutyát vagy milyent mert én nem találom sehol egy képet valaki tudna rakni rolla?
elöre is thx
Egyépkén hogyan lehet a távcsöves fegyverekkel nagyítani vagyis hogy .... tudjátok mire gondolok!!!=)

Herold
Mindenesetre a fejlesztőket szívesen bezárnám egy ilyen szopókafejű szörnyekkel teli szobába, főleg azt, aki ezeket kitalálta.

Herold
Megvan. Ez húzós volt, a végére maradt vagy 20 töltényem, mire kiértem. Lehet, hogy a kés ezüstbõl van? Mert a rohadt zombikba vagy 2 tárnyi golyó kell, de késszúrásból elég egy is nekik.

Herold
X16-ban azt a nyomorult pszi-gépet hogy kell kikapcsolni? Egyik kezelõpultnál se reagál semmire.

tibor16
biztos késõ van - de itt mi is ami érdekes? - mer nem értem..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

doncarlos
Ez hol is van?

Nem kell ujra végig vinned, ha Primatyban ( az erõmû elötti városban ) jártál a Hotelban és onnan elhoztad a "kódfejtõ"-t. Nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol a "kódfejtõ"-vel kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlõhöz.
wantonly
Monolith-os bácsik elvannak. 😄 Rám se bagóznak. 😊

Netrat
Távcsõ témára: egér scrollgombját tekergetted?

Netrat
Azért nem kicsit bugos még ez a játék. Vannak lelõtt botok, amelyek haladéktalanul eltûnnek, és vannak amelyek félig bentmaradnak valamilyen tereptárgyban. Vagy: az FP lába nem látszik, csak az árnyéka, az viszont mintha egy méterrel a talaj fölött lenne. De a legdurvább, amit még egy játékban se mertek betenni vagy benthagyni, hogy a botok letolják a játékost, akár a tûzvonalba is. Jó párszor "meghaltam" ilyesmi miatt...

Remélem, hogy majd csak kijavítják a legdurvább hibákat.

Fluff
omg! végre sikerült végigvinnem nagy szenvedések árán, de úgy látszik valami rossz befejezést kaptam, elég ha annyit mondok hogy pénzesõ! Most akkor vége a játéknak nem lehet már folytatni? Másik befejezéssel lehet folytatni? És ha másik befejezést akarok akkor elõrõl kell kezdenem az egészet?

Végig vittem a játékot. Eddig 3 végét láttam:

1. "aranyos"
2. "bácsi ül a füben a kutyussal"
3. Miután nem fogadtam el a "zöld ruhás ember" ajánlatát kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén.

Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
zombeeka
Hali!
Használjad azokat a kis cuccokat amiket ha elég szemfüles voltál akkor összeszedtél!
Van köztük olyan ami csökkenti a sugárzást és akkor nem kell foglalkoznod a sugárveszéllyel!
Üdv!

Irgum-burgum :)

Herold
Nem futna nagyon gyengén. Nekem GF FX 5700 van , 2,66 GHz Celeron D, és 1024x768-ban kb. 1/3-os grafikai beállítással szépen fut.

Most a melóhelyemen vagyok este 11-re érek haza ! [email protected]ól megprobálom átküldeni ! Magyarositással 1.001-es patch-al játszom !
a válaszom szerintem nagyon gyengén futna ha elindulna a cleronok teljesitménye még irodákba is szinte nulla nem hogy játék alá az 5900 as meg még shader modell 2-st sem tud

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Celeron 3,06
2 giga DDR2 ramm
5900 ultra
Hogy futna rajta ?
Naxos
valaki légyszi dobjon már fel egy 100%-os save gamet. thnx

TSL16b
Két enterrel elindul a játék, de nem sok köszönet lesz benne, a 9200-es kártya nem elég neki.

Bocsi a hülye kérdésért de az miért van hogy elinditom a játékot le fut a THQ meg ASUS meg minden logo és utána lesz egy fekete képernyõ meg alatta a zene és ha meg mozitom az egeret akkor elõjön a kurzor amiben forog egy jel. Mit kell itt tenni? Elõre is köszi a választ!

Rayen