34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27126 A proci nagyon is jó...
Tapasztalatból mondom, meg a ram is elég, de a vkártya iszonyatgyenge... -
#27125 a proci egy kicsit gyenge, ezért nem lesz valami jó, de elvileg elfut rajta... -
#27124 -->FAQ elég, csak vacak grafon -
KOVU #27123 hali all
az akarom kérdezni hogy
Celeron(R) CPU 2.40 GHz
Nvidia 7300 gt
1,5 gb Ram konfig
elég a játék jó futatásához? elöre is thx
-
#27122 Háát a házunkban is van egy... -
ThierryHenry #27121 egyelőre még kersem a nappalit:D -
#27120 :DDDDDD és hol a nappali?:) -
ThierryHenry #27119 köszike -
#27118 A nappaliban a tv alatt. -
ThierryHenry #27117 a dekódert hol találom??? -
#27116 Hát azért az sem mindegy hogy annál a csávónál mit választasz... na nem mondok semmit mert hátha vannak még olyanok akik nem csinálták meg -
#27115 Azaz,onnan még rengeteg sok rosszfiú véres holttestén kell átgázolnod,h
végre célt érj! -
McDuff #27114 ahol lemész a szarkofágba annál a bejáratnál nem kell bekanyarodni és lemenni hanem menni kell tovább a folyósó végére!aztán ott fel.ott lex majd a titkos ajto meg 1 csomó cucc aztán mikor elkezded feltörni a dekoderrel az ajtó kodját teleport kapuval jön pár katona még azokkal elvagy 1 ideig míg ki nem nyílik az ajto és utána spuri be!és jön 1 töltés utána meg már csak 1 irányba lehet menni... -
McDuff #27113 hagyjad már!!!akkor ez tiszta Matrixazért néztem én a vidiken h hirtelen de eltűnt a zona!?nah így már azért világosabbköszi -
CyrSyS #27112 Nagyon szépen köszönöm! Ügyködöm akkor! A trader mod nagyon jó! MEg melléje akarom tenni a No time limit mod-ot is mert jó ha az embernek nem kell sietnie :) -
SaGa #27111 a gamedata\config alatt keresgélj. Ha a felrakott modok nem piszkálták a játékos adatait, lehet, hogy nincs ilyened. Bonts ki a gyári csomagból, vagy tölts le egy modot, amiben vannak...
Freeplay mod. Ebben, miután végignyomtad a játékot, vissza lehet térni a korábbi területekre, illetve az utolsó pályán lehet a földön is járkálni. Meg még sok nyalánkság... -
CyrSyS #27110 Nem találom ezeket a fájlokat sehol! -
CyrSyS #27109 Ja és durván 1 hónapja azt hallottam hogy megjelenik majd valami Single Player SDK vagy valami ilyesmi néven fut! Ez arról szól hogy pálya építő lényegében! Ebből mikor lesz valami? -
CyrSyS #27108 Mi az a freeplay mod? Az milyen? -
SaGa #27107 Mod leszedés: törlöd a gamedata könyvtárat.
Cipelhető súly módosítás: a system.ltx-ben és az actor.ltx-ben kell módosítani a megfelelő sorokat, összhangban egymással.
Több ellenfelet ne nagyon akarj, így is túl sok lesz helyenként. Ha mégis, ott vannak a szörnyes modok, meg a freeplay... -
SaGa #27106 Vistát nem igazán szereti a program, elvileg a patchek javítják ezt, gyakorlatilag még nem sikerült.
False End-ek: A Wish Granter csak ilyet ad. Nem Te döntöd el, mi a kívánságod, hanem a játékstílusod. Ha nem tetszik a vég, játsz másképp. Ellenben a WG-hez menni nagy looserség, mert a játék folyamán többen is mesélnek róla, és arról is, hogy valószínűleg valami "nagy átverés" az egész. És tényleg. Mint már régebben volt róla szó, ez a motívum köti a programot a Sztalker c. regényhez és filmhez, meg az anomáliák.
Mi folyik Csernobilban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az erőmű felrobbant 1986-ban. Majd húsz ével később ismét. Ekkor kezdett kialakulni a zóna. 7 ember, tudata összeolvasztásával létrehozták a C-tudatot, aminek célja az emberiség megtisztítása a rossztól. Ehhez a Zónát akarták felhasználni.
Először felszámolták a robbanások által okozott károkat, és a helyére kivetítették a "Zóna" képét. Amit a játék során látsz, nem létezik, tudati kivetítés az egész. Mindenkire hat.
A C-Tudat, hogy a céljait megvalósíthassa, létrehozta a Monolith frakciót azokból a sztalkerekből, akik a "zóna nehézségeit leküzdve elég közel jutottak a központhoz. Ezek egy részét, speciális parancsokkal szétküldik a Zónában, a Death Truck-okon.
Te magad is egy ilyen sztalker vagy, csak a C-Tudat kissé "szétcsúszott" és a saját kivégzésedet kaptad meg feladatul. Ha már ilyen jól visszataláltál, felajánlják, hogy szállj be Te is a C-Tudatba.
Azt még tudni kell, hogy a cél ugyan jónak tűnik, a megvalósítással vannak godnok, úgy tűnik, a Zóna már kontrollálhatatlanul terjeszkedik, nem biztos, hogy hasznos az emberiségnek, ha továbbra is fennmarad. Ha nem szállsz be, hanem végigjátszod az egészet, a végén kiirthatod a tudatot alkotó embereket, és megszűnik a zóna kivetítése, előtűnik mögüle a valóság...
-
CyrSyS #27105 Sziasztok! Ha felteszek egy MOD-ot azt hogytudom eltávolítani?
Azért kérdem mert én feltennék egy mod-ot (trader mod) de ha tesom pl az original játékkal akar játszani akkor elakarom távolítani?
Ja és melyik fájlokat kell megpiszkálnom hogy a weight-et átírjam?
Nincs olyan mod vagy akármi amitől még több ellenfél lesz a játékba? Tehát több generálódik! :) -
xmacx #27104 Hali!
Az 1.0003-as patch felrakásakor is ugranak az 1.0001-es mentések, vagy ezt már megoldották?
Köszi,
üdv:
Mac -
ThierryHenry #27103 a kívánságteljesítőnél titkos kívánságot kértem.de az a hologramos micsoda hol van???nem találom. előre is köszi -
#27102 Lehetséges hogy a játék nem csípi a vista-t?Mert 1.003-ig patch-elve van és állandóan kidobál kiírja középre hogy "please wait..." fehér kis kockában azt kész kidob a winfosba!Néha csak így megyek azt kidob, valamikor mentenék és kidob!Így nem nagyon lehet játszani! -
emixa #27101 próbáld meg a legújabb daemonnal. ha ez nem segít, akkor passz, nekem ilyet nem csinált -
#27100 Menny a másik warezos topikba ott kérdezősködj ien problémával! -
CSupika #27099 Gyerekek Valaki Segítsen már Rajtam,mer' megőrülök.Leszedtem a Stalkert,de minden Telepítés Előtt Előugrik Starforce És nem engedi,
Hogy játszak.Egyszerűen keresi a Cdt,de nem találja,pedig Daemonnal bootoltam.
Ha nem próbálhatom ki,éhségsztrájkba kezdek.
Nagyon Megköszönném!
Chiao! -
#27098 Én úgy gondolom újrakezdem az egészet és sokkal több embernek fogok segíteni a mellékküldetéseket is igyekszem mind megcsinálni és közben haladok a főszálon végig!A ranglétrán is! -
McDuff #27097 nekem volt 1 mentésem a kívánság teljesítő előtt.és nem mentem be oda hanem mentem tovább megkeresni a titkos bejáratot a felső szinten.akk találtam meg a hologrammos embert:ott 2 féle képpen lehet befejezni:ha csatlakozol hozzá v ha nem(de a kívánság teljesítőt mindenképp elpusztítod).ha nem akk ki kerülsz az erőmű külsőrészére és ott ilyen teleport kapukon át kell eljutni a végére ahol jön 1 másik video és ott szétlövi a csávesz azokat az izéket amikről a hologrammos ember beszélt de fogalmam sincs h mik azok csak h emberek vannak benne és ha csatlakozol akk te is 1 ilyenbe kerülsz!a maradék befejezések azok a kívánság teljesítőnél vannak!v 4 féle...és így 6 biztos összejön...de a lényegét akk sem értem a játéknak h igazábol mi is folyik csernobilban -
#27096 Meg olyan rossz idő volt ott Pripjaty-ban is megnéztem volna azért a várost nyugodtabb körülmények között is egy kis naplementében pl! -
#27095 Ezek a fos kivános küldik. A normális vég akkor van (a hologrammos) ha rendesen csinálod a főküldetéseket! -
#27094 Olvastam valahol hogy 7 féle befejezése van!De azt meg hogy csináljam hogy ne ez a befejezése legyen? -
#27093 Am én olyan hologramemberrel nem találkoztam! -
McDuff #27092 meg azt se értem h pl nálad azt kívánta h vakuljon meg vagyis tűnjön ez a zona,nálam meg azt h "romlott emberiség"...ez mitől függ?nem lehet választani!odamész és megnyomod az F-t és ami jön...nekem továbbra is homály...nem teccik a vége:S -
#27091 Sikerült tovább mennem!Végigvittem!Kívántam hogy tűnyön el a zóna el is tűnt de a csávónak nem volt szeme vagyis vak volt ien fehér volt a szeme Ez most jó vége? -
Levettem teljesen alapra a grafikát már majdnem betöltötte a pályát amikor ezt írta ki! -
#27089 Olyen mentése van valakinek ahol a határvédés után átlépek a határponton?Az a pálya aminek az elején lelőnek 3 stalkert ien fekete cuccos mukik.Nagyon fontos lenne!Sztem a határpont után a pliplaty vagy meik város jön -
Rusy #27088 na sikerült olyan tárgy volt nálam amitől sugárzás volt, a másik dolog nem lehet valahogy megcsinálni ha felrakom a patchet működjenek a mentések? -
Rusy #27087 Hello
Én az elején vagyok a szeméttelep környékén és rengeteg a rádioaktív rész ezeket hogy lehet kikerülni?