34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
MagyaR #27286 A teljes méretet megse tudom változtatni! :( -
MagyaR #27285 Hát nemtom eldönteni mennyi. Mert van vmi teljes méret, ami 1536 mb, és van vmi kezdeti méret az egyéni beállításoknál az 2000 valamennyi és van vmi maximális méret, ami 3500, asszem.
Most a teljes méret az lehet, hogy a memóm? 1,5 gb... -
#27284 DOS-os telefon-emulátorban futtatod? -
madmanic #27283 1 megám van, nekem nem csinálja.. lapozófiled megfelelő méretű..? -
MagyaR #27282 Heló. Feltoltam 1.0004et és a float32-t, pluszba vettem még ramot (mostmá 1,5 gb van), de valahogy nem akar röndesen menni a gamma.
Most nem tudom, hogy ez játékhiba vagy ez az 1,5 gb ram is kevés, de mindig amikor megyek megjelenik időnként a jobb alsó sarokban az a rohadt floppy, elkezd villogni és akkor elkezd így laggolni a játék vagy mi.
Vannak részek amikor jobban fut, azt eccer csak úgy rákezd.
Ha lejjebb veszem a grafikát, akkor se szűnik meg teljesen, talán csak valamivel ritkábban csinálja. Szal ez a játék miatt van, vagy mégtöbb ram köllene? -
SaGa #27281 Én is jártam már úgy, hogy jelezte a cuccot, és mégsem volt ott a vagonban. Egyébként általában nem valami fényes zsákmány az. Lent az álcázó háló alatti ládában töb a cucc... -
#27280 thx! Te legalább normálisan válaszoltál...1ébként épp ez a bajom, h úgy is
próbáltam már ahogy írtad, pda-ban is info, mind1, kösz még1x -
#27279 természetesen csak ez miatt néztem bele a végigjátszásba... -
#27278 ok pihenj -
#27277 Hm nemsokára én is e tájra jutok majd azt irom nála is vannak-e ezek a gondok! -
madmanic #27276 újabb hiba az 1.0004 ben... Feladat: szabadítsd ki a csávót az alagsorból. Odaérek a hátsó alagúthoz, ahol be lehet menni és kiírja, hogy feladat teljesítve.... nem gond, megyek tovább, új feladat, szerezd meg a kódot Borovtól... fél perc múlva teljesítve... aztán megtaláltad a kódos ajtót, feladat teljesítve... hozzáteszem a csávó még javában rab... -
gyuri12 #27275 lol -
SaGa #27274 Abban, amelyik félig lelóg a hídról. Csak oldalról lehet beugrani, a híd korlátjáról. De csak akkor van benen, ha erről a PDA-dban van infó. -
#27273 Végigjátszás ehhez atyauristen :( -
#27272 újra elkezdtem a stalkert, de még mindig nem tom a leszakadt vasúti hídnál hol van melyik vagonban a katonai cucc...végigjátszás + nem tartalmazza a mellékküldiket, pls vki -
SaGa #27271 Elvileg "életszerűbb". Korábbi verziójával játszottam, keményebb. Pl nincs célkereszt, a fegyverek pontosabbak és nagyobbat ütnek, célzáskor nem "nagyít be" ha nem távcsöves, ilyesmik. Kevesebb elszórt kaja...
Ezt a verziót még nem próbáltam... -
SaGa #27270 Program hiba. Ilyen..
Ha külső nézetre váltasz, lesz dynamic-on is... -
simonl #27269 Sziasztok,
Hallottam egy bizonyos REDUX VERSION -ról, tudja vki, hogy ez mit tartalmaz, milyen a játékélmény, honnan tölthető le, működik-e más modokkal együtt?
Köszi -
xmacx #27268 mármint nála van statikon, nálam nincs dynamicon..
bocsi -
xmacx #27267 hopp, most próbáltam ki haveromnál aki statik light-on játszik és nálam van "ön" árnyék, nálam meg full dynamicon, minden maxon nincs!
hogy lehet?
köszi,
xmacx -
#27266 pff... jolvan most nem kell sirni mert leirtam -
#27265 Ha nem tetszik menj a sarokba,attol hogy ezt lattam meg leirhatom ellenben a te semmitmondo folos HSZ-ed ....!! -
#27264 na nemár ez a topik is átváltozik chatté? -
gyuri12 #27263 ? -
#27262 -
gyuri12 #27261 :D -
#27260 2 percnel a felho olyan,mintha 1 ember feje lenne,miutan elbujt a helikopter elol!! :))) -
gyuri12 #27259 http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=3156&news -
#27258 Nekem bejött az új patch, hetek óta nem tudtam játszani, mert Pripaytban ua. a helyen mindig kidobott akármit csináltam. A patch felrakása után tökéletes, már a erőművet járom.. :) -
#27257 És nekem sikerült megtalálnom Marked One személyében...:-) -
#27256 Majd ha a jó befejezését csinálod meg a játéknak akkor rájössz hogy ki is az a Strelok... -
#27255 1.0004 + float32 megy együtt? mert anno úgy hallottam, float32-t tartalmazza majda patch.
thx -
gyuri12 #27254 OMG!!!!4444 -
qvarg #27253 Sziasztok
Ti tudjátok hol van Strelok? Vagy Őt nem lehet megtalálni? Csak mert meg kéne ölni s nem tudom hol van. Valakinek sikerült megtalálnia? -
DJviolin #27252 Sziasztok!
Ezt a Gamestar fórumán olvastam a Float32-ről:
"Fontos! Ehhez kell az 1.0003-as patch, valamint Full Dynamic Lightning módban kell futtatni a játékot, és nem árt hozzá egy min. 128 MB-os Shader 3.0-ás kártya sem (GeForce 6200, Radeon X1300 vagy jobb), különben nem fog működni."
Tehát akkor ezek szerint egy ócska FX5200-ason nem is tudok sebességnövekedést elérni? -
#27251 ...hiba lehet! -
xmacx #27250 ja megvan.
kösz -
madmanic #27249 lehet hogy felraktál valamit ami viszont gyengíti mondjuk 30 cal :) -
xmacx #27248 miért kapok sugárfertőzést a BÁR -ban, miután átrendezgettem az artifactjeimet és 15%-os a sugárvédettségem??
köszi,
üdv:
Mac -
#27247 Menni fog a játék nálad is minden bizonnyal.Alacsony beállítások mellett a leggyengébb gépen is szaggatás nélkül futni fog a S.T.A.L.K.E.R.