S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ha elrontok egy küldetést hogy ki irja küldetés sikertelen akkor nem tudom még egyszer elválalni? :S
és én a legesõ bázistol ahonan indul a játék onan ahogy kimegyek az utra elfordulok jobbra van ott egy katonai vagy banda bázis nem tudom ott megöltem mindenkit és az egyik szobában találtam egy fehér táskát azzal mit tudok csinálni mert eladni nem tudom mert nem mutatja ki kereskedésnél.
elöre thx
a mentések uttána mûködni fognak????
1.001 pach fent van
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A másik egy 5%-os golyóálló artifact, aminek szintén nincs negatív tulajdonsága. A leírás meg is említi hogy ezek különösen sok pénzt érnek... de ki az a hülye aki ezeket eladná?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Fegyvertávsõvel nem lehet zoomolni. Ha nagyobb nagyítást akarsz, a fegyver statjainál kell a scope_zoom_factort állítani. Minél kissebb a szám, annál nagyobb a nagyítás. Tulajdonképpen azt állítod be, hány fokos szög lesz a látótér. 90-60=1x, 30=2x, 15=4x, 10=6x
Kissé megijedtem az este. Komolyan. Bebandukoltam az x18 lab lejáratához (már korábban kipakoltam, most csak úgy járkálok erre-arra). Befordulok a betonlapok mellett, és szemebe találom magam egy vérszipollyal. Tényleg megijedtem... Van hangulata a játéknak, hiába...
Miután kifektettem a dögöt, megjelentek a patkányok. Ki lehet irtani õket, de elõtte fel kell ugrálni valami nagyon magasra, (konténer tetején láda már elég), mert hamar megesznek. Volt vagy 15... Jó nagyok és csúfak. Meg gyorsak...
Szal nemtudja vki van e vmi mod arra hogy a kepernyo ne himbalozzon annyira futas kozben?
Qrvajo a jatek, baromira szeretnek jatszani vele, de egyszeruen 5 perc utan faj a szemem, a fejem es rosszul leszek tole annyira zavar 😞(
thx
Van még nálam egypár, én folyton cserélgetem õket, mikor mire van szükség. 😊
Melyik kereskedõ adja azt a küldit amivel megszerzhetõ a dekoder?
És milyen munkát kell elötte elvégezni?
Csak halkan, mert ez illegális...
A 3 jobboldali artifact-et elmondhatnád hogy mi, mert ilyeneket még látásból sem ismerek...
elöre is thx
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Remélem, hogy majd csak kijavítják a legdurvább hibákat.
1. "aranyos"
2. "bácsi ül a füben a kutyussal"
3. Miután nem fogadtam el a "zöld ruhás ember" ajánlatát kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén.
Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
Használjad azokat a kis cuccokat amiket ha elég szemfüles voltál akkor összeszedtél!
Van köztük olyan ami csökkenti a sugárzást és akkor nem kell foglalkoznod a sugárveszéllyel!
Üdv!
Irgum-burgum :)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
2 giga DDR2 ramm
5900 ultra
Hogy futna rajta ?
Rayen