34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • madmanic
    neeeee.. komoly? KOMOLY???? IGGEEEEEEEEEN!!!!!!

itten van
  • TSL16b
    Senki sem írja be, hogy megjelent a v1.0004-es patch?
  • zombeeka
    Köszi,kipróbálom!
  • tszd
    Pontosítás...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rés a stadion bejáratától jobbra van, nem a stadion jobb oldalán!
  • tszd
    Mászkálás a stadionban...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A stadion jobb oldalán hiányzik egy vagy két korlát, így be lehet menni. Végig tudsz bóklászni a stadionban, ha akarsz (persze, ha nem nyírnak ki az ellenek vagy az anomáliák :)) Ha végeztél a dolgoddal és tovább szeretnál menni az erőműbe, akkor egyszerűen csak oda kell menned a bejárathoz (következő "waypoint"). Sok sikert!
  • CyrSyS
    Ja az más :)
  • SaGa
    Van egy mod, amivel meg lehet vesztegetni az őröket...
  • CyrSyS
    Nem egészen 100%-os mert pl amikor új játékot kezdesz akkor kiváncsi vagyok hogy nem teljesítesz semmit akkor hogy jutsz el a csaposhoz! Én nemtudtam átjutni mert 3 őr mondja hogy menjek innen nem lehet átmenni. Tehát előszőr a dokumentumokat kell ellopnom majd akkor engedi!
    Legalább is nekem másképp nem sikerült eljutnom még elsőre a csaposhoz!
  • JackDaniels #27198
    Gondolom, ha így végig rohan rajta, akkor előtte párszor végig vitte, hogy megismerje töviről-hegyire a játékot.:) De ennek akkor sincs semmi értelme, de hát ő tudja.:) Rekord döntögetés akarna lenni, vagy feltűnési viszketegség?:))
  • JackDaniels #27197
    Nem Master szinten vitte végig.

" The Goal is
    - false ending
    - novice difficulty
    - maybe sub 20min (possible only with REALLY much luck"
  • SaGa
    Ennyit egy idiótáról, aki nem játszani, hanem rekordokat gyűjteni akar...

A 6 év fejlesztése az, ami ezt lhetővé teszi. Az, hogy majdnem 100%-ban szabad a játék, úgy is végig tudsz rihanni rajta, hogy semmivel nem törődsz...
  • gyuri12
    nézzd meg az oldalt,ott levannak írva,hogy easyn,meg false endingre...
  • CyrSyS
    Aki arra törekszik hogy egy ilyen játékot minél hamarabb végig vigyen az meg is érdemli :)

Amúgy meg továbbra is azt mondom hogy ha 20 perc alatt végigvitte akkor az nem Master szinten volt és lehet hogy csak a false befejezésig jutott!
  • bodesz
    6év tervezés 20perces játékért? xD
  • SaGa
    A főbejárat két oldalán van 1-1 kissebb kapu. Mindkettőből hiányzik annyi rács, hogy kényelmesen át lehet lépni rajta. Bent 3 RPG-s, egy halom szörny, meg az oldalsó házak tetején 1-1 gauss gun-os vár...
  • zombeeka
    ..és ,hogyan tudtál csak besétálni a pripaty-i stadionba?
    Csak kíváncsiságból!
  • SaGa
    Passz...
    lehet, hogy valaki megbízta vele...

Eddig még olyannal, hogy ok nélkül megtámadtak volna, nem találkozam...
  • gyuri12
    szted miért mondatam hogy bug?
    mert csak úgy simán rámtámadt!
    betöltöttem egy előző savemat,és csak odafutodtam a cordon egyik széléből a másikba,lövés nélkül,assze max 1 macsekot nyírtam ki. odaérek,tök normális,adja a pénzt,elmegyek,még mindig normális,lemegyek a traderhez,néhány cuccost eladok,meg felveszem azokat a küldiket,amiket már megcsináltam úgy,hogy még nem vettem fel őket(hozzd el ezt az artifactet,ilyenek) majd vettem egy AK-t,hozzá 30 lőszert,meg egy távcsövet,és egy hangtompítót. kimegyek, wolf sehol,wtf? megfordulok,és ott guggolt mögöttem,és 1 lövéssel lelőtt.
  • SaGa
    Mitől rágott be rád? Csak úgy simán nem szokott...
  • gyuri12
    mivel "ne mérgeljem föl"?
  • SaGa
    Nem mérgeled föl Wolfot...
  • SaGa
    Így maximum egy false endig juthatott...

Ha rendesen, a végső befejezésig viszi, legalább 2x végig kell menni majd a teljes területen, ezt meg fizikailag képtelenség 18 perc alatt...
  • gyuri12
    egyébként egy nagyon szar buggal találkoztam.az elején ( a legelején a játéknak) aki adja a pisztolyt,asszem wolf. valamiért bepipult rám,és elkezdett lődözni. nekem meg fennt van ez a mod,hogy 1-2 golyó,és kampec. és elég idegesítő volt,hogy egyszerüen nem tudtam kimenni a trader kis bunkeréből. wolf(ha így hívják) ott állt,és lőtt,amint észrevett,és ha lelőttem,akkor meg mindenki engem lőtt. aztán sikerült úgy lelőnöm,hogy senkise vegye észre. elmentem egy küldit megcsinálni,visszatérek oda,és mindenki lő rám. az összes npc megbolondult:S

megoldás?
  • Esrohnoil
    Végül 18perc és 21 sec alatt végigtolta mentés nélkül...
    Ennyit egy 6 évig fejlesztett játékról. :)
  • gyuri12
    meghalsz a lövésektől:D
  • Daell Drow
    Sziasztok.

Most raktam fel a STALKER-t, nagyon tetszik a játék. A problémám az hogy csak dx8-ban tudok játszani, minden maxon, 1280x1024-ben 70-80fps-el megy. De ha átváltok DX9-re akkor le esik 1-2fps-re még lowon is, most az 1.0001 patch van fent. Hallottam olyasmit hogy a játék valami miatt nem szereti az ATI kártyáit, ebböl mennyi igaz? az 1.0003 tol számithatok sebességi javulásra? A konfigom AMD 3200+ (2400mhz), 1,5GB DDR ram, ATI X1950pro 256mb vga (agp). Remélem tudtok valamit mondani mert szivesen játszanék dx9-ben is.
  • CyrSyS
    a mod mit nehezít?
  • tszd
    Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de véletlenül rájöttem a 2. végigjátszás alatt, hogy Pripjatyban a stadonban is lehet bóklászni! Igencsak meglepődtem, mivel ugye alapból csak egy átvezető anim átvisz a stadion felett és ennyi...
  • gyuri12
    ejj bazz, felhúztam masterre,meg letöltöttem egy modot,ami "kicsit" nehzezít a játékon. 1 golyótól meghaltam...:O
  • CyrSyS
    Master szinten aki 20 perc alatt végigviszi azt megnézem!
  • grebber
    Én végigtoltam eddig 2x 1x false endingel meg egyszer rendesen.
    Most viszem 3x-ra de csak azért mert mostmár nem akad :D
  • Esrohnoil
    Hát jah, bár ha visszanézem a pár évvel ezelőtti dolgokat, közel nem olyan lett a game, mint amilyennek a fejlesztők régebben szerették volna...
    Gondolok itt arra h. a járműveknek sok értelme ugye nincs, ha 20 perc alatt gyalog el lehet jutni a végéig, úgy h. közben a szükséges cuccokat beszerzi az ember. :)
    Meg én úgy emlékszem h. egy nagy, összefüggő terepet akartak, ehelyett több kis különálló "pályára" van osztva.
    Az alig 1 perces befejező videkért meg nem fogom 7-8-szor végigtolni, azokat máshol is meg lehet nézni.
  • grebber
    Nagy értleme van így a gamenek :D
  • scirocco
    Hello Saga!
    Köszi gyors választ:)
    Körülnéztem kicsit jobban és arra kellet rájönnöm, hogy elbuktam a mentéseimet, mert amire én azt hittem (gamedata.db0, gamedata.db1 stb.) feltehetően nem a mentéseim. Megnéztem közben hova pakolja a mentéseket (újat kezdtem és mentettem) és ezek bizony nem azok az állományok. Ettől függetlenül köszi! Amúgy system*.ltx-et (semmilyen *system* nevű ltx-et nem látok a könyvtárban:(
    Mentett állásokat honnan tudok amúgy szerezni?
    köszi, üdv
  • Esrohnoil
    Készülget a 20 perc alatti végigjátszás. :)
  • madmanic
    mert nincs benne

sajnos
  • CyrSyS
    Szép estét!
    http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_fegyver_xm_13402.jpg
    Ezt a fegyvert keresem a játékba! Elvileg ez hivatalos fegyver benne de nem lelem :)
  • Maak
    hali,

az mitol lehet, hogy maszkalok mindenfele, senkinek nem koteleztem el magam, azt es egyszercsak a szolgalat emberei bezoldulnek, ugye ez a szovetsegesseg jele lenne, aztan amikor jovok ki a barbol valaki elkezd ram tuzelni,nem szolgalatos, hanem fuggetlen sztalker, viszzalovok, kinyirom, majd jon az uzenet, hogy gyilkos van a szolgalat teruleten, keressetek...ekkor meg siman kijutok, maszkalok masfele, visszamegyek, megint jon az uzi, de siman bejutok a barba...mikor kijovok meg lo ram mar mindenki szinte...nem ertem...
  • Rusy
    közbe rájöttem hogy nem is kell a kódos ajtó, de hol lehet lekapcsolni ezt a gépet nem találom sehol..
  • Yoda001
    aha oké.. kösz neked is