S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi segitene valaki
hol találok egy psedouj kutyát vagy milyen kutya az aminek a farkát kell elvinnam az árushoz.
elöre is thx
Érdekelne...Hogyan oldjuk meg?
Msn-en átküldöd?Msn címem: [email protected]
A Red Forest-ig van kimentésem ! Az addig fellelhetõ összes spéci ruhával+240000 Ru-val ! Ha esetleg érdekel ?
Raptor 2
Neked is megfájdulna a segged, ha annyi ideig ülnél a kis szobádban <#vigyor>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Amúgy lenne egy kérdésem....Nem tud nekem valaki adni valami save-game fájl-t?Azért kéne ,mert az erõmûben mindig meghalok a sugárzástól és (nincs olyan spéci ruhám)az uccsó mentésem is csrnobilban van..szóval újra kéne kezdenem az egészet elölrõl...(ezért kéne)
ha valaki tud,az kérem segítsen,mert nagyon érdekel a vége.
A válaszokat elõre is köszönöm.
mi az a trader mod?
nem tudsz visszamenni :S

(ezért jó a trader mod)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Phoenix007
Csernobilból még vissza lehet menni valahogy az elõzõ részekre? Vagy ha már ott elkezdõdött a visszaszámlálás, akkor nincs más választásod, mint bemenekülni az erõmûbe? (Ugyanezen okból kérdezném, hogy visszamennék a Gaussal aprítani...) Vagy gauss lõszer már csak bent az erõmûben lesz? Erre már nem emlékszek...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Köszi mindenkinek a segítséget.
<#wink>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

DoctorJohnson
Rohattak 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Sehol. Lõszert majd Csernobil területén találsz ehhez a stukkerhez.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

a számozás mindig megkavar :S <#wink>

(jobb oldalt az uccsú ketrec padlóján van a rés)

Tigristank
Nem, azt az X18-as laborban kell csinálni. Az X16-ban Ghost holtteste mellett nem sokkal van egy kis rés, oda kell lemásznia.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

n3whous3
Hehehe

púúúúú

Most akasztom 5. alkalommal, de eddig ilyet sosem csinált... lol

n3whous3
Röpködõ tûzgömb kilövése.

púúúúú

DoctorJohnson
Abban kérném a segítséget, hogy a Gauss puskához hol találhatok Pripyat-ban lõszert? LEszedtem egy snipert, az elejtette a puskát, de üres volt. A tetõkre meg nem tudtam feljutni.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Törölt felhasználó
Bocs a #25197 neked válasz
Törölt felhasználó
A vadröfivel igazad van nem kutyák voltak, beugrott. A DUTY-sok is átengednek,csak a pultos sz..ik hõsünkre. Ha vki kipróbálja így ezt a részt rájön hogy igazam van. ném véletlenül írtam hogy ez az üzenet lesz ha cserben hagyja õket"Szemét vagy Marked One,ne számíts hálára!" .Abban a pillanatban ahogy segítettem nekik(elõzõleg sietni akartam vissza a BÁR-ba,mivel újra kellett kezdenem a játékot az elejátõl a YANTAR-ig egy csúnya bug miatt és simán tovább mentem)egybõl odajött. Nos ezért gondoltam,hogy valahogy õ is így járt.Persze lehet más problem is.
a repkedõ tûzgömböt szétlõtted?

Hello
Az X16-ból hogy lehet kijutni?
Sehol sem találom a kijáratot.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Atisz
Én sem álltam be egyik csapathoz sem. Mindenesetre a duty-sok barátként viszonyulnak hozzám (azt hiszem ez a Yantar-i X16 labor kipucolása és ott egy mellékküldi után van) illetve a freedom-osok is átengednek a területükön.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gyanítom két dolgot keversz, de igazad is lehet...

Amikor elõször közeledsz Garbage-ban a Bár felé, akkor üzennek rádión az ott ácsorgó Duty-sok, hogy a Dark Valley-bõl mindenféle csúfságok jönnek, segítsen aki tud. Ekkor rohanni kell, hogy odérj és legalább egy vadröfit ledurrants. Ha nem sikerül, akkor jön a duma, hogy használhatatlan vagy és köszönjük a nagy semmit. De ettõl függetlenül beengednek, ha nálad vannak a katonai doksik.

A reputációdat ellenben emelheted, ha a következõ posztnál (ahol a sok kutya van), elvállalod és teljesíted a kutyák kiirtását. Ez többször is elvállalható és általában a késõbbi kutyairtás általában nem jár pseudodogokkal...

Ja: a roncstelepen (Garbage-ben), a Bárból a Cordon felé tartva összefutottam 12 pseudoval. Kiirtották a stalkereket, meg az út mellett táborozó banditákat is. A portásfülkébe beállva nem tudtak körülvenni, de egy teleportos is volt köztük, így nem volt egyszerû levadászni õket. Elfutni esélyem se volt...

Törölt felhasználó
"Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem"
Van egy gyanúm,hogy úgy jártál mint én 1x még a magyarítás elkészülte elõtt. És a megoldás nem az hogy "várakozzál nyugodtan".Mikor mész vissza a BÁR-ba közeledsz a DUTY-sokhoz a pultos üzen,hogy segíts nekik mutáns ebeket kíírtani. Ha nem teszed meg jön az üzi: "Szemét vagy Marked One,ne számíts hálára!" Szóval ha ez van jelentkezz a zárt kapunál álló parancsnoknál és tûz. Sikeres küldi = reputáció nõ a pultus hálálkodik és egybõl fogad. Észrevételem:ha ilyesmivel találkozol a játék során,hogy akinek kell nem áll szóba veled élj a gyanúval,hogy elrontottál vmit
Találtam 2 bugot. Az egyiket többen is meglelték már: a Military Warehose-ban néha kiugrik a játék. Nos ez akkor lesz, ha trükközöl a két frakció között. valószinûleg a scriptek nem készültek fel rá.

Azaz: kilövöd a snipert, és szólsz a Freedomosoknak, hogy ott vannak a dutysok. De akkor is így tesz, ha csak szólsz Lukashnak, elvállalod a Dutysok kiirtását és nem csinálod meg, mert nem akarsz velük balhéba lenni. Ezesetben minden olyan alkalommal, amikor elég közel kerülsz a dutysok gyülekezõhelyéhez, kidob a program. Ha nem akarsz így járni, ne szólj Lukashnak és ne is lõdd le a snipert. Megj: amikor kilõttem a toronyõrt, az összes Freedomos bezöldült. Igaz, elõtte csináltam nekik ezt-azt és a toronyõr kilövésén túl nem vállaltam semmit...

Másik hiba: a merc õrposzton zsákmányolt sniper LM300-as távcsöve nem nagyít. Lehet, hogy valamelyik mod rontotta el, de vicces...

IvanovicsTech
Bocs én voltam a hülye mert nem mentem lejebb egy szintet és valóban ott volt a kapcsoló.

Mercedes CLK 270

Lámpa ég/nemég: user.ltx-ben meg kell keresni az r1_dlights off sort és átjavítani on-ra. Akkor lesz minimálgrafikával is lámpa...

Te dolgod, de én odaadnám neki. Kicsit lejjebb megtalálod egy jobb ruha megtalálásnak módját a kezdõ faluban, illetve ahol kiszabadítottad, az út túloldalán is vannak romos épületek, ott egy nem sokkal gyengébbet találsz ingyen. Ezért meg kapsz egy artefactot, amit el tudsz adni...

Thx valószínû a grafika lessz a gond az autóvezetést vágod hogy kell?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sok pénz csak az 5 rossz befejezésnél játszik szerepet.Ha tudod majd hogy éred el a jó befejezést akkor mindegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Herold
Hogy van ez a dolog a sok pénzzel? Az baj, ha sok pénzem van, mert akkor rossz vége lesz, vagy mi? Most megyek Jantarba és van 70k-m. Ezért lehet kapni valami komolyabb cuccot?

Herold
Téves az az információ, hogy egy álkutya-farokért az öreg sugárzásvédõ ruhát ad, mert nekem nem azt adott, hanem vmi spéci töltényt.

Hát nézd meg mire van beállitva.Alapban az L,ha az neked nem jó lehet már máson van.
Illetve asszem irták régebben hogy a nagyon alacson grafikai beállitásokon nincs lámpa.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

l-lel nem jön be más tippet adjatok Thx
hi , a lámpát hogy kell használni ?
szasztokk milyen patch kell hogy lehessen autót vezetni benne?
crazyclone
hû vazz volt egy ajtó talán yantar alatt amit nem volt muszáj kinyitani mintha de nem vagyok biztos hogy ott volt talán aszt próbáld meg
amugy meg rájottem hogy a vechile mod nem kompatibilis valammivel és nem indul a gamma de a patch és a magyaritas is sokat kavar szoval nem lehet ezakkel a modokkal vegyiteni mindenfélét talán csak valamilyen szélsõséges körülmények kozott XP

Csõ!

A redforrestben találsz egy bázist,ott ledzsalsz,és 3 kódos ajtó van lent,
abból az egyiket nyitja,bent találsz egy jó pár gránátot,legalább tizet,
meg egy csomó piros egészségügyi csomagot.
doncarlos
Hát ez így sikerült...

de így már nehéz vezetni...

bakvarnyu
<#smile>

lipovics
Én találtam a játékban egy kódót, ami nem tudom mit nyit 😊
A kód a 342089 volt, halott katona PDA-jából szedtem ki.
anrtax hol lehet a feliratozást beállítani?
de így meg csak 1 emberszabású mutáns van :S

ruffirant
sztem nagyon jó.Akár egy kereskedõnek is berakhatték volna...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

talán mert elég hülyén néz ki? :-/

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

persze...

van a játékba felirat pl: ha beszélek valakivel
A bal oldali monszta nem tudjátok miért maradt ki a gémbõl?

Szvsz ezt a "csatlakozás" dolgot kilehetne tenni a faq-ba nagy betûkkel...

Emberek!

Lehet valahogy csatlakozni valamelyik frakcióhoz? Free bázison a fõöknél nincs ilyen opció, a duty-sok meg nem engednek be. Miután kiírtottam a táborukat meg még inkább bepipultak. Volna ha maradt volna túlélõ. Mindegy. 😊