34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
madmanic #27086 A pda ban sem tudod elolvasni..? -
McDuff #27085 az a poén benne h fel van rakva...csak nincs feliratozva a hollogrammos réx csak a kérdéseim de sztem ez nem csak nálam van így hanem alapbol ilyen,arrol meg nem tehetek...meg 3 féle modon kiakasztottam és mivel nem tok angolul nem értek belőle semmit...teljesen homály -
#27084 Az meglehet! -
#27083 Nekem egy helyen állandóan kidob...volt újratelepítés,patch-eltem is régebbi mentés volt minden és még mindíg kidob lehet hogy rosz verzió van meg? -
madmanic #27082 nem végezted ki teljesen :)
a hologramos csávó elmagyarázza pedig..
tegyél fel egy magyarítást -
McDuff #27081 hali!
sikerült kiakasztanom a játékot mindenféle modon ahogy tudtam de mégse értem a lényegét...azt olvastam h én vok igazábol lövész...erre már az elején is rálehetett jönni kis gondolkodás után...de mi van a zonával??meg a hologrammos tag az kicsoda?és milyen projektről beszél?szal az lenne a problémám h kivégeztem a gamet de nem lettem okosabb semmivel se...
vki röviden és tömören lebírná nekem írni h miről is van szó? -
#27080 Sehogy. Irto gyenge föleg a videokártyád. Próbálkozzál hogy mikor van az amikor még éppen nem szaggat. Static lighting az alap, meg az 1024*768is, látotáv mondjuk felesre, árnyékok minösége gyengére, HDRki, és akkor a texturakkal szórakozhatsz. -
#27079 Asszem F-fel dumalj vele, és akkor ott van vmi olyan, hogy a barkeep küldött. Nem emlékszem már pontosan. -
reaper666 #27078 www.pohsoftware.extra.hu -
McDuff #27077 hali!
az lenne a kérdésem h:van 1 ilyen gépem:AMD AThlon 64 2800+,GeForce 6600 128 MB,1 GB RAM.nos a különböző grafikai modok segítségével h tudnám azt elérni h a játék a lehető legszebb grafikán fusson jo teljesítményen????nem kell orbítálisan xép csak lássak vmi különséget...
előre is köszi -
#27076 Ez egy egész jó oldal (bocsi hogy belerondítok ezzel ebbe a csodálatos fórumba :P ) -
#27075 Azám,de ,hogyan tudsz kimaradni ha egyszercsak az egyik csoport tagjaként vagy számontartva?! na meg a tuti páncélt hol tudod beszerezni,mert én csak amolyan fekete-sisakkal ellátott,golyóállós-sugárzásvédős szerelést tudtam szerválni!? -
horthy #27074 Az arénába neked kell lenni a bajnoknak ! Plusz még meg kell csinálnod egy pár missziót , hogy felfigyeljen rád a Duty főnök ( Hires legyél ! ) !! Egyébként a szerintem Duty vs Freedom háborúba szerintem nem érdemes beavatkozni azért hogy vagy az egyik vagy a másik csapathoz csatlakozzon az ember , mert lesznek olyan missziók amelyiknél mindkét bázison keresztül kell menni , vagy az egyik vagy a másik fog rád lőni ! Ha a BAR-ba mész az DUTY territory , ha a Monolit ellen az meg Freedom Border-en ( határ )keresztül kell menni ! Respawn miatt örökké lövöldöznöd kell ! Ha a FREEDOM felvesz megkapod 200000-ér a legjobb páncélt ( igaz csak gyalogolni lehet benne ) , ha a DUTY tagja leszel akkor annyi gránátvető lőszert vehetsz amennyit akarsz ! Meg talán a legjobb befejezéshez is az kell hogy kimaradjon ebböl a viszályból az ember , nemtudom valahol irták !
-
#27073 Jah az meglehet, mert én úgy vagyok ezzel, hogy ha elfogadja, akkor gondolom műkszik is...
De ha ennek ellenére sem, akkor nem tudok úgysem mit tenni..
Max az Nvidia vezérlőben tedd fel az élsimítást 8x-re... -
Hellsing47 #27072 nvidia control panelben próbáltad beállitani? -
#27071 Nekem is megjegyzi azzal nincs gond, de a játékban továbbra is recések az élek mintha be sem lenne állítva pedig bevan! -
#27070 Felállítottam az összes csúszkát a maximumra, majd mindjárt újraindítottam a játékot, és nekem megjegyezte a beállításokat... -
#27069 Dinamikus teljesre van állítva nekem mert a static az úgy nem dx 9. -
SaGa #27068 Milyen mód (static/dinamic)? Valamelyikben nem működik... -
#27067 Hogyan mert nekem nem veszi be sehogyse? -
#27066 Nekem pl...igen -
#27065 Valakinek sikerült bekapcsolni az élsimitást? -
SaGa #27064 Azt mondja: ne ácsorogj itt, hanem menj be... -
#27063 De! Mivel én ma olvastam róla itt az SG-n...
Bocsánat, ha csak én nem vagyok jártas, áá én kérek elnézést...
Konzolokról van hír? -
#27062 Asszongya a faszi,h ne állj ott hanem ülj le bent,azaz szívélyesen beinvitál! Szóval ennyi,és nincs semmi több funkciója...kivéve ha esetleg bekerülsz a szabadság csoportba,mert akkor már nem mond semmit...csak beterít ólommal! hehehe! -
#27061 Már egy hónapja reklámozzák... -
Hellsing47 #27060 nem mondod? -.- -
#27059 Jööön a folytatás!
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky lesz a neve!
http://www.sg.hu/cikkek/54163/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky
Azt lehet tudni, hogy a Shadow of Chernocyl kijön valamelyik konzolra? Nekem Xbox 360 lenne a jó
Van valami hír róla? -
#27058 Azért nemtudod azt kinyitni mert valoszinű hogy oda nemislehet bemenni ennyi és nem több. -
#27057 sziasztok nekem volna egy ojan kerdesem hogy ha lemegyek a kocsmaroshoz akkor a lepcso aljan van egy katona akki gagyog valamit angolul (nem vagom az englist xD) es van egy vas racs amit nem birok kinyitni hiaba nyomom az f gombot tehat a kerdesem az volna hogy a csako mit akkar mondani es miert nem birom az ajtot kinyitni a valasszokat ellore is kosszike jah es mar 2x ra kezdtem ell a jatekot de most nem a fo kuldik erdekelnek megprobalok mindent megcsinalni xDDD -
#27056 szép estét mindenkinek!
Feszülve várom már az új patch-et...
Valami info van már róla?
Addig húzzák-halasszák amíg egy szinte teljes egész játékot nem kapunk a képében...bár így volna :)
Na legyetek jók! -
#27055 nem azt írja véletlen, hogy not found?
mert akkor be kell másolni a játék konyvtárába...
egyébként meg ne csíteljj! -
#27054 letöltöttem egy trainert stalker trainer v3 a faq-ban találtam de az az igazság hogy nem igazán látom hogy működik.Elindítom kiírja hogy xr_3da.exe found elindítom a játékot nyomogatom a gombokat de nem csinálsemit nem lesz se több pénzem és sprintelni se tudok végtelenig. Mit kell csináli hogy működjön? -
emixa #27053 az enyém nem exe-vel működik . a gamedata mappa tartalmát bemásolod az installált játék gamedata mappájába, az user.ltx file-t pedig a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC-ba. aztán gyia. -
#27052 Ha jól tévedek az egy sima exe file, rákatintasz 2x és ollé! -
daneelolivaw #27051 bocsi, hogy megint kérdezek, ha lenne olyan kérdés itt, amire válaszolni tudok, válaszolnék rögvest, higgyétek el :) :
szóval ezt a float32-t hogy kell feltenni? mert olvastam a leírást angolul, de nem akarok elrontani semmit. -
daneelolivaw #27050 értem,köszi a segítséget.... majd akkor felteszem, ha kiakasztottam, mert nem szívesen kezdeném elölről... már mindjárt elérek csernobilba! :D -
#27049 Ugyan úgy, mint akinek eredeti van... csak ha krekkelted, akkor vagy visszateszed az originál ekszét, vagy újratelepíted a játékot... -
daneelolivaw #27048 megtaláltam, bocsi, h feleslegesen kérdeztem,legközelebb majd jobban figyelek :)
viszont lenne még egy kérdésem: a nem eredeti játékkal rendelkezők hogy tudják feltelepíteni a patch-et? -
#27047 Ahol volt a Ghost hullája ott van egy lyuk az egyik "medencében" és ott le a csövekbe majd átgázolva egy halom zombin és nagyfejű dögön át kijuthatsz a szabadba! Aztán tetszés szerint bóklászás és vásárolgatás a trottyostól vagy iszkiri vissza a bárba,de közben több tucat ellenséges érzelemmel fűtött katonával kell nem kevésbé diplomatikusan,mint a zombikkal megküzdened! yesss!