34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • DarkSector
    A proci nagyon is jó...
    Tapasztalatból mondom, meg a ram is elég, de a vkártya iszonyatgyenge...
  • Hassan B
    a proci egy kicsit gyenge, ezért nem lesz valami jó, de elvileg elfut rajta...
  • Falconer
    -->FAQ elég, csak vacak grafon
  • KOVU
    hali all
    az akarom kérdezni hogy
    Celeron(R) CPU 2.40 GHz
    Nvidia 7300 gt
    1,5 gb Ram konfig
    elég a játék jó futatásához? elöre is thx
  • DarkSector
    Háát a házunkban is van egy...
  • ThierryHenry
    egyelőre még kersem a nappalit:D
  • JackDaniels #27120
    :DDDDDD és hol a nappali?:)
  • ThierryHenry
    köszike
  • DarkSector
    A nappaliban a tv alatt.
  • ThierryHenry
    a dekódert hol találom???
  • pubiloál
    Hát azért az sem mindegy hogy annál a csávónál mit választasz... na nem mondok semmit mert hátha vannak még olyanok akik nem csinálták meg
  • zombeeka
    Azaz,onnan még rengeteg sok rosszfiú véres holttestén kell átgázolnod,h
    végre célt érj!
  • McDuff
    ahol lemész a szarkofágba annál a bejáratnál nem kell bekanyarodni és lemenni hanem menni kell tovább a folyósó végére!aztán ott fel.ott lex majd a titkos ajto meg 1 csomó cucc aztán mikor elkezded feltörni a dekoderrel az ajtó kodját teleport kapuval jön pár katona még azokkal elvagy 1 ideig míg ki nem nyílik az ajto és utána spuri be!és jön 1 töltés utána meg már csak 1 irányba lehet menni...
  • McDuff
    hagyjad már!!!akkor ez tiszta Matrixazért néztem én a vidiken h hirtelen de eltűnt a zona!?nah így már azért világosabbköszi
  • CyrSyS
    Nagyon szépen köszönöm! Ügyködöm akkor! A trader mod nagyon jó! MEg melléje akarom tenni a No time limit mod-ot is mert jó ha az embernek nem kell sietnie :)
  • SaGa
    a gamedata\config alatt keresgélj. Ha a felrakott modok nem piszkálták a játékos adatait, lehet, hogy nincs ilyened. Bonts ki a gyári csomagból, vagy tölts le egy modot, amiben vannak...

Freeplay mod. Ebben, miután végignyomtad a játékot, vissza lehet térni a korábbi területekre, illetve az utolsó pályán lehet a földön is járkálni. Meg még sok nyalánkság...
  • CyrSyS
    Nem találom ezeket a fájlokat sehol!
  • CyrSyS
    Ja és durván 1 hónapja azt hallottam hogy megjelenik majd valami Single Player SDK vagy valami ilyesmi néven fut! Ez arról szól hogy pálya építő lényegében! Ebből mikor lesz valami?
  • CyrSyS
    Mi az a freeplay mod? Az milyen?
  • SaGa
    Mod leszedés: törlöd a gamedata könyvtárat.

Cipelhető súly módosítás: a system.ltx-ben és az actor.ltx-ben kell módosítani a megfelelő sorokat, összhangban egymással.

Több ellenfelet ne nagyon akarj, így is túl sok lesz helyenként. Ha mégis, ott vannak a szörnyes modok, meg a freeplay...
  • SaGa
    Vistát nem igazán szereti a program, elvileg a patchek javítják ezt, gyakorlatilag még nem sikerült.

False End-ek: A Wish Granter csak ilyet ad. Nem Te döntöd el, mi a kívánságod, hanem a játékstílusod. Ha nem tetszik a vég, játsz másképp. Ellenben a WG-hez menni nagy looserség, mert a játék folyamán többen is mesélnek róla, és arról is, hogy valószínűleg valami "nagy átverés" az egész. És tényleg. Mint már régebben volt róla szó, ez a motívum köti a programot a Sztalker c. regényhez és filmhez, meg az anomáliák.

Mi folyik Csernobilban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az erőmű felrobbant 1986-ban. Majd húsz ével később ismét. Ekkor kezdett kialakulni a zóna. 7 ember, tudata összeolvasztásával létrehozták a C-tudatot, aminek célja az emberiség megtisztítása a rossztól. Ehhez a Zónát akarták felhasználni.
    Először felszámolták a robbanások által okozott károkat, és a helyére kivetítették a "Zóna" képét. Amit a játék során látsz, nem létezik, tudati kivetítés az egész. Mindenkire hat.
    A C-Tudat, hogy a céljait megvalósíthassa, létrehozta a Monolith frakciót azokból a sztalkerekből, akik a "zóna nehézségeit leküzdve elég közel jutottak a központhoz. Ezek egy részét, speciális parancsokkal szétküldik a Zónában, a Death Truck-okon.
    Te magad is egy ilyen sztalker vagy, csak a C-Tudat kissé "szétcsúszott" és a saját kivégzésedet kaptad meg feladatul. Ha már ilyen jól visszataláltál, felajánlják, hogy szállj be Te is a C-Tudatba.
    Azt még tudni kell, hogy a cél ugyan jónak tűnik, a megvalósítással vannak godnok, úgy tűnik, a Zóna már kontrollálhatatlanul terjeszkedik, nem biztos, hogy hasznos az emberiségnek, ha továbbra is fennmarad. Ha nem szállsz be, hanem végigjátszod az egészet, a végén kiirthatod a tudatot alkotó embereket, és megszűnik a zóna kivetítése, előtűnik mögüle a valóság...
  • CyrSyS
    Sziasztok! Ha felteszek egy MOD-ot azt hogytudom eltávolítani?
    Azért kérdem mert én feltennék egy mod-ot (trader mod) de ha tesom pl az original játékkal akar játszani akkor elakarom távolítani?
    Ja és melyik fájlokat kell megpiszkálnom hogy a weight-et átírjam?

Nincs olyan mod vagy akármi amitől még több ellenfél lesz a játékba? Tehát több generálódik! :)
  • xmacx
    Hali!
    Az 1.0003-as patch felrakásakor is ugranak az 1.0001-es mentések, vagy ezt már megoldották?

Köszi,
    üdv:
    Mac
  • ThierryHenry
    a kívánságteljesítőnél titkos kívánságot kértem.de az a hologramos micsoda hol van???nem találom. előre is köszi
  • berczely
    Lehetséges hogy a játék nem csípi a vista-t?Mert 1.003-ig patch-elve van és állandóan kidobál kiírja középre hogy "please wait..." fehér kis kockában azt kész kidob a winfosba!Néha csak így megyek azt kidob, valamikor mentenék és kidob!Így nem nagyon lehet játszani!
  • emixa
    próbáld meg a legújabb daemonnal. ha ez nem segít, akkor passz, nekem ilyet nem csinált
  • berczely
    Menny a másik warezos topikba ott kérdezősködj ien problémával!
  • CSupika
    Gyerekek Valaki Segítsen már Rajtam,mer' megőrülök.Leszedtem a Stalkert,de minden Telepítés Előtt Előugrik Starforce És nem engedi,
    Hogy játszak.Egyszerűen keresi a Cdt,de nem találja,pedig Daemonnal bootoltam.
    Ha nem próbálhatom ki,éhségsztrájkba kezdek.
    Nagyon Megköszönném!
    Chiao!
  • berczely
    Én úgy gondolom újrakezdem az egészet és sokkal több embernek fogok segíteni a mellékküldetéseket is igyekszem mind megcsinálni és közben haladok a főszálon végig!A ranglétrán is!
  • McDuff
    nekem volt 1 mentésem a kívánság teljesítő előtt.és nem mentem be oda hanem mentem tovább megkeresni a titkos bejáratot a felső szinten.akk találtam meg a hologrammos embert:ott 2 féle képpen lehet befejezni:ha csatlakozol hozzá v ha nem(de a kívánság teljesítőt mindenképp elpusztítod).ha nem akk ki kerülsz az erőmű külsőrészére és ott ilyen teleport kapukon át kell eljutni a végére ahol jön 1 másik video és ott szétlövi a csávesz azokat az izéket amikről a hologrammos ember beszélt de fogalmam sincs h mik azok csak h emberek vannak benne és ha csatlakozol akk te is 1 ilyenbe kerülsz!a maradék befejezések azok a kívánság teljesítőnél vannak!v 4 féle...és így 6 biztos összejön...de a lényegét akk sem értem a játéknak h igazábol mi is folyik csernobilban
  • berczely
    Meg olyan rossz idő volt ott Pripjaty-ban is megnéztem volna azért a várost nyugodtabb körülmények között is egy kis naplementében pl!
  • grebber
    Ezek a fos kivános küldik. A normális vég akkor van (a hologrammos) ha rendesen csinálod a főküldetéseket!
  • berczely
    Olvastam valahol hogy 7 féle befejezése van!De azt meg hogy csináljam hogy ne ez a befejezése legyen?
  • berczely
    Am én olyan hologramemberrel nem találkoztam!
  • McDuff
    meg azt se értem h pl nálad azt kívánta h vakuljon meg vagyis tűnjön ez a zona,nálam meg azt h "romlott emberiség"...ez mitől függ?nem lehet választani!odamész és megnyomod az F-t és ami jön...nekem továbbra is homály...nem teccik a vége:S
  • berczely
    Sikerült tovább mennem!Végigvittem!Kívántam hogy tűnyön el a zóna el is tűnt de a csávónak nem volt szeme vagyis vak volt ien fehér volt a szeme Ez most jó vége?
  • berczely

Levettem teljesen alapra a grafikát már majdnem betöltötte a pályát amikor ezt írta ki!
  • berczely
    Olyen mentése van valakinek ahol a határvédés után átlépek a határponton?Az a pálya aminek az elején lelőnek 3 stalkert ien fekete cuccos mukik.Nagyon fontos lenne!Sztem a határpont után a pliplaty vagy meik város jön
  • Rusy
    na sikerült olyan tárgy volt nálam amitől sugárzás volt, a másik dolog nem lehet valahogy megcsinálni ha felrakom a patchet működjenek a mentések?
  • Rusy
    Hello

Én az elején vagyok a szeméttelep környékén és rengeteg a rádioaktív rész ezeket hogy lehet kikerülni?