S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki magyarazázza már el hogyan lehet azt megcsinálni a trader moddal hogy csak az legyen a kereskedõknél amit én akarok ahogy én gondolom reálisnak. Mert sztem minden fegyvert, cuccost, ruhát, lehetne venni csak a spéci cuccokat ne lehessen venni.Tehét valaki magyarázza már el hogyan lehet azt beállítani.Addig vagy meg hogy megtaláltam a 6 trader neve.ltx-et.

tibor16
Aztaaa - ez meg valami gépi fordítása valaminek? - netán valamelyik leírásnak? - kicsit nehezen értem - bocs nem akartalak megbántani, ha esetleg nem magyar az anyanyelved.. - de tényleg

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Ahhaa - nekem is zöldülgetnek a free-sek, meg õk a legszimpibbek nekem, de nem gondoltam, hogy a végén ilyen jótékony hatással lesznek a kereskedésre.. - még mérgelõdtem is a hasonló küldik miatt, de mivel kell a pénz, olyan távcsöves Nato cucc meg csak ott kapható, meg lõszer is van, ezért ahányszor csak megfordulok, mindig megcsinálok pár küldit is nekik.. akkor ezt már én is megpróbálom elérni náluk.. köszi a tippet.. 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Megvan a megoldás!!

Kap a Dokumentumok -ból Szellem

Vezérlõ felelõs néhány nagyon bosszantó psi-attacks, de they'll még esés ha teszel egy sapka kupolájukban.

Most hogy neked van becsuk a psi-emitter, te vagy biztonságos -ból zombification pillanatnyilag . A teste Szellemnek közeli, és te szükség keresni az valamennyi lényeges bûnjelek. Fej ott találni egy vezérlõ patrolling közeli. Ezek srácok május hogy halálos magasabb nehéz szint, és they're biztosan bosszantó itt, de ha te rohanás õket teljes egészség és kirakodik egy kapocs -ból puskád fejükbe, they'll meghal viszonylag gyorsan.

Után keresés Szellem ( öltönye tiszta, az az tulajdonságokban gyorsít gyógyító, de kínálni fog kisebb védelem neked mint a Monolit öltöny), megmarkol a dokumentumok legtávolabbi testenek és csepp keresztül a lyuk az északkeleti sarokban a szobanak. Fogsz végül csepp le a varrónõbe alatt a könnyedség. Csinál tiéd kijárat , létezik gondos nem kapni összenyomott a pseudogiant te találkozás, és csinál hosszú ideje a bunkered. Sakharov lesz boldog haladásoddal, és fog most elad te a SEVA öltöny, melyik lényegében egy kombinációja a sugárzás védelemnek a tudomány öltönynek és a fizikai védelme a cserkészõ öltöny you'venek lesz viselés. Szép!<#bdead>
Ghost ??
Az melyik?
Az ö hullája a<#guluszem1> körfolyósón felül van vagy lent a földszinten?
A PDA-ban bent van a "zöld ruhás ember"-el való beszélgetés válaszai között, hogy miért nem találhatód meg.
Nem kell felmászni sehova, miután Ghost-tol (a hullájától) elvetted a cuccokat az egyik helységben van egy lyuk oda leugról és onnan visszamész profhoz.
Hello
Némi segítség kellene !
Hogy kell kijönni a x16 laborból(ha jól emlékszem a nevére)
Ahova a professzor küld a dukumentumokért!
Megvan a ducumentum kifelé jövet viszonnt nem tudok felmászni a létrára
Herold
Jaja, most végeztem vele, de a Lövészt nem találtam meg.

Megcsináltam a freedomnak minden küldetést, amihez nem kellett elárulni nekik, hogy a fal túloldalán ott ácsorog pár dutys (falu takarítás bloodsuckertõl, elhozni a healing berilt Yantarból, határvédelem, merc poszt takarítás, egyebek, és szépen zöldre váltottak). A duty brigádnál a fal túloldalán meg nem vállaltam el semmit. Lejjebb volt róla szó: ha kilövöd a snipert, de nem állsz be freedomos irtásra, akkor elõbb-utóbb ezen a pályán kivág a program.

A barkeeper egyszercsak szólt, hogy be kék ballagni a duty góréhoz. Bementem, elvállaltam a bulldog megszerzését (ott van a faluban), elhoztam, lehet velük boltolni. Még nem zöldek. Most a garbage-ban kell kiirtani az egyik kutyafalkát nekik...

A "városban" mejelent pár katona, akik mindenkire vadásztak. Ezeket ne lõdd le, inkább bújj el és hagyd, hogy a többiek levadásszák õket, mert ha lövöldözöl, ellened fordul mindenki...

A guide egyátalán nem az a fickó akit megmenttettünk a játék elején mert:

1.nem is Fox a neve hanem Guide

2.Én egyszer megmentettem de amikor utána már jártam ott halott volt....ez 100% mert még ki is zsákmányoltam😄

Annyival egésziteném ki @Herold #25442-es hozzászolását. Emberek a PDA-ában minden le van irva( érdemes idönként újra megnézni pl. az Encliklopédiába folyamatosan frissülnek az adatok ) + a térképen minden meg van jelölve.
És más netes játékkal játszottál már ezzel a nettel ha nem akkor próbálj ki mást is és nézd meg hogy ott is ugyan ezt csinálja.És akkor azok lehetnek a problémák amit elõzõleg leirtam.

Azt tudom jánlani hogy indíts egy szervert magadnak és ott nézdd meg hogy ott ugyanigy csinálja-e mert akkor ha ugyanolyan akkor valószinüleg a játék a bõnös.Ha jól müxik úgy akkor a nettel vagy proxikkal vagy ilyen netes sz@rral van a gond.De frissítsd a drivereket is: videokártya, hangkártya(ha van),DX......

Ha a Monilitvezérlõ szétlõvése után nem fogadjátok el a csatlakozást a "super tudatokhoz" akkor pár tucat Monolitos lelövése utánezt a végét kapjátok a játéknak.
tibor16
Ezexerint elkötelezted magad a freedomosoknál? és ha visszamész Bar-ba a katonák átengednek? mert én ott gondoltam át a dolgot és csináltam vissza mindent, - nem volt kedvem az állandó harcra a Dutysokkal és a postokkal... Vagy neked nincs velük problémád? - mer azt meg akkor, hogy csináltad.. (a fejlövéseken kívûl)

7900GT, a legújabb 158.18-as whql driver van fennt.
Csesztetem 1 kicsit a tûzfalat hátha attól hülyül meg.
Azért köszönöm!!

Sziasztok!

Lenne egy nagy gondom!

A multi a játékban isszonyatos,nem tudom van-e vkinek problémája vele,de
belépek a játékba és a legalacsonyabb pingû szervert inditva /47ms/ elindul a játék és lõnék lenyomom a lövés gombot vár 2 másodpercet,és utánna beinditja a golyózáport,tehát késik és nem kicsit,vannak olyan rövid pillanatok illetve max 3 percek amikor nincs gond de sajnos tulnyomórészt csúszik.Akadozik,a mozgással álltalában nincs gond,csak tûzharcnál,a hanggal sincs probléma.

A configgal nem hinném hogy gond lenne,core2duo E6400,2gbyte ram,gef 8800 gts,ráadásul visszabutittam mindent csúnyára és úgy is ezt produkálta,a patch 1.0001 verziójú,a netes kapcsolat 1 megabites.

Szerintetek mi lehet a probléma?Tudnátok-e vmi ötletet adni ezzel kapcsolatban?

Elõre is köszönöm!
Egyébként a trader ltx-ek szerkezete meglehetõsen egyszerû, percek alatt tudsz magadnak testreszabott kereskedõ raktárkészletet gyártani...

Az egyébként tetszett, hogy a freedomosok, miután haverek lettek, mondták, hogy szólnak a kereskedõknek pár jó szót, hogy olcsóbban adják a cuccot. És tényleg. Még Szidorovics is, aki pedig erõsen duty fan, õ fizet a garbage-os duty küldetésekért...

Herold
A második nehézségi fokozaton játszom.

Masteren próbáld ki...
Kezdõn nekem se volt, de mire rájöttem, ellõdöztem rájuk a fele készletemet...

Az eredeti trader modban csak a Sidorovicsnál van majdnem minden. Pl Gauss ott sincs. Én is csak a lõszerek miatt tartom meg. Ráadásul az árak elég magasak ahhoz, hogy sokat kelljen így is mászkálni a jobb fegverekért vagy ruhákért...

Milyen Videokártyád van? Probáld meg letölteni a legujabb drivert hozzá.
Herold
Komolyan nem értem azokat, akik elakadnak egy ilyen játékban. Senki nem játszott Half Life 1-2-vel? Mondjuk az se túl bonyolult, de ez ahhoz képest tök egyszerû. Csak nyitva kell tartani a szemét az embernek, és nem rohanni elõre mint egy hülye.

Herold
A Gauss egy kalap szar, az csak arra jó, hogy az rpg-seket meg a lövészeket egy fejlövéssel el tudd intézni messzirõl. Másra nem, mert túl sokáig tölt újra.

Herold
Nálam nem volt semmilyen zavaró mellékhatása a red foresti szellemeknek. Jópofák szerintem.

tibor16
kipróbáltam (a munkámnak meg annyi - hehe) - megy a régi mentésekkel.. úgyhogy igazad van.. Amelyik Trader filéjét berakja az ember, ott teljes lesz a kánaán, ha mind akkor mindnél lesz minden.. Ehem, én csalásnak érzem, mert pl Gauss-al írtani, azért jelentõs könnyítés lenne.. Ráadásul a 72 ezres fegyó ára lement 36 ezerre-re. A Seva ruha is ott virít a polcon...
Azt viszont nem érezném csalásnak, ha legalább az egyik kereskedõnél lehetne mindenféle töltényt, esetleg a kiegészítöket, de csak azt, kapni.. - vagy mégis? - annyira nem szoktam csítelni, hogy nem visz rá a lélek..
Viszont, hamár ott voltam, megnéztem és találtam töltényt a Vintarba a tónál, igaz csak 70-et, de elmegyek a profhoz is, hátha van a kínálatában.. Úgyis az X16-os labor jön - csak ne úúútálnám a monsztákat annyira..

okés! köszönöm a segítséget! Csoki!
Ezt nekem is csinálta,kapcsold ki a tûzfaladat.
A Red Forestben a fallal körülvett telepen be kell menj a föld alá. A kaputól jobbra rohanj a fal mellett, addig, míg meg nem látsz lent egy vasutikocsit, egy alagút elõtt. Ebbe menj be, ott a bejárat...

Ha el akarod kerülni a benti hercehurcát, kívülrõl, a kidölt fán fel kell futni a kerítés fölé, rögtön látod a vagont...

Ott zombik már nincsenek, mindenki Monolithos és ellenésg...

ö, izé.. vörös erdõ, már ott vagyok a fallal körülvett telepen aminek az egyik sarkán jönnek ki a zombik aztán hátam mögött meg kb 3m-es fal és annak a tetejére rakja ki a jelet hogy ott kéne vmit csinálnom, de nemtudok felmenni... elõször azt hittem hogy ha annál a hosszú alagútnál be tudnék menni az ajtón akkor okés lenne és ezért kellett vna a kód, de ha nem vezet sehova akkor mind1.
Szevasztok!
Még új vagyok itt a fórumon, de léci ha tudtok segítsetek nekem!
Az a nagy problémám, hogy 10-15 perc játék után egyszerûen kidob az asztalra a játék. Vista32 OS van fent, és feltettem az 1.0001-es patchet is, de így sem történt változás. Olvasgatta a topicot de nem találtam választ:S...
Elõre is kösszönöm!!

Igazából nem tudom, hol akadtál el, mert nekem semmiféle gondom nem volt. Folyamatosan lehetett haladni, legföljebb nem egyenesen, hanem valamelyik sarokból nyíló folyosón. Emlékeim szerint van egy kódos ajtó, ami eleve nyitva van, meg egy, ami zárva, de aban a helyiségben, ahol ez van, az egyik hátsó sarokban tovább lehet menni, egy lépcsõn(?).

ha az az ajtó nem vezet sehova akkor hogy jutok el arra a helyre amit kijelöl nekem?? amikor "find the entrance to the control bunker".. ráadásul a pda-mban nincs benne az a 6 jegyû szám, kb 5ször néztem+. van ötleted @Saga ?
n3whous3
Még mindig nincs ötlet, hogy miért csak a FreeWorldos "pálya" ennyire gépigényes? (lejjebb írtam)

púúúúú

Passz. Szerintem megy, de egyszerû kipróbálni. Igazából csak a trade_xxxx.ltx-ek kellenek belõle a megfelelõ helyre. Ha nem megy, ezeket törlöd...

A Red foretben, a Brain Scorcher kikapcsolásáig megjelenõ szellemek nem halálosak, de zavaróak, mert ha elérnek, kettõslátása lesz tõle a karakternek. Ellenben ha valami szilárdnak ütköznek, szétfoszlanak. Azaz egy kolyó, vagy egy fal, fa, láda megállítja õket, csak mögé kell kerülni...

Ellenben a bloddsuckerek faluja, a brain scorcher lekapcsolása után psi sugárzó lett. Bementem a gránátvetõért és alig találtam el benne, annyira zavaró volt, dacára a védõ fülesnek...

tibor16
aham, - azt már sajnos alighanem kifosztottam, a dilist meg leszedtem, egy ruha is volt ott..
A Trader mod meg azt írja, nem megy a régi mentésekkel, új játékot kellene kezdeni.. - van erre vkinek tapasztalata?

Nem, csak egy õrült fazon. Egy házikóban lakik a tó fölött és mindenre lõ, ami mozog. Vagy a Freedom fõnök, vagy az egyik embere adja feladatnak, hogy hozd el a flashdrive-ját. Van nála egy ruha meg némi lõszer is, csak a környék egy aknamezõ. A földbõl kiálló pálcák jelzik az aknákat...

A raktár bejáratától jobbra, a domb mögött, ha kifele jössz a fõkapun (nem a berobbantott falon). Az a tó, ahol az õrült sniper lakik. Meg egy pseudodog és pár röfi...

n3whous3
Az a dilis freedomos nem zombi véletlenül?

púúúúú

A tónál figyelj, mert aknamezõ van körülötte, meg egy dilis freedomos, aki mindenkit lelõ. A lõszer meg csak akkor van ott, ha a pda térképén jelölve is van...

tibor16
Ja, ez a tó, a katonai raktáraknál van? ott van a freedom bázis nem? - vagy hol?

Trader mod. Az elsõ kereskedõnél mindig van, minden lõszerbõl készlet.

Egyébként ha sikerül a duty fõnöknek megszerezni a gránátvetõt, az egyik embere is kereskedik, nála is szokott leni PAB-5 vagy 6...

Csak megjegyzem: szerintem nyugodtan lehet modolni a programot, ha az nem megy a valószerûség rovására. Tehát normális trader mod (többféle lõszer, fegyver, ruha vehetõ itt-ott, reálisan magas áron, hisz itt azért keresleti piac van), dream mod, fegyver pontosságot és sebzést életszerûvé alakító mod (ez kétoldalú, az npc-k fegyverei is pontosabbak és erõsebbek lesznek), sötétebb éjszakák, ilysemi simán belefér a program világába. A 150 kgt cipelõ karakter, meg a 10 dekás puskák nem...

tibor16
ááááá - kösziiii - este megyek, becserkészem a helyet(ket) 😊

Igen. Vintar=Vintorez.

n3whous3
Tippje van valakinek erre? #25402

púúúúú

n3whous3
Vehetek a dokinál 9.39-et... Már amikor tudok. Én azóta, hogy be tudtam ott vásárolni, nem találok lõszert hozzá. Telerakja mindenféle szarral az inventoryját a gép, de még véletlenül sincs nála ilyen töltény.

Ajánlatos lenne szerintem a GSC-nek legközelebb olyan javítást rakni a játékba, ami garantálja, hogy bizonyos helyeken megtalálhatok bizonyos töltényeket, mert így szart se ér az egész. Csak az igénytelen ak74-hez való 5.54-et lehet kilóra (mázsára<#vigyor4>) találni.

Amúgy különállóként is lehet találni gránátvetõt. Ahogy mondtam, küldetés után is. Valamelyik FreeWorldos küldi után kaptam egy rakattal gránátot meg egy ilyen applikációt a pityura.

De sajnos alig találni ehhez gránátot. A bulldoghoz való gránátból sokkal több van.

púúúúú

Nem kötelezö, de ajánlott és van is kód (benne van a PDA-ban egy 6 jegyû szám ) az ajtó mögött van egy csomó e.ü. csomag és löszer.
A Vintar 9.39-es löszert használ. Ilyent a Dokinál vehetsz a mocsárnál a laborban vagy a Thunder S14-est és a VLA-át használó Duty és Freedoom hullák mellett találhatsz. Vagy van egy rejtekhely a Freedoom bázis mögött a tónál egy csöben van 400 ilyen löszer, csak a környék eléggé rádióaktiv, de tárgyakkal v. injekcióval nem veszélyes a hely.