34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27166 hát jonak hangzik.. :D képeke is láttam, nem rossz :P.. asszem meg szerzem valahonnan :DD amugy szerinted minimum grafikán menne vagy esetleg mediumon is? ahogy faq-ba elnéztem a minimumot nem kell neki nasa gép -
#27165 Milyen 3.0??!! Sztem még a 2.0 sem előírás...
Biztos, hogy menni fog, nekem valamivel erősebb procim, de gyengébb videókártyám van, azon megy minimumon, 1024-ben, akadás nélkül... -
Rusy #27164 Illetve az ajtót megtaláltam de a kódot nem -
CyrSyS #27163 Egy történettel átitatott enyhe fantáziával fűszerezett FPS melybe te egy STALKER katona részt veszel és küldetéseket kell teljesítened, de jóval szabadabb vagy annál mint más FPS-be. Nagy változatos terepek, katonák és élőlények vesznek körül a zöld természetben de mellete ott a zord kihalt élet ahol a Csernobil okozta zűrzavarok megváltoztatták a környezetet. Mutánsok, zombik és csúf rondaságok eszik a hullák húsait. A természet viselkedése nem kímél senkit. A kisülések, anomálik vegyes megjelenése nehezíti a haladást. :) -
Rusy #27162 Hello
Tudna nekem valaki segíteni? A Vörös erdőben vagyok, és az van hogy kapcsoljam ki a gépet, de nem tudom azt írja az ajtó zárva már visszaolvastam de nem találtam választ -
#27161 oké kösz.. és amugy milyen stiulusu játék is ez? fps-en belül..? szoval ilyen fear féle (ijesztgetös) vagy cod(lövöldözös mászkálos stb)? -
CyrSyS #27160 Az én véleményem hogy sztem elmenne a játék! Próbáld ki mindenképp mert nagyon jó kis játék ez! -
#27159 hi...valaki megtudja mondani hogy min grafon el menne-e e a játék? athon 3200+ 1 giga ddr2 ram radeon x800xt.. meg a játéknak min shader model 3.0 kell? -
CyrSyS #27158 Ja és valahol kell lennie egy állománynak (valamelyik modba amit épp keresek) amivel belehet állítani a generált mutánsok arányát. Mert pl az ABC modba több a mutáns. Nyilván paraméterekkel oldották meg ezt is! No ha megtalálom és rájövök akkor jelzek. Ha valaki már tudja hogy hogy kell akkor jelezzen! :) -
CyrSyS #27157 Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik állományba lehet átállítani a tárgyak árait? -
CyrSyS #27156 Én shotgun párti vagyok! Nekem az bejön mert ha jól durrantok bele az ellenfélbe akkor elsőre meghal! :) -
CyrSyS #27155 Asszem az ABC mod az amibe több mutáns van! Legalább is most néztem utána! -
gyuri12 #27154 thx,megmentettél:D -
#27153 Fegyverekkel nekem nem volt gondom legnagyobbrészt kispisztollyal toltam végig mert ahhoz volt a legtöbb lőszer :D -
CyrSyS #27152 Nem lehet rossz a szörnyes mod! nekem inkább olyan mod kellene amibe a játékból kimaradt fegyverek vannak, vagy több ellenséget generál és vegyesen! Tehát mondjuk Szabadság katonák +banditák vagy ilyesmi! -
CyrSyS #27151 Értem mire akarsz kilyukadni és egyetértek abban hogy kicsit irreálissá tettem a játékot ami könnyebbé teszi! De viszont élménydúsabb lesz. Hamarabb jutsz jó fegyverhez és nem kell a játék 60%-át végigcsinálni ahhoz hogy német kalibered legyen vagy Gauss fegyvered! Valóságra hivatkozok, hogy itt sem úgy van hogy Katona maga ha 10 küldetést megcsinál és ha eljut idáig akkor talán megkaphatja ezt a fegyvert :D
Amúgy így ahogy most játszok egész jó és nem könnyű így sem! Pedig nem akármilyen shotgun van a kezembe és tűlövedékes! De még így is lekapnak néha a banditák (hogy a fene egye meg a Viper-jüket)
A súly tényleg irreális! De a trader mod miatt kell! Nem szertek csak 1 fegyverrel játszani! És megjegyzem a súlyt azért is növeltem hogy még több cuccot magamnál tudjak cipelni annak érdekében hogy a többségét eladjam! Tehát inkább pénzszerzés miatt növeltem! Ha vannak nálam ilyen övre szerelhető cuccok az keményen foglalja a helyet! Asszem darabja fél kiló!
-
#27150 Parancsolj!
STALKER v1.0003 International Patch -
gyuri12 #27149 na most nagyon ideg vagyok. 1.000-ás van fennt,letöltöttem egy 1.003-as patchet,és írja,hogy nekem world wide-m van,az meg US.anyád. aztán elkezdtem letöltögetni mindenféle patchet,orosz-t,us-t,de world wide-t nem találtam.
honnan lehet letölteni???!!!!!!4
nagyon ideges vagyok,légyszi help -
#27148 Hogy lehet vásárolni,kereskedni a talált cuccaimmal?És hol vannak kereskedők? -
gyuri12 #27147 a trader modot én is letöltöttem egyébként,de fullra tönkrevágta a gamét:/
egyébként kösz,most veteranon játszottam,a mastertől féltem:d -
gyuri12 #27146 jó,de tudsz ajánlani olyan szörny modot,hogy rakja bele a régi szörnyeket,meg régebben találtam egy modot,amiben az volt,hogy telerakta az összes pályát mindenféle szörnyel. az durva volt,hogy a duty bázison mindenhol emberi,és mutáns hullák... durva volt:) ezt a modot szeretném visszarakni,de nem nagyon találom... -
#27145 Trader mod egy kalap szar pont az a jó hogyha elkarsz adni vagy venni akarsz valamit ne egy helyen tedd mindazt.
A bemész a cipőboltba a valoságba ottse fogsz a húslevesbe zöldséget kapni!
Meg ez a súlylimit is szar cipeljé már 70-80 kilokat légyszives még az alap 50kg is sok. -
CyrSyS #27144 Szia! Esetleg tudnék ajánlani egy specifikumot amely alkalmazásával még élménydússá lehet tenni a játékot. Hozzávalók:
- STALKER 1.0003 +magyarítás
- Trader mod (minden kereskedő árul mindent, az összes fegyvert+lőszert+ruhát+cuccokat)
- Súly limit kiterjesztése mondjuk 70kg-ra vagy 80-ra. (nekem 80)
- A játékot MAster szinten kell játszani!
Sztem így tök jó!
-
gyuri12 #27143 hi,vannak tippek arra,hogy hogy lehetne több FPS-t kihozni a gémből?(pl patchek, fájlok megpiszkálása,stb)
megköszönném,és még néhányy modot,ami jól jönne(pl,új fegyverek,hasonlók) -
#27142 Én nem vágom az arénát, mert még nem voltam rajta....
Játék már törölve...
De kb 30-35fps-t megy full max-on... -
CyrSyS #27141 Szia!
3ghz HT, 2gb 667-es DDRII ram, Asus EN7950GT. ÉN is akkor rakhatom full grafikára? Biztos hogy nem lassú neked? Mert pl nekem az aréna az KO-ra behall annyira akad! MEg bizonyos részeknél hallom hogy a fegyvertűzelés hangja akad! És én nem a fullos grafikán játszom. 1024*768 és amit a gép beajánl nekem az első indításnál! Nem értem akkor mert 1 kategória a gépünk!
-
SaGa #27140 A játék könyvtárában lévő system(?).ltx (az, amiben a modok használatához a második sort javítani kell) első sorában van leírva az a könyvtár, ahol a személyes cuccaidat (mentések, user.ltx, egyebek) tartod. Azaz, ebben ír át az első sort a megfelelőre... -
scirocco #27139 sziasztok!
egy vírus miatt törölnöm kellett a teljes op rendszeremet és az újra húzás után nem látom a kimentésimet (game és mentések másik vinyón voltak) a játékban, pedig a gépen ott vannak.
Gyanítom az lehet a baj, hogy már más a meghajtó betűjele mint korábban és ezért nem látja, de nem vagyok benne biztos.
mi a megoldás? -
#27138 Full grafon -
SaGa #27137 Az az "Űberizé" grafika valóban űber... szar...
Ha jó, szép és gyors grafikát akarsz, keresd meg a Float32 modot (floatingpoint.org) és tedd föl. Attól valóban szép és tényleg gyorsabb lesz az egész, ha a kártyád egyébként legalább meg tudja mozdítani a programot full dinamic light módban...
A többi ilyen szörnyet (extra sharp textures, meg ilyesmik) felejtsd el. nem tudom, akik összerakják milyen világban élnek, meg milyen monitoron nézik a kreálmánukat, de az egész egy alaposan túlexponált, majd photosoppal túl sharpenelt képre emlékeztet, nem a való életre... -
CyrSyS #27136 Sikerült megoldanom!
1 olyan kérdésem volna hogy nincs olyan mod amibe új fegyverek vannak? Tehát ami kimaradt a játékból vagy ami nincs benne alapból! -
CyrSyS #27135 Hát nagyon nem értem! A system.ltx állományt bemásoltam a gamedata/config-ba de akkor meg azt csinálja hogy game indít, kiíírja hogy stalker elsötétül a kép és csókolom visszaadja a win-t. Hát hihetetlen hogy nem lehet megoldani ezt a súly növelést :D NAGYON LOL! -
CyrSyS #27134 Szia! Te milyen grafikai beállítás és felbontás mellett játszol? -
MagyaR #27133 nah, az off kérdésre már találtam választ, és a kettesre is :). -
CyrSyS #27132 Sziasztok kedves sugárzás kedvelők :D
Nos nekem annyi a problémám hogy megtaláltam Saga által említett 2 fájlt amibe egy még korábbi hozzászólás alapján átírtam a súlykorlátokat. De nem működik. Igaz save-es mentéssel próbáltam meg de az miért ne lenne jó? amint índítom a játékot akkor alkalmazza a paramétereket sztem függetlenül attól hogy új game vagy nem új game-et játszok! Vagy nem?
Mi lehet a probléma?
A módosítás nem nagy eresztés. 10kg-al kéne többet bírnia de továbbra is 60-nál túlsúlyos vagyok :( -
#27131 Ezzel annyi a gond, hogy AGP-s a kártya, ami egy régebbi típus....
Ha ugyanez a kártya lenne a gépedben csak PCIexpress-ben, vagyis GF7300 16x akkor is gyenge lenne... -
#27130 Pripatyban van egy hotelszobában! -
KOVU #27129 hali és köszi a válaszokat
de én nem naon értek a gépekhez -.-' és nem tudom hogy az számit e valamit hogy a videokarim: Nvidia Geforce 7300 GT AGP 8X/4X
hogy az az AGP számit -e valamit?
mert azt irtátok hogy elég gyenge a video karim
elöre is thx -
konigstiger666 #27128 hi vki agyzombiztato kicsinálása után video utána meg megáll a játék lécci ha nem tudtok vmi jo megoldást akkor legalább egy az utáni mentést ami kozel van hozzá emailom:[email protected] -
MagyaR #27127 Sziasztok! Még csak most kezdtem bele a gammába és lenne egy-két kérdésem, amit remélem megválaszoltok.
Tehát 1. Letöltöttem a FAQban leírt kis fájlocskát amitől idézem "Űberfosás" grafikája lesz a játéknak. Nos én nem tudom, hogy ez miben is nyilvánul meg :). Most vagy maga a játék megy gyorsabban, vagy a grafikája lesz jobb a játéknak, de egyben nemis lesz lassúbb, vagy csak simán jobb grafikát produkál a játék, ami jobban igénybe veszi a gépemet?
Én azt tapasztaltam, hogy amikor felraktam ezt a fájlt, a beállításoknál a minőségnél közepesre rakta nekem a gép (eredetileg magasra), de a további beállításoknál majdnem minden maximumra volt rakva, de ennek ellenére mégis közepesen volt az alapszintű beállításoknál. Tehát nem értem ezt mit változtat a játékon.
2. Milyen drivert ajánlanátok a játékhoz (nvidia), mert most direkt felraktam egy régebbit (93.71) és ettől azt tapasztaltam hogy hibás lett a játék. Vagyis ilyen szürke alakzatok jelentek meg játék közben, ami vagy a driver miatt van, vagy amiatt mert felhúztam a kártyát, vagy az 1. kérdésemben megemlített file miatt. A 2. lehetőséget kizárnám, mert 3dmarktot lefuttattam és semmi baja nem volt :).
Egy OFF kérdés, az alábbi hsz-eiteket figyelembe véve :).
OFF on:
Vettem most pluszba 512 ramot. Eddig van a gépbe egy darab egy gigás. Nos és az alaplapba ugyebár a 4 slot úgy van kettéosztva, hogy 2 fele. Tehát van egy sárga és egy fekete egymás mellett, utána kis rés, és megint egy sárga és egy fekete egymás mellett.
Nos ez az 1 gigás egy feketébe van berakva. És a kérdésem, hogy teljesen mindegy, hogy ezt az 512eset hova rakom, vagy szigorúan csak az 1 gigás mellé rakhatom, vagy szigorúan csak a másik kettő közül valamelyikbe. Vagy csak feketébe, vagy csak sárgába, nem tudom, hogy van ez ezért is kérdezem meg :).
OFF off
thx a válaszokat előre is :)