34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27333 bocs 4 hsz, ill. így már 5 :) -
#27332 3 hsz lejjebb találod és trader modnak hivják. Ha letöltések szerint rendezed ez az 1. -
KOVU #27331 hali all
1 szer itt a forum be volt linkelve egy mod olyan hogy minden árus mindent árul
na azt valaki betudná nekem linkelni még 1 szer mert sehol sem találom elöre is köszi ^^ -
Deep Rush #27330 Nekem is ezt csinálja amióta fenn van a játék, semmi patch nincs fenn.
De nem foglakozok vele, mert ha kilépek a játékból, és utánna vissza, akkor betölti az autosavét meg a quicksavét is. -
SaGa #27329 Pl a Freeplay mod -
#27328 A magyar végigjátszás linkjét a 27246-os hszben, a modokat itt találod. -
#27327 vezethető járműveket és szörnyeket moddal tudsz hozzátenni, de teljessen újra kell indulnod. Jó befejezést csak akkor kapsz, ha nem mész el a kőhöz és Pripatyból elhozod a dekódert a hotelszobából, amihez vissza kell menned a dokihoz, a végigjátszásban le van irva. Tedd fel a trader modot akkor minden kereskedőnél tudsz venni mindent.
Nekem is van egy kérdésem, melyik mod rak be új szörnyeket? Ezt eddig még nem probáltam. -
gyuri12 #27326 az autót, szöernyet kivették,de modokkal már vissza van rakva.
a végigjátszás segít,abban sztem le van írva,hogy hogy kell jó befejezést csinálni(bár az angol)
4. aki keres,az talál. -
jeti000 #27325 csáó! lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban ha valaki tudna ezekre választ adni azt nagyn megköszönném....
1:végigtoltam a játékot és nem találkoztam vezethető járművekkel...1 darabbbal sem...miért?
2:a videókban mutogattak telekinézissel megáldott csukjás törpéket..ilyet sem láttam egy darabot sem...belerakták őket a végleges verzióba?
3:a játék lehető legrosszabbb befejezését kaptam.. hogy tudom megszerezni a többit?
4:a fegyvereken ott volt a 40mm-es gránátvető de hasznáni nem tudtam mert gránátot hozzá nem kaptam...ezis miért?
lehet hogy a játék nekem kihagyott pár részletet mert szar a gépem vagy mi?(mivel hogy az) ha valaki meg tudná mondani nekem ezeknek az okait nagyon boldoggá tenne...előre is köszi szépen
csáó! -
#27324 Ha nem tetszik akkor nem kell vele játszani,ennyi. -
#27323 Van ertelme a no time limit modot feltenni vagy ti csak egyszerre 1-et vallaltok el? -
Radian #27322 Üdv mindenkinek! Ismét felraktam a játékot és teljesen ledöbbentem amikor betöltöttem az első pályát. Egyszerűen amikor kimentem a természetbe nagyon durván szaggatott a game, és ezt mind a legújabb patchel tette. Utána egyből teljesen levettem a grafikát és úgy is ugyanaz a helyzet. Semmi sem változott. Na mondom ez biztos az új patch hibája az én gépemen. Felraktam ismét és patch nélkül próbáltam. Teljesen ugyan az holott amikor
kijött a játék, egész jól futott patch nélkül kb közepes grafikán. Lehet hogy a windows van tele szeméttel vagy nem tudom,Van valami ötletetek?(konfigom:AMD 2400+,1 GB,9600 PRO 128 MB) -
#27321 írtam 1et magamnak :O :) -
madmanic #27320 Army warehouse nál is fagy.... Felmegyek a toronyba, belenézek a vintar távcsövébe és kifagy.. ha zoom nélkül lövöldözök, megy...
istenem.... ennyi idő és 3 javítás után is majdnem játszhatatlan..
szánalom... -
#27319 nekem olyan mod kéne h a lőszerek után ne számoljon mert semmim sincs a tatyómban csak 4fegyó meg 100kg lőszer xD -
#27318 endurance, 150 kg. enged -
#27317 Regebbi patch-hez 2 honapja kb felraktam egy suly-addont de, de tul sok mindent atalakitott a gameban (fegyver kinezetek, tulajdonsagok, ellensegek szama, stb), es be is kavart itt-ott. -
#27316 Nekem nincs semmi bajom a gameval, kisebb bugjait is elviselem.
De pls mondjatok egy addont amivel tobb sulyt (+20-30 kg legalabb) lehet cipelni, ha tudtok.
(Lehetoleg mukodjon persze a legujabb patch-el). -
#27315 1.save pack
2.save pack
nekem megy és elvileg 1.0004em van... -
#27314 megy azzal!!!!!!! -
#27312 És maradok.Seggfejek -
lee56 #27311 -
#27310 ez meg már megint itt van -
#27308 Toroltettem az idiota gyerek HSZ-eit,remelem orok Bannt kapott!!! -
#27307 Inkabb elkezdem ujra 1.00004 patchel!! :) -
#27306 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\stalker-shoc\
találtam tegnap német save gameket!!!
129db savegame :D ha kell írjatok
csak német a játékos neve meg a térképen visszamenőleg a kék tippeket vagy miket németül írja de ha új jelenik meg azmár magyar -
#27305 na ez engem is érdekel.én stalkerben vagyok most :O -
#27304 A game hova menti a jatek menteseket,mert ha nem a konyvtaraba,akkor beszoptam es ideges leszek!!?? :( -
gyuri12 #27303 riddick,gtfo -
lee56 #27300 lolll -
#27296 Fos ez az 1.0004 több a hibája mint amiket javít :( -
#27295 köszi a segítséget. -
lee56 #27294 jaja, nekem meg az elején, magától ujraindul, ahogy kimegyek a szabadba, bár eddig a video driverre gyanakodtam :S -
#27293 1.0004 valahogy nem koser mert az átvezetők bejátszásánál fagy a gép :(
-
#27292 Tegnap este vittem végig 2x-ra a játékot.
Amikor a játék megjelent, akkor jó gyorsan végigvittem sajnos és a "gazdag akarok lenni" kívánsággal fejeződött be. Jó ideges is lettem rá!
Most amit csak tudtam küldetést megcsináltam, meg persze amit értelmesnek találtam. A 2x-ra v 3x-ra újra kiadott küldiket hanyagoltam...
A főküldit sikeresen csináltam, így a végén nem annál a köcsög kívánságkőnél voltam, hanem tudtam rendesen darálni a népet Csernobilban a teleportos részen. Annyira jó játék ez, hogy hihetetlen. Így másodszorra még jobb volt! -
MagyaR #27291 Még vmi lefekvés előtt :). Szntetek stalker ruhát, vagy betill-5 páncélozott ruhát érdemesebb venni.
A stalker ruha szinte majdnem mindenben jobb, csak a berill öt 10%al robbanásállób, és 15%al golyóállóbb.
Nos 6000el drágább, de az még nem gond, hanem csak az, hogy 2kgal több, ami már komolyabb probléma. -
MagyaR #27290 Hajj. Igazán kijavíthatnák már azt a hibát, hogy az az s betüs csávó, aki a gamma legelején adja a küldiket, ne adja má ugyanazokat a mellékküldiket nekem többször.
De télleg, má van olyan stalker kereskedő akit már vagy 3szor kinyírtam :D. Meg azis, hogy ad nekem egy küldit amit még megcsináltam, azt nem megyek sehova, amiután elvállaltam, hanem beszélek vele, mondom, h a munka miatt jöttem, azt egyből kiírja, h sikerült.
Meg azt a kutyafarkat már vagy 5öt szereztem, de valamiért nem akarja nekem elfogadni az s betüs csávó. Vagyis ez a küldetés, h szerezzek, szerzek, de semmi nem történik :).
Ja amúgy még annyit, ha a clear sky 1 évvel a katasztrófa előtt történik, akko abba nem lesznek ilyen mutánsok??? Az jó lenne. Nem kéne ilyen zombi stalkereket ölni. -
#27289 :DD -
#27288 nem is a fényes zsákmány miatt, tudod csak úgy idegesít, h nem tudtam megoldani/rájönni :( -
#27287 Hy.Én már 1szer végigvitttem a gamet.Semmi gondom nem volt vele de most uj a gépben pár cucc alaplap proci meg ilyenek.Szal ha gyorsmentést csinálok azt nem akarja beölteni.Vki tudja mi abaj és mi okozhatja?A windowson nincs sp2.