S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szálloda a mélygarázs kijáratával szemben van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A láthatatlan dolgok hozzádvagdaltak ezt-azt. Rögtön ott, ahol a lépcsõn lementél és az elsõ ládát hozzádvágta, ott egy kódos ajtó. Annak a kódja az anomáliás (lángok) folyosó végén az egyik szobában heverõ tudósnál van. Két snork örzi...
Ha továbbmész, megint lépcsõ, aljában egy helyiség. Középen lift, jobbra folyosó végén második kódos ajtó, kódja a pseudogiant termében heverõ tudósnál (narancssárgaruhás tag). A laborba ha bejutsz, egy röpködõ tüzgömbszerû valamit lõj le, mert amint elszabadul, blokkolja a kijáratot. A papirok a lépcsõ tetjén lévõ szobácskában (innen jön a lény). Egy lejtõs folyosó végén sokk lõszer, kötszer, ilyesmi...
Ha befele lelövöd az összes láthatatlan (egyébként látható, szállongó villámgömb) dögöt, akkor nem vágnak hozzád kifele semmit...
Egyébként meg ha jól tudom, 200 ezernél kell hogy több pénzed legyen. 50 k az nevetséges, akkor szinte mindenki a pénzes befejezést kapná...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Megnézem mégeccer ezt a facsoport dolgot, de már összemászkáltam mindent. A kapu elõtt kint egy nagy bazi tartály hever, jobbra egy folyó lehet, rajta híd, balra fasz tudja már mi van. A kaun belül balra egy épület, ott lehet bemenni, szemben építési anyagok, meg egy mocsok nagy toronydaru. Jobbra csak egy trafóház van, hátrébb meg egy hodály, egyetlen kék ládával. Valaki aszonta itt, hogy jobbra van a ház, ahol be lehet jutni -- hát ott aztán nincs.
Ha a bal oldali épületbe bemegyek, akkor ott fel lehet menni, akár a tetõre is, az emeleti termekben egyforma gépek sora. A pincében szintkapu, de ott már voltam, lehenteltem minden bandikát és jószágot, volt két láthatatlan is, azok nagyon viccesek voltak, ahogy haldokolva lángoltak... Na, szal vót ott minden.
Ami nem volt, az a laborba vezetõ ajtó.
Pripjatyban az ÉNY-i részen van egy szálloda (egy ívelt alakú fedett sétáló-szerûség köt össze 2 épületet), ahol 10-15 Monolith katona dekkol. Ha ott mentek, azt az állást nem tudja visszatölteni.
Van egy nem túl részletes, de hasznos végigjátszás, nézegesd, ha nem tiszta valami.
Ja, a kódos ajtós. Az Dark Valley...
Menj be az épületbe, a kaputól jobbra, és ott kell lemenni a pincébe. Vannak bent páran...
A C: (mert azon van a Windows!) persze, hogy benne van a buliban.
Hm. Nekem is a 7.4 van fent, a korábbival (valami januári?) 4-5 percenként resetelni kellett, mert kifagyott mint állat. Mondjuk még egy változtatás volt a gépemen: ezzel egyidõben kikapcsoltam az alaplapi hangászt, és beraktam az öreg, 8 éves Creative SoundBlaster Live! kártyámat, amitõl csodaszép lett a gépemen minden hang. Lehet, hogy a kifagyásokba az alaplapi hangász is belejátszott?
köszi
Kérdés - Pripjatyból vissza lehet még jönni a régebbi terepekre?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Persze a memória bõvítésért sose kár. A jó hír, hogy nagyot esett a DDR2 RAM ára, tegnapelõtt vettünk 2*1GB 800 MHz TwinMos-t <24 ezresért. A Corsair vagy a Kingston persze drágább...
Az én vasam sokkal szerényebb a tiednél: Asrock DUAL Conroe, 630-as (3000 MHz) procival, GeCube9600XT/128MB, 2*512 MB 533 DDR2 RAM, és (mióta lecseréltem az újra a VGA drivert) szinte minden akadás nélkül megy jó/közepes beállításokkal 1024*768-ban. Persze DX8-ban megy, de ez van, gyenge a VGA karim, pedig 2-3 éve még hogy odabaszott...
Segítség is kéne, elakadtam: mennék be a laborba. Nyíl a daru melletti téglarakásra mutat, ott a labor nyilván nincs (esetleg a alatta, a fõdalatt?). A végigjátszás szerint most jönnne valamilyen kódos ajtó, na azt nem találom. A kérdés: hogy lehetne innen továbbmenni. (Kis udvarban a fa melletti csõbe is megpróbáltam bemászni már kínomban, de nem lehetett - mióta nem dohányzom, felszedtem néhány kilót pluszban...)
Ja, és van ugye az épület pincéjében egy szintkapu, de az se a megoldás, legalábbis nem találtam továbbjutási lehetõséget.
HELP! 😄
Megpróbáltam kitalálni, mitõl függ, hogy kivág-az asztalra, ha visszafele megyek, de nem sikerült rájönnöm. Ellenben bejártam az egész várost. Találtam még pár hiányzó épületet, amiknek csak az árnyéka van meg és nem lehet rajtuk átmenni. Tipikusan lakótelepi lemezgarázsok lehetnek...
Amikor bemegyünk a városba, a stalkereket egész addig kisérni kell, míg a földalatti garázshoz nem ér a csapat, másképp egyik sem jut el odáig. Lemenni már nem kell velük, azt elintézik maguk, így lehet menni sétálgatni a városban. Kemény. Az egyik aluljáró teli van snorkokkal és folyamatosan termelõdnek újra. A psichodogok is, de azok úgy 1 nap után...
A buszpályaudvarnál katonák spawnolnak, a város bejáratánál duty. freedom és stalker csapatok, ettõl jobbra a villámos anomáliák mögött meg monolitosok tömegével. Az állatok is kb ugyanitt. Jópofa, hogy beteleportál egy falka patkány és kutya, majd a fele belepusztul a villámokba, a másik fele egymásnak esik, és a túlélõk összekapnak a snorkokkal kicsit odébb. Ellenben psichodog spawnolt egy lépcsõ tetejére is, 2 darab, pont a nyakamba. Örültem nekik marhamód...
Az rpgs-ekre és a sniperekre oda kell figyelni, van belõlük néhány. Szerencsére a gauss gun lassan tölt újra...
A játékban néhol vannak "hibás" helyek ahonnan kidob az asztalra a játék, ha a patch után is benne marad, akkor el kell kerülni ezeket a helyeket.
Egy ideje nyomom már a játékot, nagyon bejön, most ott tartok h a jantarban a labor környékén küldizek, de ha ott járok egyszerüen folyton kifagy a játék, (csak a a labor körül, ahol az árus tudos van). Mi lehet az oka és van rá megoldás?
Csak halkan, mert ez illegális...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
' Убил лидеров группировок
if "mil_lukash_dead" and "bar_voronin_dead" then "mov_desire_3" (final_to_monolith)
Világuralmat akarunk, a Monolittal eggyé válunk.
' Много денег
if db.actor:money() >= 50000 then "mov_desire_2" (final_gold)
Gazdagságot akarunk, "megkapjuk".
' Хорошая репутация
if db.actor:character_reputation() >= 1000 then "mov_desire_1" (final_blind)
A Zónát látni sem bírjuk.
' плохая репутация
if db.actor:character_reputation() <= -1000 then "mov_desire_4" (final_apocal)
A romlott emberiség elpusztul.
Ha egyik sem, akkor "mov_desire_5" (final_immortal)
Halhatatlanságot akarunk, de csak a higany fagy ránk.
Ha nem megyünk kívánságot teljesíttetni, még két lehetõség áll elõttünk: ha csatlakozunk a C-Tudathoz, Doktor hiányolni fog, ha inkább szétlõjük a berendezést, akkor a napsütötte fûben fogunk heverészni szitakötõk röptét figyelve.
Úgy volt én is használni fogom, mert nekem is elegem volt hogy nem bír 50kg többet, de aztán végülis a súlymód nélkül vittem végig. Az Exoskeleton páncélruhával, ami az egyik legjobb védõruha, páncél, de legnehezebb is, azaz 15kg, azzal 70 kg is bír. Csakhát maga a páncél is jó nehéz. exoskeleton
3 kérdés😉
1. console parancsokat tud vki adni?? (multihoz kéne, mert hamachival lehet ugyhogy nincs kód)!
2. a zöld ruhás doki mért mondja mindég hogy még nem készült fel? meg mire?
3. a harmadik kérdés most nem jut eszembe :$ 😄
THX
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az én véleményem, hogy egyáltalán nem kell atomerõmû a játéknak.
\"Never say never!\" W Churchill
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.