S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
1. ha felrakom ezt a 3x sebzés módot, akkor le tudom utána szedni? Nem veszik el tõle semmilyen elmentett játékállás stb.
2. a másik: mikor felraktam a játékot, valamilyen extra kódot is kért, mintha vmilyen bónuszhoz lehetett volna hozzájutni. Átnéztem a dobozt, de nem találtam ilyet. Ez ml lehet? vagy honnan tudnék kapni?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Akkor is mindegy, a legközelebbi ráérõ idõdben meg tudod valószínûleg csinálni.
púúúúú
Ja es ahol be lehet szerezni , azt kicsit irjatok mar korul merre van mert nevek alapjan el vagyok tevedve 😊 , koszonom !!!
púúúúú
Az lenne a kérdésem, hogy amikor le kellett volna mennem a csatornába strelok pen drive-ja után, akkor azt kihagytam, most már azaz x16-os dukumentumokat keresem (ahol elindul visszafele a számláló), na szóval vissza tudok még menni, hogy azt a szálást is folytathassam, vagy újra kell kezdenem az egészet!
Please HELP!!
Nagyon köszi elõre is mindeki segítõkészségét!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az egyik csóka valami családi puskát akart visszakapni, de ahol a térképen jelzi a bódéknál, ott semmi nincs, pedig vagy fél órát kószáltam ott. Igaz legalább belefutottam a profba meg a lelõtt helibe.
A másik meló meg az volt, hogy összeált a haverjával aki meglopta, keressem meg és lõjjem le, és közben nézzem meg hová rejtette a cuccot.
Hát szintén almás, volt ott ember dumáltam vele, figyeltem hátha elmegy a rejtekhelyre, de semmi.
Ezek bugok, vagy kamu feladatok vagy csak pechem volt?
Most a labornál járok, a második ajtón -amit próbál valaki bezázni- nem jutok át, de majd utána nézek mit szúrtam el, hajnali 1-kor inkább elmentem aludni.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Elég parás rész. XD
Én egy GP37-est vittem asszem + egy gránátvetõt abból kilõttem mindent és eldobtam. Mást nem használtam. De úgy pakold meg magad, hogy futni tudj azért! Én csak szaladtam ahogy bírtam. 😊 Ha túljutsz ezen a részen találsz majd sokkal jobb fegyókat pl. egy FM200-ast ha jól írom, abban van beépített távcsõ, gránátvetõ és mellesleg durván lehet majd vele osztani, 9x39 lõszer kell bele. De lõszer is lesz ott elég.. RPG szerintem tök fölös, bár lehet le lehet vele szedni a helikoptereket, én nem próbáltam.
Na mentem aludni. 😛
Fegyver, lõszer, páncél is lesz ott dögivel. Az elején viszont komoly harcra kell számítani, egy távcsöves rohamkarabélyt vinnék a helyedben, utána meg már lesz mibõl válogatni. Az "extra súlyt cipelõ páncél" az exoskeleton, amit szintén ott lehet találni, meg katonai páncélt is leltem, az sem rossz. Egyedül sugárzás ellen nem találtam páncélt, azt mindenképp vigyél más nem kell. Én egy SEVA suitban mentem, de a zöld vegyvédelmi is megfelel.
Milyen cuccokat vigyek 60 Kg-os sulyhatáron belül 356000 RU-m van ? Van RPG-m , Dragunovom , Automata Gránátvetöm , G-36-om , 12 Kg-os Nehéz páncélom , Beril páncélom , csomó lõszer stb ? Az extra sulyt cipelõ páncél kinél van melyik pályán vagy melyik muki adja ?? Mit vigyek ? Mit ajánlotok , minden védõruhából van , pénz is van bevásárlásra ?
A fõnökhöz meg akkor mehetsz be, ha beszélsz az õrrel és elmondod neki mit láttál a közelben.
elakadtam ott, hogy a freedom táborban vagyok és meg kell keresni valami szakácsot vagy hasonlót. A térképen jelzett helyen nincs senki. ha kérdezõsködök mindenki azt mondja, hogy beszéljek a fõnökkel a fõépületben, de oda nem engednek be! Légyszi segítsetek!!
Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
Mikor jelenik meg a v1.0002-es javítás megtudná mondani valaki??
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
A hibái ellenére az egyik legjobb FPS (na jó, némi RPG beütéssel), amivel valaha is játszottam. És a játék közben beszereztem egy X1950PRO-t, amivel gyönyörûen futott!!! <#hawaii>#hawaii>
Egyébként hiányoltam egy interaktívabb véget. Pl. a videóban szereplõ végsõ akciót jó lett volna végigjátszani és nem csak megnézni. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baj! Asszem végigtolom a gammát késõbb is! <#wave>#wave>
Mitol fugg hogy mi lesz a vege ? En belementem abba kristalyizeba es felrakott az oszlopok tetejere es onnan ugyeskedtem am magam a kivansag teljesitohoz ...