S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
A Vistának sok hangeszközhöz nincs korrekt drivere, ez valszeg nem a játék hibája. Az MS-t kell szidni.

Ceko
Nem tudjátok véletlen hogy Pripyat-ban hol találhatnék,vagy vehetnék egy új ruhát mert ami most van rajtam az igencsak elvan használódva.Azt a feladatot csinálom amikor megkell találnom az utat Chernobyl-ba.Köszönöm<#worship>

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

wantonly
Tanuljatok már meg visszaolvasni vagy használjátok a keresõt!
Valaki meg tudná mondani annak a pecsnek-modnak a nevét ami 0,1 - 0,2 kilogrammon tartja a súlyomat bármennyi cucc van nálam? S.O.S! Elõre is kössssz! 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Talán meg kellene probálni az integrált Hangchiphez/Hangkártyához keresni Vistás drivert és feltelepiteni.
#25325 + #25323 itt le van irva mi kell csinálni.
wantonly
A Guide nem az a fickó, akivel az elején találkozol. Egyszer megmentettem, de utána megölték a mutánsok. 😊
De minden benn van a PDA Aktív feladatoknál,csak bele kell nézni

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Az X16-os labor után kell beszélni egy Gudie nevezetû fickóval(akit megmentettél a kutyáktól még az elején,Fox a neve vagy mi)Õ visszaküld Téged Agropomba,le kell másznod megint az alagútba és oda kell menned ahol Strelok Pen Driveját(strelok rejtekhelye)találtad,utánna kikapcsolod az agyperzselõt,tovább mész Pripatyba,elmész a Hotelba és szorgalmasan keresed azt a szobát ahol a dekódoló van.Ha megtaláltad (ott lesz az asztalon)írány az erõmû!De NE menj a kivánságkõhõz,hanem fel kell menned elötte egy létrán.Odamész az ajtóhoz használod a dekodólót de közben figyelj hátra mert a Monolithos majmok nem hagyják magukat,bemész írtasz és meg kell keresni a hologrammot,de elötte szét kell lõni ami ,,fogva tartja"és egy kicsit dumcsizni kell vele...

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Sziasztok, két kérdésem lenne:

1. ha felrakom ezt a 3x sebzés módot, akkor le tudom utána szedni? Nem veszik el tõle semmilyen elmentett játékállás stb.

2. a másik: mikor felraktam a játékot, valamilyen extra kódot is kért, mintha vmilyen bónuszhoz lehetett volna hozzájutni. Átnéztem a dobozt, de nem találtam ilyet. Ez ml lehet? vagy honnan tudnék kapni?
Meg tunna valaki nekem mondani hogy mert nem megy a vistaban ahnag semilyen hang sem megy azt irja ki hogy nincs hangkimeneteli eszkoz telepitve segitseget kernek elore is koszonom
hello
Zsír, és oda hogy jutok le? Nem láttam lejáratot, vagy jobb is?<#alien2>

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Köszönöm!!!
n3whous3
Akkor ezek szerint nem a föld alól közelítetted meg az x16 bázist.

Akkor is mindegy, a legközelebbi ráérõ idõdben meg tudod valószínûleg csinálni.

púúúúú

egyszerûen nem mentem le a föld alá, hanem úgy gondoltam majd késõbb megcsinálom, úgy voltam vele inkább, hogy körbe nézek egy kicsit aztán belekerültem az események sodrásába......
Herold
A Lövész elõkerül valaha is? Már beléptem Csernobilba, de még semmi nyoma, a dokival is találkoztam a bunkerben. Le akarok zárni minden szálat mielõtt elindulok az erõmûbe. Ha jól sejtem a PDA-n levõ visszaemlékezésekbõl, akkor itt fog elõbukkanni valahol az erõmûnél.

Fiuk ezt a bizonyos dekotert ami az uccso reszen szukseges ahhoz hogy kinyissuk a bezart ajtot , en hol tudom beszerezni ? Mert eleg jo lenne...CSak az a befejezesem van hogy megvakul vegen a csavesz es kesz.
Ja es ahol be lehet szerezni , azt kicsit irjatok mar korul merre van mert nevek alapjan el vagyok tevedve 😊 , koszonom !!!

n3whous3
Hogy tudtad folytatni onnan? Nem mentél fel a rejtekhelyre, hanem felmentél a felszínre az x16-hoz? Mert késõbb úgyis meg lehet csinálni ezt is.

púúúúú

bocs elírtam szálat is folytathassam....
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor le kellett volna mennem a csatornába strelok pen drive-ja után, akkor azt kihagytam, most már azaz x16-os dukumentumokat keresem (ahol elindul visszafele a számláló), na szóval vissza tudok még menni, hogy azt a szálást is folytathassam, vagy újra kell kezdenem az egészet!
Please HELP!!
Nagyon köszi elõre is mindeki segítõkészségét!
zolo
Hogyan lehet elõhozni az autóvezetést?

http://flickr.com/photos/zolika90/

sevendoor
Csak csomagold ki és másold be a mappával együtt a játék könyvtárába. Le van irva minden modhoz, még angol tudás sem kell.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

wantonly
A Family rifle lent van az anomáliákkal teli alagútban. Azért nem találod mert felette mászkálsz.
Atisz
Hát ja a vége elég semmilyen, leölöd azt a 6 odateleportálós monolitost, aztán belépsz a fénygömbbe... jó lett volna ha van a végén vmi speckó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ne a wishgranter-höz menj, hanem egy létrán fel egy magasabb szintre. Bal oldalt lesz egy létra amin felmászva eljutsz egy lezárt ajtóig, amit a speciálisan erre a célra készített dekóderrel tudsz kinyitni. Ezalatt számos agymosott próbál megölni. Ekkor érdemes elrakni egy pót FM 200-ast (remélem jót írok - egy fejlett rohamgépfegyver távcsõvel, gránátvetõvel, nagy tûzgyorsasággal, extra sebzéssel és ami a legjobb, hogy alig rángat) mert ezután elég sok golyófogó jön majd.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hétvégén én is nyomtam a stalkert, próbából elfogadtam más stalkerek melóját, de egyiket sem lehetett elvégezni.
Az egyik csóka valami családi puskát akart visszakapni, de ahol a térképen jelzi a bódéknál, ott semmi nincs, pedig vagy fél órát kószáltam ott. Igaz legalább belefutottam a profba meg a lelõtt helibe.

A másik meló meg az volt, hogy összeált a haverjával aki meglopta, keressem meg és lõjjem le, és közben nézzem meg hová rejtette a cuccot.
Hát szintén almás, volt ott ember dumáltam vele, figyeltem hátha elmegy a rejtekhelyre, de semmi.

Ezek bugok, vagy kamu feladatok vagy csak pechem volt?

Most a labornál járok, a második ajtón -amit próbál valaki bezázni- nem jutok át, de majd utána nézek mit szúrtam el, hajnali 1-kor inkább elmentem aludni.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Herold
Dragunovhoz se osztják a töltényt minden sarkon sajnos. Próbáltam Pripjatyban felmenni a háztetõre ahol a sniperesek dekkoltak de oda nem lehet felmenni.

Herold
Gauss puskához honnan lehet lõszert szerezni?

wantonly
Gyakorlatilag mindenhonnan osztják majd az áldást, lesz sok mesterlövész, közben katonák jönnek meg helikopterek is lõttek rám.
Elég parás rész. XD

Én egy GP37-est vittem asszem + egy gránátvetõt abból kilõttem mindent és eldobtam. Mást nem használtam. De úgy pakold meg magad, hogy futni tudj azért! Én csak szaladtam ahogy bírtam. 😊 Ha túljutsz ezen a részen találsz majd sokkal jobb fegyókat pl. egy FM200-ast ha jól írom, abban van beépített távcsõ, gránátvetõ és mellesleg durván lehet majd vele osztani, 9x39 lõszer kell bele. De lõszer is lesz ott elég.. RPG szerintem tök fölös, bár lehet le lehet vele szedni a helikoptereket, én nem próbáltam.

Na mentem aludni. 😛
Ruszki vagy NATO cuccot vigyek ? RPG-t vigyek ? Kell valami tankot vagy BTR-80-ast kilõni ? Mert akkor ujra cuccolok ha nem kellenek van zöld ruhám is , Seva rucim , 5DB Geologus narancssárga , 12Kg katonai nehéz stb ! Dragunov mesterlövészpuska gondolom nem árt ha van ! Azért kérdem az RPG-t mert a 2DB rakétával vagy 10 Kg !
wantonly
Visszaút onnan már nincs szerintem.

Fegyver, lõszer, páncél is lesz ott dögivel. Az elején viszont komoly harcra kell számítani, egy távcsöves rohamkarabélyt vinnék a helyedben, utána meg már lesz mibõl válogatni. Az "extra súlyt cipelõ páncél" az exoskeleton, amit szintén ott lehet találni, meg katonai páncélt is leltem, az sem rossz. Egyedül sugárzás ellen nem találtam páncélt, azt mindenképp vigyél más nem kell. Én egy SEVA suitban mentem, de a zöld vegyvédelmi is megfelel.
Primaty után ha az ember bemegy Csernobil külsõbe onnan már nincs vissza út alacsonyabb szintre Red Forest stb ?
Milyen cuccokat vigyek 60 Kg-os sulyhatáron belül 356000 RU-m van ? Van RPG-m , Dragunovom , Automata Gránátvetöm , G-36-om , 12 Kg-os Nehéz páncélom , Beril páncélom , csomó lõszer stb ? Az extra sulyt cipelõ páncél kinél van melyik pályán vagy melyik muki adja ?? Mit vigyek ? Mit ajánlotok , minden védõruhából van , pénz is van bevásárlásra ?
Törölt felhasználó
Akit az elején védtél az a játék során valóban meghalt. De Guide(egy másik Stalker)ugyanott várni fog rád,ha megcsinálod a #25242 es hsz-ban leírtakat.
De lehet látni,ha nem fogadod el a holgramm ajánlatát,Akkor végig kell ,,ugrálni" az egész erõmûvön és egyben meg is kapod a legjobb befejezést

Fluff
Chernobylnál be kell menni 1 kis lyukon mielõtt a számláló lejár. Akkor az erõmûvet nem lehet látni a játékban?

Köszi a segitséget! És ha letöltöttem akkor mit hova kel beírni,mert nem értem! BOCSI AZ ÉRTETLENSÉGEMÉRT.......
w77d
kössz a gyors választ 😊

wantonly
Egy épületben kell lennie, ott ül vagy fekszik a földön. Kicsit iszákos szegény. 😄

A fõnökhöz meg akkor mehetsz be, ha beszélsz az õrrel és elmondod neki mit láttál a közelben.
w77d
sziasztok!
elakadtam ott, hogy a freedom táborban vagyok és meg kell keresni valami szakácsot vagy hasonlót. A térképen jelzett helyen nincs senki. ha kérdezõsködök mindenki azt mondja, hogy beszéljek a fõnökkel a fõépületben, de oda nem engednek be! Légyszi segítsetek!!

Nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol és a "kódfejtõ"-vel (amit Primatyban "az erõmû elötti városban" a Hotelban találhatsz meg)kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlõhöz. Ami elött mentesz. Miután szétlötted megjelenik egy "zöld ruhás ember" ha elfogadod az ajánlatát megkapod a jó végét a játéknak, ha nem kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésedre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén.

Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
hogy tudom megvaltoztatni a befejezeseket ?

Mi a manónak kell neked kikapcsolni a súlykorlátot? Mindig probáld meg azt a fegyver használni amit az "ellenségeid" is használnak vagy azt amihez jó az Õ löszerük (Pl: AKM 74 vagy Obolcan) igy mindig tudsz löszert szerezni a hulláktól, tárgyak közül elég az hordani amit használsz is + E.ü.csomag + injekció + kaja + 1 páncél ami rajtad van. Ez nekem böven bele fért 60 Kg.-ba ( Exosketon-al 80 kg.-ba.)
szeva all!
Mikor jelenik meg a v1.0002-es javítás megtudná mondani valaki??

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Sziasztok! Na, én is végigtoltam. Naná, hogy jó befejezést kaptam, bár azért két rossz véget is lecsekkoltam - hála a mentéseimnek! <#ravasz1>
A hibái ellenére az egyik legjobb FPS (na jó, némi RPG beütéssel), amivel valaha is játszottam. És a játék közben beszereztem egy X1950PRO-t, amivel gyönyörûen futott!!! <#hawaii>
Egyébként hiányoltam egy interaktívabb véget. Pl. a videóban szereplõ végsõ akciót jó lett volna végigjátszani és nem csak megnézni. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baj! Asszem végigtolom a gammát késõbb is! <#wave>
En nem ertem ezt az egeszet ... 😊 Odamegyek a kristalyhoz es mindig ugyanaz a befejezes van . Hogy lehet kulonbozo befejezeseket elerni ?
Mitol fugg hogy mi lesz a vege ? En belementem abba kristalyizeba es felrakott az oszlopok tetejere es onnan ugyeskedtem am magam a kivansag teljesitohoz ...

sevendoor
Ez is nagyon jó, a térképen bejelõl + infokat. Anomáliákat, csapatok táborhelyeit, stb.

sevendoor
töltsed le pl. ezt.

wantonly
Hali. Hogy lehet bekapcsolni a 150kg-os modot?