S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol találok egy psedouj kutyát vagy milyen kutya az aminek a farkát kell elvinnam az árushoz.
elöre is thx
Msn-en átküldöd?Msn címem: [email protected]
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ha valaki tud,az kérem segítsen,mert nagyon érdekel a vége.
A válaszokat elõre is köszönöm.
(ezért jó a trader mod)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
<#wink>#wink>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
(jobb oldalt az uccsú ketrec padlóján van a rés)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Az X16-ból hogy lehet kijutni?
Sehol sem találom a kijáratot.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amikor elõször közeledsz Garbage-ban a Bár felé, akkor üzennek rádión az ott ácsorgó Duty-sok, hogy a Dark Valley-bõl mindenféle csúfságok jönnek, segítsen aki tud. Ekkor rohanni kell, hogy odérj és legalább egy vadröfit ledurrants. Ha nem sikerül, akkor jön a duma, hogy használhatatlan vagy és köszönjük a nagy semmit. De ettõl függetlenül beengednek, ha nálad vannak a katonai doksik.
A reputációdat ellenben emelheted, ha a következõ posztnál (ahol a sok kutya van), elvállalod és teljesíted a kutyák kiirtását. Ez többször is elvállalható és általában a késõbbi kutyairtás általában nem jár pseudodogokkal...
Ja: a roncstelepen (Garbage-ben), a Bárból a Cordon felé tartva összefutottam 12 pseudoval. Kiirtották a stalkereket, meg az út mellett táborozó banditákat is. A portásfülkébe beállva nem tudtak körülvenni, de egy teleportos is volt köztük, így nem volt egyszerû levadászni õket. Elfutni esélyem se volt...
Van egy gyanúm,hogy úgy jártál mint én 1x még a magyarítás elkészülte elõtt. És a megoldás nem az hogy "várakozzál nyugodtan".Mikor mész vissza a BÁR-ba közeledsz a DUTY-sokhoz a pultos üzen,hogy segíts nekik mutáns ebeket kíírtani. Ha nem teszed meg jön az üzi: "Szemét vagy Marked One,ne számíts hálára!" Szóval ha ez van jelentkezz a zárt kapunál álló parancsnoknál és tûz. Sikeres küldi = reputáció nõ a pultus hálálkodik és egybõl fogad. Észrevételem:ha ilyesmivel találkozol a játék során,hogy akinek kell nem áll szóba veled élj a gyanúval,hogy elrontottál vmit
Azaz: kilövöd a snipert, és szólsz a Freedomosoknak, hogy ott vannak a dutysok. De akkor is így tesz, ha csak szólsz Lukashnak, elvállalod a Dutysok kiirtását és nem csinálod meg, mert nem akarsz velük balhéba lenni. Ezesetben minden olyan alkalommal, amikor elég közel kerülsz a dutysok gyülekezõhelyéhez, kidob a program. Ha nem akarsz így járni, ne szólj Lukashnak és ne is lõdd le a snipert. Megj: amikor kilõttem a toronyõrt, az összes Freedomos bezöldült. Igaz, elõtte csináltam nekik ezt-azt és a toronyõr kilövésén túl nem vállaltam semmit...
Másik hiba: a merc õrposzton zsákmányolt sniper LM300-as távcsöve nem nagyít. Lehet, hogy valamelyik mod rontotta el, de vicces...
Mercedes CLK 270
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Illetve asszem irták régebben hogy a nagyon alacson grafikai beállitásokon nincs lámpa.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amugy meg rájottem hogy a vechile mod nem kompatibilis valammivel és nem indul a gamma de a patch és a magyaritas is sokat kavar szoval nem lehet ezakkel a modokkal vegyiteni mindenfélét talán csak valamilyen szélsõséges körülmények kozott XP
A redforrestben találsz egy bázist,ott ledzsalsz,és 3 kódos ajtó van lent,
abból az egyiket nyitja,bent találsz egy jó pár gránátot,legalább tizet,
meg egy csomó piros egészségügyi csomagot.
A kód a 342089 volt, halott katona PDA-jából szedtem ki.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Lehet valahogy csatlakozni valamelyik frakcióhoz? Free bázison a fõöknél nincs ilyen opció, a duty-sok meg nem engednek be. Miután kiírtottam a táborukat meg még inkább bepipultak. Volna ha maradt volna túlélõ. Mindegy. 😊