34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Yoda001
    nagyon jo ez a játék...:D pl itt akitöl meg kelett szerezni a pen driveot (vagy flash drive? mind2-t irta XD) akkor a ház mögött találtam egy félzombi hullát télleg jo és buggal még nem is találkoztam
  • dukey42
    sziasztok!
    a bioshockhoz kiadott 163.44-es Nvidia driverrel tolom 1.0004-est (8600GT a kártyám).
    olyan 5 perc után elkezdenek fekete (vagy néha fehér) képhibák megjelenni (fura módon csak egy adott irányba nézve, tehát ha megfordulok akkor minden OK, de ha újra arra nézek akkor megint hibás)..
    ilyenkor ha kimegyek options-be, állítgatok valamit (bármit!) akkor utána jó lesz, de 5 perc után megint jönnek a képhibák..
    feltettem a float32modot, azzal megszűnt, de az meg azt csinálja hogy néha tökre elfeketedik a kép (meg is áll a játék), aztán 1-2 mp után újra megy tovább... (főleg akkor csinálja ha nagy távolságon mászkálok)

nektek nem volt gond ezzel a driverrel, vagy valami tippetek van ezekre a nyűgökre?
  • bodesz
    én patchel játszok 1.0004 és egyre több hibát észlelek...pl tegnap még ment a mentés azóta nem raktam bele modot se meg semmit.ma mentenék quicksaveal erre befagyok...asszem megint hanyagolom a gamet 1 ideig :S ilyenekre kivagyok
  • jeti000
    jah meg még1 kérdés: ha a dokival nem beszéltem, a dekóder akkoris ottvan? az nem baj ha a térkép nem mutatja....kitartó vagyok...
  • jeti000
    oh....köszi szépen....tehát ha nem gáz lenne még egy kérdésem...pripyatban melyik a szálloda? a tértől ami előtt van a bazi nagy ledőlt lenin szobor..ha azzal a térrel szemben állok..onnantól merre van a szálloda ahol vannnak a stalkerek?
  • erieskrisz
    hm erdekes en patch nelkul jatszottam es nekem csak ojan hibak voltak hogy pl egy kuldit meg kellet volna csinalnom de szegeny faszi akit meg kellet volna keresnem benne fekudt egy anomaliaban de jatekban mas hibakat nem talaltam
  • Chappy
    Nem tudom hogy mi van de inkább veled van a gond, mert én patchek nélkül játszottam és ne mvolt gond
  • highlander15
    Meg ha szétesik a kép villámlásnál,az lehet hogy a videokari miatt van,meghogy szédeleg a srác az irányító miatt,töltsed be újra azt a pályarészt és akkor nem fog(ez általában segít).
  • highlander15
    Nem baszogatni akartalak csak írtam hogy nem kell mindenben rögtön a hibákat keresni,megcsak azokat észrevenni.Tudod,egy játék nem csak hibákból áll,ez sem,de hát ízlések és pofonok...
  • Yoda001
    ok.. kösz
  • bodesz
    van 1 térképed...keress rajta zöld pontot oda menjél kapsz küldöt...magyarítással könnyebb és olvass ne magadtól akard megoldani ha kezdővagy...
  • madmanic
    előző hsz is a tied...
  • madmanic
    Vedd már a fáradtságot lécci, és olvass vissza, milyen hibákat találtam eddig..

De tudod mit? Leveszem a válladról a terhet, segítek:
    #27224 #27276 #27320

Ezek nem a halott kisujja miatt vannak...

Egyébként nem keresem a hibákat, jönnek elő ahogy játszom...
    Azért van a fórum, hogy az ilyeneket meg tudjuk beszélni, járt -e más is így, van -e megoldás stb. Nem azért hogy arcoskodj...

Ha meg nagyon baszogatni akarsz valakit, szerintem keress mést....
  • TSL16b
    Ó, dehogynem. A helyes eljárás a következő:

1. Játékot beindítjuk.
    2. Hibát észrevesszük.
    3. Hibát kijavítjuk.
    4. Tovább játszunk.
  • Yoda001
    na jovan.. kimentem ott zenélnek de nemtudom mit kellene csinálni.. asszem mégis végigjátszás lesz :D
  • bodesz
    nekem az ment.pont tegnap csináltam és énis 1.0004el :o
  • TSL16b
    Próbáltad már modok (pl. magyarítás) nélkül? (gamedata mappa átnevez, játék futtat) Lehet, hogy visszakerült a v1.0000 egyik hibája.
  • Yoda001
    ha nemtudod normálisan elolvasni mit irok inkább hozzá se szolj..
  • Code92
    jah sry tévedtem, csak mert régen nagy piros betűkkel ki volt írva a bannerbe h. az elején a szobában "F"-el beszélni kell a csávóval.
  • Code92
    van fent egy FAQ felirat lehet h. egyeseknek nem látható de attól még van a banner jobb alsó sarkán kattintgass csak bejön v.mi mert pont az ilyen hülye kérdések elkerülése érdekében van a FAQ szal olvasgatni illik^^
  • Yoda001
    kösz az értelmes választ..
  • Ombika
    Ti 1szerre csak 1 kuldetest szoktatok elvallani?
  • highlander15
    Én általában nem azért nyomom a játékokkal,hogy hibákat keressek bennünk,de ha neked az nagyon szúrja a szemed a játékokban,hogy pl.:a halott ellenfél kisujja belelóg a falba,akkor ne játssz vele.
  • gyuri12
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Radian
    Megvárod még elmondja a mondókáját aztán odamész hozzá és beszélsz vele,ha megkaptad a küldetést kienged.
  • Yoda001
    na megvan a játék,feltettem.. 1024*768-ba mediumon megy is nagyon szép meg minden de az elsö dolog az hogy valami ksi bezárt izébe találom magam ahol beszé egy ember.. az ajtora azt irja hogy zárva :D mi a teendő, hogy kell kijutni? végigjátszást egyböl nem akarok mert csak most tettem fel a játékot
  • The Protector
    Melyik patchet kell feltenni h így nézzen ki a játék?
  • The Protector
    Hát ez vmi kurvajó
  • grebber
    Na szép hogy rohadjon meg ennyi volt az 1.0004-el a game nemtudok továbbjutni lent vagyok a laborba ahol a tüzes izát kell szétlöni jön a bejátszás és 20-ból 20-szór fagy a game :(

• grebber
    Na végre egy fotorealisztikus game asszem ez már DX12-ön is túlmutat.
  • madmanic
    Az a baj, hogy jó a játék... Csak nemtomhányadik hibát találom a "javítás" után...
  • bodesz
    MerlinW:
    Ti sem tudtok 10003-4-hez passzoló Travel (Vehicle) mod-ról?

az uhfs mod nemtudja ezt 1.0003al is vagy 1.0004 nézd meg sztem.
  • Chappy
    wazze ez qrva jó kép :D
  • Chappy
    Nyár elején hagytam abba ezt a átékot, sikerült 3 különböző véget elérnem (mert utólag megtudtam mi kell neki :-D). Nagyon jó játék. Azonban egy dolgot sosem tudtam. Hogyan lehet olyan ruhát szerezni ami a dutyknak van? Ez véd a sugárzás ellen? A reaktorban nem győztem nyomni a kaját és innyekciókat
  • gyuri12
    ez az első kép a stalker2-ből.
  • Louis Cyphre
    Internet :)
  • xmacx
    MEGALOL!!

hol szerezted?

(röhögtem egy jót)
  • Louis Cyphre
  • KOVU
    ó nem
    meg van köszi ^^